• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افزایش چشم گیر قیمت گوشی

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
کاشکی باز وضیعیت " حق مسلم ما " به مشکل بر بخوره . اونوقته که یهویی تعرفه به 4% بلکم کمتر بر میگرده . (همونجوری که مشکل پوشش و فیلتر کمتر شد )!!

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
الان تو بازار چه خبره؟ خريد و فروش انجام ميشه؟ قيمتها چي

mehranB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حکم الاستعمال موبایل اجنبی (الاخصوص SmartPhone)بای نحو کان در حکم محاربه با امام زمان می باشد .!..

همراه داخلی حق مسلم ماست!

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
منم به شخصه گوشی اشغال نمیخرم اگم ایرانیش اشغالم نباشه چون سیاست کثیفی پشتش بوده بازم ایرانی نمیخرم!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
از اون طرف آبها خبر میاد که چند کمپانی تولید گوشی موبایل (Vodafone - T- mobile و O2 ) دارن برای جام جهانی گوشی هایی آماده می کنن که بشه بازیهای جام جهانی رو توی اون دید،
......و ما اینجا باید اخبار تبلیغ هایر و چیز! ایران رو بشنویم!!!!!!!!!!! :eek: :eek: :eek:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
همون تحریم کردن بهترین راه هست....من که قبلا هم گفتم عمرا یه دونه هم بخرم نه خودم میخرم نه میزارم دور و بری ها و اشناهام بخرن

شما ها هم همین طوری کنید ...انشاالله موفق نشن

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ولی باز آدم خل و چل زیاد پیدا میشه بخره
من که تا آخره عمرم بی گوشی بمونم حاضر نیستم گوشی ایرانی بخرم

highman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم عمرا طرف جنس چینی برم . مجبور بشم 10 سال هم صبر می کنم اما یه 6630 جیییییییگر میخرم .

( راستی تو این هیلی بیلی یکی از فوامیل یه 6630 نو خریده 180000 تومن . )

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لعنت خدا بر این توطئه گران !!!

من خودم دوستدار پیشرفت کشورم هستم ولی با این کارشون وادارم کردن که بگم :

« زنده باد سونی اریکسون --- مرگ بر گوشی ساخت وطن »

توطئه کثیفی بود.

همون تحریم کردن بهترین راه هست....من که قبلا هم گفتم عمرا یه دونه هم بخرم نه خودم میخرم نه میزارم دور و بری ها و اشناهام بخرن
شما ها هم همین طوری کنید ...انشاالله موفق نشن

بر همه شما که در مورد گوشی موبایل صاحب نظر هستید واجب است که مردم رو از غفلت نجات بدید و با روشنگری نگذارید گوشی مزخرف داخلی بخرن. در هر محفلی و هر جمعی به روشنگری بپردازید و عوام رو بیدار کنید.
به امیدخدا این توطئه شوم رو خنثی خواهیم کرد.

ولی این مملکت اینقدر آدم ساده لوح داره که الان به خاطر اینکه گوشی ساخت وطن قراره بیاد دارن نماز شکر به جا میآورند.
بیایید اذهان عمومی رو بیدار کنیم.

آقا من الان بی گوشی موندم ! همین نیم ساعت پیش K300 بدون گارانتی رو قیمت کردم 180 هزار تومن.

چه کار کنم ؟ بگیرم ؟

قیمت فعلی تهران یا اراک رو کسی داره ؟(با گارانتی)

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اشتباه لُپــی پیش اومد !!

K700 رو قیمت کردم 180 هزار تومن.

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
وزیر صنایع گفته با مافیای! قاچاق گوشی به شدت مبارزه می کنیم.
عجـــــــــــــــــــــــــــــــــــب رویی داره یارو:blink:
5،6 روزه که این تعرفه تصویب شده دیشب اخبار از قرارداد بین شرکتای ایرانی و خارجی برای ساخت گوشی توی ایران می گفت،چه حسن تصادفی!!!!!!

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من عاقلانه ترین کار اینه که تعرفه از 4 درصد به 5 درصد برسه،و اون یه درصد مستقیم بره تو جیب اونایی که قرار اقتصاد رو شکوفا کنن و شغل درست کنن،برای اینکار لازم هم نیست کار خاصی بکنن(ما را به خیر تو امیدی نیست،شر مرسان!)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از nevisande :
وزیر صنایع گفته با مافیای! قاچاق گوشی به شدت مبارزه می کنیم.
عجـــــــــــــــــــــــــــــــــــب رویی داره یارو:blink:
5،6 روزه که این تعرفه تصویب شده دیشب اخبار از قرارداد بین شرکتای ایرانی و خارجی برای ساخت گوشی توی ایران می گفت،چه حسن تصادفی!!!!!!

وزیر صنایع کاره ای نیست که این حرف رو بزنه . حالا باز وزیر بازرگانی میگفت یک چیزی که اونها هم نه میتونند نه حال این کارارو دارند. قاچاق کالا توی هیچ زمینه ای صفر نیست!

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
6630 قلابیش زیاد شده.حواست باشه.همینطور k750i

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
وزیر صنایع کاره ای نیست که این حرف رو بزنه . حالا باز وزیر بازرگانی میگفت یک چیزی که اونها هم نه میتونند نه حال این کارارو دارند. قاچاق کالا توی هیچ زمینه ای صفر نیست!

دیشب وزیر صنایع گفت: "برای مبارزه با قاچاق گوشی سریال نامبرهای گوشیهای غیر مجاز را بلاک می کنیم .مردم نرن چمدوناشون رو پر گوشی کنند تو ایران کار نمی کنه"!(با لحن بسیار طلبکارانه و وقیحیانه این صحبتها را کرد)

بعد هم دوست من ! مشکل فقط وزیر صنایع نیست که! اینها (کابینه دولت فقر ستیز و مهروز) همه از یک قماشند و دست در یک کاسه دارند. امثال همین طیف هستند که 40 سال است خودروهایی با 4-5 برابر مصرف استاندارد به خورد ملت زورچپان کرده اند به اسم تولید داخل!

آنوقت از 40 میلیارد دلار در آمد نفت 8 میلیارد دلار صرف واردان بنزین می کنند. اسمش هم هست تولید داخل. مشتی انسان مغرض و نادان هستند.

highman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اگه کسی آدرس خونه وزیر صنایع رو داره بده به من برم یه دونه محکم بخابونم در گوشش .

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از highman :
آقا اگه کسی آدرس خونه وزیر صنایع رو داره بده به من برم یه دونه محکم بخابونم در گوشش .

:lol:
خدا بزندش شما چرا!
البته خدا هم زدتش اگرنه مگر آدم عادی انقدر نفهم میشود!؟

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
اين ملت دردشونو به كي بايد بگن ؟؟
اين وقايع رو 50 سال ديگه فرزندان ما در كتاب هاي تاريخشون مي خونند ... اينم مثل تركمنچاي و گلستان و امثالهم ...
واقعا داريم پس رفت مي كنيم تو اين مملكت ،‌ نه پيشرفت ...
:( :( :(

بالا