• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان دارید چه کتابی میخونید

maryamarc87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اگه الن کتاب میخوندیم که اینجا نبودیم ولی اگه قبلش منظورتونه معماری مناظر رو میخوندم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خوبی خدا (9 داستان از نویسندگان امروز آمریکا)
ترجمه: امیرمهدی حقیقت
ناشر: نشر ماهی (چاپ سوم، 1386)
قیمت: 2400 تومن

شرمن الکسی/هاورکی موراکامی/پرسیوال اورت/الیزابت کمپر فرنچ/ریموند کارور/الکساندر همن/مارجوری کمپر/گیب هادسون/جومپا لاهیری
!
کتاب خیلی خوب ... با انتخاب داستان خوب ...

در همین راستا : کتاب روزی-روزگاری-دیروز هم انتخاب داستان کوتاه خوبی داشت ...

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
چه تاپيك جالبي ولي دوستان اگه راجع به كتاب ها بيشتر توضيح بدن بهتره !

الان كه فصل امتحانات و مطالعه غير درسيم خيلي كم شده در عين حال آخر شب ها وقتي دارم ميخوابم اين كتاب رو ميخونم(براي دومين بار) ::
داستان هاي 55 كلمه اي (دو زبانه) (داستان هاي كوتاه آمريكايي)
استيو ماس(البته گرد آوريش كار ايشون بوده)
در مقدمه مترجم(گيتا گرگاني) توضيح مختصري از كتاب هست كه ذكرش خالي از لطف نيست

""وقتي براي اولين بار كتاب داستان هاي 55 كلمه اي را خواندم فهميدم با مجموعه اي جالب از كارهاي تجربي مواجه هستم.داستان هاي اين مجموعه در زبان انگليسي تنها از 55 كلمه تشكيل شده گرد آورنده اين مجموعه براي تهيه داستان ها سال ها وقت صرف كرده و آنها را از ميان بهترين آثاري كه برايش ارسال شده برگزيده .اين داستان ها همه مشخصه هاي داستان هاي كوتاه را دارند.موجز بودن كلام محدوديت در تعدد حوادث و شخصيت ها و برخورداري از پاياني تكان دهنده....""

اميدوارم اين كتاب كه خوندنش چندان وقت گير نيست رو تهيه كنيد و از خوندن داستان هاي فوقالعادش لذت ببريد.

adnan_mary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
mamnun az link davinci code. harry 6 o man ebook khondam.hamun yeki do hafteye aval...nemidunam .man ke nashnidam mamnu konanesh

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
سلام مجدد

الان شروع کردم و دارم کتاب " بهرام بیضایی و پدیده ی سگ کشی " رو میخونم

کتاب بسیار خوب ومفیدی در زمینه سینما هست که بسیار زیاد به شما چیز یاد میده در مورد سینما و هنر هفتم " هنر رو دقت کنید "

موضوعه کتاب یه مصاحبسیت با بهرام بیضایی که به نظر من اگه اسمشو میزاشتن مصائب بیضایی در سینمای ایران برازنده تر بود

1100312e9d1411b3dd7455f8855ae6f40d85e71.jpg

به هر حال توصیه میکنم به علاقه مندان کله سینما :D

مشخصات نسخه من :

ناشر : انتشارات خجسته

چاپ اول : 1381

قیمت : 25000 ریال

نویسنده : زاون قوکاسیان ( البته فکر کنم بقیه نسخه ها هم نویسندش همین باشه :D )

دو هزار نسخه

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام مجدد

به هر حال توصیه میکنم به علاقه مندان کله سینما :D

آقا اگه علاقه مندان کله ی سینما نخوان با طناب پوسیده ی شما برن ته چاه کدوم مرجع رو باید زیارت کنن ؟ ( شوخی :D )

گذشته از شوخی من الان دارم با وجود سرگیجه این کتاب رو میخونم :

ANNA KARENONA ( همون آناکارنینا ) ی خودمون
نویسنده : لئو تولستوی
انتشارات : نیلوفر
مترجم: سروش حبیبی
دوره ی دو جلدی قیمت : 11000 تومن

برین بخونین حال کنین ....

