• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح سایت ایران ادسنس ، سایت کسب درآمد برای وب مسترها ، ادسنس ایرانیان ( به زودی)

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
تنوع روشهای تقلب بیشتر از این حرفاست، جدیدآ طبق جدیدترین اطلاعات همکاران گرامی، شخص متقلب یه لیست پر از شماره اینترنت هوشمند برای اقوام و دوستان خود میفرسته و توصیه میکنه با هرکدوم از شماره ها که لاگین شدید فقط یکبار بر روی تبلیغات کلیک کنید، حتی اگه کدنویسی کنید رزولیشن شخص کلیک کننده هم در بیارید فایده نداره برای این قسمت روشهای ساده تری وجود داره، البته مدل پیشرفته ای از تقلب هست که هکرهای علاف استفاده میکنند و بیشتر در خارج از ایران مرسومه، فکر اینم که مثل قدیما بشینید آمار بازدید واقعی هر وبلاگ رو دستی چک کنید و با تعداد کلیک ها طبق الگوریتم خودتون منطبق کنید از سرتون بیرون کنید!
به همین دلیل با قصد داریم وبلاگ ها و سایت های کم بازدید و بی کیفیت رو اجازه ثبت نام ندهیم ( چون حداقل 80 درصد این افراد هستند که چنین کاری می کنند) قبول دارید؟

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
به همین دلیل با قصد داریم وبلاگ ها و سایت های کم بازدید و بی کیفیت رو اجازه ثبت نام ندهیم ( چون حداقل 80 درصد این افراد هستند که چنین کاری می کنند) قبول دارید؟

درسته ولی با سایتهایی مثل موزیک کاری نمیشه کرد، آمار بازدید ظاهری بالایی دارند و در تقلب هم خبره

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
درسته ولی با سایتهایی مثل موزیک کاری نمیشه کرد، آمار بازدید ظاهری بالایی دارند و در تقلب هم خبره
خوب همون جور که گفتم ما سایت های بی کیفیت رو قبول نمی کنیم مثل 90 درصد وبلاگ ها که سایت های موزیک هم از نظر ما همین طوره. پس سایت های موزیک هم به احتمال زیاد قبول نکنیم.
منتظر انتقادات و پیشنهادات همه دوستان هستیم.

Last edited:

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
دوست عزیز این طرح isp ها یا به قول خودت asp ih اصلا ایده خوبی نیست. به عنوان مثال توی مشهد 60 درصد isp صبا نت دارند پس اگر یه صبانتی مشهدی بیاد هرکی صبانتی مشهدی دیگه بیاد دیگه درآمدی واسه وبمستر نداره

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
دوست عزیز این طرح isp ها یا به قول خودت asp ih اصلا ایده خوبی نیست. به عنوان مثال توی مشهد 60 درصد isp صبا نت دارند پس اگر یه صبانتی مشهدی بیاد هرکی صبانتی مشهدی دیگه بیاد دیگه درآمدی واسه وبمستر نداره

عزیز جان ، ما که نگفتیم وقتی یک نفر مثلا از آیپی x تبلیغ رو ببینه بقیه آیپی های اون isp کلا بن شند. حداکثر 24 ساعت این کار صورت میگیره. ولی چون به این یکی زیاد گیر دادن می خوام از 24 به 12 ساعت برسونم بن شدن آپی های دیگه اون isp رو. خوبه دوستان. باز هم مشکل داره؟

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
با تشکر از دوستان بابت راهنمایی مخصوصا
aminsm
, mohsenshahbazi , Mohammad.Web , ahangha89, iranamir , MihanV , Sashi.God ,
با راهنمایی شما عزیزان این پروژه رو کنسل کردم. چون گفتم وقتی وب مسترهای باتجربه این رو میگن و حتی یک نفر از اون وب مسترهای باتجربه دلایل ما رو قانع کننده ندونست پس چرا ما حرفشون رو گوش نکنیم.
ضمنا ضرر مالی من برای این پروژه فقط 1000 تومن شد و ضرر بعدیش هم عمرم بود. ولی بهتر از این بود که ادامه بدم. مخصوصا با وجود بی شعور هایی مانند اداره پست و peyvandha.ir
فعلا سرمایم رو میخوام توی 4 سایتی که یکیش تازه راه افتاده سرمایه گذاری کنم تا باتجربه بشم.
بازم ممنون

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
aminsm
با راهنمایی شما عزیزان این پروژه رو کنسل کردم. چون گفتم وقتی وب مسترهای باتجربه این رو میگن و حتی یک نفر از اون وب مسترهای باتجربه دلایل ما رو قانع کننده ندونست پس چرا ما حرفشون رو گوش نکنیم.
ضمنا ضرر مالی من برای این پروژه فقط 1000 تومن شد و ضرر بعدیش هم عمرم بود. ولی بهتر از این بود که ادامه بدم. مخصوصا با وجود بی شعور هایی مانند اداره پست و peyvandha.ir
فعلا سرمایم رو میخوام توی 4 سایتی که یکیش تازه راه افتاده سرمایه گذاری کنم تا باتجربه بشم.
بازم ممنون

به نظر من بهترین کار رو انجام دادی.
انشاالله هر سایتی میزنی با پشتکار و استفاده از ایده‌های نو، به اون هدفی که داری برسی.

