• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان دارید چه کتابی میخونید

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
پس باد همه چیز را با خود نخواهد برد

ریچارد براتیگان / برگردان به پارسی: حسین نوش آذر

انتشارات مروارید

از پشت جلد کتاب:

"پس باد همه چیز را با خود نخواهد برد" آخرین کتابی است که از ریچارد براتیگان دو سال پیش از مرگ او منتشر شده است. جهان این داستان هم مانند داستان های براتیگان در نخستین دوره ی آفرینش ادبی اش یک جهان اساطیری است. این داستان از رمان های تلفیقی براتیگان و از برخی لحاظ یک داستان کاملا سینمایی است.براتیگان در این داستان تلاش می کند از دریچه ی چشم یک مرد چهل و دو ساله که وقایع کودکی اش از پنج تا دوازده سالگی را مرور می کند ، سال های پس از جنگ جهانی دوم را بازآفرینی کند. زبان داستان هم مانند شخصیت راوی چند پاره است. گاهی به سادگی زبان یک کودک پنج ساله و گاهی به تلخی گفتار یک مرد آمریکایی سرخورده ی چهل و دو ساله است که کودکی اش در دوازده سالگی در اثر یک واقعه ی خشونت آمیز به پایان می رسد.

لیلی من اینو آخرش تا آخر نتونستم بخونم:دی

------------
الان دارم کتاب تماما مخصوص عباس معروفی رو میخونم که با هزار بدبختی گیرش اوردم ، انصافا عالیه عالی .

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من کتاب دو قرن سکوت

در آن روزگاران که هیبت و شکوه دولت ساسانی ، سرداران و امپراطوران روم را در پشت دروازه های قسطنطنیه به بیم و هراس می افکند عربان روی نیاز به درگاه خسروان ایران می آوردند ،زیرا در بیابانهای بی آب و هولناک خیال انگیز سرزمینشان از کشت و زرع و بازار و کالا هیچ نشان نبود ، و جز مشتی عرب گرسنه و برهنه که چون غولان و دیوان همه جا بر سر اندکی آب و مشتی سبزه ، با یکدیگر در جنگ و ستیز بودند از آدمی نیز در آنجا کس اثر نمی دید .

لوس، این که وصف کنونی ایران خودمونه، متن واقعی از کتاب بزار!

pershang@nine

Registered User
لایک‌ها
4
كتاب صدسال تنهايي با ترجمه بهمن فرزانه كه قراره اون هفته بگيرم و بخونم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سال بلوا از عباس معروفی
شب اولش خوب بود ولی شب دومش زیاد جالب نبود
یه چیزی که من رو در مورد این کتاب بی میل میکنه زیاد بودن شخصیت هاست
که امیدوارم قسمت های بعدش اینجور نباشه
البته این نظر منه و من کی باشم که بگم کتاب خوبیه یا بدیه:blush:

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود

دوستان من شنیدم که برای برگدان کتاب به زبان انگیلسی که حالت ادببی خودش رو داشته باشه و ازران هم دربیاد باید کتابو نخست در ایران به انگلیسی برگرداند و سپس در کشور هند به حالت ادبی برگرداند (چون ارازن هست)

آیا این رو درست می دونید؟

همچنین داستانی که به زبان انگلیسی برگردان شده باشه رو در چه مسابقات جهانی می شه ارائه داد؟

با سپاس

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
حافظ چه می گوید؟
احمد کسروی

در نکوهش حافظ نوشته شده و کتابی نیست که خوندنش رو توصیه کنم نه به این علت که جالب نیست، کسی که این کتاب رو میخونه باید حداقل قبلش چندتا کتاب دیگه در مورد حافظ خونده باشه تا بتونه مطالب این کتاب رو حلاجی کنه و یک طرفه قضاوت نکنه، پیام و حرف اصلی کسروی در این کتاب رو قبول ندارم اما به نکات ریزی اشاره کرده که حتی یک دوستدار حافظ هم میتونه ازش لذت ببره، این بحث رقابت صوفیان و خراباتیان هم از مباحث فوق العاده جالب کتاب هست چیزی که در کمتر کتاب تاریخی بهش اشاره شده و برای خود من خیلی جذاب و بدیع بود.

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
درحال حاظر کتاب شیمی 2 میخونم :D

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
بی خبری
میلان کوندرا
ترجمه ی فروغ پوریاوری
فکر نکنم بتونم تا آخرش رو بخونم.خیلی حوصله میخواد.توضیحات تاریخیه و این یه کم علاقه ام رو کمتر میکنه

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
باغ مارشال
جلد دوم
نویسنده : حسن کریم پور

گزیده ای از اتفاقات ای داستان :
روابط خانواده ی خسرو و ناهید از سر گرفته می شود و بهادر پسر خسرو و سیما به ایران باز می گردد. ناهید دفتر خاطراتش را بعنوان هدیه ی ازدواج بهادر به خسرو می دهد، دفتری که قصه ی آن سراسر شور و دلباختگی است. ناهید از عشقی که ذره ذره از کودکی در او شکل گرفته می نویسد. از رنجی که از بیتفاوتیهای خسرو میبیند و از دلشکستگی و سرشکستگی اش هنگامی که خسرو به دنبال عشق سیما می رود. پس از رفتن خسرو ،ناهید که دختری زیبا و اصیل بوده با خواستاران زیادی مواجه می شود اما سرانجام به خاطر اینکه دل در گرو مهر خسر داشته ننگ بدنامی و دیوانگی را به جان می خرد و سالها را تنها با یاد عشقی یک طرفه می سوزد. سر انجام ناهید به وصل خسرو می رسد و این خود سر آغاز داستانی دیگر است.. .

