• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اقامت گرفتن از راه غیر قانونی کانادا

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
کانادا رو نمیدونم ولی یکی از دوستان ما قاچاقی رفت وان ترکیه از اونجا قاچاقی رفت یونان از اونجا به اتریش. الان 8 ماهه تو کمپه. 24 ساعته تو فیسبوک انلاینه!

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
تمام رفیقام تز پسر همسایه ها و غیره رفتن انگلیس الان تو کمپ هستن از اینجا به ترکیه از ترکیه به یونان و از یونان به انگلیس ولی به محض رسیدن به انگلیس باید به اجبار خودتو معری کنی تمام راه ها هم هوایی میباشد قیمت هم 25میلیون میگیره طرف الانم باهاشون در ارتباط هستم با رفقام

Chilbuk

Registered User
لایک‌ها
190
با 1 میلیون هم میشه رفت؟ کارت سربازی هم ندارم.

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
حالا نه که زندگی تو ایران بی استرس و راحته؟!!ملت همه عصبی و وحشی نیستن!!

منم نگفتم ایران بهشت گمشدست , نظرمو گفتم چون به خیلی از کشور ها مسافرت کردم حساب کتاب هم رو کاغذ میگی اره میرم فلان جا اینقدر پول میدم به این اون اره اونا هم میبرن فلان جا هیچ تضمینی هم نیست سالم برسی ! جونتو میزاری کف دستت ! باند قاچاق انسان .... کلاه برداری .... 100 تا مشکل دیگه , تمام این اهداف هم کاملا عجولانست بگیم کارت هم درست بشه بری تمام پل های پشت سرتو خراب کردی , ولی با واقع بین بودن نتیجه گیری برای اینده میبینی 2 سال میری سربازی کارت که گرفتی پوا مولا رو جم کردی با خیال راحت پا میشی میری ! سن هم خیلی مهمه در برابر این مشکلات زود جا نزنی , وقتی میری یه کشور غریبه واسه زندگی وارد یه جامعه جدیدی میشی با هیچ چیز هم اشنا نیستی اونوقت متوجه میشی , تا میتونید همین جا تحصیل ادامه بدید در مقطع لیسانس... فوق بعد تصمیم بگیرید

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
منم نگفتم ایران بهشت گمشدست , نظرمو گفتم چون به خیلی از کشور ها مسافرت کردم حساب کتاب هم رو کاغذ میگی اره میرم فلان جا اینقدر پول میدم به این اون اره اونا هم میبرن فلان جا هیچ تضمینی هم نیست سالم برسی ! جونتو میزاری کف دستت ! باند قاچاق انسان .... کلاه برداری .... 100 تا مشکل دیگه , تمام این اهداف هم کاملا عجولانست بگیم کارت هم درست بشه بری تمام پل های پشت سرتو خراب کردی , ولی با واقع بین بودن نتیجه گیری برای اینده میبینی 2 سال میری سربازی کارت که گرفتی پوا مولا رو جم کردی با خیال راحت پا میشی میری ! سن هم خیلی مهمه در برابر این مشکلات زود جا نزنی , وقتی میری یه کشور غریبه واسه زندگی وارد یه جامعه جدیدی میشی با هیچ چیز هم اشنا نیستی اونوقت متوجه میشی , تا میتونید همین جا تحصیل ادامه بدید در مقطع لیسانس... فوق بعد تصمیم بگیرید
images.php
چه راحت میگی 2 سال میری سربازی بعد میشینی پولاتو جمع میکنی با خیال راحت میری ؟
images.php
خب این که واسه منه نوعی 10 15 سال طول میکشه
images.php

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
images.php
images.php
images.php

والا من تجربه زندگی تو 4 کشور داشتم که چنین حرفی میگم , 9 سال پیش هم رفتم خدمت , این راه اینم چاه خود دانی هر جای این زمین هم بری بدون تصمیم گیری از رو جوگیری و تعریف دیگران اخرش سر از جایی که الان هستی در میاری این خط اینم نشون , بدرود

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
images.php

بهترین جان واسه زندگی ایرانه منتها در یک صورت ! پول داشته باش !

پول نداشته باشی همه جای دنیا همینه . . .

Altair

Registered User
لایک‌ها
42
images.php
images.php
images.php

تایید میشه 100% :D
اینم در نظر بگیر که با درآمد 600-700 تومنی نه اصلا 1 تومنی! بخوای 20-30 تومن جمع کنی خودش حداقل 2 سال طول میکشه
پس 4 سال لیسانس + 2 سال سربازی + 2 سال کار = 8 سال
images.php

من خودم الان کارشناسی میخونم 2 سالش گذشته، وقتی یاد این 2 سال میوفتم که چقدر دهنم صاف شده، کلا نا امید میشم :D
به همین خاطر الان دایورتم کلا :D
کسی اگه راه سریع و کم هزینه زیر 10 تومن با پاسپورت سراغ داره خبر بده :D

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
بله همينطوره
ببين شما وقتي از ايران ميزني بيرون بايد تاوان رسيدن به امكانات و رفاه رو بدي ك احتمالامدتي سختي هست
من دوستان زيادي دارم ك همينطور رفتن استراليا و الان عشق دنيارو ميكنن

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
تایید میشه 100% :D
اینم در نظر بگیر که با درآمد 600-700 تومنی نه اصلا 1 تومنی! بخوای 20-30 تومن جمع کنی خودش حداقل 2 سال طول میکشه
پس 4 سال لیسانس + 2 سال سربازی + 2 سال کار = 8 سال
images.php