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
5 صفحه ؟ آدرس سایت هم سکرت هست حتما؟

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
نه این دیگه سکرت نیست. خوب بهتر از ضرره که. اگه ما افتتاح میکردیم میکردیم شما تبلیغ ما رو با این وضع میذاشتی؟
iranadsense.com بود آدرس که اصلا افتتاح نشد. ولی دامین خوبی ثبت کردم ببینم می تونم بفروشمش.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
آدرس سایت رو که گفت، حالا راست و دروغشو دیگه نمیدونم. iranadsense.com

اومدم اساسی نظر بدم که دیدم کنسل کردن :D

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
آدرس سایت رو که گفت، حالا راست و دروغشو دیگه نمیدونم. iranadsense.com

اومدم اساسی نظر بدم که دیدم کنسل کردن :D
اسم من حسین فرجی هست. میتونید برید نام دامنه رو هویز بگیرید.( تا اینکه فکر نکنین دروغ میگم)
میخواستی بیای گیر بدی؟ دی

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
aminsm
بازم ممنون

داداش خوبه فهمیدی که چه پروژه ای افتضاحی میشد و زود منصرف شدی و گرنه هزار جور مشکل مثل نبودن تبلیغ دهنده گریبان گیرت میشد اساس یم چنین سیستمی تبلیغ دهنده هست که باید از قبل باهاش قرار داد بسته باشی!!!

راستی چطوری ضرر مالیت شده هزار تومان؟ یعنی ندادی طراحی کنن چطوری شده؟؟؟

سرمایت چقدره؟ تو چه سایتهایی میخوای سرمایه بذاری اگه خوبه بگو ما هم یه فیضی ببریم:D

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
داداش خوبه فهمیدی که چه پروژه ای افتضاحی میشد و زود منصرف شدی و گرنه هزار جور مشکل مثل نبودن تبلیغ دهنده گریبان گیرت میشد اساس یم چنین سیستمی تبلیغ دهنده هست که باید از قبل باهاش قرار داد بسته باشی!!!

راستی چطوری ضرر مالیت شده هزار تومان؟ یعنی ندادی طراحی کنن چطوری شده؟؟؟

سرمایت چقدره؟ تو چه سایتهایی میخوای سرمایه بذاری اگه خوبه بگو ما هم یه فیضی ببریم:D
چرا. دادم طراحی کنن. ولی چون یارو بچه باحالی بود و از قبل این سیتم رو واسه خودش ساخته بود ، واسه همین کنسل شدن پروژه رو قبول کرد و 10 تومن ازم بابت ضرر گرفت که من اشتباهی اون بالا نوشتم 1000 تومن
خوب ایده رو که نمیشه گفت. به قوله ppro سکرته. ( ایده رو که نباید به کسی بگی و گرنه دیگه اسمش ایده نیست که. اسمش میشه خز)

aquaquest

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
من يك پيشنهاد براي شما دارم، به نظر من شما كه از سيستم ادگاه ناراضي مي باشيد و وي را متقلب مي شماريد بياييد و يك سيستم تبليغاتي مانند ادگاه و البته با برطرف كردن ضعف هاي آن بسازيد، اينطوري هم شما درآمد خوبي كسب مي كنيد و هم پولتان را درست سرمايه گذاري كرده ايد.

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
سلام
من يك پيشنهاد براي شما دارم، به نظر من شما كه از سيستم ادگاه ناراضي مي باشيد و وي را متقلب مي شماريد بياييد و يك سيستم تبليغاتي مانند ادگاه و البته با برطرف كردن ضعف هاي آن بسازيد، اينطوري هم شما درآمد خوبي كسب مي كنيد و هم پولتان را درست سرمايه گذاري كرده ايد.
اگه منظورتون من بودم ، باید بگم که سیستمی که قصد پیاده سازی اون رو داشتم دقیقا همانند ادگاه بود دیگه. ولی به 3 دلیل کنسلش کردم
1 _ تمام بچه های باتجربه بهم گفتن نمی تونی موفق بشی
2_ این دومین کار من توی اینترنت بود که چون بی تجربه بودم بی خیال شدم
3 _ سرمایه من کم بود و اگه از دست می رفت معلوم نبود چه بلایی سرم میومد.

بالا