• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درگير چه بازيهايی هستين؟

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
حالا اگه خيلی دنبالشی..اگه خوب بگردی چند تا سايت هست که در مورد اين بازی مينويسان..از اونجا ميتونی نسخيه خيلی قديميش رو پيدا کنی...که مزيتش اينه که چند تا برنامه hack داره که تو بازی بدردت ميخوره..
اينم نسخيه 7.11 هست..من خودم با اين لينک دانلود کردم..حالا نميدونم کار ميکنه يا نه...تو سايت اصليش بگرد شايد يک لينک ديگه هم بود
http://www.arch.n4u.krakow.pl/download/download.php?action=save&num=tibia711-wot&cat=klient

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از en2fa :
حالا اگه خيلی دنبالشی..اگه خوب بگردی چند تا سايت هست که در مورد اين بازی مينويسان..از اونجا ميتونی نسخيه خيلی قديميش رو پيدا کنی...که مزيتش اينه که چند تا برنامه hack داره که تو بازی بدردت ميخوره..
اينم نسخيه 7.11 هست..من خودم با اين لينک دانلود کردم..حالا نميدونم کار ميکنه يا نه...تو سايت اصليش بگرد شايد يک لينک ديگه هم بود
http://www.arch.n4u.krakow.pl/download/download.php?action=save&num=tibia711-wot&cat=klient
ممنون.اينجا نسخه جديدشم هست 7.24 .
فقط نفهميدم اون فايلهاي ديگه هم ربطي به Tibia داره يا نه.مثلا patch بازي.چون چند تا فايل ديگه هم با پيشوند Tibia هست.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
يک مشت فايل هست که بدرد ميخوره...اما مواظب باش...چون خيلی از اينها يکجور trojan هست که ساختن تا رمزت رو بدست بيارن...
اما برنامه هايی که بدرد ميخوره..يکی اينه که يک مشت کار رو راحت ميکنه...فقط بايد يکم قلقش دستت بياد..چون با Mouse يکم تو xp مشکل داره...
h**p://www.home.no/linum/tibia/download/tibiagg32.zip اگه لينک کار نکرد بگرد دنبال اسم برنامه
يک مشت help و document هم هست..اگه خواستی لينک بزارم...اما فکر کنم تو همين سايت ها بگردی کلی پيدا ميکنی

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ممد جان اینجا چقدر منحرف شده ! البته بحث جالبیه ولی اصلا ربطی به عنوان تاپیک نداره !

من دارم dungeon siege رو بازی میکنم ( از اول عید ) . مال شرکت نوین پنداره ! و اولین بازی rpg عمرمه !
اولین بازی فارسی هم که بازی میکنم هست ! و انصافا میگم این نوین پندار فارسی کردنش بد نیست ! حتی میتونم بگم خوبه ! ترجمه هاش قابل قبول و روونه و در عین حال صداهای خوب و مناسبی هم روش گذاشتن . من تعصب بازی فارسی نکردن رو با دیدن این بازی از نوین پندار کنار گذاشتم و فهمیدم اگر بخوان میتونن " خوب " کار بکنن ! احتمالا ربط به مشتری هاشون (یعنی خود ماها ) که توقع خاصی ازشون ندارن یا چیزهای دیگه ای میشه که تا بحال اینقدر کیفیت بازی های فارسی پایین بود !

بازی rpg هم خوبه . من خوشم اومد . کاملا روون و پیش رونده . upgrade شدن افراد گروه خیلی لذت بخشه و بازی بصورت گروهی هم حسن دیگه اشه ! من که خیلی خوشم اومده .
راستی یکی دیگه از حسناشم طولانی بودنشه ! موتور گرافیکی بازی هم خیلی عجیبه ! یک محوطه خیلی بزرگ load میشه با سرعت زیاد و دیگه لود میانی ای وجود نداره ! save , load اش هم خیلی تنده ! زوایای دوربین خیلی جالب و دینامیک طراحی شدن و اصولا از هر جهتی میشه یک محوطه رو دید .

