• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اقامت گرفتن از راه غیر قانونی کانادا

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
اتفاقا 17 سالگی رفتم دانشگاه ، با دیپلم فنی.

6 ترم طول کشید تا فوق دیپلم رو بگیرم از دانشگاه دولتی.

واقعا برد رو شما کردی دوست عزیز
من رفتم تجربی و یه سال الکی پیش خوندم، یکسال هم پشت کنکور بعد دانشگاه آزاد، یک ترم هم تر زدیم!...
شما 3 سال از من جلوتری

only_flight

Registered User
لایک‌ها
595
واقعا برد رو شما کردی دوست عزیز
من رفتم تجربی و یه سال الکی پیش خوندم، یکسال هم پشت کنکور بعد دانشگاه آزاد، یک ترم هم تر زدیم!...
شما 3 سال از من جلوتری

شما لطف داری داداش.

ولی الان برای ازاد کردن ریز نمرات حدود 2 میلیون باید بدم به دانشگاه.........

گرفتاری یکی دوتا نیستش که.

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
شما لطف داری داداش.

ولی الان برای ازاد کردن ریز نمرات حدود 2 میلیون باید بدم به دانشگاه.........

گرفتاری یکی دوتا نیستش که.

فدای سرت. 2 میلیون که در مقابل 3 سال جلو افتادن که چیزی نیست.

worldforex

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان
این یک داستان واقعیست که برای من اتفاق افتاده......
حدود 7 8 ماه پیش من با یک برنامه ریزی بسیار دقیق به همراه همسر و فرزند یک ساله ام تصمیم به مهاجرت گرفتیم ......
از تهران به سمت اندونزی رفتیم و بعد از 20 ساعت پرواز هوایی بالاخره به اندونزی رسیدیم....... و خوشحال که رسیدیم..... اما چشمتون روز بد نبینه......
وارد فرودگاه که شدیم پلیس اونجا متوجه شد که ما ایرانی هستیم و من رو بردن داخل یک اتاق و حدود 2 ساعت پرس و جو کردن که چرا اومدی و چقدر پول داری و........
خلاصه کار به اینجا رسید که هر چی پول داشتیم رو پیدا کردن و گفتن باید همه رو بدی به ما تا بزاریم وارد اندونزی بشی......
من هم چون با خانواده بودم نتونستم همچین ریسکی بکنم و قبول نکردم ( شنیده بودم پلیسش باجگیر هست اما نمیدونستم اینطورین )
نشون به این نشون که ما رو با یک بچه کوچیک بعد از یک روز پرواز دیپورت کردن و پاسپورت هامونم بهمون ندادن و همونجا خیلی سریع سوار هواپیما کردن به سمت دوحه.......
نمیتونم بگم چه حالی داشتم...... بگذریم..... خلاصه بعد از 2 روز پرواز و علافی به تهران رسیدیم و ما رو دست **** پاسداران دادند......
چند ساعتی هم اونجا بودیم و سوال و جواب شدیم و بعد هم حدود 6 ماه دنبال پاسپورتامون دویدیم تا بالاخره گرفتیم.....
ببینید من گفتم فکر همه جا رو کرده بودم...... اما اینطوری شد........
پس راهه خیلی دشواری دارین و فکر همه جا رو هم بکنین ......... آوازه دوحول از دور شنیدن خوش است.......

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
یه بنده خدایی بود تو خیابون فاطمی(پارک لاله) باهاش آشنا شده بودم.
با این یارو در ارتباط تلفنی بودم و گاه گداری هم بیرون قرار میذاشتیم همدیگه رو میدیدیم که یه روز گفت کارام درست شده سه روز دیگه قانونی میرم اوکراین.(از اوکراین هم خیلی تعریف میکرد)
یعد از چند روز زنگ میزد به گوشیم شماره نمیفتاد میگفت اوکراینم و این حرفا.
یه روز شماره خونه رو گرفت دیدم ای داده بیداد این که شماره زندانه اوینه.
هیچی دیگه از اون پس دیگه کلا پیچوندمش :D

