• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان دارید چه کتابی میخونید

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
جامعه شناسی خودمانی/حسن نراقی / اختران

پی نکته هایی بر جامعه شناسی خودمانی/ حسن نراقی

هر 2 عالی بود.

این‌قدر از محاسن ما سخن گفته‌اند که دلیلى ندیدم من هم چنین کارى را صورت دهم. پس تصمیم گرفتم معایب خودمان را برشمرم. تا به‌حال ما تبریکات فراوانى براى هم فرستاده‌ایم. واقعا״ چگونه می‌شود یک نفر نداند مشکل دارد و مشکلش را نشناسد و آن وقت توقع داشته‌ باشد که مشکلش حل شود؟ این به معجزه شبیه است. ما مشکل جدى داریم. ما به هر دلیلی زیادتر از ملل دیگر دروغ می‌گوییم. ما ترس بی‌جاى فراوان داریم. فرهنگ اعتراض هم در ما وجود ندارد و این در بسیارى موارد تبدیل شده به ظلمى براى دولت‌ها و حکومت‌هایى که بر ما حکومت کرده‌اند. من قصد ندارم وارد سیاست بشوم ولى بسیارى از مردم از شدت ترس و خودسانسورى کارهایى می‌کنند و در خلوت آن‌را به حکومت‌هایى که بالاى سرشان است نسبت می‌دهند. در صورتى که این‌ها معنى اختناق را هنوز نمی‌دانند.

لایک‌ها
34
رمان میراث گمشدگی نوشته کران دسای ترجمه مامک بهادرزاده را دارم می خوانم ، کتاب خیلی خوبی است.

Chilbuk

Registered User
لایک‌ها
190
رویای آدم مضحک ، داستایوسکی
مترجم : رضا رضایی

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
وزن پروانه - اری د لوکا - برگردان به پارسی : زهره بهرامی

00.jpg

شب هنگام زیر سقف شاخه ها پوزه اش را سوی بلندای آسمان بالا می بُرد ؛ توده شنی از سنگ ریزه های نورانی. با چشمانی کاملا باز و نفس بخار آلود ، به صورت های فلکی خیره می ماند که آدم ها در آن ها اشکال حیواناتی نظیر عقاب ، عقرب و گاو را مجازا می بینند.​

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
جهان و تاملات فیلسوف(برای سومین بار)
آرتور شوپنهاور
شاید اسمش باعث بشه که به نظر خیلی فلسفی بیاد،اما خیلی خواندنی است.

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574

هر 2 عالی بود.

درود
این 2کتاب عالی نیستند! فوق العاده اند...و دیگر هم تجدید چاپ نمی شوند. نثر و نگارش حسن نراقی شبیه هیچ کس نیست و منحصر به فرده.برای من که حکم "سلطان جامعه شناسان ایرانی" رو داره.....

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45

هر 2 عالی بود.
آره.کتاب جامعه شناسی خودمانی رو فکر کنم 5،6 سال پیش خوندم،خیلی جالب بود.اصلا یادم نبود.خیلی خوشحال شدم که معرفی ش کردین و یادم اومد.متاسفانه کتاب دومی رو نخوندم.نکاتی رو در این کتاب بهش اشاره کرده که فقط نشان از تیزبینی نویسنده داره.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
غذا ، دعا ، عشق

الیزابت گیلبرت / برگردان به پارسی : ندا شاد نظر

n18699.jpg

الیزایت گیلبرت در این کتاب خاطرات پس از طلاقش را در سفری به دور دنیا روایت می‌کند و نیز از آن‌چه به دست می‌آورد ، سخن می‌گوید.
در 32 سالگی، گیلبرت تحصیل کرده‌ای است که خانه و همسری دارد و به عنوان یک نویسنده، روزگار موفقی می‌گذراند، اما او از زندگی مشترکش راضی نیست و کارش به جدایی می‌رسد. پس از طلاق تلاش‌هایی برای برقراری روابط جدید می‌کند که حاصلی به همراه ندارد. سال بعد از جدایی دشوارش را در سفر می‌گذراند، چهار ماه در ایتالیا به خوردن و لذت بردن از زندگی (غذا)، چهار ماه در هند در جستجوی معنویات (دعا) و پایان سال سفر را در بالی اندونزی برای برقراری تعادل میان این دو و یافتن عشق (عشق)...

استودیو کلمبیا پیکچرز فیلمی بر اساس این کتاب ساخته که با نقش‌آفرینی جولیا رابرتز هم‌زمان با انتشار ترجمه فارسی کتاب به روی پرده رفته است.

فایل های ضمیمه

• eat_pray_love.pdf
    592.3 KB · نمایش ها: 10

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
پائولا

ایزابل آلنده - برگردان به پارسی : مریم بیات

«پائولا» که سرگذشت خانوادگى ایزابل آلنده است حکایت تراژیک قصه‌گویى مادرى بر بستر تنها دخترش است که سالى را در کما مى‌گذراند و در پایان سال بدرود حیات مى‌گوید. او «پائولا» را خطاب به دخترش نوشت چراکه معتقد بود پائولا همیشه دوست دارد از زندگى خانواده‌اش باخبر باشد. سیزده‌ سال پس از آن کتاب، آلنده ادامه سرگذشت خانواده را باز هم خطاب به دخترش پائولا مى‌نویسد و آن‌ را «همه روزهاى ما» مى‌نامد.

«همه روزهاى ما» سرگذشت خانواده از روز مرگ پائولا به بعد است. این کتاب داستان زندگى خانواده ایزابل آلنده و به تعبیر بهتر داستان طایفه اوست؛ خانواده‌اش و نزدیکانى که هر روز با هم در رفت و آمد بودند، با هم زندگى مى‌کردند و غم و شادى‌هایشان را با هم تقسیم مى‌کردند.

متن از خبرآنلاین

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
از دو که حرف میزنم از چه حرف میزنم
هاروکی موراکامی

نمیدونم بار چندمه شروع میکنم که بخونمش و نمیتونم تا آخر بخونم ، از اون کتابایی نیست که من نتونم ببندمش بعد از شروع کردن هر چند طرز نوشتنش خیلی به دلم نشست .

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
از دو که حرف میزنم از چه حرف میزنم
هاروکی موراکامی

نمیدونم بار چندمه شروع میکنم که بخونمش و نمیتونم تا آخر بخونم ، از اون کتابایی نیست که من نتونم ببندمش بعد از شروع کردن هر چند طرز نوشتنش خیلی به دلم نشست .

دقیقا میدونم چی میگی.چند تا کتاب بودن که اصلا دلم نمی خاست تموم شن.کتاب آزادی یا مرگ همین طوری بود.با شخصیت هاش خیلی رابطه ی خوبی برقرار کرده بودم.فکر کنم شش ماه طول کشید تا تموم شه.با این که میشد 10 روزه تموم شه.چند تا کتاب دیگه هم همینجوری بودن.

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
رو کوری ساراماگو و نوت بوکش قفل کردم .. حال نمیکنم

leila1111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اخرین کتابی که خوندم
عشق سالهای وبا از گابریل گارسیا مارکز بود