• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اقامت گرفتن از راه غیر قانونی کانادا

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
در مورد کمپ بیشتر توضیح میدید شرایطش چجوریه ؟ مثل زندانه ؟ مثل آسایشگاهه ؟ کلا از نظر محوطش منظورمه.
بعد کسی پاشو گذاشت اونجا دیگه تا اقامت ندن بهش نمیتونه بیاد بیرون ؟
کسی اقامت بگیره ایران میتونه برگرده ؟

سوال منم هست

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
مثکه قاچاقچی ها الان کلی درامد دارناااا :دی
حیف که با گوشیم وگرنه کلی حرف میزدم :دی
فقط اینو بگم که دوستانی که میگن باس پول داشته باشی همه جا یکیه و ...
اینجا یه ماشین خوب ۱۰۰ تا باس پول بدی اونور بی ام و ۲۰۰۵ میخری ۵۰۰۰$

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
مثکه قاچاقچی ها الان کلی درامد دارناااا :دی
حیف که با گوشیم وگرنه کلی حرف میزدم :دی
فقط اینو بگم که دوستانی که میگن باس پول داشته باشی همه جا یکیه و ...
اینجا یه ماشین خوب ۱۰۰ تا باس پول بدی اونور بی ام و ۲۰۰۵ میخری ۵۰۰۰$

اقا دمت گرم با این حرفت خیلی حال کردم عین واقعیته ولی اونایی ک اینجا میلیاردرن واقعا عشق و حال میکنن منظورم کساییه ک سالی 10 12 میلیارد درامدشونه
بیا راهنماییمون کن

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
اقا دمت گرم با این حرفت خیلی حال کردم عین واقعیته ولی اونایی ک اینجا میلیاردرن واقعا عشق و حال میکنن منظورم کساییه ک سالی 10 12 میلیارد درامدشونه
بیا راهنماییمون کن
فدات شم عین واقعیته همش
رفیقم فامیلش انگلیس زتدگی میکنه حقوق خونده میگفت تا کار رشته خودشو پیدا کنه داره تو فروشگاه کار میکنه ماهی ۱۵۰۰ پوند میگیره، حالا حساب کن تبلت خفن ایسوس ۲۰۰ پوندِ!
حقوق یه کار ساده ۶ تا بهترین تبلت دنیا!
حقوق یه ارشد برق اینجا= ۰

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
کانادا رو نمیدونم ولی یکی از دوستان ما قاچاقی رفت وان ترکیه از اونجا قاچاقی رفت یونان از اونجا به اتریش. الان 8 ماهه تو کمپه. 24 ساعته تو فیسبوک انلاینه!

این 24 ساعت فیس بوک رو خوب اومده
یکی از دوستای من 3 سال ترکیه بود الان چند ماهی هست رفت امریکا میگه خونه دادن و توی کارخونه چیپس کار میکنم ماهی 2500 دلار میدن.

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
الان یه دفعه یاد یکی از دوستام کردم قضیشو بهتون بگم جر میرین از خنده :lol:

یه دوست ارمنی داشتم این عشق امریکا بود هی میگفت برم اینا تا سال 84 گرگان بودن بعدش رفتن تهران 1-2 سال بعد رفت امریکا کارش درست شد یه چند وقتی ازش خبر نداشتم تا پارسال رفتم مغازه داداشش گفتم از فلانی چه خبر گفت هیچی رفت اونجا کار گیرش نیومد الان کارش اینه ترتیب پیر زنای بالای 70 سال رو میده پول میگیره
images.php
images.php
images.php
images.php

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57

یه دوست ارمنی داشتم این عشق امریکا بود هی میگفت برم اینا تا سال 84 گرگان بودن بعدش رفتن تهران 1-2 سال بعد رفت امریکا کارش درست شد یه چند وقتی ازش خبر نداشتم تا پارسال رفتم مغازه داداشش گفتم از فلانی چه خبر گفت هیچی رفت اونجا کار گیرش نیومد الان کارش اینه ترتیب پیر زنای بالای 70 سال رو میده پول میگیره
images.php
images.php
images.php
images.php

چی میگی؟

dj_ebi

Registered User
لایک‌ها
78
هزینه وکیل پایه خودشونه؟
بعد اقامت چ کارایی بهشون دادن؟
مثلا کسی ک مهندس شبکه باشه مدارکشو گرفته باشه(مدارکش خیلی مهمه توی همین ایران منتشو میکشن کار کنه) اونجا بهش کار میدن مطابق علمش؟حقوقش باید حداقل 3 4 برابر ایران باشه تا بصرفه باشه کسی بره اونجا راحت بدونه خونه بگیره ماشین بخره
مثلا کسی ک مدرک ccnp داشته باشه تو ایران حدود 5 م حقوقشه ولی باید مدرکش بین المللی باشه
اقامت دائمی سرمایه گذاریش به چ صورته؟چقدر باید سرمایه گذاری کرد؟مثلا ی ایرانی میتونه اونجا شرکت بزنه یا کارخونه؟

در مورد کمپ بیشتر توضیح میدید شرایطش چجوریه ؟ مثل زندانه ؟ مثل آسایشگاهه ؟ کلا از نظر محوطش منظورمه.
بعد کسی پاشو گذاشت اونجا دیگه تا اقامت ندن بهش نمیتونه بیاد بیرون ؟
کسی اقامت بگیره ایران میتونه برگرده ؟

