اشمیت در این کتاب روایتی تازه و نامتعارف از زندگی عیسی، مرگش و برخاستنش از گور و تجلی نمودن بر مردم ارایه می دهد. روایتی که در آن حتا خود عیسی نسبت به پیامبری اش به دیده تردید می نگریست و آن را باور نداشت.
کتاب چیزی بین رمان و شعر است و نویسنده آن را به دو بخش تقسیم نموده. بخش نخست از زبان یا منظر عیسی و بخش دیگر از زبان یا منظر پیلاطس حاکم رومی یهودیه که در ماجرای قتل عیسی دست داشت روایت شده. روایت عیسی از دوران کودکی آغاز و تا شام آخر و دستگیری او ادامه می یابد و روایت پیلاطس نیز در بیست و سه باب بیان شده، باب هایی که برخی از آنها تنها از چند سطر یا پاراگرف تشکیل می شوند.
همچنین اشمیت در این داستان چهره ی جدیدی از یهودا – که در روایت سنتی مسیحیان خیانتکاری است که باعث گرفتاری و مرگ مسیح می شود- ارایه می نماید که بسیار خواندنی است.
خیلی وقت بود تعریف کتاب "پر" نوشته ی ماتسن رو شنیده بودم.
همینطور تو یه داستان ایرانی ازش اسم برده بود که اون داستان و سبکش رو خیلی دوست داشتم(وردی که بره ها میخوانند.)
جمله بندی کتاب از نظر زبانی مشکل داره.یعنی بعضی از جمله ها اصلا" فعل نداره. چاپش هم مربوط به 84 هست و فکر کنم کمی از مشکلاتش به خاطر همین باشه
ولی با این حال و با این که سبک ساده ای داره (البته تا این جا) داستان نسبتا" خوبی بوده
ترجمه: امیر هوشنگ آذر
درود
بله كتاب خيلي جالبيه. دوران دبيرستان اين رو خونده بودم. فكر كنم اگه بتونيد برگردان خانم ميمنت دانا رو از اين داستان پيدا كنيد بخونيد بهتر باشه.
ممنون بابت معرفی این کتاب، به نظر جالب میاد
فقط شما میدونید این کتاب مال چه انتشاراتی هست که بشه راحت تهیه اش کرد؟
ممنون از شما