• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان دارید چه کتابی میخونید

watwrlily

Registered User
لایک‌ها
3
شما چقدر زود به زود کتاب جدید معرفی می کنید؟lilyrose عزیز:)

چند تا کتاب رو باهم می خونید یا در عرض دو سه روز یک کتاب رو تموم می کنید؟

در هر صورت خوش به حالتون.
:blush:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
شما چقدر زود به زود کتاب جدید معرفی می کنید؟lilyrose عزیز:)

چند تا کتاب رو باهم می خونید یا در عرض دو سه روز یک کتاب رو تموم می کنید؟

در هر صورت خوش به حالتون.
:blush:

معمولا چند تا کتاب رو با هم نمی خونم . البته در حال حاضر در کنار کتاب هایی که می خونم ، روزی چند صفحه هم از دن کیشوت رو می خونم.

نامه ای عاشقانه از تیمارستان ایالتی حدود 80 صفحه بود که اون هم به خاطر نوع داستان های کوتاهش ، توی هر صفحه چند سطر بیشتر نوشته نشده بود و در واقع خوندن کل کتاب، یکی دو ساعت بیشتر وقت نمی گرفت.

در رویای بابل هم 238 صفحه اس. این جور کتاب ها رو چند ساعته تموم می کنم. البته اگر تنبل بازی در نیارم یا کار خاصی در طول روز نداشته باشم!

ولی در کل روند کتاب خونیم ثابت نیست. گاهی به مدت یک ماه روزی یا هر دو روز یک جلد کتاب میخونم و گاهی یک دفعه مغزم هنک می کنه و مدت طولانی کتاب نمی خونم !

پ.ن: هر چی بیشتر می خونم میفهمم که چقدر کتاب نخونده زیاده :(

watwrlily

Registered User
لایک‌ها
3
معمولا چند تا کتاب رو با هم نمی خونم . البته در حال حاضر در کنار کتاب هایی که می خونم ، روزی چند صفحه هم از دن کیشوت رو می خونم.

نامه ای عاشقانه از تیمارستان ایالتی حدود 80 صفحه بود که اون هم به خاطر نوع داستان های کوتاهش ، توی هر صفحه چند سطر بیشتر نوشته نشده بود و در واقع خوندن کل کتاب، یکی دو ساعت بیشتر وقت نمی گرفت.

در رویای بابل هم 238 صفحه اس. این جور کتاب ها رو چند ساعته تموم می کنم. البته اگر تنبل بازی در نیارم یا کار خاصی در طول روز نداشته باشم!

ولی در کل روند کتاب خونیم ثابت نیست. گاهی به مدت یک ماه روزی یا هر دو روز یک جلد کتاب میخونم و گاهی یک دفعه مغزم هنک می کنه و مدت طولانی کتاب نمی خونم !

پ.ن: هر چی بیشتر می خونم میفهمم که چقدر کتاب نخونده زیاده :(

منم با اینکه عاشق کتاب خوندنم چند وقتیه تنبل شدم.شما و بقیه دوستانم با معرفی کتاب منو تشنه تر می کنید.:)

بعضی از کتاب هایی که می خوام تهیه کنم تو شهرمون پیدا نمی کنم:( به نظرتون خرید اینترنتی کتاب روش مطمئنیه؟

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207

منم با اینکه عاشق کتاب خوندنم چند وقتیه تنبل شدم.شما و بقیه دوستانم با معرفی کتاب منو تشنه تر می کنید.:)

بعضی از کتاب هایی که می خوام تهیه کنم تو شهرمون پیدا نمی کنم:( به نظرتون خرید اینترنتی کتاب روش مطمئنیه؟

راستش من خودم تا به حال خرید اینترنتی نداشتم. البته منظورم برای کتابه. ولی چند وقت پیش که برای مدتی تهران نبودم، یکی از دوستان بهم توصیه کردن که از آدینه بوک خرید کنم.یعنی گفتن که مطمئنه . البته فرصت این کار برام پیش نیومد.من باید کتاب رو اول لمس کنم و بعد بخرم !

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
راستش من خودم تا به حال خرید اینترنتی نداشتم. البته منظورم برای کتابه. ولی چند وقت پیش که برای مدتی تهران نبودم، یکی از دوستان بهم توصیه کردن که از آدینه بوک خرید کنم.یعنی گفتن که مطمئنه . البته فرصت این کار برام پیش نیومد.من باید کتاب رو اول لمس کنم و بعد بخرم !

خريد از آدينه بوك تاييد ميشه. من خودم ارديبهشت 88 كتاب تئوری بنیادی موسیقی نوشته پرويز منصوري رو سفارش دادم، در زمان مناسب به دستم رسيد و تازه يه تخفيفي هم ميدن براي اين سفارشها.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
ممنون دوستان...lilyrose و kasansdra عزیز.!

خواهش میکنیم :دی

خب برم سراغ کتاب سومی که از ریچارد براتیگان خریدم !

