• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزایش چشم گیر قیمت گوشی

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
ببخشید ها ولی وزارت دفاع چه ربطی به تولید گوشی تلفن همراه داره؟:wacko: به حق چیزای ندیده و نشنیده!

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
ربط داره عز یزم اینجا ایرانه. ربط داره

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
صا ایران فکر کنم مال یک واحد نظامی باشه

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از Heaven :
ربط داره عز یزم اینجا ایرانه. ربط داره
دقیقا !! تو این مملکت همه چی به هم ربط داره!

به هر آدم بالغ و عاقلی بگین وزیر دفاع ما در باره تولید گوشی موبایل اظهار نظر می کنه خندش می گیره!
______
توی مملکت ما چیزی به نام امنیت اقتصادی وجود نداره!

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
صا ایران فکر کنم مال یک واحد نظامی باشه

صا ايران متعلق به وزارت دفاع است عزيزان و تمامي تجهيزات مخابراتي و بي سيم و كوفت و زهر مار وزارت دفاع رو توليد ميكنه ;)

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
گوشی که وزارت دفاع تولید کنه چی میشه!:p
با قابلیت چاشنی انفجاری جهت عملیات شهادت طلبانه،اذان گو(این آپشن را در هیچ گوشی از این شرکت نمی توان غیر فعال کرد!)،قابلیت دید در شب،ضبط یک سری از مکالمات شما و ارائه آن به سازمان فالگوش،...

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
البته منظور صا ایران از تولید گوشی تولید آرم صا ایران برای گوشی هست.
یه مارک ت خ م ی پیدا می کنند ، وارد می کنند ، آرم روش چسبیده میشه و بعدش گوشی ملی تولید میشه. سپس یه بخشنامه به همه ارگانها که همه باید از این گوشی بخرند به طبع به مردم هم فرو میشه ببخشید فروخته میشه.
بالاخره نمیشه که اتومبیل ملی، موتور ملی، کامپیوتر ملی، اینترنت ملی داشته باشیم اونوقت گوشی ملی نداشته باشیم مگه بیل تو کمر آقا زاده ها خورده که از این بازار نازنین بگذرند...

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
................چی میگه.............اون کلمه رکیک چی بود زشته بده

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
این هم یکی دیگه از دلخوشی جوانها که پرید.من که رفتم معتاد شم.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از nevisande :
گوشی که وزارت دفاع تولید کنه چی میشه!:p
با قابلیت چاشنی انفجاری جهت عملیات شهادت طلبانه،اذان گو(این آپشن را در هیچ گوشی از این شرکت نمی توان غیر فعال کرد!)،قابلیت دید در شب،ضبط یک سری از مکالمات شما و ارائه آن به سازمان فالگوش،...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :specool:

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از pilot :
البته منظور صا ایران از تولید گوشی تولید آرم صا ایران برای گوشی هست.
یه مارک ت خ م ی پیدا می کنند ، وارد می کنند ، آرم روش چسبیده میشه و بعدش گوشی ملی تولید میشه. سپس یه بخشنامه به همه ارگانها که همه باید از این گوشی بخرند به طبع به مردم هم فرو میشه ببخشید فروخته میشه.
بالاخره نمیشه که اتومبیل ملی، موتور ملی، کامپیوتر ملی، اینترنت ملی داشته باشیم اونوقت گوشی ملی نداشته باشیم مگه بیل تو کمر آقا زاده ها خورده که از این بازار نازنین بگذرند...
صا ایران قبل از ورشکستگی گوشی می زد.و او طور که من اطلاع دارم اون موقع صا ایران نقشه های (و هر زهرمار دیگه ای که لازم بوده) گوشی های قدیمی تر زیمنس رو می خریدن و دوباره تولید می کردن(حالا ممکنه با یکسری تغییرات). و به خورد ملت شهید پرور می دادن.!.!

آینده:

خوشبختانه تولید گوشی کار ساده ای نیست سخت افزارش یه بحثه نرم افزارش هم یه بحثه دیگه.خلاصه اینکه اینا (شرکتهای تولید کننده داخلی) حداقل برای شروع مجبورن نرم افزار و سخت افزارش رو از یکی از شرکتهای معتبر غیر ایرانی با قیمت گذاف خریداری کنن (مگر اینکه دوباره بخان چرخ رو اختاع کنن)و خلاصه اینکه کلی در این راه سرمایه گذاری کنن و خودشون رو ج.ر بدن تا اینکه دولت رئیس جمهور بعدی بیاد و بگه 60% تعرفه به 4% تعرفرفه کاهش یافت !!!!! و بقیش رو خودتون حدس بزنید...

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اخبار امشب سخنگوی دولت لطف کرده گفته اگه ببینیم بازار جواب نمیده! و کشش نداره!! تو تعرفه 60 درصدی تجدید نظر میکنیم .. اخه من نمیدونم ایشون از کشش چی حالیش میشه! حداقل مدرکش مهندسی هم نیس بگیم یه مقاومت اقلا پاس کره فرق کشش و تنش و کرنش! رو میدونه حداقل کلمات رو درست بکار ببره .. اخه یکی نیس بگه حاجی! یه حرفی انداختین وسط همزمان تنش برشی و کششی و ...! رو یک جا به بازار وارد کردین خواهر و مادرشو کباب کردین حالا میگی اگه تشخیص دیم کشش نداره تجدید نظر میکنیم!! ادم نمیدونه بخنده زار بزنه چیکار کنه از اینهمه دور اندیشی:f34r:

greenapple

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از alireza_juve :
اخبار امشب سخنگوی دولت لطف کرده گفته اگه ببینیم بازار جواب نمیده! و کشش نداره!! تو تعرفه 60 درصدی تجدید نظر میکنیم .. اخه من نمیدونم ایشون از کشش چی حالیش میشه! حداقل مدرکش مهندسی هم نیس بگیم یه مقاومت اقلا پاس کره فرق کشش و تنش و کرنش! رو میدونه حداقل کلمات رو درست بکار ببره .. اخه یکی نیس بگه حاجی! یه حرفی انداختین وسط همزمان تنش برشی و کششی و ...! رو یک جا به بازار وارد کردین خواهر و مادرشو کباب کردین حالا میگی اگه تشخیص دیم کشش نداره تجدید نظر میکنیم!! ادم نمیدونه بخنده زار بزنه چیکار کنه از اینهمه دور اندیشی:f34r:

فکر کنم باید لنگرشو برابر صفر بگیری .........اونوقت میفهمی که [...]