بله وکیل پایه خودشونه کار شبکه یا کلاه مرتبط با برنامه نویسی جزو شغل های پر درآمد محسوب میشه(کار فنی مثل لوله کشی در آمدهای نجومی داره گاها درآمدی بالای 50 دلار در ساعت ) کار بستگی به خودتون داره چقدر زرنگ باشید بتونید گیرتون بیاد
این نکته رو که میگم خیلی مهمه اینو از چند تا از اقوام که رفتن شنیدم رفتن باسه کسی خوبه که 1 -مجرد باشه خیلی مهمه (فکرت مشغول نیست ) 2-کسی که چند سال اونجا سختی بکشه پولشو بفرسته ایران چنج کنه 3- زبان و کار بلد باشه

در آمد که پسر خالم اوایل کارگر یه نقاش ساختمون بود ساعتی 14 دلار میگرفت ساعت کاری 3.30 صبح الی 4 بعد از ظهر ! جدیدا رفته تو کشتارگاه مرغ ساعتی 17 دلار کلا نیم ساعت تایم بریک ! ولی شانسی که آورد دلار اوضاش اینجوری شد اکثر پولشو تو 2 سال فرستاد اینجا الان یه خونه با یه زمین باسش گرفتن تو ایران
ماشین که قیمتش خوبه ولی نسبت به جاهای دیگه ی دنیا یه مقدار بالاتره به خاط مسافتش ولی یه بی ام دبلیو مدل 2005 با 6000 یا 7000 دلار گرفته بودن

درمورد سرمایه گذاری خبر ندارم ولی بعد 3 سال شهروند اونجا میشی هر 2 سال میتونی چهار ماه خارج بشی که یکی از اقواممون هفته پیش برگشت اونجا بعد چهار ماه

سوال اون یکی دوستمون کمپ تقریبا ولی نه در حد زندان!اینترنت تماس باشگاه کلاس زبان ...... داری ولی نمیتونی از اونجا خارج شی بله این نوع پناهندگی اجتماعیه مشکلی بابت رفت و آمد به ایران ندارید

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692

images.php
images.php
images.php
images.php

یعنی یه چیزی تو مایه های فیلم "کابوی نیمه شب" شده.

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
بله وکیل پایه خودشونه کار شبکه یا کلاه مرتبط با برنامه نویسی جزو شغل های پر درآمد محسوب میشه(کار فنی مثل لوله کشی در آمدهای نجومی داره گاها درآمدی بالای 50 دلار در ساعت ) کار بستگی به خودتون داره چقدر زرنگ باشید بتونید گیرتون بیاد
این نکته رو که میگم خیلی مهمه اینو از چند تا از اقوام که رفتن شنیدم رفتن باسه کسی خوبه که 1 -مجرد باشه خیلی مهمه (فکرت مشغول نیست ) 2-کسی که چند سال اونجا سختی بکشه پولشو بفرسته ایران چنج کنه 3- زبان و کار بلد باشه

در آمد که پسر خالم اوایل کارگر یه نقاش ساختمون بود ساعتی 14 دلار میگرفت ساعت کاری 3.30 صبح الی 4 بعد از ظهر ! جدیدا رفته تو کشتارگاه مرغ ساعتی 17 دلار کلا نیم ساعت تایم بریک ! ولی شانسی که آورد دلار اوضاش اینجوری شد اکثر پولشو تو 2 سال فرستاد اینجا الان یه خونه با یه زمین باسش گرفتن تو ایران
ماشین که قیمتش خوبه ولی نسبت به جاهای دیگه ی دنیا یه مقدار بالاتره به خاط مسافتش ولی یه بی ام دبلیو مدل 2005 با 6000 یا 7000 دلار گرفته بودن

درمورد سرمایه گذاری خبر ندارم ولی بعد 3 سال شهروند اونجا میشی هر 2 سال میتونی چهار ماه خارج بشی که یکی از اقواممون هفته پیش برگشت اونجا بعد چهار ماه

سوال اون یکی دوستمون کمپ تقریبا ولی نه در حد زندان!اینترنت تماس باشگاه کلاس زبان ...... داری ولی نمیتونی از اونجا خارج شی بله این نوع پناهندگی اجتماعیه مشکلی بابت رفت و آمد به ایران ندارید

این موارد واسه ورود قانونی هست یا غیر قانونی؟
چون ورود قانونی و گرفتن ویزا که درسته خیلی سخته ولی وارد اونجا که بشی مشکلی نداری

ورود دریایی از طریق مالزی به استرالیا رو کسی میدونه چطوریه وضعیتش؟
مثلا کار بلد باشی مدرک دانشگاهی هم داشته باشی زبانت هم در حد معمولی باشه دریایی بری استرالیا شرایط چطوریه؟
چقدر ممکنه طول بکشه وارد استرایلا بشی و کلا امکانش چقدره؟

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
منم تصمبم گرفتم برم

استراليا اشنا دارم
امريكا هم همينطور

يكم راهنماييم ميكنيد

ببن ٣٥ تا ٥٠ ميليون پول دارم
مهندسي كامپيوتر دارم
گرافيك طراحي عكاسيم خوبه
تعمييرات موبايل بلدم