• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان دارید چه کتابی میخونید

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
این کتاب گویا جلد دومی هم برایش نوشته شده ، که البته من انگیزه ای برای خواندنش ندارم ! که آن هم ترجمه شده!

پ.ن : به نظر من ، این کتاب ، به گونه ای نیست که ترجمه ، باعث افت یا از دست رفتن نقاط قوت ،

شود ، البته من اصل انگلیسی ان را نخوانده ام ، که یک جستجویی برای pdf آن خواهم کرد تا یک نگاهی بیاندازم.

پ.ن 2: یکی از دلایلی که من از این کتاب خوشم نیامد ، این است یک نویسنده یک نگاه خرده بورژوایی و عوامانه

به جهان دارد ، البته این هم نظر شخصی من است !

بله اسم كتاب دومش هم خنديدن بدون لهجه است منم هنوز نخوندمش توي يه مجله ديدم به عنوان كتاب هايي كه تازه منتشر شده معرفي كرده بود

Last edited:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
مثل آب برای شکلات (برای بار دوم دارم می خونمش چون در حال حاضر کتاب جدید تو خونه نداریم! و البته داستانش ,حال و هوای زیبا و لطیفی داره. خوندنش برای بار دوم هم برام لذت بخشه!)
لورا اسکوئیل

ترجمه:مریم بیات

تیتا شخصیت اصلی "مثل آب برای شکلات" یک قربانی است. قربانی سنت ها و عادات کهنه و پوسیده ی جامعه خود که او را از حق طبیعی و انسانی اش و داشتن یک زندگی طبیعی و معمولی محروم کرده است...

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
طاعون - آلبر کامو
هنوز خیلی پیش نرفتم
ولی میدونم از اون کتاب هایی هست که دوست دارم
kusun11.gif

دیروز رفتم مثل عقده ای ها کتاب برای تابستون خریدم ، امیدوارم بتونم بخونمشون :دی

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
خب چون لینک بالایی فیـلـتره، دارم فایل پی دی اف رو همینجا ضمیمه می کنم. حتما دانلود کنید.
مطمئن باشین به محض خوندن چند سطر اول ، نمی تونین چشماتونو ازش بردارین!
bluegrin.gif

چند تیکه ی جالب دیگه از همین کتاب:

عشق
سراسر زندگی آدم بیشعور، عشق ورزیدن است، منتها به خودش. به قول یکی از بیمارانم "تنها مرام آدم بیشعور آن است که فقط به خودش عشق بورزد؛ کاری که وقتی یک بار تجربه شد، آدم دوست دارد باز هم تکرارش کند." البته مشکلی در اینجا وجود دارد و آن اینکه چون بیشعورها بر اساس طبیعتشان نمی توانند کس دیگری را دوست بدارند (بجز مواقعی که پای منافعشان درمیان باشد) فهمشان از مقوله ی عشق بسیار محدود و تک بعدی می شود. مثلا می توانند ببخشند، اما فقط خودشان را. تصور اینکه می توان دیگران را هم بخشید به سختی برای بیشعورها قابل پذیرش است. سیاره ی عشق آدم های بیشعور، سیارک بسیار کوچکی است که بر روی آن فقط برای یک نفر جا هست و کس دیگری را به آنجا راه نیست.

به خاطر آنکه در اجتماع همیشه به کسانی که زودتر از دیگران به چیزی دست می یابند، پاداش داده می شود، این طور به نظر می رسد که بی شعورها آدم های موفق و پیروزی اند. در تجارت، همیشه کسی که بهتر بتواند ایده های دیگران را بدزدد، موقعیت بهتری به دست می آورد و در دولت هر چقدر کسی بتواند بهتر و ظریف تر خواسته های مردم را نادیده بگیرد، مقام بالاتری را از آن خود می کند. نسل جدید، بی شعورها را موفق تر می بیند و با این دیدگاه احمقانه خود را تحت تأثیر بی شعوری قرار می دهد.

... خود من عمویی داشتم که از همین دست بود. او معمولا در مواقع نامناسبی در هیأت یک روح نه چندان سرگردان ظاهر می شد و هر بار که باز می گشت بخشی از هیأتش را از دست داده بود. آخرین باری که ظاهر شد همه چیزش را از دست داده بود و فقط بیشعوری اش باقی مانده بود.

