کمدی الهی
خیلی خیلی دوس داشتم این اثر رو بخونم . یکی از مهمترین اثار هنری کلاسیک جهان . همین امروز هم شروع کردم به خوندن . کتابی در سه جلد که توسط نشر امیر کبیر و به ترجمه ی شجاع الدین شفا انتشار یافته. اثر دانته آلیگیری . شرح سفر به دوزخ , برزخ و بهشت .
نکته ی جالبش اینه که در مقدمه ی کتاب گفته شده که : مترجم ( شجاع الدین شفا) از معاندان ج.ا هست و انتشار کتاب دلیل بر تایید افکار ایشون نیست .
امیدوارم تصور خیلی خوب و بزرگی که از این کتاب دارم خراب نشه .
از کدوم یکی شروع کردی؟!
در مورد این کتاب یک تاپیک بسیار خوب داریم میتونی بهش مراجعه کنی
کمدی الهی دانته
کافکا در ساحل نویسنده:هاروکی موراکامی
کافکا در ساحل، اولین کتاب رمانی است که از نویسنده نابغه ژاپنی، هاروکی موراکامی، به فارسی ترجمه میشود. این کتاب، سرنوشت دو شخصیت داستانی استثنایی را پیمیگیرد؛ کافکا تامورا، نوجوانی که به دنبال
///
این رمان موراکامی در وهلهای اول جستجونامهای کلاسیک است، اما در ضمن پژوهش جسورانهای در مورد تابوهای اسطورهای و معاصر است. مهمتر از همه، اثری بسیار سرگرمکننده است.
(پست بالا)
آره ... الان موراکامی یه دفعه رو دور افتاده ظاهرا ... کارش هم خوبه انصافا ...
به به ... دوست قدیمی ...
در مورد سوالت ، یکی از تم های محوری کارای موراکامی ، فقدان و تنهاییه ... ادبیات مدرن ژاپنه دیگه ... ایچی گورو هم کارای اینو تایید کرده (یکی از غولهای فعلی ادبیات ژاپن)... تیریپ ریموند کاروره یه جورایی (کارای کارور رو خوندی؟)
والا من به نظرم از همین "کجا می توانم پیدایش کنم " شروع کن ...بله کارهای کارور رو خوندم
برا شروع چی پیشنهاد می کنی؟