• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح سایت ایران ادسنس ، سایت کسب درآمد برای وب مسترها ، ادسنس ایرانیان ( به زودی)

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
دلیل اینکه از پیش شکست خورده هستش چیه؟ اینکه چنین سیتمی توی ایران جا نیافتاده؟ یا چون من میگم که پول وب مسترها رو بعدا میدم؟
دلیل شکست اینه که هر آی اس پی 24 ساعت یه کلیک شمرده میشه! این یعنی هیچ وب مستری راضی نخواهد بود
دلیل شکست اینه که بدون پول هیچ وب مستری که سایت با بازدید بالای 5000 داره بنر رو نمیذاره تا شما رو معرفی کنه اگه میخواستن این کار بکنن خودشون میزدن و معرفی میکردن
دلیل شکست اینه که قرعه کشی میکنید پول میدید باید به همه بدید
دلیل شکست اینه که تیو ایران پول حرف اول رو میزنه
دلیل شکست اینه که کیفیت وبلاگ رو شما چطور میسنجید
دلیل شکست اینه که با این شرایط فقط همون وبلاگها بنر رو میذارن
دلیل شکست اینه که شما فقط به فکر جذب تبلیغ هستی نه به فکر جذب نمایش دهنده و اگر نمایش دهنده ای نباشه تبلیغ معنا نداره
دلیل شکست اینه که چند وب مستر که سایتهاشونم تقریبا سایتهای پر بازدیدی هست مشگن شکست میخوری شما باز حرف خودت رو میزنی
دلیل شکست اینه که شما اعتماد به نفست زیادی در این زمینه بالاست
دلیل شکست اینه که تنهایی نمیشه یه سیستم بزرگ رو راه اندازی و اداره کرد
دلیل شکست خیلی زیاده بقیه دوستان هم ذکر کردن
موفق باشید

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
کل توضیحاتی که داده بودین رو نگاه کردم !
متاسفانه اولین اشکال شما تخریب سیستم ادگاه و کوچک کردن اون هست که واقعا نشون میده کار شما حرفه ای نیست (در ضمن من ادگاه رو تحسین میکنم که با نظم و ... سایت رو بالا آورد ولی پیشبینش درست نبود و به نظر من دوباره میتونه سر پا بشه )
در ضمن توی صحبت های شما چیز کلی ندیدم که بتونید پیشرفت داشته باشین و به نظرم بودجتون هم در حدی نیست که بخوایین بیاین بالا .
شما سایت رو بیارین بالا بعد بیایین مانور تبلیغاتی بدین
با این صحبت های شما و ... احساس میکنم بی تجربگی و تازه کاری تو کار دارین !
بیشتر میخواستم نظر دوستانی مثل شما رو بدونم. قصدم تبلیغ کردن نبود.

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
دلیل شکست اینه که هر آی اس پی 24 ساعت یه کلیک شمرده میشه! این یعنی هیچ وب مستری راضی نخواهد بود
اولا این رو به حساب صداقت ما بذارین که اینو اومدیم گفتیم. خیلی ها ( ادگاه نه ، بقیه). کم میشمرن و نمیگن
ثانیا گفتم که
بابت این کار مبلغی که می خواهیم بدهیم رو افزایش می دهیم.

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
دلیل شکست اینه که قرعه کشی میکنید پول میدید باید به همه بدید
ما کی گفتیم قرعه کشی می کنیم؟ گفتیم به 3 نفری که بیشترین بازدید رو داشته باشن این هدیه ها رو میدیم. پس قرعه کشی در کار نیست.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
یه سوال دارم

ادگاه که این همه خرج کرد و پول داد آخرش نتونست / نذاشتن که تبلیغ بگیره . حالا شما می خوای پول رو بعدا بدی چطور می خوای ؟

