شما چقدر زود به زود کتاب جدید معرفی می کنید؟lilyrose عزیز
چند تا کتاب رو باهم می خونید یا در عرض دو سه روز یک کتاب رو تموم می کنید؟
در هر صورت خوش به حالتون.:blush:
معمولا چند تا کتاب رو با هم نمی خونم . البته در حال حاضر در کنار کتاب هایی که می خونم ، روزی چند صفحه هم از دن کیشوت رو می خونم.
نامه ای عاشقانه از تیمارستان ایالتی حدود 80 صفحه بود که اون هم به خاطر نوع داستان های کوتاهش ، توی هر صفحه چند سطر بیشتر نوشته نشده بود و در واقع خوندن کل کتاب، یکی دو ساعت بیشتر وقت نمی گرفت.
در رویای بابل هم 238 صفحه اس. این جور کتاب ها رو چند ساعته تموم می کنم. البته اگر تنبل بازی در نیارم یا کار خاصی در طول روز نداشته باشم!
ولی در کل روند کتاب خونیم ثابت نیست. گاهی به مدت یک ماه روزی یا هر دو روز یک جلد کتاب میخونم و گاهی یک دفعه مغزم هنک می کنه و مدت طولانی کتاب نمی خونم !
پ.ن: هر چی بیشتر می خونم میفهمم که چقدر کتاب نخونده زیاده
منم با اینکه عاشق کتاب خوندنم چند وقتیه تنبل شدم.شما و بقیه دوستانم با معرفی کتاب منو تشنه تر می کنید.
بعضی از کتاب هایی که می خوام تهیه کنم تو شهرمون پیدا نمی کنم به نظرتون خرید اینترنتی کتاب روش مطمئنیه؟
راستش من خودم تا به حال خرید اینترنتی نداشتم. البته منظورم برای کتابه. ولی چند وقت پیش که برای مدتی تهران نبودم، یکی از دوستان بهم توصیه کردن که از آدینه بوک خرید کنم.یعنی گفتن که مطمئنه . البته فرصت این کار برام پیش نیومد.من باید کتاب رو اول لمس کنم و بعد بخرم !
ممنون دوستان...lilyrose و kasansdra عزیز.!
چطوره ؟کلاغ آخر از همه میرسد
ایتالو کالوینو
چطوره ؟
اینارو که رو جلدشم نوشته
کلا تو چه مایه هایی داستانش مربوط به چه حال و هوایی هست
زندگی ازدحامی بود از اطراف ما. بسیاری از داستان هایی که من و دیگران می نوشتیم قصه هایی بودند از شنیده ها ، داستان هایی که از اتراقگاه های پارتیزان ها و یا در کوپه های درجه سه قطار در اوائل دوران پس از جنگ ، به گوش خود شنیده بودیم.