هیچ بلایی خانمان سوز تر از بیشعوری نیست!

crazy.gif

درود اما من نتونستم دانلودش کنم :(

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
طاعون - آلبر کامو
هنوز خیلی پیش نرفتم
ولی میدونم از اون کتاب هایی هست که دوست دارم
kusun11.gif

ایول :lol: خوش به حالت! من الان کتاب تازه ندارم بخونم و دارم بهت حسادت می کنم :دی بگو چیا خریدی.

چقدر لذت می برم از اینکه دوستان بسیار جوانی دارم (مثل خودت و نگین جان ) که اهل کتاب و مطاله هستن.

من رو به هوس انداختی دوباره طاعون رو بخونم. بار قبل سال 74 خوندمش.تقریبا داستانشو فراموش کردم.

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
ایول :lol: خوش به حالت! من الان کتاب تازه ندارم بخونم و دارم بهت حسادت می کنم :دی بگو چیا خریدی.

چقدر لذت می برم از اینکه دوستان بسیار جوانی دارم (مثل خودت و نگین جان ) که اهل کتاب و مطاله هستن.

من رو به هوس انداختی دوباره طاعون رو بخونم. بار قبل سال 74 خوندمش.تقریبا داستانشو فراموش کردم.
برای این که اسپم نباشه پ.خ شد
kusun11.gif

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
ذخيره كتاب هاي تابستوني من امروز صبح تموم شد:D
كم خريده بودم انشالاه امشب دوباره بريم پابوس كتاب فروشي:دي

bighug.gif
give_rose.gif
rose.gif

................
رفع انحراف
دفاع لوژين را تموم كردم معركه بود قلم ناباكوف خيلي جذابه
جميله از آيمانتوف وقوم وخويش هاي دور از اورهان پاموك را هم ديروز خوندم رمان هاي كوتاهي بودند زود تموم شدند
جميله عاشقانه ي دوست داشتني بود البته نه به قول لوئئ اراگون زيباترين عاشقانه جهان(پشت جلد كتاب نوشته بود)ولي خب به يه بار خوندن مي ارزيد

Last edited:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستان کسی خاطرات خون آشام رو خونده؟

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
دوستان کسی خاطرات خون آشام رو خونده؟

من سریالشو دیدم
icon10.gif
شاهکاریه واسه خودش . twilight باید بره 100 متر جلوتر بوق بزنه پیش این . :D
البته پی دی اف 3 جلده انگلیسیشو به موبایلم زده بودم که جلد اولشو خوندم ولی حوصله ی بقیشو نداشتم چون سخت بود اونطوری کتاب خوندن ولی عالی بود . ( البته سریالشو بیشتر می پسندم )

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
من سریالشو دیدم
icon10.gif
شاهکاریه واسه خودش . twilight باید بره 100 متر جلوتر بوق بزنه پیش این . :D
البته پی دی اف 3 جلده انگلیسیشو به موبایلم زده بودم که جلد اولشو خوندم ولی حوصله ی بقیشو نداشتم چون سخت بود اونطوری کتاب خوندن ولی عالی بود . ( البته سریالشو بیشتر می پسندم )
منم سریالشو دیدم که فهمیدم کتابش هست... :D

دیروز گرفتم ... 6 جلد هست فعلا که کلا 7 جلده ، آخریش هنوز چاپ نشده... بعدم اینکه ممنوع شده پخشش تو ایران ! با هزار مصیبت پیدا کردم...

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
مینا جان من قبلا جلد اول این مجموعه رو خونده بودم و یه پست هم دربارش زدم ولی هر چی گشتم پستم رو پیدا نکردم
01143IMM312jtp0%5B1%5D.gif
در کل من چندان ازش خوشم نیومد حالا انشالاه که تو خوشت بیاد

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
کتاب طاعون رو تقریبا تا وسطاش خوندم
خیلی خوندنش واسم لذت بخشه
یه جورایی یاد کتاب سقوط قسطنطنیه میفتم
اون هم یکی از بهترین کتابایی بود که خوندم
همین طور که عثمانی ها شهرو فتح میکردن ، خورد شدن خودمو همراه شخصیت کتاب احساس میکردم
من ترجمه ذبیح الله منصوری رو خوندم
اولاش یه کم نوع نوشتنش توی ذوقم زد
ولی عادت که می کنی کتابو نمیتونی زمین بذاری
اینم یه توضیحی بود از سقوط قسطنطنیه به بهونه ی کتاب طاعون :دی