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
1 _ دلیل شکست اینه که بدون پول هیچ وب مستری که سایت با بازدید بالای 5000 داره بنر رو نمیذاره تا شما رو معرفی کنه اگه میخواستن این کار بکنن خودشون میزدن و معرفی میکرد
2_دلیل شکست اینه که کیفیت وبلاگ رو شما چطور میسنجید
3_دلیل شکست اینه که با این شرایط فقط همون وبلاگها بنر رو میذارن
4_دلیل شکست اینه که شما فقط به فکر جذب تبلیغ هستی نه به فکر جذب نمایش دهنده و اگر نمایش دهنده ای نباشه تبلیغ معنا نداره
5 _دلیل شکست اینه که چند وب مستر که سایتهاشونم تقریبا سایتهای پر بازدیدی هست مشگن شکست میخوری شما باز حرف خودت رو میزنی
6 _دلیل شکست اینه که شما اعتماد به نفست زیادی در این زمینه بالاست
7_دلیل شکست اینه که تنهایی نمیشه یه سیستم بزرگ رو راه اندازی و اداره کرد
_8دلیل شکست خیلی زیاده بقیه دوستان هم ذکر کردن
موفق باشید
1 _ گفتیم که پول رو بعد از اینکه سایت سرپا شد نه تنها پول رو میدیم ، بلکه 2 برابر میدیم.
2 _ این رو قبلا گفتم. تعداد صفحات ، مطالب ، موضوع ، تعداد بازدید
3_ دلیل اول برای این مصداق می کند. همچنین گفتیم که همان مقداری که مثلا سایت شما درآمد داشت برای شما در سایت های دیگر تبلیغ می گذاریم.
4_جایزه ، دوبرابر شدن پول تبلیغ گیرندگان بعد از سرپا خودگردان شدن سایت و بیشتر شدن مقدار cpm و ptc به دلیل اینکه از هر isp یکی قبول می کنیم کافی نیست؟
5_ این یکی رو قبول دارم
6 _ شاید
7 _ ما به دنبال کیفیت هستیم نه کمیت
8_ منتظریم

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
یه سوال دارم

ادگاه که این همه خرج کرد و پول داد آخرش نتونست / نذاشتن که تبلیغ بگیره . حالا شما می خوای پول رو بعدا بدی چطور می خوای ؟
اون که یه هفته نشده بود درخواست تبلیغ بهش دادن خودش قبول نکرد و می خواست اول معروف بشه بعدش تبلیغ بگیره.
خودتون هم میدونید دلیل اصلی نابودی ادگاه اسکریپت ضعیفش بود که فکر کنم همه قبول داشته باشن.
پول رو موقعی که تبلیغ گرفتیم ( از سود میدیم). همچنین تبلیغ گیرندگان میتونند پولی که در آوردند را در سایت تبلیغ بدهند

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
سلام
دوستان وبمستری که اومدن و هرکدوم با ذکر دلایلی گفتند این پروژه موفق نمیشه ، ازشون درخواست می کنم که با همفکری هم و رفع مشکلات به موفقیت این پروژه کمک کنید
همونجور که یکی از دوستان گفتند وبمسترینی که اینجا هستند از باتجربه های دنیای اینترنت هستند خوب چرا به جای اینکه به ایشون ایده و پیشنهاد بدید هی از ادامه کار مایوسش می کنید ؟
طبیعاتا" موفقیت این پروژه هم به نفع خود ایشون(webdesigner) هم به نفع ما(وبمستر) هست

اگر غلط املایی داشتم به بزرگی خودتون ببخشید :دی

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
ضمنا با برنامه نویس و هاستینگ قرارداد می بندیم که اگر سایت هک بشه مانی بک بشه

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
سلام
دوستان وبمستری که اومدن و هرکدوم با ذکر دلایلی گفتند این پروژه موفق نمیشه ، ازشون درخواست می کنم که با همفکری هم و رفع مشکلات به موفقیت این پروژه کمک کنید
همونجور که یکی از دوستان گفتند وبمسترینی که اینجا هستند از باتجربه های دنیای اینترنت هستند خوب چرا به جای اینکه به ایشون ایده و پیشنهاد بدید هی از ادامه کار مایوسش می کنید ؟
طبیعاتا" موفقیت این پروژه هم به نفع خود ایشون(webdesigner) هم به نفع ما(وبمستر) هست

می خواستم همین رو بگم. ولی خوب سیل عظیم انتقادها نذاشت. ( هر چند خودم گفتم این کار رو بکنید)
اگه دوستان همکاری بکنن که ممنون میشیم

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

دوست عزیز ما نمیخوایم ایشون رو مایوس کنیم میخوایم ایشون پولشون رو الکی خرج نکنن و بعد تاسف بخورن
....
1 _ گفتیم که پول رو بعد از اینکه سایت سرپا شد نه تنها پول رو میدیم ، بلکه 2 برابر میدیم.
2 _ این رو قبلا گفتم. تعداد صفحات ، مطالب ، موضوع ، تعداد بازدید
3_ دلیل اول برای این مصداق می کند. همچنین گفتیم که همان مقداری که مثلا سایت شما درآمد داشت برای شما در سایت های دیگر تبلیغ می گذاریم.
4_جایزه ، دوبرابر شدن پول تبلیغ گیرندگان بعد از سرپا خودگردان شدن سایت و بیشتر شدن مقدار cpm و ptc به دلیل اینکه از هر isp یکی قبول می کنیم کافی نیست؟
5_ این یکی رو قبول دارم
6 _ شاید
7 _ ما به دنبال کیفیت هستیم نه کمیت
8_ منتظریم
هر آی اس پی ممکنه چندین آی پی داشته باشه نمیشه که یه دونش قبول بشه بقیه افرادی که از سیستمهای دیگه با آی پی دیگه کلیک میکنن از همین آی اس پی چی؟ این اصلا منصفانه نیست
درضمن همه نقد رو دوست دارن شما مثلا سایتی داشته باشی با 10000 آی پی در روز قبول میکنی با وعده ای که زمانش معلوم نیست تبلیغ من رو بذاری اگه من تبلیغ گرفتن دو برابر به شما بدم؟