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :

یه ممان اینرسی میگیری اول بعد با یه خرپا !! که n درجه آزادی داره میتونی به راحتی مساله رو حل کنی ....البته هنوز ابر کامپیوتر ها هم نتونستن حلش کنن...

پ.ن.:البته تو این نوشته خرپا کنایه است از ....خودتون میدونید که...

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
بنزین که از مهر ماه لیتری 800 تا 1000 تومن بشه اونوقت دیگه کسی 60% افزایش گوشی رو یادش نمیاد !!! همچین یه کاسه شدن که این دم آخری ...... به هر حال دل خوش میکنیم به آینده گرچه دیگه نسل ما سوخت امید وارم نسلهای بعدی زیر سیطرهء این خوناشام ها نباشند.

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
یه ممان اینرسی میگیری اول بعد با یه خرپا !! که n درجه آزادی داره میتونی به راحتی مساله رو حل کنی ....البته هنوز ابر کامپیوتر ها هم نتونستن حلش کنن...

پ.ن.:البته تو این نوشته خرپا کنایه است از ....خودتون میدونید که...

یادش بخیر استاتیک و مقاوت مصالح اینا رو خوندیم چه استادی هم داشتیم آقای دکتر سعد محمدی امید وارم هر جا هست سالم و سر حال باشه:)

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
صا ايران متعلق به وزارت دفاع است عزيزان و تمامي تجهيزات مخابراتي و بي سيم و كوفت و زهر مار وزارت دفاع رو توليد ميكنه ;)

بله! اما توليد نمي كند دوست من! بنده با تشكيلات اين به اصطلاح صنايع آشنايي كامل دارم!
اينها چندسالي است يك به اصطلاح نوآوري كرده اند به نام "صنعت بدون كارخانه" :blink: بخش عظيم فعاليتشان هم در همين بخش متمركز است . مفهومش هم كاملا روشن است . اما براي مثال كار تامين رايانه و دستگاهها و مايحتاج داخلي شركتهاي دولتي را انجام مي دهند. بسياري از كالاها نظير تجهيزات مخابراتي و ...... را هم انحصارا وارد مي كنند
هيچ ربطي به توليد ندارد . دقيقاً همان دلالي است البته به مراتب كثيف تر. تازه با اين اوضاع چند سالي است كه برشكسته شده و به جاي سود ملياردها ريال ضرر انباشته دارد.

مطمئناً بعد از انحصار گوشيها. با تمهيدات مخابرات سعي مي كنند گوشيهاي قاچاق در ايران كار نكند تنوع گوشي از دست مي رود و اوضاع اين صنعت هم به زشتي مثلا صنعت خودرو سازي خواهد شد.

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از hadicg :
آخه مگه کسی با تعرفه 60% گوشی هم وارد میکنه
دوستان قاچاقچی مردن مگه
یارو میره همین عراق به جای دبی با پنجاه تومن خرج سفر بدون ویزا به صورت قاچاقی یه گونی گوشی میاره اونم امریکای نه چینی و مالزی یه ده درصد میکشه روش میفروشه تا تهران برسه بر فرض میشه بیست درصد سود
حالا کسی گوشی وارد میکنه

نگران نباشید من قول میدم تا چند ماه دیگه قیمتها از اینی هم که بود پائین تر بیاد
این مسئولان مملکتی اندازه یه بز هم اقتصاد حالشون نمیشه میشه رو جنسی مثل موبایل تعرفه 60 % بست این طرح از همین حالا شکست خورده

کاملا موافقم حتی بدتر از این، کلیه شرکت های گارانتی کاسه کوزه شون رو جمع میکنن و سرمایه گذارا سرمایهشون رو میبرن دوبی، چند هزار نفر بیکار جدید میافتن رو دست دولت ، ضمن اینکه مالیات بر فروش و مالیات بر حقوق کارکنان و عوارض ایکس و ایگرگ که تا حالا از شرکت ها گرفته میشد هم حذف میشه، گوشی ها هم توسط همونا که بنزین رو تانکر تانکر قاچاق میکنند به خارج، کانتینر کانتینر قاچاق میشه به داخل!! تعرفه از 4 درصد به 60 درصد 15 برابر میشه ولی درآمد دولت از گوشی و موارد جانبیش بین یکدهم تا نصف میشه ضمن اینکه کلی بیکار هم رو دستشون میمونه ، به این میگن بهترین نمونه از تصمیمات کیلوئی که فقط ستاد تصمیمات یهوئی میتونه بگیره

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
انگار میخوان یه قل دو قل بازی کنند "اگر جواب نداد برش میگردونیم ملت هم که این وسط ...."

highman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز به یه چیز توجه داشته باشن :

اگر مملکت بیش از حد اسلامی باشه حد بدبختی مردم عادی به بینهایت میل میکنه و از طرف دیگه پول تو جیب آقازاده ها مثل رشد میکروب تو شرایط ایده آل به صورت تصاعدی زیاد میشه .

بالا