• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان دارید چه کتابی میخونید

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم دارم اناکارنینا رو کمی با بی میلی میخونم .129 صفحه رفتم جلو. نمیدونم چرا اینقدر داره شبیه بربادرفته میشه

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
خوب من امروز عصری نسخه پی دی اف

کتاب ادمی زنده به چیست لیو تولستوی رو تموم کردم

مردی در قالب یک فرشته به زمین می اید تا سه چیز را فرا گیرد و با سه تبسم پایان میپذیرد

خیلی داستان رویایی بود واقعا با این که کم بود ولی چسبید

maryamarc87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آموزش پی اچ پی از جعفر نژاد قمی

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
Fight Club اثر Chuck Palahniuk

200px-Fightclubcvr.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
کجا می توانم پیدایش کنم ... از موراکامی ...

n00016795-b.jpg

کارش خیلی خوبه ...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
یه رمان نوجوانان ماله دو سه سال پیش پیدا کردم تو کمد لباسم

اسم شیاطین فضا هستش

داستان جالبی هم داره

راجع به پسریه که پدرش دانشمنده و تو ژاپن بعد برای روز تولد پسر یه وسیله عجیب ساخته خودش میفرسته

یاد قدیما افتادم خیلی قشنگه

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
منم دارم رمان جهالت از میلان کوندرا رو می‌خونم داستان در مورد مهاجرانی هست که در چکسلواکی در زمان کمونیست مهاجرت کردند و بعد از سال 1989 دوباره تونستند به کشور مستقل شده خودشون برگردند و الان توی کشور چک با چشم غریبی بهشون نگاه می‌کنند. تا این بخش از داستان که پیش رفتم واقعا کتاب متفاوتی هست و تقریبا از خوندنش دارم لذت می‌برم.

یک جمله‌ای که دیشب توی کتاب خوندم و فوق العاده برای جالب بود:

زندگی کسانی که خود را کشتی شکسته می‌دانند، تنها در شکار گناهکاران خلاصه می‌شود.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
کمدی الهی

خیلی خیلی دوس داشتم این اثر رو بخونم . یکی از مهمترین اثار هنری کلاسیک جهان . همین امروز هم شروع کردم به خوندن . کتابی در سه جلد که توسط نشر امیر کبیر و به ترجمه ی شجاع الدین شفا انتشار یافته. اثر دانته آلیگیری . شرح سفر به دوزخ , برزخ و بهشت .

نکته ی جالبش اینه که در مقدمه ی کتاب گفته شده که : مترجم ( شجاع الدین شفا) از معاندان ج.ا هست و انتشار کتاب دلیل بر تایید افکار ایشون نیست .

امیدوارم تصور خیلی خوب و بزرگی که از این کتاب دارم خراب نشه .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
کمدی الهی

خیلی خیلی دوس داشتم این اثر رو بخونم . یکی از مهمترین اثار هنری کلاسیک جهان . همین امروز هم شروع کردم به خوندن . کتابی در سه جلد که توسط نشر امیر کبیر و به ترجمه ی شجاع الدین شفا انتشار یافته. اثر دانته آلیگیری . شرح سفر به دوزخ , برزخ و بهشت .

نکته ی جالبش اینه که در مقدمه ی کتاب گفته شده که : مترجم ( شجاع الدین شفا) از معاندان ج.ا هست و انتشار کتاب دلیل بر تایید افکار ایشون نیست .

امیدوارم تصور خیلی خوب و بزرگی که از این کتاب دارم خراب نشه .

خب من دقیقآ همین کتاب رو با همین ترجمه از همین انتشارات دارم میخونم!

از کدوم یکی شروع کردی؟!