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
هر آی اس پی ممکنه چندین آی پی داشته باشه نمیشه که یه دونش قبول بشه بقیه افرادی که از سیستمهای دیگه با آی پی دیگه کلیک میکنن از همین آی اس پی چی؟ این اصلا منصفانه نیست
درضمن همه نقد رو دوست دارن شما مثلا سایتی داشته باشی با 10000 آی پی در روز قبول میکنی با وعده ای که زمانش معلوم نیست تبلیغ من رو بذاری اگه من تبلیغ گرفتن دو برابر به شما بدم؟
اولی برای جلوگیری از تقلبه ولی بازم میگم پول بیشتری به خاطر اینکار میدیم.
خوب اوایل میشه به جای پول سایتتون رو توی سایت های دیگه تبلیغ داد.

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
این سیستم میگیره و تا حدودی هم موفقیت کسب میکنه، فقط وبمسترهای نمایش دهنده تبلیغات با وجود جوایز و وعده 2برابر دادن پول در حال حاضر و در آینده بخاطر قوانین سخت گیرانه و سخت گیرانه تر متضرر خواهند شد، وبمسترهای بسیاری در این نوع سیستمها تقلب میکنند که بخاطر محدودیت بودجه و وقت باعث میشوند قوانین فوق سختگیرانه کلی وضع شود و ترو خشک با هم بسوزند و در آخر اکثریت نمایش دهندگان تبلیغات به چند درصد حق و حقوق خود میرسند.

این اولین سیستم شما نیست!

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
این سیستم میگیره و تا حدودی هم موفقیت کسب میکنه، فقط وبمسترهای نمایش دهنده تبلیغات با وجود جوایز و وعده 2برابر دادن پول در حال حاضر و در آینده بخاطر قوانین سخت گیرانه و سخت گیرانه تر متضرر خواهند شد، وبمسترهای بسیاری در این نوع سیستمها تقلب میکنند که بخاطر محدودیت بودجه و وقت باعث میشوند قوانین فوق سختگیرانه کلی وضع شود و ترو خشک با هم بسوزند و در آخر اکثریت نمایش دهندگان تبلیغات به چند درصد حق و حقوق خود میرسند.

این اولین سیستم شما نیست!
اگه زمان بن شده ip رو از 24 ساعت به 12 ساعت برسونیم خوبه؟ نظر بقیه دوستان چیه؟

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
راستی این مطلب رو نمی خواستم بگم ولی میگم. سزنده این سایت یکی از بچه های همین فرومه که اسمش رو نمی برم. ایشون قبلا این سیستم رو راه انداخته بود ولی به خاطر مشغله کاری و پیدا نکردن مدیر نتونست کارش رو ادامه بده. حالا ما پرچم داره ایشون هستیم. ایشون مشاور ما هم هستن و به ما کمک می کنن ( بالاخره یه با تجربه هم داریم توی سیتم)
دوستان باز هم مشکل می بینید بگید. از نظرات شما خوشحا می شویم. اگه فکر می کنید که نکته ای هست بفرمایید.

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
اگه زمان بن شده ip رو از 24 ساعت به 12 ساعت برسونیم خوبه؟ نظر بقیه دوستان چیه؟

تنوع روشهای تقلب بیشتر از این حرفاست، جدیدآ طبق جدیدترین اطلاعات همکاران گرامی، شخص متقلب یه لیست پر از شماره اینترنت هوشمند برای اقوام و دوستان خود میفرسته و توصیه میکنه با هرکدوم از شماره ها که لاگین شدید فقط یکبار بر روی تبلیغات کلیک کنید، حتی اگه کدنویسی کنید رزولیشن شخص کلیک کننده هم در بیارید فایده نداره برای این قسمت روشهای ساده تری وجود داره، البته مدل پیشرفته ای از تقلب هست که هکرهای علاف استفاده میکنند و بیشتر در خارج از ایران مرسومه، فکر اینم که مثل قدیما بشینید آمار بازدید واقعی هر وبلاگ رو دستی چک کنید و با تعداد کلیک ها طبق الگوریتم خودتون منطبق کنید از سرتون بیرون کنید!

بالا