ممد ! یادمه قبلا گفته بودی این خیلی بازی خوبی ( تو rpg ) ها نیست ؟ نه ؟ فکر کنم درباره همین بود . میگفتی فقط بدرد این میخوره که بشینی و با موتور گرافیکی بازی حال کنی ! بنظر من که خوبه ! چند تا بازی تو این مایه معرفی میکنی ؟
( این اتفاقی دستم اومد و نصبش کردم خوشم اومد و ادامه دادم ! نخریدمش ! )

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من neighbour from hell 2 و Underground NFS را بازي مي كنم!

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از MohammadR :
من neighbour from hell 2 و Underground NFS را بازي مي كنم!
محمد جان کجای NFSU هستی ؟ مرحله چندی ؟

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
بازی rpg هم خوبه . من خوشم اومد . کاملا روون و پیش رونده . upgrade شدن افراد گروه خیلی لذت
بخشه و بازی بصورت گروهی هم حسن دیگه اشه ! من که خیلی خوشم اومده .
راستی یکی دیگه از حسناشم طولانی بودنشه ! موتور گرافیکی بازی هم خیلی عجیبه ! یک محوطه خیلی بزرگ load میشه با سرعت زیاد و دیگه لود میانی ای وجود نداره ! save , load اش هم خیلی تنده ! زوایای دوربین خیلی جالب و دینامیک طراحی شدن و اصولا از هر جهتی میشه یک محوطه رو دید .
ممد ! یادمه قبلا گفته بودی این خیلی بازی خوبی ( تو rpg ) ها نیست ؟ نه ؟ فکر کنم درباره همین بود . میگفتی فقط بدرد این میخوره که بشینی و با موتور گرافیکی بازی حال کنی ! بنظر من که خوبه ! چند تا بازی تو این مایه معرفی میکنی ؟
خوبه كه از اين بازي خوشت اومد.البته به عنوان اولين بازي مطمئنا اكثرا خوششون مياد اما اگه قبلا بازي هاي RPG خوب رو ديده بودي به اين ميگفتي خسته كننده.
درسته همين بازي بود كه من گفتم خوب نيست.البته بازي خوش ساختيه قبلا هم گفتم اما كسل كننده است آدم وسطش خسته ميشه چون اصلا يك داستان درست حسابي نداره كلا ديالوگ ها و اسكريپتهاش خيلي مسخرن.خيلي هم آسونه همه چيز اتوماتيك كار ميكنه.اون Upgrade هم كه لذتي نداره چون اتوماتيكه.

اما يك بازي خوب:يادم نيست كارت گرافيكت چي بود فكر كنم GFX5200 بود.اگه آره حتما اولين كاري بعد خوندن اين مطلب ميكني ميري Starwars:Knight of the old republic (به خاطر تو كامل نوشتم :D ) رو ميگيري 4 تا سي ديه.
اما Grandia 2 هم يك بازي خوبيه كه خيلي سر راستو قشنگه براي شروع خيلي خوبه.
بازيهاي ديگه اي هم هست كه يكم كه وارد شدي حتما بايد بگيري مثل Neverwinter Night و Baulder gate 2 و ... آها راستي Diablo 2 يادت نره اصلا اول Diablo 2 رو بگير تا حسابي به اين سبك علاقه مند شي بعد برو سراغ بقيه.
ماشالا چيزي كه زياده RPG خوب هست حالا خورده خورده بازي كن.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از mammad :
خوبه كه از اين بازي خوشت اومد.البته به عنوان اولين بازي مطمئنا اكثرا خوششون مياد اما اگه قبلا بازي هاي RPG خوب رو ديده بودي به اين ميگفتي خسته كننده.
درسته همين بازي بود كه من گفتم خوب نيست.البته بازي خوش ساختيه قبلا هم گفتم اما كسل كننده است آدم وسطش خسته ميشه چون اصلا يك داستان درست حسابي نداره كلا ديالوگ ها و اسكريپتهاش خيلي مسخرن.خيلي هم آسونه همه چيز اتوماتيك كار ميكنه.اون Upgrade هم كه لذتي نداره چون اتوماتيكه.

