pouria.b
Registered User
- نوشتهها
- 1,295
- لایکها
- 418
مدیر پروژه هایی تو خارج از کشورهبا نهایت احترام،میشه بفرمایین شغلشونو؟
مدیر پروژه هایی تو خارج از کشورهبا نهایت احترام،میشه بفرمایین شغلشونو؟
ممنون :dخدا پدر رو واستون نگه داره
نهشغل بابات؟ کارمند نمیخواد؟![]()
شما الان خارجین؟مدیر پروژه هایی تو خارج از کشوره
من افرادی رو میشناسم بعد از 3 سال الان ماهی بین 5 تا 6 میلیون از یک سایت درآمد دارنددوست من چه کارایی؟
تایید میشه به همین سادگی نیست شاید کمتر از یک درصد به همچین درامدی میرسنداگه منظورتون فروشگاه های اینترنتی که کار خیلی سختی هست و سرمایه زیاد و داشتن نیروی متخصص و روابط عمومی بالا برای موفقیت میخواد یه نگاه به سایت دیجی کالا بکنید سرمایه گذاری خیلی زیادی کرده و تونسته موفق باشه حالا فکرش بکنید من شما با دو زار سرمایه چطوری میتونیم با این سایت ها رقابت کنیم بنابراین موفقیت در این کار ساده نیست اگه ساده بود مطمئن باشید الان همه از اینترنت پول پارو میکردند
سایت داره این بابایی که میگم.دقیقا چه کاری در وب؟؟
اینم از اون حرفاست!من شنیدم که هر کس یه مقدار روزی معلومی داره هر چقدر زور بزنه بیشتر از اون نمیتونه دربیاره
خب چه سایتی؟ موضوعش؟ نحوه درامد زاییش؟؟ میزان وقتی که براش میذاره؟؟ بعد چن وقت به این درامد رسیده؟؟سایت داره این بابایی که میگم.
از سایتش در میاره.
میگن خر بخر خاور نخردوستان بنظرتون کار با خاور چقدر درآمد داره ؟یکی به من پیشنهاد داده خاور بخرم بعد اون کار کنه و درآمدش تقسیم کنیم
درست به همین دلیله اکثر آخوندا مایه دارن. آخه به خدا نزدیکترن.من شنیدم که هر کس یه مقدار روزی معلومی داره هر چقدر زور بزنه بیشتر از اون نمیتونه دربیاره
من شنیدم که هر کس یه مقدار روزی معلومی داره هر چقدر زور بزنه بیشتر از اون نمیتونه دربیاره
دقيقا!!!روزی دست خودمونه
عزیز من اولا ایشون ناراحت میشن که آدرس بدم.خب چه سایتی؟ موضوعش؟ نحوه درامد زاییش؟؟ میزان وقتی که براش میذاره؟؟ بعد چن وقت به این درامد رسیده؟؟