• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان دارید چه کتابی میخونید

John Sky

Registered User
لایک‌ها
13
چند جلد از کتابهای کوچک ریاضی بمنظور کمک گرفتن در امر آموزش ریاضیات

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
نمیدونم خبر داری یا نه ولی نویسنده اش هم چند سالی از عمرش رو تو یک تیمارستان گذرونده.فکر کنم حدود 10 سال از 16 سالگی به بعد
تعاریفی که نسبت به ورونیکا و اون جوان اسکیزو فرنی داره چیز هایی هست که از خاطراتش کپی برداری کرده.یعنی از یه قسمتن هاش تو داستان استفاده کرده.
شرح جالبی داشت.فکر میکنم کتابی هست که ارزش چند بار خوندن رو داره
مخصوصا" این که اون آدم تغییر میکنه.بر خلاف اخلاقش خشن میشه و ....
هر چند خود من نسبت به پائولو نظرم عوض شده.
نشر کاوران فکر میکنم بهترین ترجمه از کارهای کوئلیو رو انتشار بده.البته اگر هنوز هم پا بر جا باشه
پ ن : آدم وقتی پولاش خرج سیگار و مشروب نکنه
همیشه پول توی جیبش هست ( این از مهمترین تجربه های شخصیه )
میتونه کتاب بخره

من نمیدونم چرا با این نویسنده نمیتونم ارتباط برقرار کنم زیاد
اما این یدونرو واجب شد بخونم
فعلا دارم فمار باز میخونم
این کتاب آخرین ترجمه از این اثر معروف به فارسی است. صالح حسینی یکی از برجسته ترین مترجمان معاصر این بار به سراغ داستایفسکی رفته تا ترجمه ی شاهکار دیگری از ادبیات جهان را به کارنامه خود بیافزاید. وی تا کنون آثاری از فاکنر، نیکوس کازانتزاکیس، ویرجینیا وولف، جیمز جویسر، جوزف کنراد و... را با اعتقاد به حفظ سبک نویسنده به فارسی برگردانده ‌است.

داستان جوانی است عاشق، که ابتدا برای اثبات عشق دیوانه وارش به پولینا، دخترخوانده ی یک ژنرال که در ظاهر به او اهمیتی نمی دهد، مقدار اندک داراییِ خویش را به قمار می گذارد و پس از چندی به شکلی معجزه آسا مقادیر هنگفتی پول و طلا در قمار برنده شده و ثروت زیادی به دست می آورد. او که اکنون مسخ شده، همه چیز را فراموش می کند و با دختر دیگری که چشم به مال او دوخته به پاریس فرار می کند و تمام پولش را در راه این دختر، به باد می دهد. پس از مدتی مفلس و سرشکسته به هامبورگ باز می گردد. او دیگر بی آنکه خود بداند به قمار بازی حرفه ای مبدل گشته که در زندگی چیزی جز سیاه و سفید، جفت یا تاق نمی بیند. در این اوضاع، او به طرزی باورنکردنی توسط یک دوست متوجه می شود که پولینا، او را فراموش نکرده و حتی دوستش دارد؛ شگفت زده به خویش قول می دهد که دیگر دست به قمار نزند و آدم شود. او به سراغ پولینا می رود، ولی برای آخرین بار تصمیم می گیرد که آخرین مقدار دارایی اش را باز به قمار بگذارد....
پ ن : متن بالا از اینجا

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
پ ن : آدم وقتی پولاش خرج سیگار و مشروب نکنه
همیشه پول توی جیبش هست ( این از مهمترین تجربه های شخصیه )
میتونه کتاب بخره

من نمیدونم چرا با این نویسنده نمیتونم ارتباط برقرار کنم زیاد
اما این یدونرو واجب شد بخونم
فعلا دارم فمار باز میخونم

سلام امیر علی عزیز.
نمیدونم ربط پست شما به کوت کردن پست من چی بود :دی
با این حال حرفت رو قبول دارم.خود من الان نمیتونم کتابی از ایشون بخونم.چون حس میکنم روش گفتنش کمی برام تکراری شده و نمیتونه حق مطلب رو به درستی ادا کنه.البته نه توی همه ی موارد.
بعد از سال ها ایشون پارسال رمانی واقعی بیرون دادند با نام "برنده تنهاست" (فکر کنم همین طور بود) ولی روایتش طوری بود که میتونستی آخر داستان رو حدس بزنی و من از این جور رمان ها زیاد خوشم نمیاد
--------------------------------
کتابی که الان دارم میخونم:
اولریکا و هشت داستان دیگر
از خورخه لوییس بورخس
ترجمه ی کاوه ی میر عباسی
چاپ 1380

توضیحی که باید بدم اینه که بورخس تو این مجموعه (که توسط خود مترجم گلچین شده از چند تا کتاب ایشونه) همون سبک دوست داشتنی و رئالیست جادویی رو دنبال کرده
و به نقل از مترجم برای اولین باره که این داستان های کوتاه از زبان اسپانیایی به فارسی ترجمه شده.و همچنین داستان کوتاه دوئلی دیگر که قبلا" توی مجموعه ی دیگری با عنوان پایان دوئل ترجمه شده بوده (توسط زنده یاد احمد میر علایی) پشت سر داستان دوئل آمده.مترجم نقل کرده که این دو داستان مربوط به هم هستند (از روی توضیحات خود بورخس). وبرای همین دوباره تو این مجموعه وجود داره

Paparesta

Registered User
لایک‌ها
5
دیروز رفتم 3 تا کتاب خریدم:
1- چهار اثر از فلورانس اسکاول شین
2- اعتماد بنفس از باربارا دی آنجلیس
3- راز شاد زیستن از اندرو متیوس

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
نمی گم دارم می خونمش، دارم باهاش راز و نیاز میکنم !!!