اما يك بازي خوب:يادم نيست كارت گرافيكت چي بود فكر كنم GFX5200 بود.اگه آره حتما اولين كاري بعد خوندن اين مطلب ميكني ميري Starwars:Knight of the old republic (به خاطر تو كامل نوشتم :D ) رو ميگيري 4 تا سي ديه.
اما Grandia 2 هم يك بازي خوبيه كه خيلي سر راستو قشنگه براي شروع خيلي خوبه.
بازيهاي ديگه اي هم هست كه يكم كه وارد شدي حتما بايد بگيري مثل Neverwinter Night و Baulder gate 2 و ... آها راستي Diablo 2 يادت نره اصلا اول Diablo 2 رو بگير تا حسابي به اين سبك علاقه مند شي بعد برو سراغ بقيه.
ماشالا چيزي كه زياده RPG خوب هست حالا خورده خورده بازي كن.
مرسی ممد جون !
قربوقت !
ایول سیبیل !

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
آقا يه چند تا بازي باحال استراتژيك بگين ما بريم بازي كنيم

نياين بگين آي جي آى دو

مخمون گوزيده نمدونيم از تو درختها كيو بزنيم

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
انصافا هم گوزیده ( :blush: ) بلکی !

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از black_jack_of_black_city :
آقا يه چند تا بازي باحال استراتژيك بگين ما بريم بازي كنيم

نياين بگين آي جي آى دو

مخمون گوزيده نمدونيم از تو درختها كيو بزنيم
اگه به IGI2 ميگي استراتژي فكر كنم با Splinter cell حال كني البته Splinter Cell خيلي قويتر و بهتر هست.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به نقل از mammad :
بيا و ايندفعه رو يك كاري كن و يه كارت گرافيك بگير for god's sake
اين Starwar :knight of the old republic رو بايد ببيني اصلا نبيني نميشه.
اما Stornghold رو اگه نگرفتي بگير به كارتت ميخوره.
ديگه..ديگه..خدايي خيلي ديگه كم بازي پيدا ميشه به كارت گرافيكت بخوره اما اگه تونستي Grandia 2 رو پيدا كني فكر كنم خوشت بياد.
آقا ما در راستای توصيه های شما رفتيم دنبال اينها....
stronghold رو ديدم..جالب بنظر ميومد اما ميخورد شبيهه اين age of epire اينا باشه که گفتم به اندازه کافی همين الان هم مشقول اين بازی ها هستم.گزاشتم واسه دفعه بعدی....
starwars هم والا گرون بود دلم نيومد پول بدم اينهمه واسش...البته پول هم خيلی همراهم نبود....
grandia 2 رو هم از هر کی پرسيدم نداشت.....
در نتيجه رفتم gothic 2 رو گرفتم....گفتم آقا adventure چی دادی که اينو داد....
البته کلی وقت صرفش کردم يکجوری رو اين کامپيوتر درو پيت ما اجرا شه..خوشبختانه امکان دستکاری گرافيک زيادی ميده....
الان قابل اجرا شده همچين بگی نگی...و کلی هم باهاش حال کردم....نميدونم بازی کردی يا نه....
البته از داستان اولش هيچی دستگيرم نشد...اصلاً توضيح بازی خوب نبود...حتماً خيلی ادامه نسخه يکش هست...به هر حال من که نفهميدم جريان چی چيه....اما همچين مشقول بازی شدم شديد....
از ترفی دارم بازی های قديمی lucas arts رو هم روی گوشيم بازی ميکنم....خيلی دنبال نسخه های cd ورژن گشتم اما پيدا نکردم....کسی نميدونه کجا ميشه پيدا کرد؟

