maryamarc87
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 64
- لایکها
- 0
سلام اگه الن کتاب میخوندیم که اینجا نبودیم ولی اگه قبلش منظورتونه معماری مناظر رو میخوندم
کتاب خیلی خوب ... با انتخاب داستان خوب ...خوبی خدا (9 داستان از نویسندگان امروز آمریکا)
ترجمه: امیرمهدی حقیقت
ناشر: نشر ماهی (چاپ سوم، 1386)
قیمت: 2400 تومن
شرمن الکسی/هاورکی موراکامی/پرسیوال اورت/الیزابت کمپر فرنچ/ریموند کارور/الکساندر همن/مارجوری کمپر/گیب هادسون/جومپا لاهیری
!
سلام مجدد
به هر حال توصیه میکنم به علاقه مندان کله سینما![]()
آقا اگه علاقه مندان کله ی سینما نخوان با طناب پوسیده ی شما برن ته چاه کدوم مرجع رو باید زیارت کنن ؟ ( شوخی)
گذشته از شوخی من الان دارم با وجود سرگیجه این کتاب رو میخونم :
ANNA KARENONA ( همون آناکارنینا ) ی خودمون
نویسنده : لئو تولستوی
انتشارات : نیلوفر
مترجم: سروش حبیبی
دوره ی دو جلدی قیمت : 11000 تومن
برین بخونین حال کنین ....
خب واقعیتش اینه که یه جورایی چرا ؛ اسپم بود... مثل اینه که من برم توی تاپیک " الان دارید چی گوش می کنید ؟" پست بزنم " به صدای پنکه ! " ...فعلا دارم كتابي رو كه استادمون گفته ميخونم واسه امتحان
يعني نيتش كردم هنوز شروع نكردم
اسپم كه نشد هان؟
دنبال مسافرخانه جاماييکا ( قهوه خانه ) هم هستم
کتاب خیلی خوبیه ولی مثل اینکه متاسفانه مدت هاست که تجدید چاپ نشده .راستی اگه احتمالا تجدید چاپ شده و من بی خبرم به من هم خبر بدید ممنون میشم . خیلی از کتاب ها دچار این سرنوشت هستند و تجدید چاپ نمیشن ، احتمالا به خاطر همان مطلبیه که دوستان اشاره کردن ( مطالعه ی کم و علاقه نه چندان زیاد جامعه ی ما به مطالعه ) و این موضوع خیلی نگران کننده ایه . اگه خیلی ها کمی از مخارج دیگرشون کم کنند شاید بتونن سهمی برای خرید کتاب ، هر چند گران قرار بدن . مثالش در میان مردم فراوونه که چندین دست لباس و چندین جفت کفش در یک آن می خرند و خلاصه کلی مخارج دیگه می کنن و در هفته 4 شبشو شام بیرون می خورن ولی به کتاب که می رسه پول ندارن . البته نمی گم همه اینطورین و عده ای واقعا با وجود صرفه جویی باز هم نمی تونن یه دل سیر کتاب بخرن ولی تعداد گروه اول هم کم نیست و من دوروبر خودم از این آدما زیاد می بینم .
مرسی از توضيحات
من هم منتظر خبری از چاپ مجدد'ش هستم / دنبال PDF (اصلی/ترجمه) هم هستم
ولی واقعا قيمت کتاب هم مشکلی هست![]()