آوانگارد
Registered User
کانادا رو نمیدونم ولی یکی از دوستان ما قاچاقی رفت وان ترکیه از اونجا قاچاقی رفت یونان از اونجا به اتریش. الان 8 ماهه تو کمپه. 24 ساعته تو فیسبوک انلاینه!
زیر میزی آیا ؟ جعل عایا ؟
آره تا اهواز میتونی بری اونجا کمپ هم دارهبا 1 میلیون هم میشه رفت؟ کارت سربازی هم ندارم.
اره میتونی بریبا 1 میلیون هم میشه رفت؟ کارت سربازی هم ندارم.
حالا نه که زندگی تو ایران بی استرس و راحته؟!!ملت همه عصبی و وحشی نیستن!!
منم نگفتم ایران بهشت گمشدست , نظرمو گفتم چون به خیلی از کشور ها مسافرت کردم حساب کتاب هم رو کاغذ میگی اره میرم فلان جا اینقدر پول میدم به این اون اره اونا هم میبرن فلان جا هیچ تضمینی هم نیست سالم برسی ! جونتو میزاری کف دستت ! باند قاچاق انسان .... کلاه برداری .... 100 تا مشکل دیگه , تمام این اهداف هم کاملا عجولانست بگیم کارت هم درست بشه بری تمام پل های پشت سرتو خراب کردی , ولی با واقع بین بودن نتیجه گیری برای اینده میبینی 2 سال میری سربازی کارت که گرفتی پوا مولا رو جم کردی با خیال راحت پا میشی میری ! سن هم خیلی مهمه در برابر این مشکلات زود جا نزنی , وقتی میری یه کشور غریبه واسه زندگی وارد یه جامعه جدیدی میشی با هیچ چیز هم اشنا نیستی اونوقت متوجه میشی , تا میتونید همین جا تحصیل ادامه بدید در مقطع لیسانس... فوق بعد تصمیم بگیرید
چه راحت میگی 2 سال میری سربازی بعد میشینی پولاتو جمع میکنی با خیال راحت میری ؟خب این که واسه منه نوعی 10 15 سال طول میکشه
چه راحت میگی 2 سال میری سربازی بعد میشینی پولاتو جمع میکنی با خیال راحت میری ؟خب این که واسه منه نوعی 10 15 سال طول میکشه
اینم در نظر بگیر که اصلا کاری باشه که بهت بدنتایید میشه 100%
اینم در نظر بگیر که با درآمد 600-700 تومنی نه اصلا 1 تومنی! بخوای 20-30 تومن جمع کنی خودش حداقل 2 سال طول میکشه
پس 4 سال لیسانس + 2 سال سربازی + 2 سال کار = 8 سال
من خودم الان کارشناسی میخونم 2 سالش گذشته، وقتی یاد این 2 سال میوفتم که چقدر دهنم صاف شده، کلا نا امید میشم
به همین خاطر الان دایورتم کلا
کسی اگه راه سریع و کم هزینه زیر 10 تومن با پاسپورت سراغ داره خبر بده
5000 هزار دلار تا استرلیا تظمینی
کسانی که پایان خدمت ندارن نمیتونن پاسپورت هم بگیرن
15 میلیون تظمینی پاسپورت میگیرید
هزینه وکیل پایه خودشونه؟استرالیا رو قبلا میشد راحت رفت ولی الان فک کنم یه مقدار مشکله
دو تا از بستگان خیلی نزدیک ما فروردین 90 رفت اوایل خرداد اقامت دادن بهش !
همه چی بستگی به خودتونو شانستون داره پسر خالم 6 ماه زودتر رفته بود ولی تقریبا دو سال طول کشید از کمپ بیاد بیرون ولی اون یکی 3 ماهه کارش ردیف شد چون وکیلی که باسش انتخاب کرده بودن زن ایرانی بود
خرجشونم پسر خالم چون زودتر رفته بود رفت تو پاچش حدود 15 تومن خرجش شد ولی اون یکی قاچاقچی ایرانی تو اندونزی پیدا کرد با 8 تومن رفت!
بلیط رفت و برگشت باسه اندونزی میگیرید میرید اونجا قاچاقچی هماهنگ میکنه میرید 2 هفته رو لنچید بعد نزدیک جزیره کریسمس که شدید پلیس میاد میگیره میبره کمپ بعد چند تا مرحله داره چک پلیسو سلامتی و انتخاب وکیلو ...... تا اون موقع خرج خرد و خورا ک باشگاه و اینترنت و تماس (محدود) پایه اوناست
ولی مهم ترین چیزی که هست اول زبانتونو قوی کنید چند سال جلو میفتید (خیلی مهمه)
هر سوال دیگه ای داشتید بپرسید چون تو جریان اکثر کاراشون بودم