Chilbuk
Registered User
- نوشتهها
- 228
- لایکها
- 190
چه جالب !آخرین کتاب جهان
نویسنده : رودهن فیلبریک
ناشر : کتابسرای تندیس
منم مشغول خوندن همین کتابم فعلا" ....
چه جالب !آخرین کتاب جهان
نویسنده : رودهن فیلبریک
ناشر : کتابسرای تندیس
اینقدر از محاسن ما سخن گفتهاند که دلیلى ندیدم من هم چنین کارى را صورت دهم. پس تصمیم گرفتم معایب خودمان را برشمرم. تا بهحال ما تبریکات فراوانى براى هم فرستادهایم. واقعا״ چگونه میشود یک نفر نداند مشکل دارد و مشکلش را نشناسد و آن وقت توقع داشته باشد که مشکلش حل شود؟ این به معجزه شبیه است. ما مشکل جدى داریم. ما به هر دلیلی زیادتر از ملل دیگر دروغ میگوییم. ما ترس بیجاى فراوان داریم. فرهنگ اعتراض هم در ما وجود ندارد و این در بسیارى موارد تبدیل شده به ظلمى براى دولتها و حکومتهایى که بر ما حکومت کردهاند. من قصد ندارم وارد سیاست بشوم ولى بسیارى از مردم از شدت ترس و خودسانسورى کارهایى میکنند و در خلوت آنرا به حکومتهایى که بالاى سرشان است نسبت میدهند. در صورتى که اینها معنى اختناق را هنوز نمیدانند.
جامعه شناسی خودمانی/حسن نراقی / اختران
پی نکته هایی بر جامعه شناسی خودمانی/ حسن نراقی
هر 2 عالی بود.
آره.کتاب جامعه شناسی خودمانی رو فکر کنم 5،6 سال پیش خوندم،خیلی جالب بود.اصلا یادم نبود.خیلی خوشحال شدم که معرفی ش کردین و یادم اومد.متاسفانه کتاب دومی رو نخوندم.نکاتی رو در این کتاب بهش اشاره کرده که فقط نشان از تیزبینی نویسنده داره.جامعه شناسی خودمانی/حسن نراقی / اختران
پی نکته هایی بر جامعه شناسی خودمانی/ حسن نراقی
هر 2 عالی بود.
از دو که حرف میزنم از چه حرف میزنم
هاروکی موراکامی
نمیدونم بار چندمه شروع میکنم که بخونمش و نمیتونم تا آخر بخونم ، از اون کتابایی نیست که من نتونم ببندمش بعد از شروع کردن هر چند طرز نوشتنش خیلی به دلم نشست .
رو کوری ساراماگو و نوت بوکش قفل کردم .. حال نمیکنم