ظاهرآ به جز چند تصویر چیز دیگه ای سانسور نشده (ادعای خود انتشاراتی ها بود این مطلب)

در مورد این کتاب یک تاپیک بسیار خوب داریم میتونی بهش مراجعه کنی

کمدی الهی دانته

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
کافکا در ساحل نویسنده:هاروکی موراکامی

کافکا در ساحل، اولین کتاب رمانی است که از نویسنده نابغه ژاپنی، هاروکی موراکامی، به فارسی ترجمه می‌شود. این کتاب، سرنوشت دو شخصیت داستانی استثنایی را پی‌می‌گیرد؛ کافکا تامورا، نوجوانی که به دنبال پیشگویی شوم و ادیپ گونه‌ی پدرش، در پانزده سالگی از خانه می‌گریزد؛ و ناکاتای پیر، که کارش پیدا کردن گربه‌های گم شده است و هرگز از چنگ حادثه‌ی مرموزی که در کودکی برایش اتفاق افتاده، رها نشده است. اما ناگهان پی‌می‌برد که زندگی ساده و بی‌دردسرش زیر و رو شده است. در این دو ادیسه‌ی موازی که برای خودشان هم به اندازه‌ی خواننده اسرارآمیز است. همسفران و همراهانی پرشور به آن‌ها می‌پیوندند و ماجراهایی مسحور کننده خلق می‌کنند. گربه‌ها با آدم‌ها حرف می‌زنند، از آسمان ماهی و زالو می‌بارد، ‌مردی که به اشباح می‌ماند، دختری را معرفی می‌کند تا صبح از هگل حرف می‌زند. جنگلی که دو سرباز جنگ جهانی دوم تا به حال در آن سرگردانند و سنشان بالا نرفته، و قتل وحشیانه‌ای که نه هویت قاتلش مشخص است و نه مقتول.
این رمان موراکامی در وهله‌ای اول جستجونامه‌ای کلاسیک است،‌ اما در ضمن پژوهش جسورانه‌ای در مورد تابوهای اسطوره‌ای و معاصر است. مهم‌تر از همه، اثری بسیار سرگرم‌کننده است.

«نویسنده‌ای برجسته» جی‌مکینرنی
«از جذاب‌ترین نویسنده‌های اصیل دنیای ادبیات.»‌ اسکات ریبورن، نیواستیتسمن

پ.ن:اینم کتابی که امروز تموم کردم.کتابی که تا صفحه 200 برام زیاد جالب نبود ولی از اون به بعدش رو در عرض 8 ساعت خوندم!!!!
هیچ تعریفی نمی تون مبراش بگم واقعا پیچیده بود و درگیر کننده برای من البته بقیه رو نمی دونم
الان خیلی ذهنم درگیرشه نمی تونم بهش فک نکنم گفتم سریع بیام اینجا و بگم.البته می گم که شاید بقیه رو مثل من جذب نکنه آخه هر کسی 1 سلیقه ای داره
اینی که من خوندم از انتشارات کاروان بود

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
(پست بالا)

آره ... الان موراکامی یه دفعه رو دور افتاده ظاهرا ... کارش هم خوبه انصافا ...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
فکر های بزرگ

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
از کدوم یکی شروع کردی؟!

جلد یک ( دوزخ )

انصافا کتاب سنگینیه . یعنی پیشنیاز خوندنش داشتن یه آگاهی نسبی از تاریخ سیاست / تاریخ مذهب / متون مسیحی/ و اسطوره ها هست که خوب مترجم خیلی خوب توی پاورقی ها توضیح داده .تا اینجاش هم برای من جذاب بوده.

در مورد این کتاب یک تاپیک بسیار خوب داریم میتونی بهش مراجعه کنی
کمدی الهی دانته

حتما به این تاپیک سر می زنم . اگه دوستانی که قبلا پست گذاشتن حضور فعال داشته باشن که خیلی خوب میشه

کافکا در ساحل نویسنده:هاروکی موراکامی
کافکا در ساحل، اولین کتاب رمانی است که از نویسنده نابغه ژاپنی، هاروکی موراکامی، به فارسی ترجمه می‌شود. این کتاب، سرنوشت دو شخصیت داستانی استثنایی را پی‌می‌گیرد؛ کافکا تامورا، نوجوانی که به دنبال
///
این رمان موراکامی در وهله‌ای اول جستجونامه‌ای کلاسیک است،‌ اما در ضمن پژوهش جسورانه‌ای در مورد تابوهای اسطوره‌ای و معاصر است. مهم‌تر از همه، اثری بسیار سرگرم‌کننده است.