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
هممممممم

Last edited:

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
من چند روز پیش کتاب" خاطرات روسپیان سودازده ی من " نوشته ی "گابریل گارسیا مارکز"رو تموم کردم که چندان ازش خوشم نیومد! البته فکر نمی کنم توی ایران چاپ بشه.واسه من دانلود شده بود،یعنی واسم دانلودش کرده بودن!:happy:
موضوع:راجع به پیرمردی که در سن 90 سالگی تازه عاشق میشه!

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
آقا اگه علاقه مندان کله ی سینما نخوان با طناب پوسیده ی شما برن ته چاه کدوم مرجع رو باید زیارت کنن ؟ ( شوخی :D )

گذشته از شوخی من الان دارم با وجود سرگیجه این کتاب رو میخونم :

ANNA KARENONA ( همون آناکارنینا ) ی خودمون
نویسنده : لئو تولستوی
انتشارات : نیلوفر
مترجم: سروش حبیبی
دوره ی دو جلدی قیمت : 11000 تومن

برین بخونین حال کنین ....

همه جمع شین بیایید منو زیارت کنید اینقده خوبه
icon6.gif

بعدم من یه توصیه کردم به نظرم کتابه خوبی بود طنابم ندارم بخدا هرکی دلش خواست بخونه هرکی هم نخواست بازم بخونه
icon10.gif

Mahla_h

Registered User
لایک‌ها
4
سلام من الان دارم کتاب منسفیلد پارک رو می خونم به نظرم کتاب جالبیه

نویسنده جین آستین ( نویسنده غرور و تعصب و عقل و احساس)

مترجم :رضا رضایی

انتشارات: نشر نی

قیمت:5600

واقعا خیلی خوب شد همچین تاپیکی باز کردید به اطلاعات آدم اضافه می شه.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بادبادک باز ...

خیلی زیبا نوشته ... درباره زندگی یه پسربچه تا زمان بزرگسالی اش ، و رابطه اش با آدمای اطرافش ؛ در پس زمینه گذر سالها و بدتر شدن اوضاع افغانستان (از زمان پادشاهی تا مشروطه و حضور ارتش سرخ و جنگهای داخلی و حتی طالبان)

...موقعی که کتاب رو گرفتم ، انتظارم پایین تر از این حرفا بود ... ضمن اینکه اشاراتش به ایران و فرهنگ افغانستان هم خیلی جالبه ... چیزایی که مثلا یه امریکایی نمی تونه با خوندن کتاب درک کنه ...

200px-Kite_runner.jpg

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
فعلا دارم كتابي رو كه استادمون گفته ميخونم واسه امتحان
يعني نيتش كردم هنوز شروع نكردم
اسپم كه نشد هان؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
کتاب پی نکته هایی بر جامعه شناسی خودمانی ... جلد دوم محسوب میشه ... قشنگه مباحثش ... توصیه میشه برای دوستانی که تازه می خوان بحث های جامعه شناسی و اینا رو شروع کنن ...
فعلا دارم كتابي رو كه استادمون گفته ميخونم واسه امتحان
يعني نيتش كردم هنوز شروع نكردم
اسپم كه نشد هان؟
خب واقعیتش اینه که یه جورایی چرا ؛ اسپم بود... مثل اینه که من برم توی تاپیک " الان دارید چی گوش می کنید ؟" پست بزنم " به صدای پنکه ! " ...
biggrin.gif

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
کتابفروشی که می رم بیشتر از 1 سال که مرتب پیشنهاد می کنه
بادبادک باز رو بخونم ولی نمی دونم چرا نخونده ازش خوشم نیومد.

با اسم یادبادک یه کتاب هم هست به اسم "نگذار به بادبادک ها شلیک کنند"
که من سال ها قبل خوندم اون خیلی قشنگ بود.

الان دارم کتاب "دمکراسی بازدارنده " نوشته نوام چامسکی رو می خونم.
کتاب در مورد سیاست خارجی امریکا و نقش تبلیغات در بسیج کردن احساسات مردمی
است.

پ. ن : می خواستم عکس جلد کتاب رو بزارم ولی به دلیل استفاده از اسمشو نبر برای باز کردن فروم
تمامی امکانات فروم برای من از کار افتاده.