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
stronghold رو ديدم..جالب بنظر ميومد اما ميخورد شبيهه اين age of epire اينا باشه که گفتم به اندازه کافی همين الان هم مشقول اين بازی ها هستم.گزاشتم واسه دفعه بعدی....
نه بابا خيلي متفاوته اصلا قابل مقايسه نيست.
starwars هم والا گرون بود دلم نيومد پول بدم اينهمه واسش...البته پول هم خيلی همراهم نبود....
اينو كه گفتم مارتتو عوض كردي بگير نه الان.
grandia 2 رو هم از هر کی پرسيدم نداشت.....
آره اينو منم خيلي سخت گيرش اوردم.
در نتيجه رفتم gothic 2 رو گرفتم....گفتم آقا adventure چی دادی که اينو داد....
البته کلی وقت صرفش کردم يکجوری رو اين کامپيوتر درو پيت ما اجرا شه..خوشبختانه امکان دستکاری گرافيک زيادی ميده....
الان قابل اجرا شده همچين بگی نگی...و کلی هم باهاش حال کردم....نميدونم بازی کردی يا نه....
البته از داستان اولش هيچی دستگيرم نشد...اصلاً توضيح بازی خوب نبود...حتماً خيلی ادامه نسخه يکش هست...به هر حال من که نفهميدم جريان چی چيه....اما همچين مشقول بازی شدم شديد....
عجب!!!!اين يكي از سنگين ترين بازيهايي بود كه پارسال من ديدم.اگه به پستهاي چند ماه پيس بري ببيني من خيلي تعريف كردم اما به غير از sharif كسي تحويل نگرفت.
يادم نيست گفتي رمت چنده اما اگه زير 512 باشه در آينده خيلي اذيتت ميكنه.
من فقط يك دفعه اينو تموم كردم.گزاشتم رمم رو كه ارتقا دادم دو دفعه ديگه تموم كنم آخه نميدونم تا الان فهميدي يا نه كه 3 تا مسير مختلف داره براي بازي كردن.
در مورد داستان: آره درسته ادامه بازي قبليه اما همونقدر كه اون يارو اولش ميگه كافيه داستان ايندفعه خيلي ميربوط به قبلي نميشه تا همه NPC هايي هم كه تو قبلي بودن ازت ميپرسن كه منو يادت هست يا نه؟!
دو تا چيزم بگم اگه البته تا الان خودت كشف نكردي:اين بازي هم quick save داره هم quick slot (البته به نوعي) كه خودت بايد فعالش كني.
از ترفی دارم بازی های قديمی lucas arts رو هم روی گوشيم بازی ميکنم....خيلی دنبال نسخه های cd ورژن گشتم اما پيدا نکردم....کسی نميدونه کجا ميشه پيدا کرد؟
اگه پيدا كردي به منم بگو خيلي از بازيهاي قديمي lucas art و siera رو من نداشتم(تقريبا هيچ كدومو)كه الان خيلي دوست دارم بازيشون كنم.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
عجب...پس ميرم Stronghold رو هم ميگيرم...البته اين تموم شه بعد...

مرسی بخاطر اون quicksave...پيداش کردم و فعالش کردم...اما انگار bug داره...بعد از يک مدت crash ميکنه کل بازی.....

در مورد 3 مسير متفاوت...نه...هنوز درست درمون نفهميدم...اما آخه من دلم ميخواد همه mission ها رو انجام بدم..شايد واسه همينه دارم 3 تا راه رو با هم ميرم....
به هر حال هم از طريق شهروندی رفتم تو upper quarter هم از طريق mercenary....منظورت اينجوری هاست؟

آقا ملت...برين بگيرين اين بازی رو که آخرشه...عجب گرافيکی هم داره ها....من اگه texture و...رو رو آخرش بزارم..دقيقاً ميشه فيلمی...من که حال کردم...البته اگر رو اخرش بزارم فکر کنم با سرعته 0.01fps داره کار ميکنه!!!!.....

اين بازی های lucas arts رو هم من با emule پيدا کردم...خوب هم download ميشه....حتماً بگير که خيلی حال ميده...puzzle های معرکه اي دارن....
اگه normal version ها رو بخوای بگيری هجمی نميشه...اما speech version ها حدود 60-70mg هستن....
day of tentacle در هر صورت همه demo هاش speech داره.....

رمم 256+128 هست....همچين کم نيست....اما خوب هر save و load فکر کنم 3-4 دقيقه وقت ميگيره....

