• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزایش چشم گیر قیمت گوشی

shirr_mozz

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2006
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
hala belakhare ma gooshi bekharim ya na ?:wacko: arzoon mishe ?
:wacko: :(
 

F0X

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 آپریل 2006
نوشته‌ها
51
لایک‌ها
0
کسی مدونه الان قیمت w800 چنده ؟ با گارانتی و بدون گارانتی ؟
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
اينا هر روز با يه خبر و شايعه جديد به بي ثباتي قيمتها دامن ميزنن: :hmm:

متن خبر:




افزايش ناگهاني تعرفه‌ها نشان دهنده اين است كه ما نمي‌خواهيم يك ضابطه و مقررات در سيستم كشورمان نهادينه شود و يك روند عادي را طي كنيم
.

محسن صفايي فراهاني ـ معاون سابق وزير امور اقتصادي و دارايي ـ در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي ايسنا درباره افزايش تعرفه‌ها اظهار كرد: تصميم‌هاي اقتصادي در كنار روابط سياسي در جوامعي كه با بحران روبه‌رو هستند، مي‌تواند بسيار خطرناك و مخرب كننده باشد.


به گفته او مشكل اساسي كشور ما اين است كه بر اساس سليقه‌ها و براساس اطلاعات روزمره و شخصي خود حركت مي‌كنيم.

وي افزود: در ابتدا بايد اين سوال را براي خود حل كنيم كه تلفن همراه چه سهمي از صنايع ما را در بر مي‌گيرد و بايد ببينيم كه خود گوشي چه سهمي در اقتصاد كشور را در بر دارد و در آخر به اين نتيجه برسيم كه تعيين تعرفه چه مشكلاتي را در مسائل اقتصادي براي ما ايجاد مي‌كند.

معاون سابق وزير امور اقتصادي و دارايي انتخاب تعرفه‌ها را در دو عامل مهم دانست و گفت: در انتخاب تعرفه‌ها دو عامل حمايت از ساخت و ساز داخلي و درآمدزايي بسيار مهم و اقتصاد كشور به اين دو عامل مهم نيازمند است و بايد هر دوي اين مورد را ارزيابي كرد.

او ادامه داد: بايد ببينيم كه كدام استراتژي صنعتي را در جامعه دارا هستيم و مثلا ممكن است كه ما پنج ميليون خط در كشور داشته باشيم و مصرف كننده نيز پنج ميليون گوشي را در سال دريافت مي‌كند و حال بايد ببينيم كه اين پنج ميليون گوشي ارزش افزوده‌اش در جامعه به طور تعيين كننده وجود دارد و حتي بايد نگاهي داشته باشيم كه اين مقدار توليد رشد قابل توجهي را براي كشور و اقتصاد ما به ارمغان مي‌آورد يا خير؟

وي خاطرنشان كرد كه اگر سياست‌هاي كشور ما طوري بود كه بخواهيم در سال 100 ميليون گوشي توليد كنيم و پنج ميليون مصرف و 95 ميليون تومان صادرات را داشته باشيم، باز دراين شرايط يك بازار صادراتي در يك تعامل جمعي فراهم كرده‌ايم و بايد كاري كرد كه اين حركت توسعه‌اي را به وجود بياوريم.

او گفت: كار افزايش تعرفه‌ها خصوصا به يك باره نشان دهنده اين است كه ما با جايي مشكل داريم و آن قدر اين مشكل‌ها زياد مي‌شود كه بسيار به اين مساله توجه مي‌كنيم و دنبال راه حل‌هايي مي‌گرديم.

صفايي فراهاني با بيان اينكه اين مسائل يك استراتژي ميان مدت اقتصادي هم محسوب نمي‌شود، تصريح كرد: اين موضوع‌ها يك تصميم آني و روزمره‌اي است و 100 درصد تصميم‌هاي مقطعي در يك اقتصاد نمي‌تواند موثر و مفيد واقع شود، حتي براي كشور تخريب كننده است و بايد قوانين و مقررات را توانمند سازيم.

او ادامه داد: بايد با اطلاعات دقيق مردم را در تصميم گيري‌ها دخيل سازيم و مردم و جامعه در اين تصميمات مشاركت لازم را داشته باشند. آنها بايد بدانند كه اين تصميمات ناشي از چه فرآيندهايي است چرا كه تصميم‌هاي آني عده‌اي از افراد را متضرر و عده‌اي ديگر را سوددار مي‌كند، ولي در نتيجه هر دو اين گروه‌ها از اين تصميم‌ آني و سريع خوشحال نيستند و اين كارها جامعه را نيز به خطر مي‌اندا


منبع:ايسنا
 

saanei

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2005
نوشته‌ها
177
لایک‌ها
0
پنج شنبه این خبر پخش شد و همین یک خبر کافی است که تا ته داستان خوانده شود . دوستان این دولت مردمگرا سعی دارد مملکت را به سمتی ببرد که تمام گردش اقتصادی را عده ای از لحاظ فکری به آن نزدیک است در دست داشته باشد و مابقی مردم هم صدقه بگیر دولت باشند. این مطلب بسیار جدی است

در گزارش رسمي گمرك اعلام شد
رشد ۱۵۷ درصدي ارزش واردات گوشي تلفن همراه
در ارديبهشت ماه سال جاري
* ۸۷ درصد واردات گوشي تلفن همراه در سال ۱۳۸۵ به ۱۰ واردكننده اختصاص دارد


