Wiseman
مدیر بازنشسته
آهستگی از میلان کوندرا
نسخه ی موبایل ، " Java "
مایل بودید بگید آپلودش کنم .
نسخه ی موبایل ، " Java "
همونیه که سانسور توش زیاد داره؟آهستگی از میلان کوندرا
نسخه ی موبایل ، " Java "
من اینو چند روز پیش تموم کردم ... خیلی خوب بود .. اولا که کوتاه بود چرا انقذه .. بعد این ترجمه کریم امامی که انقدر تعریفش رو می کردن ضعیف بود ؛ می تونم همین الان 10 مورد انتخاب واژه غلط نقل کنم ... البته بنده خدا خودش هم گفته که این کتاب رو چه وقت و تحت چه شرایطی ترجمه کرده ... دمش گرم ..این گتسبی بزرگ هم کتاب جالبیه ... آدم همینجوری ازش خوشش میاد بدون اینکه موضوع فوق العاده یا پرداخت ویژه ای داشته باشه. از اون کتابای دلنشین که دیگه نسلشون گذشته و مشابهشون نگاشته نخواهد گشت
من اینو چند روز پیش تموم کردم ... خیلی خوب بود .. اولا که کوتاه بود چرا انقذه .. بعد این ترجمه کریم امامی که انقدر تعریفش رو می کردن ضعیف بود ؛ می تونم همین الان 10 مورد انتخاب واژه غلط نقل کنم ... البته بنده خدا خودش هم گفته که این کتاب رو چه وقت و تحت چه شرایطی ترجمه کرده ... دمش گرم ..
من دوست داشتم رابطه نیک و جوردن باز میشد ... حیف شد ..
البته منم انتظار بیشتری داشتم ... هم از نظر طول داستان و هم عرض !! ...سلام...
اعتراف می کنم عملا یکی از ده تا کتاب خیلی خیلی بد عمرمه! عملا نه تنها چیزی از خط داستانی که نویسنده دنبال می کرد نفهمیدم، بلکه به گمونم یه جورایی موقع خوندن آدمو دچار مالیخولیا می کنه! (شایدم فقط منو، الله اعلم!:blink: ) خلاصه اینکه به هیچ ترتیبی با این کتاب حال نکردم...
خیلی خوب بود .. اولا که کوتاه بود چرا انقذه .. بعد این ترجمه کریم امامی که انقدر تعریفش رو می کردن ضعیف بود ؛ می تونم همین الان 10 مورد انتخاب واژه غلط نقل کنم ... البته بنده خدا خودش هم گفته که این کتاب رو چه وقت و تحت چه شرایطی ترجمه کرده ... دمش گرم ..