Lafcadio

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام.
اول تشکر به خاطر توصیه دوست عزیز سیمور. اما هنوز کتابی که معرفی کردین نخریدم. ولی حتما پیداش میکنم. چون این مجموعه واقعا عالیه!! ببخشید. نقل قول نیاوردم چون که با این وضعیت خیلی سخته.

این پست شاید بی ربط باشه. چون قبلا گفتم که این کتاب رو شروع کردم. اما الان که تا داستان یکی مونده به اخریش رسیدم گفتم شاید بد نباشه بیام یک توضیح دیگری بدم.

کتاب واقعا عالیه (در صفحه قبلی معرفی کردم: خوبی خدا). هر کدوم از داستاناش یک حس و حال و مضمون متفاوتی دارند. داستان اولش رو اینطوری خوندم: وقتی رسیدم خونه، یکهو چشمم روی میزم افتاد که کتاب روش بود. همینطوری گفتم یک نگاهی بندازم. اما داستان اول رو تا ته خوندم! ودومی رو. در حالیکه: لباسامو در نیاورده بود، کارام مونده بود و گرمم هم بود...

شاید بد نباشه چند قسمت زیبا از داستان اول رو بیارم (این داستان نویسنده ای سرخپوست داره، و داستان هم از زبان یک سرخپوسته):

اونجایی که جکسون برای بار اول به الوتها میرسه خیلی کیف کردم:
این آلوتها چقدر بوی ماهی آزاد می دادند! گفتند روی این نیمکت چوبی منتتظر نشسته اند لنجشان برگردد.
پرسیدم: چند وقت است لنجتان رفته؟
آلوت بزرگتر گفت: یازده سال.
من هم مدتی با آنها گریه کردم.
بعد هم گفتم: هی رفقا، هیچ کدامتان پول دارید به من قرض بدهید؟
نداشتند.

اینجاشم خیلی عالی بود (دوباره با آلوتها برخورد میکنه):
...از آلوت ها پرسیدم: ببینم هیچ کدامتان آواز بلد نیست [منظور اواز سرخپوستی]؟
آلوت بزرگ تر گفت: من همه کارهای هنک ویلیامز را بلدم.
- آوازهای سرخ پوستی چی؟
- هنک ویلیامز سرخپوست است.
-منظورم آوازهای مذهبی؛ چیزهایی که تو وطن خودتان، وقتی دلتان هوای چیز را می کند، آروزیی دارید می خوانید.
-تو چه آرزویی داری؟
- دلم میخواست الان مادبزرگم زنده بود.
- آوازهایی که من بلدم همه شان مال همین است.
پس هرقدر می توانی برایم بخوان.
آلوت ها آوازهای غریب و قشنگشان را خواندند و من گوش دادم.

اونجایی هم که میگه: ما سرخپوست ها ید طولایی در ساکت موندم داریم (چقدر این جمله ماه بود) خیلی دوست دارم.

بقیه داستان ها هم خیلی خوب بودن. از موراکامی کافکا در ساحلش رو دارم که هنوز نخوندم. اما این داستانش خیلی خوب بود.
تعمیرکار منو یاده گرین مایل انداخت.
فلامینگو هم بدون اینگه بخواد به گریه ام انداخت. حالت اتوبیوگرافی داشت.
کارم داشتی زنگ بزن هم که دیگه از ریموند کارور بود... خب راستش رو بگم از این یکی به اندازه بقیه خوشم نیومد.
زنبورها؛ بخش اول شخصیت پردازی خییییییلی خوبی داشت
خوبی خدا هم اسم کتاب ازش گرفته شده؛... احساساتگرایانه بود؛ اما نه بیش از حد. صادقانه بود و ساده و زیبا.
دوتای بعدی رو نخوندم هنوز. وقت نشده :(
یادم رفت بگم؛ ترجمه اش هم به نظر من خیلی خوب و روونه، و از لحاظ سلیقه ای هم خیلی ترجمه اش رو می پسندم. اگر داستان کوتاه دوست دارید؛ پیشنهاد میکنم که این کتاب رو از دست ندید!
...

dina_b

Registered User
لایک‌ها
7
دوباره خوانی خانه ی ارواح نوشته ایزابل آلنده

کتاب خوبیه درباره ی عشق ها و غصه های زندگی یه خانواده ی اهل شیلی و وقایع کودتای پینوشه و همین طور دوران سالوادور آلنده .
کسانی که به رئالیسم جادویی امریکای لاتین علاقه دارند فکر می کنم از خواندن این کتاب خوششون بیاد .

