• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان دارید چه کتابی میخونید

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
آهستگی از میلان کوندرا

نسخه ی موبایل ، " Java "
مایل بودید بگید آپلودش کنم .

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13

Amir Star

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
1

pandora7

Registered User
لایک‌ها
24
تسلی ناپذیر
اثر ایشی گورو
شاید فوق العاده نباشه اما من خیلی خوشم اومد.

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
طاعون =============== آلبر کامو
نمی‌دونم چرا هر صفحه‌شو باید چند بار بخونم تا بفهمم چی می‌گه. :)

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
گتسبی بزرگ رو دارم می خونم ...

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
این گتسبی بزرگ هم کتاب جالبیه ... آدم همینجوری ازش خوشش میاد بدون اینکه موضوع فوق العاده یا پرداخت ویژه ای داشته باشه. از اون کتابای دلنشین که دیگه نسلشون گذشته و مشابهشون نگاشته نخواهد گشت
3.gif

//

دارم کتاب تاریخچه موسیقی راک (جرمی پاسکال) رو می خونم ... خیلی خوبه واسه آشنا شدن با سیر تاریخی راک
95.gif

Callisto

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
7
عقاید یک دلقک - هاینریش بل
خیلی کتاب جالبیه...

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
کاروان اسلام
از کتابهای ممنوع الانتشار صادق هدایت

Devilish Song

Registered User
لایک‌ها
51
"The Collapse Of The Third Republic"

سقوط جمهوری سوم از ویلیام شایرر بزرگ.

بررسی اجمالی تاریخ سده های اخیر فرانسه و پرداختن به دلایل شکست فرانسه در 1940 از پیشوا و آلمان نازیش.

1285 صفحه
چاپ 1352 ( کلی گشتم تا این چاپشو پیدا کردم )

ترجمه : عبدالحسین شریفیان.​

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
این گتسبی بزرگ هم کتاب جالبیه ... آدم همینجوری ازش خوشش میاد بدون اینکه موضوع فوق العاده یا پرداخت ویژه ای داشته باشه. از اون کتابای دلنشین که دیگه نسلشون گذشته و مشابهشون نگاشته نخواهد گشت
3.gif
من اینو چند روز پیش تموم کردم ... خیلی خوب بود .. اولا که کوتاه بود چرا انقذه .. بعد این ترجمه کریم امامی که انقدر تعریفش رو می کردن ضعیف بود ؛ می تونم همین الان 10 مورد انتخاب واژه غلط نقل کنم ... البته بنده خدا خودش هم گفته که این کتاب رو چه وقت و تحت چه شرایطی ترجمه کرده ... دمش گرم ..

من دوست داشتم رابطه نیک و جوردن باز میشد ... حیف شد ..

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
من اینو چند روز پیش تموم کردم ... خیلی خوب بود .. اولا که کوتاه بود چرا انقذه .. بعد این ترجمه کریم امامی که انقدر تعریفش رو می کردن ضعیف بود ؛ می تونم همین الان 10 مورد انتخاب واژه غلط نقل کنم ... البته بنده خدا خودش هم گفته که این کتاب رو چه وقت و تحت چه شرایطی ترجمه کرده ... دمش گرم ..

من دوست داشتم رابطه نیک و جوردن باز میشد ... حیف شد ..

سلام...

اعتراف می کنم عملا یکی از ده تا کتاب خیلی خیلی بد عمرمه! عملا نه تنها چیزی از خط داستانی که نویسنده دنبال می کرد نفهمیدم، بلکه به گمونم یه جورایی موقع خوندن آدمو دچار مالیخولیا می کنه! (شایدم فقط منو، الله اعلم!:blink: ) خلاصه اینکه به هیچ ترتیبی با این کتاب حال نکردم...:eek:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام...

اعتراف می کنم عملا یکی از ده تا کتاب خیلی خیلی بد عمرمه! عملا نه تنها چیزی از خط داستانی که نویسنده دنبال می کرد نفهمیدم، بلکه به گمونم یه جورایی موقع خوندن آدمو دچار مالیخولیا می کنه! (شایدم فقط منو، الله اعلم!:blink: ) خلاصه اینکه به هیچ ترتیبی با این کتاب حال نکردم...:eek:
البته منم انتظار بیشتری داشتم ... هم از نظر طول داستان و هم عرض !! ...

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خیلی خوب بود .. اولا که کوتاه بود چرا انقذه .. بعد این ترجمه کریم امامی که انقدر تعریفش رو می کردن ضعیف بود ؛ می تونم همین الان 10 مورد انتخاب واژه غلط نقل کنم ... البته بنده خدا خودش هم گفته که این کتاب رو چه وقت و تحت چه شرایطی ترجمه کرده ... دمش گرم ..

من گتسبی بزرگ رو چند سال پیش خوندم, واسه همین مشکلات احتمالی ترجمه اش (اگه اصلا متوجهش شده باشم!) رو یادم نیست, ولی خدایی ترجمه اش رو مقایسه کن با ترجمه های جدید! تا حالا چند مورد پیش اومده که انقدر ترجمه کتاب بد بوده نصفه گذاشتمش کنار, یه جنایت بزرگ
1837.gif
آخریش کتاب تو خودت را دوست نداری ... تا نصف کتاب رو خوندم ولی هیچی ازش نفهمیدم. نه از کلیتش نه از جمله بندی هاش
4fvgdaq_th.gif
این مترجم های دروغی چطور با این پولی که در میارن شبا خوابشون می بره!!

در مورد کم بودن طولش, اتفاقا من خوشم اومد, چون حس نکردم لطمه ای به داستان یا شخصیت پردازیش خورده باشه. فقط حشو و زوايد و توصیفات دست و پاگیر و کسل کننده خیلی از رمان های مشهور رو نداشت.

در مورد کم بودن عرضش, به نظر منم در حد کتاب دوم جهان بودن نیست؛ ولی در حد 100 رمان برتر جهان هست. دلیل علاقه ام بهش یکی واقع گرایی محضشه, یکی هم اینکه در عین سادگی و بدون اینکه بخواد پیام خاصی رو برسونه انقدر دلچسبه
kass.gif

Last edited:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
اگر دانه نمیرد اثر اندره ژید

تا اینجا که سه فصل اون رو خوندم روند کندی داره ولی داستان به نحوی هستش که دوست داری ادامه بدی داستان رو (حتی با روند کندی که داره )

کتاب روزنوشت های شخصی ژید در شرح حال خودشه یا همون خاطرات ایشون
reading.gif

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
خوب من خودم هم بعد از مدتها یه پست توی این تاپیک بزنم :دی

http://www.************/files/hd8vyzgljwl1qn2m2cad.jpg

شروع کردم به خوندن کتاب از زبان داریوش نوشته خانم پرفسور هاید ماری کخ و ترجمه جناب پرویز رجبی

زیاد تعریفشو شنیدم مخصوصا دایی ام خیلی میگه کتاب خوبی هست که خوب من دایی ام رو توی کتاب خوندن قبول دارم

قیمت کتاب 6000 تومان هست و برای نشر کارنگ هست تعداد صفحات هم 350 هست

ان شا ا... که کتاب خوبی باشه و لذتشو ببرم

Last edited:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
کتاب " لاله ای در فکه " ، یه مجموعه خاطرات از زبان اطرافیان شهید آوینی ... مثلا اینکه سیگاری بوده و یا اون عکس معروف با پیراهن جین رو چطوری گرفته و ...

قشنگه ...
288.gif

بالا