توپیک خیلی خوبیه!
خب میدونم برای خوندن این کتاب یه مقداری دیر شده (البته هیچ وقت برای خوندن دیر نیست!) ولی الان دارم سمفونی مردگان رو میخونم و تقریبا آخرشم (هم زمان هم مرشد و مارگاریتا رو شروع کردم) من واقعا عاشق این کتاب شدم، نوع روایت عالیه (یه جورایی سیال ذهنه... نمیدونم!) و با این که روایت کمی مغشوش به نظر میاد، رشته ی داستان گم نمیشه.
نویسنده: عباس معروفی
انتشارات ققنوس
سلام دوست عزیز. مرشد و مارگریتا که واقعا
معرکه است! بولگاکف : جزو ده تا نویسنده محبوبه منه. :wub: :wub: :wub: :wub: همه کتاباش هم که منتشر شده خوندم. یعنی دل سگ، برف سیاه و تخم مرغ های شوم. همه شون هم دوست دارم. اگه از مرشد و مارگریتا خوشتون اومده پیشنهاد میکنم اینها رو هم بخونید.
من دارم دوباره کتاب گریز از سرزمین امن ،اثر ریچارد باخ رو میخونم..
کتاب خیلی خوبیه..به همه پیشنهادش میکنم...
هیچ کتابی از باخ خوندین؟
سلام دوست گرامی. من جاناتان مرغ دریاییش رو خوندم (هنر کردی!) که فکر کنم معروف ترین کارشه. یادمه دو تا ترجمه ارش بود، که من از اون قدیمی تره خوشم اومد. خیلی خوب بود. کلا دوست داشتم بقیه کاراشم بخونم اما هنوز نشده. (ظاهرا جزو طرفدارای پر و پا قرص گروه مخفی پلیس هستن! منم چند قسمتشو دیدم. به نظرم جالب بود. جزو بهترین سریال های محصول استرالیاست). موفق باشید.
کتابی که در حال حاضر میخونم دیگه تقریبا تموم شده. و خیلی هم عالی بود:
کلاغی که با خدا حرف زد (The Raven Who Spoke With God)
نوسنده: کریستوفر فاستر (Christopher Foster)
مترجم: مینا علاء
ناشر: انتشارات ققنوس 1385
قیمت: 1900 تومن
داستان درباره کلاغی به اسم جاشوا است که به دنبال دلیل وجودش در دنیا و هدفی که باید دنبال کنه میگرده. اما در این راه تنهاس و بقیه کلاغها اونو مسخره می کنن. تنها کسی که ازش حمایت میکنه و درکش میکنه و قصه هایی برای روشن تر شدن راهش براش تعریف میکنه مادرشه. جاشوا هر روز به کنار رود میره و تمرین های مدیتیشنی که مادرش بهش یاد داده انجام میده. تا اینکه یک روز اتفاق هولناکی برای جاشوا میافته...
من خیلی از این کتاب خوشم اومد (به خصوص اینکه عاشق کلاغها هستم). واقعا لذت بردم. اما ترجمه اش رو زیاد نپسندیدم. اون طوری که من فهمیدم اصل داستان باید لحنش تا حدی عامیانه بوده باشه، اما مترجم در اکثر جاها لحنی رسمی برای داستان انتخاب کرده . به هر حال کتاب بسیار کم حجمه و چند روزه تموم میشه. حتما بخونیدش!
راستی این تاپیک چه تاپیکه خوبیه. من تازه از توی امضای جناب sokOoooot پیداش کردم. اما ظاهرا خیلی غیرفعاله؟