گروه اقتصادي _ گمرك جمهوري اسلامي ايران، كميت و كيفيت ورود گوشي تلفن همراه در ۲ ماه فروردين و ارديبهشت را اعلام كرد.
به گزارش همشهري، درپي اعلام افزايش ۵۶ درصدي تعرفه واردات گوشي تلفن همراه به كشور با هدف ايجاد زمينه توليد داخلي، شائبه سودجويي عده اي با بهره گيري از رانت اطلاعاتي بالا گرفت. بهم خوردن بازار و افزايش شديد قيمت گوشي در عين وجود انواع مختلف گوشي تلفن همراه اين مسئله را تشديد كرد. ورود سازمان بازرسي كل كشور و مخالفت هاي داخل دولت و مجلس اين مسئله را با ابهام بيشتري مواجه ساخت.
هرچند با وجود پي گيري هاي ممتد خبرنگار ما مبني بر ارائه اطلاعات مربوط به كميت ورود گوشي تلفن همراه از منابع رسمي به نتيجه نرسيد، اما گمرك جمهوري اسلامي ديروز در اين زمينه گزارشي را منتشر كرد كه تأييدكننده ابهامات و اشكالات است.
براساس گزارش گمرك، در دو ماه فروردين و ارديبهشت امسال، ارزش ورود گوشي تلفن همراه به كشور به ترتيب ۱۹ و ۱۵۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.
در ارديبهشت امسال جمعا حدود ۲۶۳ هزار و ۳۰۷ دستگاه گوشي به ارزش ۴۴ ميليون دلار به كشور وارد شده اين درحاليست كه در اسفند ماه سال گذشته جمعا ۲۶۱ هزار و ۸۰۶ گوشي به ارزش ۳۰ ميليون دلار وارد شده است.
براساس گزارش گمرك، ۷۵ درصد گوشي هاي تلفن همراه وارداتي در ۲ ماه ابتداي سال جاري از امارات متحده وارد شده است. پس از امارات، فنلاند (۱۲ درصد)، آلمان و مجارستان (۹ درصد) قرار دارند. اين ميزان در كل سال ۸۴ براي امارات متحده ۷۲ درصد بوده است.
واردكنندگان عمده گوشي تلفن همراه در دو ماه نخست سال نيز به ترتيب شركت تجاري «ا.ت» ۲۶ درصد و آقاي «ب» ۱۹ درصد بوده اند. به اين ترتيب دو واردكننده عمده گوشي جمعا ۴۵ درصد بازار گوشي را در اختيار داشته اند. اين دو واردكننده در سال ۸۴ به ترتيب با ۱۳ و ۱۱ درصد واردات ، واردكنندگان اول و سوم بوده اند. به طور كلي ۸۷ درصد از كل واردات گوشي تلفن همراه در اين مدت مربوط به ۱۰ واردكننده حقيقي و حقوقي است.
در اين گزارش تاريخ ابلاغ افزايش تعرفه ها به گمرك ۱/۱/۸۵ ذكر شده حال آن كه اين مصوبه در تاريخ ۲۵/۲/۸۵ به تأييد دفتر رياست جمهوري رسيده است. در گزارش گمرك آمده است: درخصوص اخذ تعرفه ۶۰ درصدي جهت واردات گوشي در مدت ۱/۱/۸۵ تا ۲۵/۲/،۸۵ گمرك پس از استعلام نظر از دفتر رياست جمهوري نسبت به اخذ تعرفه ها بر مبناي ۴ يا ۶ درصد در مدت ياد شده از واردكنندگان اقدام خواهد كرد.​


منبع :همشهری
 

parsbin

Registered User
تاریخ عضویت
21 جولای 2005
نوشته‌ها
1,160
لایک‌ها
3
سن
35
محل سکونت
كرج- پلاك 10
عزيزان
از دولت مهرورزي بيش از اين انتظار نيست
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
فراخوان 5 عضو كابينه به مجلس درباره گراني‌ها


وزراي اقتصاد و دارايي، بازرگاني، تعاون و صنايع و معادن و همچنين رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي براي پاسخگويي به گراني‌، تورم و افزايش تعرفه‌ها به مجلس فرا خوانده شدند.

به گزارش مهر، اين اعضاي کابينه دولت نهم سه‌شنبه هفته جاري به کميسيون اقتصادي مجلس مي‌روند تا به پرسش‌هاي نمايندگان در خصوص گراني‌هاي اخير، تورم و افزيش تعرفه واردات کالا پاسخ دهند.

همچنين کميسيون اقتصادي مجلس در هفته جاري نرخ تعرفه‌هاي آب را با حضور مسئولان ذي ربط مورد بررسي قرار خواهد داد. اين کميسيون بررسي آخرين وضعيت قيمت آرد صنعتي و ميزان سهيه کارخانجات آردسازي را نيز در دستور کار امروز خود قرار داده است.

اين گزارش حاکي است، در روز يکشنبه هفته جاري نيز طرح يک فوريتي تمديد زمان جذب اعتبارات متمم بودجه 84 (فرعي) و لايحه يک فوريتي اصلاح بند (ي) تبصره (1) قانون بودجه 85 (فرعي) در کميسيون اقتصادي بررسي مي شود.

وزير بازرگاني نيز در نشست با هيأت رئيسه کميسيون اقتصادي مجلس به پرسش‌هاي پشنگ نماينده خاش، موسي الرضا ثروتي نماينده بجنورد و عليمراد جعفري نماينده گچساران را هم پاسخ مي‌دهد.

منبع: بازتاب



ولي يكي بگه آخه اين كارها چه فايده اي داره؟

تو اين مملكت هرچي خراب شده ديگه درس نشده :( :eek:
 

parsbin

Registered User
تاریخ عضویت
21 جولای 2005
نوشته‌ها
1,160
لایک‌ها
3
سن
35
محل سکونت
كرج- پلاك 10
اگرم تعرفه ها رو به روز اول برگردونند كه عمرا برگردونند حق كساني كه گرون خريدند ضايع ميشه!
 
بالا