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
اشور كهن نوشته گيورگيس آقاسي جلداول
خيلي وقت بود كتاب تاريخي نخونده بود گوش كردن البوم ترانه هاي آشوري از هانيبال الخاص باعث شدتا برم سراغ تاريخ وپيشينه ي اين قوم فعلا كه صفحه هاي اولم
كتاب از اعماق نوشته اسكار وايلد ترجمه زينب رام هم پروژه بعديه:دي
دست نوشته هاي اسكار وايلد تو زندانه

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
آقای پالومار

ایتالو کالوینو

ترجمه ی آرزو اقتداری

تازه شروع کردم.

توی یکی از صفحات اول کتاب (قبل از شروع داستان)این متن نوشته شده که به نظرم خیلی زیبا اومد:

اگر زمان باید به پایان برسد , می توان آن را لحظه به لحظه توصیف کرد ;

و هر لحظه ای که توصیف می شود , به قدری گسترده می شود که دیگر نمی توان

انتهایش را دید.

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
بابا گوريو
بالزاك
قلم بالزاك هميشه معركه است ولي اين يكي واقعا بي نظيره نتونستم زمين بزارمش توي مقدمه كتاب اوضاع احوال بالزاك را هنگام نوشتن آخر كتاب ومرگ باباگوريو گفته بود بالزاك با نوع نگارشش دقيقا همون احساس را به خواننده منتقل ميكنه البته از ترجمه زيباي كتاب هم نبايد صرف نظر كرد ترجمه ي آقاي ادواردژوزف

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
جلد اول خاطرات خون آشام رو خوندم... (بیداری)

خلاصه اینکه بعضی جاها تفاوت های فاحشی با سریال داره !! حالا نمی دونم چون سریال رو قبلش دیدم خورد تو ذوقم یا کلا اینجوریه! حالا جلد بعدی رو بخونیم ببینیم چی میشه...

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
چل انشا

جلال سعیدی

نشر حوض نقره

اونهایی که چلچراغ رو می شناسند جلال سعیدی رو هم باید بشناسند. این کتاب شامل 40 انشا از این نویسنده است.

نوشته ی پشت جلد:

این کتاب دست پخت دام پزشک طنزنویس

یا طنزنویس دام پزشکی است که طی دو

سال انشاهایش را در چلچراغ به چاپ رسانده

است. می گویند او قصد دارد حالا حالاها آهوی

قلمش را در صحرای کاغذ بدواند یا بلغزاند یا

یک چیزی توی این مایه ها. درست و غلطش

را کسی نمی داند.

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
بامداد خمار
نوشته ی فتانه حاج سید جوادی ملقب به پروین

تم کتاب تا حالا که دخترونه بوده ( 25 صفحه ی اول ) . دی . ولی به نظر ارزشه یه بار خوندن رو داشته باشه ( امیدوارم که اینجوری باشه . دی )
:blush:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
بامداد خمار
نوشته ی فتانه حاج سید جوادی ملقب به پروین

تم کتاب تا حالا که دخترونه بوده ( 25 صفحه ی اول ) . دی . ولی به نظر ارزشه یه بار خوندن رو داشته باشه ( امیدوارم که اینجوری باشه . دی )
:blush:
ارزش که داره... از رمان های خاص فارسی ه... ولی خب اگه پسرونه میخوای شب سراب رو بخون... همین داستان از زبان پسره ست... اما کیفیت داستان رو نمی دونم...

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
ارزش که داره... از رمان های خاص فارسی ه... ولی خب اگه پسرونه میخوای شب سراب رو بخون... همین داستان از زبان پسره ست... اما کیفیت داستان رو نمی دونم...

شب سراب یا شب شراب برگرفته از مصرع شب شراب نیرزد به بامداد خمار رمانیست به مراتب ضعیفتر از بامداد خمار بیشتر به پاسخ دادن پسره به وقایع بامداد خماره.جالب نبود

بالا