• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اقامت گرفتن از راه غیر قانونی کانادا

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
دوستان یکی از فامیلها ما به صورت قانونی رفته خارج از کشور ظاهرا اندونزی بعد از اونجا رفته ایرلند و بعد از ایرلند به صورت غیرقانونی رفته کانادا .
خب میدونید چون غیرقانونی رفته توی کمپ نگه میدارند یه مدت.
خودش یه حرفایی میزنه میگه ماهی 1000 دلار بهمون میدن و تماس رایگان و اینا.
خواستم اگر دوستان تجربه یا اطلاعات بیشتری دارند بگویند وضعیت چطوره اونجا چه مدت تو کمپ نگه میدارند؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
زندگی خارج از ایران خودش به تنهایی کلی استرس وارد میکنه تا بعد از یه مدت رو روال بیوفتی ! حالا غیر قانونی دیگه بدتر ارامش روحی نداری ! عصبی میشه ادم

saman008

Registered User
لایک‌ها
26
تماس رایگان رو شاید راست بگه ولی 1000 دلار حرف زیادیه

Stolen Ground

Registered User
لایک‌ها
148
اصلا ارزش نداره،خیلی سخته و ریسکش بلاست .فامیل خود ما همینجوری رفته هفته پیش زنگ زد گفت میخوام برگردم

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
زندگی خارج از ایران خودش به تنهایی کلی استرس وارد میکنه تا بعد از یه مدت رو روال بیوفتی ! حالا غیر قانونی دیگه بدتر ارامش روحی نداری ! عصبی میشه ادم

حالا نه که زندگی تو ایران بی استرس و راحته؟!!ملت همه عصبی و وحشی نیستن!!

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
حالا نه که زندگی تو ایران بی استرس و راحته؟!!ملت همه عصبی و وحشی نیستن!!

تاييد ميشه

دوسال كمپ بد تر از دوسال خدمت اجباري و زير دست يه مشت ادم تنبل بي سواد بيشعور نيست

من اگه زبانم خوب بود يا يك نفرو يه جايي داشتم كه يك سال برم پيشش يه روزم اينجا نمي موندم

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
در رابطه با سفر به آمريكا الان شرايط مثل سابق نيست اگه بدون پاسپورت وارد خاك آمريكا بشيد سريع ديپورت ميشيد و برگشت ميخوريد به ايران ، ولي يه سري كشورها هنوز مهاجر مي گيرند و شما وارد اون كشور كه شدي پاسپورتت رو پاره ميكني و خودت رو يه آدم بي هويت معرفي ميكني ، شما با توجه به دستورالعمل جهاني مهاجرت از طرف اون كشور حمايت خواهي شد البته بايد اون كشور تو ليست ثبت شده باشه . . . ( دقيقاً كاري كه با افغاني ها تو ايران انجام ميشه يه كمپ تو جاده هاي بين شهري اكثر شهرها براشون درست شده و بهشون كمك هم ميشه ، البته تو ايران دزدي زياده ، ساير كشورها حمايتشون درسته و يا حداقل بهتره ) و همينطور كارت شناسائي هم براتون صادر خواهد شد بازم مثل همين افغاني ها : دي
البته يه زماني دولت كانادا هم مهاجر قبول ميكرد منتها الان ديگه نه . . .
منتها براي آمريكا روش ديگري كه هست اينه كه شما مشكل سياسي داشته باشي و ثابت كني كه تو ايران امنيت نداري و يا اينكه شناخته شده باشي ( مثلاً كارمند صدا و سيما باشي ) : دي

پ ن : شما راهي بلدي كه بشه غيرقانوني اومد كانادا ؟!! اگه ممكنه روش و هزينه هاي تقريبي رو بهم بديد من براتون مشتري هاي زيادي خواهم داشت . . .

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
بیا من ادم بر دارم از ترکیه میبره یونان از یونان میبره لندن 2.3 سالی هم توی کمپی یا اقامت میدن یا میزننن در باسنت میگن برو!

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
بیا من ادم بر دارم از ترکیه میبره یونان از یونان میبره لندن 2.3 سالی هم توی کمپی یا اقامت میدن یا میزننن در باسنت میگن برو!

این روش که باید بری یونان و .... دردسر زیاد داره مسیر هم خیلی سخته و داستانهای گوناگون تا جایی که اکثرا ایرانیای اونجا تو باغ پرتقال دارن کار میکنن و پرتقال میچینن

mehdi.abdoli2008

Registered User
لایک‌ها
14
الان استراليا از همه جا بهتره! رفيقم ٧ '٨ ماه پيش رفت اندونزي از اونجا با قايق استراليا ٢ ماه تو كمپ بود! تلفن رايگان ندارن اما روزي ١٥ تا ٣٠ دقيقه ميتونن صحبت كنن كه رفيقم بعد اينكه با كل فاميلش حرف ميزد يه ٥ دقيقه ام منو ميگرفت! الانم سيدني داخل يه فروشگاه فروشندس ! ماشين خريده و خونه رنت كرده! تا وقتي هم كه كار نداشت ماهي ١٠٠٠ دلار بهش ميدادن!

mehdi.abdoli2008

Registered User
لایک‌ها
14
البته اينم بگم گفت اون زماني كه تو قايق بودم مرگو جلو چشام ديدم:D

mehdi.abdoli2008

Registered User
لایک‌ها
14
فك كنم گفت ٥ ٦ ساعت دقيق يادم نمياد اما پدرش در اومده بود تو قايق

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
فك كنم گفت ٥ ٦ ساعت دقيق يادم نمياد اما پدرش در اومده بود تو قايق
چند میلیون خرجش شده بود تا بره اونجا؟کسی هس مثلا از ایران ببره اندونزی بعد استرالیا یعنی از همینجا قاچاقی بره؟مثلا دختری ک باباش بهش اجازه نده نمیتونه از کشور خارج بشه با هواپیما بره اندونزی یا پسری ک خدمت نرفته؟
بعد اونجا اگه تخصص داشته باشی مثلا مهندس ای تی باشی یا مدارک شبکه داشته باشی چی؟کار مطابق با علمت بهت میدن یا نه

mehdi.abdoli2008

Registered User
لایک‌ها
14
٤ تومن خرجش شد فك كنم
قانوني رفت اندونزي از اونجا با قاچاقچي رفت
نميدونم ديگه ايناشو داداش

Sent from my iPod touch using Tapatalk

بالا