nevisande
Registered User
ببخشید ها ولی وزارت دفاع چه ربطی به تولید گوشی تلفن همراه داره؟:wacko: به حق چیزای ندیده و نشنیده!
دقیقا !! تو این مملکت همه چی به هم ربط داره!به نقل از Heaven :ربط داره عز یزم اینجا ایرانه. ربط داره
به نقل از DariushAgah :صا ایران فکر کنم مال یک واحد نظامی باشه
به نقل از nevisande :گوشی که وزارت دفاع تولید کنه چی میشه!
با قابلیت چاشنی انفجاری جهت عملیات شهادت طلبانه،اذان گو(این آپشن را در هیچ گوشی از این شرکت نمی توان غیر فعال کرد!)،قابلیت دید در شب،ضبط یک سری از مکالمات شما و ارائه آن به سازمان فالگوش،...
صا ایران قبل از ورشکستگی گوشی می زد.و او طور که من اطلاع دارم اون موقع صا ایران نقشه های (و هر زهرمار دیگه ای که لازم بوده) گوشی های قدیمی تر زیمنس رو می خریدن و دوباره تولید می کردن(حالا ممکنه با یکسری تغییرات). و به خورد ملت شهید پرور می دادن.!.!به نقل از pilot :البته منظور صا ایران از تولید گوشی تولید آرم صا ایران برای گوشی هست.
یه مارک ت خ م ی پیدا می کنند ، وارد می کنند ، آرم روش چسبیده میشه و بعدش گوشی ملی تولید میشه. سپس یه بخشنامه به همه ارگانها که همه باید از این گوشی بخرند به طبع به مردم هم فرو میشه ببخشید فروخته میشه.
بالاخره نمیشه که اتومبیل ملی، موتور ملی، کامپیوتر ملی، اینترنت ملی داشته باشیم اونوقت گوشی ملی نداشته باشیم مگه بیل تو کمر آقا زاده ها خورده که از این بازار نازنین بگذرند...
به نقل از alireza_juve :اخبار امشب سخنگوی دولت لطف کرده گفته اگه ببینیم بازار جواب نمیده! و کشش نداره!! تو تعرفه 60 درصدی تجدید نظر میکنیم .. اخه من نمیدونم ایشون از کشش چی حالیش میشه! حداقل مدرکش مهندسی هم نیس بگیم یه مقاومت اقلا پاس کره فرق کشش و تنش و کرنش! رو میدونه حداقل کلمات رو درست بکار ببره .. اخه یکی نیس بگه حاجی! یه حرفی انداختین وسط همزمان تنش برشی و کششی و ...! رو یک جا به بازار وارد کردین خواهر و مادرشو کباب کردین حالا میگی اگه تشخیص دیم کشش نداره تجدید نظر میکنیم!! ادم نمیدونه بخنده زار بزنه چیکار کنه از اینهمه دور اندیشی:f34r:
به نقل از alireza_juve :اخبار امشب سخنگوی دولت لطف کرده گفته اگه ببینیم بازار جواب نمیده! و کشش نداره!! تو تعرفه 60 درصدی تجدید نظر میکنیم .. اخه من نمیدونم ایشون از کشش چی حالیش میشه! حداقل مدرکش مهندسی هم نیس بگیم یه مقاومت اقلا پاس کره فرق کشش و تنش و کرنش! رو میدونه حداقل کلمات رو درست بکار ببره .. اخه یکی نیس بگه حاجی! یه حرفی انداختین وسط همزمان تنش برشی و کششی و ...! رو یک جا به بازار وارد کردین خواهر و مادرشو کباب کردین حالا میگی اگه تشخیص دیم کشش نداره تجدید نظر میکنیم!! ادم نمیدونه بخنده زار بزنه چیکار کنه از اینهمه دور اندیشی:f34r:
به نقل از Sony Ericsson!! :یه ممان اینرسی میگیری اول بعد با یه خرپا !! که n درجه آزادی داره میتونی به راحتی مساله رو حل کنی ....البته هنوز ابر کامپیوتر ها هم نتونستن حلش کنن...
پ.ن.:البته تو این نوشته خرپا کنایه است از ....خودتون میدونید که...
به نقل از 3soot :صا ايران متعلق به وزارت دفاع است عزيزان و تمامي تجهيزات مخابراتي و بي سيم و كوفت و زهر مار وزارت دفاع رو توليد ميكنه
به نقل از hadicg :آخه مگه کسی با تعرفه 60% گوشی هم وارد میکنه
دوستان قاچاقچی مردن مگه
یارو میره همین عراق به جای دبی با پنجاه تومن خرج سفر بدون ویزا به صورت قاچاقی یه گونی گوشی میاره اونم امریکای نه چینی و مالزی یه ده درصد میکشه روش میفروشه تا تهران برسه بر فرض میشه بیست درصد سود
حالا کسی گوشی وارد میکنه
نگران نباشید من قول میدم تا چند ماه دیگه قیمتها از اینی هم که بود پائین تر بیاد
این مسئولان مملکتی اندازه یه بز هم اقتصاد حالشون نمیشه میشه رو جنسی مثل موبایل تعرفه 60 % بست این طرح از همین حالا شکست خورده