• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزایش چشم گیر قیمت گوشی

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
پريشب با يكي از دوستام در مورد همين بلاك كردن سيم رو قبل اينكه اينجا ببينم و مطرح بشه بحث مي كرديم ...
ببينيد ... مخابرات نهايت مياد ميگه هر گوشي بايد يه شناسنامه داشته باشه ...
هر كسيم كه گوشي داره بايد ثبتش كنه تو مخابرات ... بعد شما برو يه پي 910 از دوبي بيار بگو گوشي خودمه ثبتش نكردم ! ... نمي تونه كاري كنه كه ! اين همه گوشي تو بازاره ... اونام بايد ثبت بشه ؟؟؟؟
يه حرفي مي زنند ... فكر مي كنن ملت دور از جون خرن ...
مثل همين فيلترينگشون ... بازم *يدن با اين فيلترشون ...
با تكنولوژي و علم نميشه با زور مبارزه كرد !
واقعا انقدر بايد يه وزير فهمش نرسه كه با مردم اين مملكت اينجوري نبايد صحبت كنه ...
چه راحت توحين ميشه به ما و فقط نظاره گريم ...
:(

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
واقعا فکر می کنید اگه 200 درصد هم می کشیدن روش اتفاقی می افتاد؟ خیالتون تخت هیچی نمیشه. دو ماه دیگه مردم دارن گوشی ملی!:D میخرن. گرونترش هم می کنند، ملت هم برا ی خریدش شب دم مغازه های جمهوری می خوابند ... همون داستان پیکانه.

ما حافظه تاریخی خوبی نداریم

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
بابا مردم میرن میخرن بعد گوشیشون میپکه میرن پس میدن با هر زوری دوباره گوشی خارجی میگیرن بعد دولت میبینه اوضاع پسه خیلی آروم و بی سرو صدا تعرفه ر. مینه 30% بعد 20% تا دوباره 4%:D

aminjooon2005

Registered User
لایک‌ها
6
گفت و گو ويژه خبري شبكه الان در مورد همين تعرفه ها ست! 2

اگه اعصاب تون خرد نميشه برين نيگه كنين:eek:

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از pilot :
واقعا فکر می کنید اگه 200 درصد هم می کشیدن روش اتفاقی می افتاد؟ خیالتون تخت هیچی نمیشه. دو ماه دیگه مردم دارن گوشی ملی!:D میخرن. گرونترش هم می کنند، ملت هم برا ی خریدش شب دم مغازه های جمهوری می خوابند ... همون داستان پیکانه.

ما حافظه تاریخی خوبی نداریم

كاملا موافقم ... ملت خودشون مي خوان ... اگه لياقتشون همينه ... يا علي ...

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
گفتگو رو کی دید؟

aminjooon2005

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از mammad81 :
گفتگو رو کی دید؟
من!:blush:
وزير صنايع ميگفت اين كار به نفه ايرانه
ما مي خوايم گوشي بسازيم صادرات كنيم !
ما از پاكستان چي كم داريم؟
خيلي ها فكر ميكنن تعرفه ها از هفته پيش زياد شده ولي نه! تهرفه ها از 1/1/85 زياد شدن
9 تا شركت در خواست سرمايه كذاري نو ايران دادن!:f34r:

ما گوشي مي سازيم دنيا رو مي تركونه

انرژي هسته اي حق مسلم ماست:lol:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
اينا همشون امتحان الهيه:(

مردم شهيد پرور ايران باز هم مثل هميشه از اين امتحان سربلند بيرون ميان:hmm:

فقط نميدونم اين خدا مردم ايران رو چرا با اين دولت مردان با كفايتش فقط امتحان ميكنه؟

se_k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behnam_wk8 :
ههه شما نمي خواد نگران جعبه آوردن ما باشي ... 30 تا 30 تا سكه هاي زير مجموعمو تو گلد مياوردم ايران :D شما نگران نباش ...
ok
pas bara manam yeki miari???????

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
حالا گیریم ایران از سونی اریکسون و نوکیا نمایندگی گرفت تا گوشی رو منتاژ کنه.کی میآد گوشی حتی با این مارکهای معروف رو بگیره.دیگه تا حالا به همه ثابت شده که ایران تویه هر چی دست برده و منتاژ کرده خرابش کرده.
مثل پراید.یا 206........

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از hamed1297 :
حالا گیریم ایران از سونی اریکسون و نوکیا نمایندگی گرفت تا گوشی رو منتاژ کنه.کی میآد گوشی حتی با این مارکهای معروف رو بگیره.دیگه تا حالا به همه ثابت شده که ایران تویه هر چی دست برده و منتاژ کرده خرابش کرده.
مثل پراید.یا 206........

یا شایدم مثل آر-دی بشه اینجا هم! قاب p990 , N80 , ... داخل هم نیرو محرکه حایر!!:D تا بعد هم موتور ملی بیاد!!:D :lol:

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
موقعي كه آقاي احمدي نژاد گفت كه قراره نفت رو بياره سر سفره هاي مردم ، نمي دونستيم كه قراره روي اين سفره مردم سرو بشن و روي آتش حاصله از نفت مردم رو مي ذارن . فقط با اين تصميمات عجيب و غريبي كه دولت محترم طي اين 9 ماه حكومت گرفتن مردم حسابي كباب شدن ، مي ترسم تو اين سه سال و سه ماهي كه مونده غذا رو دير از رو اجاق نفتي بردارن و مردم حسابي بسوزن و جزغاله بشن.
وقتي كه رئيس جمهور مملكت در پشت درهاي بسته انتخاب مي شه نه از طريق انتخابات ، معلومه كه نبايد از تصميمات اشتباهي كه ميگيره ترس به دلش راه بده كه دفعه ي بعد خودش يا حزبش راي نيارن.
با اين ترتيب ممكنه از دوره ي رياست جمهوري احمدي نژاد نه سه سال و نه ماه بلكه هفت سال و نه ماه مونده باشه.
با اين حساب فقط خدا بايد ب دادمون برسه.

