• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان دارید چه کتابی میخونید

Killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من الآن دارم كتاب مردان كوچك اثر لوييزا مي آلكوت رو مي خونم ، كتاب قشنگيه ....ولي خيلي منتظرم تموم شه تا كتاب شراب خام اسماعيل فصيح رو مطالعه كنم ، والا من از ايشون فقط يه كتاب اون هم كتاب دل كور رو خونده بودم و اين كتاب به من هديه داده شده (كه جلد سفيد هم هست ) كسي در موردش اطلاعاتي داره؟

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
مردي كه مي خندد ... نوشته ويكتور هوگو
كتاب جالبيه ، مخصوصا بعضي از احساسات رو خيلي زيبا به قلم اورده ... 650 صفحه س ، دوست دارم تا تابستون تموم نشده برم سراغ دارن شان ...

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
صد سال تنهايي رو تازه تموم كردم.
ميشه گفت 50 صفحه آخرش رو خواننده تقريبا مي تونست پيش بيني كنه! ;-) جالب بود
مي خوام آخرين وسوسه ميسح رو شروع كنم

Last edited:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
مردي كه مي خندد ... نوشته ويكتور هوگو
كتاب جالبيه ، مخصوصا بعضي از احساسات رو خيلي زيبا به قلم اورده ... 650 صفحه س ، دوست دارم تا تابستون تموم نشده برم سراغ دارن شان ...

نسخه پی دی اف هم داره؟:)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مطالعاتی بر روانشناسی فروید ...

(من توی نمایشگاه کتاب ، چند صفحه از اینو چک کردم راضی بودم از مبحث ؛ در نتیجه خریمش... بعد که الان دارم می خونم ، می بینم همون بخش هایی که می خواستم رو دقیقا دست گذاشته بودم
sad.gif
– یعنی غیر از اونا مبحث میره سمت چیزای دیگه مثل هیستری که مدنظرم نبود ... باز خوبه ولی
yes4.gif
...)

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
سفرنا مه انور آب.
نویسنده دکتر پرویز رجبی.
کتاب در مورد جامعه شناسی مهاجرت که با سفرهای نویسنده در هم آمیخته شده(چه سفر های خیالی و چه واقعی او به کانادا آلمان و..)
در کل بد نبیت.

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
هی ی ی ی ی ی
یه عالمه کتاب اینجا هست که باید بخونم ولی کو وقت!فعلا به صورت گسسته (روزی چند صفحه )دارم ساحره ی پورتوبلو رو میخونم هنوز اولاشم بدک نیست مال پائولوکوئلیو کتاب قبلیش(ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد) رو نتونستم ادامه بدم وسط کار بیخیال شدم ...

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
هی ی ی ی ی ی
یه عالمه کتاب اینجا هست که باید بخونم ولی کو وقت!فعلا به صورت گسسته (روزی چند صفحه )دارم ساحره ی پورتوبلو رو میخونم هنوز اولاشم بدک نیست مال پائولوکوئلیو کتاب قبلیش(ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد) رو نتونستم ادامه بدم وسط کار بیخیال شدم ...
پیشنهاد میکنم "ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد" رو تا پایانش بخونید ، ممکنه گاهی جالب به نظر نرسه اما فکر میکنم اصل داستان به نتیجه گیریش هست ...

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
پیشنهاد میکنم "ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد" رو تا پایانش بخونید ، ممکنه گاهی جالب به نظر نرسه اما فکر میکنم اصل داستان به نتیجه گیریش هست ...

خیلی کم پیش میاد کتاب رو نیمه کاره رها کنم همیشه سعی میکنم کتاب هایی رو بخونم که برام گیرایی داشته باشن ولی این یه مورد اصلا گیرایی نداشت ترسیم فضای سرد وکسل بار لیوبلیانا و صومعه یا اون بیمارستان روانی و ادامه پیدا کردن بیش از حد بعضی از قضایا (که الان دقیق یادم نیست مثال بزنم) اصلا برام جالب نبود و گیرایی نداشت...بازم سعی میکنم این یکی رو که تموم کردم یه نگاهی بهش بندازم ...ممنون از رهنمایی:happy:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
خاطرات نیمه شب از سیدنی شلدون

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
خاطرات نیمه شب از سیدنی شلدون

کتابه خیلی خوبیه من هم خوندم ولی قبلش باید " آنسوی نیمه شب " رو میخوندید . خاطرات نیمه شب دنباله اونه .
من الآن دارم برای بار دوم ! کتاب مرگ کسب و کار من است اثر روبرمرل و ترجمه شاملو رو میخونم . چند سال قبل خونده بودمش ولی ارزش دوباره خوندن رو داره . کلا همه کتابهای روبرمرل این خصوصیت رو دارند .

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.
الان دارم کتاب "تارک دنیا مورد نیاز است " رو میخونم.اثر میک جکسون.
به همه دوست داران داستان های کوتاه پیشنهاد میکنم.کتاب شامل ده داستان کوتاه و تاسف بار هستش.

توی این روزا که آدم از شذت گرما(بالای 45 درجه) جرات نداره پا از خونه بیرون بزاره چه کاری بهتر از مطالعه کتاب های انبار شده در طول سال.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
کتابه خیلی خوبیه من هم خوندم ولی قبلش باید " آنسوی نیمه شب " رو میخوندید . خاطرات نیمه شب دنباله اونه .
من الآن دارم برای بار دوم ! کتاب مرگ کسب و کار من است اثر روبرمرل و ترجمه شاملو رو میخونم . چند سال قبل خونده بودمش ولی ارزش دوباره خوندن رو داره . کلا همه کتابهای روبرمرل این خصوصیت رو دارند .

اوه جدا ؟!

من میگم بعضی جاهاش خیلی نا مفهوم میشه :blush:

مرسی از راهنماییت عزیز:)

حتما دنبالش میرم چون واقعا کتاب جالبیه:happy:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سه گانه جان کریستوفر : شمشیر ارواح ... قشنگه ها ...
coffee(1).gif

این بی برقی هم شد توفیق اجباری !!! ... پس انقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید کتابهای عقب مونده تون رو بخونید !! ...
idea.gif

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
کتاب:

محمد پیامبری که از نو باید شناخت

کتاب خیلی خوبیه برای کسانی که میخوان در مورد اسلام هم اطلاعاتی داشته باشن..خیلی عالی و جامع هست...

nrg14868

Registered User
لایک‌ها
1
کتاب آیین نامه چون فردا امتحان رانندگی دارم...!!!!

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
رقصنده ایزو از یاسوناری کاواباتا :f34r:

بالا