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
یاداشت های آلبر کامو
جلد اول
text-line-smiley-132.gif

یادداشت های روزانه آلبر کامو که بعد از مرگش یه نفر چاپ کرده ، واقعا که مردم به یادداشت های شخصی آدم هم کار دارن !

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
"آب سوخته"

نوشته ی : کارلوس فوئنتس

برگردان: علی اکبر فلاحی

از پشت جلد:

این اثر حاصل پیوند روایت زندگی 4 شخصیت از جامعه مکزیک است. ژنرال پیری که هنوز غرق در خاصرات انقلاب مکزیک است و روز به روز در فساد و تباهی فرو می‌رود ؛ پیرزنی فراموش شده ،ساکن محله‌های قدیمی مرکز شهر و رابطه مبهمش با پسرک افلیج همسایه ، پیرپسری ثروتمند که هرگز طعم فقر را نچشیده و بیهوده می‌کوشد تا گذر زمان را انکار کند و به همین دلیل از درک واقعیتی که احاطه‌اش کرده عاجز است و پسری ساکن حاشیه‌نشین‌های محروم شهر که سرانجام حوادث روزگار او را به محافظ جلاد خویش بدل می‌کند.

شهر مکزیکو این عرصه اسطوره‌ای، ناشناخته و در عین حال دلفریب صحنه وقوع تمامی ماجراهاست. در این فضاست که تجارب تلخ و شیرین شخصیتهای داستان به هم پیوند می‌خورند. در حقیقت شخصیت اصلی هر 4 داستان شهر مکزیکو است:" عرصه رقت‌بار جهانشمولی دهکده غول آسا".

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
چنین کنند بزرگان
نوشته ی ویل کاپی
ترجمه : نجف دریا بندری

تاریخ غرب رو به صورت طنز گفته , و دیگر هیچ :)

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
چنین کنند بزرگان
نوشته ی ویل کاپی
ترجمه : نجف دریا بندری

تاریخ غرب رو به صورت طنز گفته , و دیگر هیچ :)

چقدر من پاراگراف اول آتیلا رو دوست دارم !

کتاب من ،چاپ سال هفتاد و هشته و توی فهرست به غیر از مقدمه ، عنوان 12 موضوع کتاب وجود داره. من قبلا شنیدم که بعدها چند تا عنوان دیگه هم به کتاب اضافه شده. کتاب شما چند تا عنوان داره توی فهرستش؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
چقدر من پاراگراف اول آتیلا رو دوست دارم !

کتاب من ،چاپ سال هفتاد و هشته و توی فهرست به غیر از مقدمه ، عنوان 12 موضوع کتاب وجود داره. من قبلا شنیدم که بعدها چند تا عنوان دیگه هم به کتاب اضافه شده. کتاب شما چند تا عنوان داره توی فهرستش؟
آتیلا بد بلایی بود... :D
یک مقدمه و 12 موضوع

البته چاپ سال 1364 هست
crazy.gif
خدا رو شکر که کتابم همین 12 تا رو هم داره :دی . والا

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
آتیلا بد بلایی بود... :D
یک مقدمه و 12 موضوع

البته چاپ سال 1364 هست
crazy.gif
خدا رو شکر که کتابم همین 12 تا رو هم داره :دی . والا

آها! پس قدمت کتاب شما از کتاب من هم بیشتره :D

در هر صورت ممنون ugly33.gif

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
خاطرات خون آشام جلد 4... !

آدم کتاب رو میخونه حالش گرفته میشه... سریالش خیلی بهتر از کتابه ...
huhsmileyf.gif

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
بیگانه، ترجمه لیلی گلستان
ولی همون ترجمه جلال آل احمد بهتره ، این خیلی عامیانه ترجمه کرده

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
خوب بالاخره این کتاب گیرم اومد(هر چند من در مورد بورخس جور دیگری فکر میکردم که اشتباه بود):
ویرانه های مدور
خورخه لوییس بورخس
چاپش مال سال 50 هست.البته این که من دارم کپی هست و عتیقه حساب نمیشه

کتاب خیلی خیلی خوبیه.مخصوصا" اون داستان ویرانه های مدورش که واقعا" زیباست.
البته وجود اسم زیاد تو داستان ها یه کم برام جالب نیست.و همچنین این که بیشتر اسم ها طولانی هستند.
ولی خوبیش اینه که داستان کوتاهه و توجه کردن به اسم ها و تاریخ ها زیاد لازم نیست

بالا