(پست بالا)
آره ... الان موراکامی یه دفعه رو دور افتاده ظاهرا ... کارش هم خوبه انصافا ...

آره . بچه های کتاب خون این روزا خیلی از این نویسنده حرف می زنن . خیلی دوس داشتم برای یه بار هم که شده من قبل از معروف شدن یه نویسنده ازش کتاب می خودنم اما حجم چیزایی که نخوندیم اینقدر زیاد هست که خب نوبت به نویسنده های کمتر مشهور نمی رسه .
اگه اشتباه نکنم پارسال یکی از بخت های نوبل بود!

حتما ازش یه چیزی باید بخونم

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
کتاب دزیره رو هفته ی قبل خوندم ...

این کتاب بر اساس خاطرات و وقایع زندگی اوژنی دزیره کلاری ، اولین عشق ناپلئون هست ، ( خود ناپلئون هم در خاطراتش از دزیره به عنوان اولین عشقش یاد میکنه )

از 14 سالگی دزیره شروع میشه تا 49 سالگی ، کسی که با سرنوشت دو ملت اروپایی مرتبط هست .

محور اصلی ، ماجراهایی هست که از قبل از امپراطوری ناپلئون شروع میشه تا بعد از فوتش ... و به خاطر مسائلی که در جریان زندگی برای دزیره اتفاق می افته ، تماما با زندگی ناپلئون در ارتباطه و در اصل زندگی هر دوشون روایت شده ...

ماجرای زندگیش فوق العاده بود ... خیلی جالب ...

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دارم خرمن سرخ از داشيل همت رو مي خونم ... حال و هواش كاملا يادآور فيلم هاي نواره ... شهر فاسد (پرسن ويل يا به قول ساكنانش پويزن ويل)، رئيس پليس فاسد، زن اغواگر، و يه كارآگاه چاق و خونسرد و گردن كلفت
crazy_mini.gif

attachment.php

خوبه (قويه بدون شك) ولي يه مقدار كشش اش كمه
connie_mini_bump.gif
احتمالا اين جور داستان ها توي فيلم بيشتر مي چسبن ...

از روي اين كتاب يه فيلم هم ساخته شده (Miller's Crossing - برادران كوئن) ... ضمنا فيلم محبوب شاهين مالت هم اقتباس از يكي از رمان هاي همت ـه ...

فایل های ضمیمه

• redharvest.jpg
    redharvest.jpg
    21.1 KB · نمایش ها: 50

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دشیل همت غول این تیپ کارای کارآگاهی بود که ختم شد به ژانر نوآر ... این بود و ریموند چندلر ... همیشه با هم مقایسه میشن ...
mafia.gif

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
بچه ها می شه در مورد کتابای موراکامی یه کمی توضیح بدین؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به به ... دوست قدیمی ...
10.gif

در مورد سوالت ، یکی از تم های محوری کارای موراکامی ، فقدان و تنهاییه ... ادبیات مدرن ژاپنه دیگه ... ایچی گورو هم کارای اینو تایید کرده (یکی از غولهای فعلی ادبیات ژاپن)... تیریپ ریموند کاروره یه جورایی (کارای کارور رو خوندی؟)

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
به به ... دوست قدیمی ...
10.gif

در مورد سوالت ، یکی از تم های محوری کارای موراکامی ، فقدان و تنهاییه ... ادبیات مدرن ژاپنه دیگه ... ایچی گورو هم کارای اینو تایید کرده (یکی از غولهای فعلی ادبیات ژاپن)... تیریپ ریموند کاروره یه جورایی (کارای کارور رو خوندی؟)

بله کارهای کارور رو خوندم
برا شروع چی پیشنهاد می کنی؟
Last edited:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بالا