Ajabshirkhan
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 1,354
- لایکها
- 8
يكي از شعراي قرن بيستم هجري در همين زمينه ميفرمايد
تا سه نشود بازي نشود
تا سه نشود بازي نشود
اگر لينكش رو داريد لطف كنيد.به نقل از en2fa :اهو...مطمئنی....اينو که هيچ کدوم کارت قديمی ها حمايت نميکنن...
البته من فکر کنم يک برنامه داشتم که کری ميکرد بيخيال اين گزينه شن....در هر صورت...
حالا چی جاش گرفتی؟
ا.. تموم كردي؟من ميخواستم يك جاشو بهت بگم كه كه يك دمو(FMV) خيلي باحال داشت.آقا اين gothic II رو هم نشستم اين تعطيلات صبح ظهر شب پاش و تموميد...
اما از آخرش خوشم نيومد....عجيب اينم تموم شد...بعد از اينهمه جون کندن انتظار demo قشنگ تری داشتم...
آره منم همينطور اونو خيلي راحت كشتم.اما خوب همه كه نميان بشينن همه رو بكشن.من فکر کردم مرحله اخر خيلی بايد سخت باشه...کلی وقت الکی تلف کردم هر چی موجود زنده تو 2 تا دنيا بود کشتم واسه هيچی...
3 سوت dragon مرحله اخر کشته شد...اونم با تير کمون...crosbow البته...
اين Star Wars:Knight of the old republic رو بازي كن بعد بزار كنار!!!آها البته به كارت گرافيكت نميخوره.انشالله ديگه بازی نکنم تا عيد که ديگه بدجور از همه چيز عقبم...
ممنون. البته به علت رعد وبرق اوضاع خطوط بسيار خراب هست سرعت الان به 9.6kb/s رسيده.اوضاع خوب شد دانلود ميكنمبه نقل از irgamer :برنامه ی جالبی به نظر میاد...
اینم لینک مستقیم:
http://www.3dcht4u.de/3dc/kfd53t5fes8z/3d-analyze.zip
بميرم سرعت پايين رو هم فهميديم اونم در زمان رعد و برق!...بابا زير 1Mg هست ها....به نقل از Ajabshirkhan :ممنون. البته به علت رعد وبرق اوضاع خطوط بسيار خراب هست سرعت الان به 9.6kb/s رسيده.اوضاع خوب شد دانلود ميكنم
ببينم به چه شكل هست.
آره کشتمش...عجب سخت بود و چه حالی هم داد....اون Black Troll رو تونستي بكشي؟هموني كه 1000 تا XP داره.
آخر بازي لولت چند بود؟چند ساعت طول كشيد(تو آخرين سيو مينويسه)
نامرد اينو کی خريدی....باحال بود؟تموم شد؟Syberia 2 رو با چند تا بازي ديگه.
نه ديگه!!خيلي آسونه كشتن Troll ها راه داره اينم مثل بقيه شونه.من تو لول 12-13 بود كه كشتمش حتي توي لول 1 هم ميشه كشتش!البته 1 ساعت طول ميكشه اونطوري.آره کشتمش...عجب سخت بود و چه حالی هم داد....
فکر کنم لول 35 بودم....skill ها هم همه بالا 120%..
واسه منم حدود 70 ساعت طول كشيد. لولت رو يادت نيومد واسه من به 44 رسيد.مدت ساعت بازی هم فکر کنم 60 شده بود...تا 55 به اون جزيره رسيده بودم......
آخه من الکی هم فکر کردم مرحله اخر خيلی سخته رفتم هرچی orc ديدم کشتم تا مثلاً levelم بالا بره...
آره اومده يك هفته ميشه خريدمش.باحاليشم باحاله مثل اولي من كه تمومش نكردم يك جاش همون اولاش گير كردم برو بازي كن به من بگو كه چطوريهنامرد اينو کی خريدی....باحال بود؟تموم شد؟
به نقل از en2fa :بميرم سرعت پايين رو هم فهميديم اونم در زمان رعد و برق!...بابا زير 1Mg هست ها....
حال ميكني باهاش؟اگه آره كه بگو چند تا بازي تو اين سبك بگم حتي از اينم بهتر.به نقل از Ajabshirkhan :الان دارم disciplesII-servants of dark رو بازي ميكنم.خوشبختانه اين يكي سالم از اب در اومد.
آره من همه race ها شو رفتم اون Undead هم آخرشه مخصوصا اون Wraith و بعدشم Upgrade ميشه به Death اون Human ها خيلي باحالن مخصوصا وقتي به Defender of faith و اوني كه درمان ميكنه اسمشو يادم رفته ميرسي.به نقل از sharifgame :اقا اين Disciple رو با Unded بازی کردین. خیلی معرکه است. اولش یک کم سخته. اما همین که 3 ، 4 لول بگیری خدا میشه. مخصوصا اگه نیروهاتو از کسایی انتخاب کنی که Immunity به Weapon باشن. هیچ کس نمیتونه بهت ضربه بزنه.
اگه Rise of Elf رو میگی که من اینو 2 ، 3 ماهی هست که گرفتمش.در كل خيلي عاليه.يكي جديد هم اومده سعي كن بگيريش.