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در مراسم "صبحانه‌خوري" فعالان اتاق بازرگاني تهران با وزيران دولت با وزير بازرگاني عنوان شد:

* وزير بازرگاني: اگر قحطي موبايل آمد بررسي مي‌كنيم

ميركاظمي با رد انجام آزمون و خطا و تكرار روش‌هاي اقتصادي 27 سال گذشته عنوان كرد: نمي‌توان با تعرفه موبايل انسجام تيم اقتصادي دولت را زير سوال برد. افزايش تعرفه‌ها براي گروه كالايي الكترونيكي بوده كه موبايل هم شامل آن مي‌شده است.

وي هدف اصلي از افزايش تعرفه‌ها را اين گونه عنوان كرد: قصد داشتيم سرمايه‌گذاري در اين بخش را تقويت كنيم ولي چون سرمايه‌گذاران تمايلي نداشتند، همين امر موجب شد تا تعرفه‌ها را افزايش دهيم لذا كتاب مقررات صادرات و واردات مجددا زير نظر معاون اول رييس جمهور بررسي شد.

وي تصريح كرد: اگر مشكلي پيش بيايد و يا قحطي موبايل باشد اين موضوع مي‌تواند مجددا در كميسيون ماده يك بررسي شود و بهتر است خيلي دنبال موبايل نباشيم تا روال خود را طي كند.

منبع: http://www.itiran.com/?type=news&id=6252

(آدم نمي دونه به صحبتهاي وزير مملكتش بخنده يا گريه كنه)

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از highman :
آقا اگه کسی آدرس خونه وزیر صنایع رو داره بده به من برم یه دونه محکم بخابونم در گوشش .

دوست عزیز ازتون خواهش می کنم . یدونه هم از عوض من محکم از اون یکی طرفش بخابونید .( ماله من محکم باشه ها )
خونه ی ما دوره نمی تونم خودم بیا م . :grrr: :devil: :f34r: :grrr:

highman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از arash_a :
دوست عزیز ازتون خواهش می کنم . یدونه هم از عوض من محکم از اون یکی طرفش بخابونید .( ماله من محکم باشه ها )
خونه ی ما دوره نمی تونم خودم بیا م . :grrr: :devil: :f34r: :grrr:

حتمن آرش جان .
یه دونه هم افتخاری آپ چاگی میخوابونم زیر فکش . ( تقدیم به همه دوستان )

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
یا شایدم مثل آر-دی بشه اینجا هم! قاب p990 , N80 , ... داخل هم نیرو محرکه حایر!!:D تا بعد هم موتور ملی بیاد!!:D :lol:

آره ... ميشه مثل 206 و 405 و اينا ... اول كه مياد 2 دره ... 4 درش كردند و ضبطشو برداشتن و فردا گذاشتن روش و كردنش تيپ 1 و يه روز كيسه هواشو گذاشتند و كردن 2 و 3 و ...
پي 990 مياد ميبيني قلم نداره :D فرداش قلم مي زارن روش اسمشو مي زارن پي 990 تيپ 1 با قلم ! جديد !
...........
پي 990 تيپ 2 با جعبه :D ... تيپ 3 با دوربين :D
اينجوريه ديگه ...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نگران نباشید. ایران که گوشی خوب نمیتونه تولید کنه گوشی در حد حرف زدن تولید میکنه . الان 1100 50 تومنه با 60% تعرفه میشه 60 تومن! آخه مگه میتونند گوشی 60 تومنی تولید کنند؟! تعرفه 300% هم به کمکشون نمیاد این بازیها برای اینه که یک عده که گوشی وارد کردند قبلا یه سود کلانی ببرند . قاچاقچیهای محترم هم به جای قاچاق مواد به قاچاق موبایل روی بیارند که ثوابش بیشتره!

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
واااااااای خدای من! میخوان گوشی صادر کنن! ببینین وضع دنیا به کجا رسیده! :wacko:
من نمی دونم چرا باید در هر زمینه ای چه استعداد داشته باشیم چه نداشته باشیم باید خودکفا بشیم و نیازی به بقیه نداشته باشیم!؟!
آقا آدم به گاو هم واسه شیر و کره ماست واینا نیاز داره،نمی تونه که از زنش شیر بگیره بیاد توی مغازه بفروشه که ما خودمون نیازامونو برآورده می کنیم!!!

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نقل از behnam_wk8 :
آره ... ميشه مثل 206 و 405 و اينا ... اول كه مياد 2 دره ... 4 درش كردند و ضبطشو برداشتن و فردا گذاشتن روش و كردنش تيپ 1 و يه روز كيسه هواشو گذاشتند و كردن 2 و 3 و ...
پي 990 مياد ميبيني قلم نداره :D فرداش قلم مي زارن روش اسمشو مي زارن پي 990 تيپ 1 با قلم ! جديد !
...........
پي 990 تيپ 2 با جعبه :D ... تيپ 3 با دوربين :D
اينجوريه ديگه ...
ایول دقیقا همین میشه.:lol: :lol: :lol: :lol:

بالا