avaye rahaii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله وکیل پایه خودشونه کار شبکه یا کلاه مرتبط با برنامه نویسی جزو شغل های پر درآمد محسوب میشه(کار فنی مثل لوله کشی در آمدهای نجومی داره گاها درآمدی بالای 50 دلار در ساعت ) کار بستگی به خودتون داره چقدر زرنگ باشید بتونید گیرتون بیاد
این نکته رو که میگم خیلی مهمه اینو از چند تا از اقوام که رفتن شنیدم رفتن باسه کسی خوبه که 1 -مجرد باشه خیلی مهمه (فکرت مشغول نیست ) 2-کسی که چند سال اونجا سختی بکشه پولشو بفرسته ایران چنج کنه 3- زبان و کار بلد باشه

در آمد که پسر خالم اوایل کارگر یه نقاش ساختمون بود ساعتی 14 دلار میگرفت ساعت کاری 3.30 صبح الی 4 بعد از ظهر ! جدیدا رفته تو کشتارگاه مرغ ساعتی 17 دلار کلا نیم ساعت تایم بریک ! ولی شانسی که آورد دلار اوضاش اینجوری شد اکثر پولشو تو 2 سال فرستاد اینجا الان یه خونه با یه زمین باسش گرفتن تو ایران
ماشین که قیمتش خوبه ولی نسبت به جاهای دیگه ی دنیا یه مقدار بالاتره به خاط مسافتش ولی یه بی ام دبلیو مدل 2005 با 6000 یا 7000 دلار گرفته بودن

درمورد سرمایه گذاری خبر ندارم ولی بعد 3 سال شهروند اونجا میشی هر 2 سال میتونی چهار ماه خارج بشی که یکی از اقواممون هفته پیش برگشت اونجا بعد چهار ماه

سوال اون یکی دوستمون کمپ تقریبا ولی نه در حد زندان!اینترنت تماس باشگاه کلاس زبان ...... داری ولی نمیتونی از اونجا خارج شی بله این نوع پناهندگی اجتماعیه مشکلی بابت رفت و آمد به ایران ندارید[/Q
UOT

salamo doostan, lotfan bein soale man jvb bedin kheyli vasam moheme.., daramade loolekeshi dar kharej balatare ya mekaniki?? kodoomesh yekam behtare?? manmnoon

avaye rahaii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم تصمبم گرفتم برم

استراليا اشنا دارم
امريكا هم همينطور

يكم راهنماييم ميكنيد

ببن ٣٥ تا ٥٠ ميليون پول دارم
مهندسي كامپيوتر دارم
گرافيك طراحي عكاسيم خوبه
تعمييرات موبايل بلدم
چند سال مدير شركت بودم و هيتم
سخت افزارم كار كردم
سن ٢٨ ٢٩
مجردم
پاسپورت و كارت معافيت پزشكي عادي دارم

زبانم خوب نيست

استراليا ميتونم از طريق ازدواج هم برم

دركل از ابن جهنم كثيف مي خوام فرار كنم

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 
salam khaste nabashid, momkene be in soale man jvb bedin? kheyliii vasam moheme.., daramade loolekeshi balatare ya mekaniki?? manzooram dar kharej az keshvare

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
کانادا خیلی خوبه ...
اگه مدرک اکادمیک فنی مهندسی دارید برید ... دولت کانادا سریع جذب میکنه و خونه و ماشین و.... میده...
اما اگه میخاید همینجوری برید اذیت میشد.
هرچی باشه بهتر از اینجاس .... حداقلش اینه که به آینده امیدواری.... و درجا نمیزنی ...

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
والله.. توصیه می کنم اگه فرصت و توانایی مالی هم در حد متوسط داری، فکر و انرژی ات رو بگذار برای مهاجرت قانونی که یک وقتی از چاله در اومدن و به چاه فتادن نباشه ..
به نظر من بهترینش هم اقدام تحصیلی و اگه توان مالی ضعیفه .. از راه کار هست ... شرایط الان کمی بهتر شده... مخصوصا اگه ایلت های دیگه غیر از کبک و بریتیش کلمبیا و انتاریو اقدام کنی

بالا