بعد از 6-5 سال آزگار ، 2 جلد اول "جستجو" که به امانت رفته بودن ،برگشتن به خونه ! (سه سالش رو بدون صاحبشون توی سوییس گذروندن ناقلاها!)

الان "طرف خونه ی سوان" (جلد اول - در جستجوی زمان از دست رفته/مارسل پروست) شده انجیل من :دی

yalda.h

Registered User
لایک‌ها
168
انجمن شاعران مرده...
حس می کنم یکی از اعضای این انجمنم...:|

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
دوستم بهم قرض داده :

آقای پروست

نوشته ی سلست آلباره / ژرژ بلمون

در این کتاب ، خانم سلست آلباره به شرح خاطرات خودش از زندگی با مارسل پروست (به عنوان خدمتکار این نویسنده) می پردازه.

توضیح اش مشکل است ، جذابیت او ، لبخندش ، شیوه ی سخن گفتنش در حالی که دست اش را روی گونه اش می گذاشت ، همه و همه برایم شیرین و دوست داشتنی بودند.لحن صدایش ترنم آواز را داشت ، با پایان یافتن زندگی اش ، عمر من هم به پایان رسید ، اما آوازش بر جای ماند.

- Saman -

Registered User
لایک‌ها
761
من هم به تازگي كتاب نان و شراب را از اینیاتسیو سیلونه نويسنده ايتاليايی رو مطالعه كردم و الان هم دارم مرد اول از آلبر كامو رو می خونم ...

- Saman -

Registered User
لایک‌ها
761
بالاخره فرصتی دست داد تا تونستم كتاب مرد اول از آلبر كامو را در حقيقت به آخر برسونم ... البته هنوز تصميم خاصی در مورد كتا ب بعدی نگرفتم . بلكه اثر سقوط و يا بيگانه باز نيز از آلبر كامو ...

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
تحول در نظریه های روابط بین الملل
تالیف دکتر حمیرا مشیر زاده
انتشارات سمت
فوق العاده سنگین و دشوار برای کسانی که آشنایی مقدماتی با بحثهای مفهومی و نظری و فرا نظری روابط بین الملل ندارند! من جمله خودم.:(

Paparesta

Registered User
لایک‌ها
5
شفای زندگی از لوئیز هی

Ramdokht

Registered User
لایک‌ها
4
چند روزیه کتاب "رازم را نگه دار" نوشته سوفی کینزلا رو شروع کردم.
کتاب در مورد دختر جوانی هستش که تو یک سفر هوایی ، پروازشون مشکل پیدا می کنه و این دختر چون فکر می کرده که سقوط می کنن از ترسش و نا خودآگاه
تمام رازهاشو به مسافر بغلی اش می گه غافل از اینکه هواپیما خوشبختانه سقوط نمی کنه و اون مرد هم ......

- Saman -

Registered User
لایک‌ها
761
در نيمه كتاب اين يازده تا از ویلیام فاکنر هستم . مضمون كتاب حاوی تعدادی داستان كوتاه از نويسنده هست. مطالعه اين كتاب را به دوستان پيشنهاد می كنم :)

- Saman -

Registered User
لایک‌ها
761
در ابتدای كتاب بيست و يك داستان هستم . چه چيزی بهتر از خواندن داستان های كوتاه از ادبيات فرانسه و نوشيدن چای‌ . :happy:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
یادنامه ی شونکین یک داستان عاشقانه ی ژاپنی

جون ئیچیرو تانیزاکی / برگردان :علی فردوسی

1333035635.jpg

هنوز اندر خم "لحظه ی ژاپنی : یادداشت هایی به جای مقدمه " از مترجم کتاب ، آقای علی فردوسی هستم !

حالا یه چیز جالب بگم که این کتابی که من اخیرا هم خریدمش ، چاپ اولشه ؛ زمستان 1383 مشاهده پیوست 152358 در 1500 نسخه مشاهده پیوست 152358

یه چیز دیگه هم بگم ؛ از این مترجم چندی قبل "چوشینگورا" رو خوندم که اون کتاب هم یک اثر کلاسیک ژاپنی بود. فکر می کنم تو همین تاپیک یا تاپیک های دیگه ی این بخش بهش اشاره کرده باشم.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
تجاوز قانونی

کوبو آبه / برگردان :علی قادری

یک مجموعه داستان از "آبه" ، نویسنده ی مشهور ژاپنی.

دو تا داستان از این کتاب رو چند ماه قبل خونده بودم و چون داستان هاش خیلی کافکایی بودن و من اون روزها حوصله ی داستان های کافکایی رو نداشتم ، گذاشتمش کنار ! ولی امروز تصمیم گرفتم تمومش کنم.

داستان های این کتاب:

سگ / تجاوز قانونی / جنایت آقای اس. کارما / مرگ نامربوط / فرستاده ویژه / سرباز خیالی

درپایان : گفتگو با نویسنده

انتشارات :مروارید

بالا