صید ماهی قزل آلا در آمریکا با ترجمه ی پیام یزدانجو

دو تا کتاب قبلی ای رو که ازش خوندم عالی بودن. بخصوص در رویای بابل.

از پشت جلد کتاب "صید ماهی قزل آلا:

ریچارد براتیگان ، نویسنده ی نامدار آمریکایی ، از نسل نویسندگان سودایی دهه ی شصت بود و صید ماهی قزل آلا در

آمریکا شاهکار اوست. آثار براتیگان بیش از هرچیز بازتاب روح زمانه اند، زمانه ای که درک تازه ی خود را از دنیای

داستانی تا همیشه مرهون نسل او خواهد بود. براتیگان نویسنده ای نوگرا و نا متعارف بود که به ویژه با این اثر به

اشتهاری عظیم رسید، به بهترین وجهی از نبوغ خود بهره گرفت ، و درهای دیگری به روی دنیای ادبیات معاصر گشود.

صید ماهی قزل آلا در آمریکا نمونه ی ناب و منحصر به فردی از ادبیات پسامدرن و زاییده ی ذهنی است که خلاقیت و

تخیل خارق العاده و تخیل تجربی اش هنوز هم خیره کننده است.

bleu2u4u

Registered User
لایک‌ها
0
بائودولینو اثر اومبرتو اکو
داستان جالبیه ولی خوندنش خیلی سخته (حداقل برای من)
هر 2-3 فصلی که میخونم یه هفته وقت میگذارم برای تحقیق
پاورقی های کتاب هم خیلی کمه و ادم مجبوره خودش بره بگرده تا خیلی از نکات رو بگیره

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
کتاب مردی بر بالهای آینده ، شامل تمامی پیشگویی ها و اشعار نوسترآداموس ، ترجمه ی پوران فرخ زاد

کلآ ترجمه رو نِرو بود بد جوری . :(
ولی واقعآ بعضی پیشگویی هاش معرکه بوده .

اینم یه پیشگویی که مترجم اینطوری ازش برداشت کرده : :p :lol:

2wx8fpx0jvn0xybmokw5.jpg

Yasaman1111

Registered User
لایک‌ها
46

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
زندگي جنگ وديگر هيچ از اوريانا فالاچي خيلي دوسش داشتم
بانو در اينه از ويرجينا وولف را هم تازه شروع كردم نميدونم چرا هيچ وقت نميتونم با قلمش كنار بيام روند داستاناش خيلي كنده

golgoli

Registered User
لایک‌ها
13
از امشب ميخوام كتاب حافظ ناشنيده پند را بخونم اگر خوندم و ديدم خوبه ميام بهتون ميگم(البته اگر همت كنم و بخونم)

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
خاک دو عالم :دی چند وقته من اینقدر گرفتارم که فرصت نکردم درست و حسابی بشینم کتاب بخونم

میرم سراغ :

یک زن بدبخت / ریچارد براتیگان / ترجمه ی حسین نوش آذر

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
کلاغ آخر از همه میرسد

ایتالو کالوینو

10698502233777289259.jpg

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94

21 دونه داستان کوتاه داره..من تازه شروع کردم یکیشو خوندم..من کلا کتابای ایتالو کالوینو رو دوس دارم..اینم دوس دارم,خوبه.جوری نیس که از وقتی که واسش میذاری پشیمون بشی..

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اینارو که رو جلدشم نوشته
کلا تو چه مایه هایی داستانش مربوط به چه حال و هوایی هست

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
اینارو که رو جلدشم نوشته
کلا تو چه مایه هایی داستانش مربوط به چه حال و هوایی هست

این کتاب_کلاغ ها آخر از همه میرسند- همراه چند جلد داستان کوتاه دیگه از این نویسنده ، جز کارهای اولیه ی کالوینو هستن و فضای داستانها بیشتر حال و هوای همون دورانی رو داره که کالوینو داشته اون ها رو می نوشته:

زندگی ازدحامی بود از اطراف ما. بسیاری از داستان هایی که من و دیگران می نوشتیم قصه هایی بودند از شنیده ها ، داستان هایی که از اتراقگاه های پارتیزان ها و یا در کوپه های درجه سه قطار در اوائل دوران پس از جنگ ، به گوش خود شنیده بودیم.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
طبل حلبی

گونتر گراس

ترجمه ی سروش حبیبی

این کتاب رو برای بار دومه که می خوام بخونم. بار اول ، سال 85 خوندمش. برای من از اون دسته کتابهایی بود که از فرط هیجان و لذت نفهمیدم چطوری کتاب رو تموم کردم ! به نوعی بلعیدمش!

این بار می خوام با آرامش بیشتری این کتاب رو بخونم و از تک تک جملاتش لذت ببرم!

جملات و قسمت های جالبش رو هم توی تاپیک "بهترین قسمت های کتاب داستان" خواهم نوشت.

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
سرمایه - کارل مارکس

421px-Karl_Marx_001.jpg

:)

بالا