دنبال مسافرخانه جاماييکا ( قهوه خانه ) هم هستم

کتاب خیلی خوبیه ولی مثل اینکه متاسفانه مدت هاست که تجدید چاپ نشده .راستی اگه احتمالا تجدید چاپ شده و من بی خبرم به من هم خبر بدید ممنون میشم . خیلی از کتاب ها دچار این سرنوشت هستند و تجدید چاپ نمیشن ، احتمالا به خاطر همان مطلبیه که دوستان اشاره کردن ( مطالعه ی کم و علاقه نه چندان زیاد جامعه ی ما به مطالعه ) و این موضوع خیلی نگران کننده ایه . اگه خیلی ها کمی از مخارج دیگرشون کم کنند شاید بتونن سهمی برای خرید کتاب ، هر چند گران قرار بدن . مثالش در میان مردم فراوونه که چندین دست لباس و چندین جفت کفش در یک آن می خرند و خلاصه کلی مخارج دیگه می کنن و در هفته 4 شبشو شام بیرون می خورن ولی به کتاب که می رسه پول ندارن . البته نمی گم همه اینطورین و عده ای واقعا با وجود صرفه جویی باز هم نمی تونن یه دل سیر کتاب بخرن ولی تعداد گروه اول هم کم نیست و من دوروبر خودم از این آدما زیاد می بینم .

راستی اینجا تاپیک خیلی خوبیه امیدوارم پررونق بشه :)

dina_b

Registered User
لایک‌ها
7
می بخشید لافکادیوی عزیز ، فقط برای ارضای حس کنجکاویه که این سوالو می پرسم ، اسم شما مرتبط با لافکادیو ی کتاب سرداب های واتیکان اثر آندره ژیده ، منظورم اینه که به خاطر علاقه ای که به این شخصیت دارید این عنوان رو انتخاب کردید ؟

کنجکاوی ( فضولی ) مرا ببخشید . در صورت تمایل جواب بدهید . واقعا قصد فضولی نداشتم .:):blush:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
کتاب خیلی خوبیه ولی مثل اینکه متاسفانه مدت هاست که تجدید چاپ نشده .راستی اگه احتمالا تجدید چاپ شده و من بی خبرم به من هم خبر بدید ممنون میشم . خیلی از کتاب ها دچار این سرنوشت هستند و تجدید چاپ نمیشن ، احتمالا به خاطر همان مطلبیه که دوستان اشاره کردن ( مطالعه ی کم و علاقه نه چندان زیاد جامعه ی ما به مطالعه ) و این موضوع خیلی نگران کننده ایه . اگه خیلی ها کمی از مخارج دیگرشون کم کنند شاید بتونن سهمی برای خرید کتاب ، هر چند گران قرار بدن . مثالش در میان مردم فراوونه که چندین دست لباس و چندین جفت کفش در یک آن می خرند و خلاصه کلی مخارج دیگه می کنن و در هفته 4 شبشو شام بیرون می خورن ولی به کتاب که می رسه پول ندارن . البته نمی گم همه اینطورین و عده ای واقعا با وجود صرفه جویی باز هم نمی تونن یه دل سیر کتاب بخرن ولی تعداد گروه اول هم کم نیست و من دوروبر خودم از این آدما زیاد می بینم .

مرسی از توضيحات
من هم منتظر خبری از چاپ مجدد'ش هستم / دنبال PDF (اصلی/ترجمه) هم هستم
ولی واقعا قيمت کتاب هم مشکلی هست ;)

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
مرسی از توضيحات
من هم منتظر خبری از چاپ مجدد'ش هستم / دنبال PDF (اصلی/ترجمه) هم هستم
ولی واقعا قيمت کتاب هم مشکلی هست ;)

اسم كتاب به زبان انگليسي چي هست؟ ميخواستم در موردش در نت جستجو كنم. ممنون.

بالا