من خودم الان کارشناسی میخونم 2 سالش گذشته، وقتی یاد این 2 سال میوفتم که چقدر دهنم صاف شده، کلا نا امید میشم :D
به همین خاطر الان دایورتم کلا :D
کسی اگه راه سریع و کم هزینه زیر 10 تومن با پاسپورت سراغ داره خبر بده :D
اینم در نظر بگیر که اصلا کاری باشه که بهت بدن
images.php
images.php

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
اگه کسی خواست بره
1-حتما زبان بلد باشه
2-یه حرفه بلد باشه(ترجیحا فنی ولی پزشکی و پرستاری هم بد نیست)

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
5000 هزار دلار تا استرلیا تظمینی
HTj.png

کسانی که پایان خدمت ندارن نمیتونن پاسپورت هم بگیرن

15 میلیون تظمینی پاسپورت میگیرید
HTj.png

چطور با 15 م پاسپورت جور میکنید؟از طریق ضمانت ک مثلا بره و برگرده؟
15 + 5 میگیرن میری توی استرالیا؟
کلا چقدر هزینش میشه کسیک پاسپورت نداره برسه به خاک استرالیا + هزینه های اونجا(وکیل)

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
کسی که نتونه اینجا پول در بیاره اونور هم مطمئن باش هیچی نمیشه.

dj_ebi

Registered User
لایک‌ها
78
استرالیا رو قبلا میشد راحت رفت ولی الان فک کنم یه مقدار مشکله
دو تا از بستگان خیلی نزدیک ما فروردین 90 رفت اوایل خرداد اقامت دادن بهش !
همه چی بستگی به خودتونو شانستون داره پسر خالم 6 ماه زودتر رفته بود ولی تقریبا دو سال طول کشید از کمپ بیاد بیرون ولی اون یکی 3 ماهه کارش ردیف شد چون وکیلی که باسش انتخاب کرده بودن زن ایرانی بود
خرجشونم پسر خالم چون زودتر رفته بود رفت تو پاچش حدود 15 تومن خرجش شد ولی اون یکی قاچاقچی ایرانی تو اندونزی پیدا کرد با 8 تومن رفت!
بلیط رفت و برگشت باسه اندونزی میگیرید میرید اونجا قاچاقچی هماهنگ میکنه میرید 2 هفته رو لنچید بعد نزدیک جزیره کریسمس که شدید پلیس میاد میگیره میبره کمپ بعد چند تا مرحله داره چک پلیسو سلامتی و انتخاب وکیلو ...... تا اون موقع خرج خرد و خورا ک باشگاه و اینترنت و تماس (محدود) پایه اوناست
ولی مهم ترین چیزی که هست اول زبانتونو قوی کنید چند سال جلو میفتید (خیلی مهمه)

هر سوال دیگه ای داشتید بپرسید چون تو جریان اکثر کاراشون بودم

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
استرالیا رو قبلا میشد راحت رفت ولی الان فک کنم یه مقدار مشکله
دو تا از بستگان خیلی نزدیک ما فروردین 90 رفت اوایل خرداد اقامت دادن بهش !
همه چی بستگی به خودتونو شانستون داره پسر خالم 6 ماه زودتر رفته بود ولی تقریبا دو سال طول کشید از کمپ بیاد بیرون ولی اون یکی 3 ماهه کارش ردیف شد چون وکیلی که باسش انتخاب کرده بودن زن ایرانی بود
خرجشونم پسر خالم چون زودتر رفته بود رفت تو پاچش حدود 15 تومن خرجش شد ولی اون یکی قاچاقچی ایرانی تو اندونزی پیدا کرد با 8 تومن رفت!
بلیط رفت و برگشت باسه اندونزی میگیرید میرید اونجا قاچاقچی هماهنگ میکنه میرید 2 هفته رو لنچید بعد نزدیک جزیره کریسمس که شدید پلیس میاد میگیره میبره کمپ بعد چند تا مرحله داره چک پلیسو سلامتی و انتخاب وکیلو ...... تا اون موقع خرج خرد و خورا ک باشگاه و اینترنت و تماس (محدود) پایه اوناست
ولی مهم ترین چیزی که هست اول زبانتونو قوی کنید چند سال جلو میفتید (خیلی مهمه)

هر سوال دیگه ای داشتید بپرسید چون تو جریان اکثر کاراشون بودم
هزینه وکیل پایه خودشونه؟
بعد اقامت چ کارایی بهشون دادن؟
مثلا کسی ک مهندس شبکه باشه مدارکشو گرفته باشه(مدارکش خیلی مهمه توی همین ایران منتشو میکشن کار کنه) اونجا بهش کار میدن مطابق علمش؟حقوقش باید حداقل 3 4 برابر ایران باشه تا بصرفه باشه کسی بره اونجا راحت بدونه خونه بگیره ماشین بخره
مثلا کسی ک مدرک ccnp داشته باشه تو ایران حدود 5 م حقوقشه ولی باید مدرکش بین المللی باشه
اقامت دائمی سرمایه گذاریش به چ صورته؟چقدر باید سرمایه گذاری کرد؟مثلا ی ایرانی میتونه اونجا شرکت بزنه یا کارخونه؟

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
آقا من هیچی پول ندارم می خوام برم کردستان عراق عملگی و بمونم همونجا.
می شه یا نه؟

بالا