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
عجب...پس ميرم Stronghold رو هم ميگيرم...البته اين تموم شه بعد...
آره حتما بگير.
مرسی بخاطر اون quicksave...پيداش کردم و فعالش کردم...اما انگار bug داره...بعد از يک مدت crash ميکنه کل بازی.....
آره اين بازي خيلي سنگينه باگ هم كم نداره اما خوشبختانه اين باگها اكثرا فقط منجر به كرش ميشه مثل بعضي بازي گند نميزنه به كل بازي.
در مورد 3 مسير متفاوت...نه...هنوز درست درمون نفهميدم...اما آخه من دلم ميخواد همه mission ها رو انجام بدم..شايد واسه همينه دارم 3 تا راه رو با هم ميرم....
به هر حال هم از طريق شهروندی رفتم تو upper quarter هم از طريق mercenary....منظورت اينجوری هاست؟
منم همينطور بدجوري كرم اينو دارم كه بازيو كامل 100% كنم.مثلا Baulder gate 2 رو اگه بخواي كامل كني يه چند هفته اي طول ميكشه.Morowind هم همينطور.همين Gothic هم حدود يك هفته طول كشيد تا تمومش كنم تقريبا توي مسير Paladin همه كارهايي كه ميشد رو كردم.آخر بازي به لول 43(يا 44) رسيدم.
3 تا راه هم با هم نميشه رفت الان اگه mercenary شدي ديگه نميتوني ماموريت هاي اختصاصي paladin و mage رو انجام بدي.شهروند شدن ربطي به مسيري كه انتخاب ميكني نداره در هر صورت ميتوني دستيار يكي از اونا بشي.راستي الان دستيار كي شدي؟
من اينو خفن بازي كردم اگه جايي مشكل داشتي يا تو كشتن چيزي مشكل داشتي بگو كمكت كنم.
چند تا چيز باحال هم ميدونم كه اگه خواستي بهت ميگم البته شايد دوست داشته باشي خودت كشف كني.
آقا ملت...برين بگيرين اين بازی رو که آخرشه...عجب گرافيکی هم داره ها....من اگه texture و...رو رو آخرش بزارم..دقيقاً ميشه فيلمی...من که حال کردم...البته اگر رو اخرش بزارم فکر کنم با سرعته 0.01fps داره کار ميکنه!!!!.....
خودشو خسته نكن كمتر كسي اينجا با RPG حال ميكنه.
البته مهمتر از تكسچر تو اين بازي عمق ديد هست اگه مثلا بزاري رو 300% ميبيني عجب رندرينگ خدايي داره اين بازي.(با كليد F1-F4 هم ميشه).كلا بازي سنگينيه اما گزينه هاي زيادي واسه بالا پايين كردن گرافيك ميده.
اين بازی های lucas arts رو هم من با emule پيدا کردم...خوب هم download ميشه....حتماً بگير که خيلی حال ميده...puzzle های معرکه اي دارن....
اگه normal version ها رو بخوای بگيری هجمی نميشه...اما speech version ها حدود 60-70mg هستن....
day of tentacle در هر صورت همه demo هاش speech داره.....
باشه حتما اين كارو ميكنم فكر كنم تنها راه باشه.
رمم 256+128 هست....همچين کم نيست....اما خوب هر save و load فکر کنم 3-4 دقيقه وقت ميگيره....
منم اين مصيبت رو داشتم واقعا آدم سرويس ميشه.تازه هنوز به Orc ها نرسيدي.اونجا 2 تا كار ميتوني بكني يا فرار كني(كه لولت بالا نميره اينطوري)يا وايسي بجنگي كه بايد اين لود كردن ها رو تحمل كني چاره اي نيست.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مطمئنی که ديگه نميتونم paladin بشم؟خيلی ناراحت شدم....آخه لبساشون خيلی قشنگه...و فکر کنم که خيلی هم قوی هستن....

راستی يک گند کری هم زدم که سر همون دارم دوباره بازی ميکنم....دزد ها رو که کشف کردم رفتم به lord andre اطلاع دادم و بعد ديدم که زده نامرد همشون رو کشته..در نتيجه ديگه picpocketing و snifing رو نميتونم ياد بگيرم....
همش هم تقصير تو هست ها....چون هميشه کلی save game ميکردم...از وقتی اين quicksave رو انجام ميدم ديگه save game ندارم...در نتيجه دارم دوباره از اول بازی ميکنم...البته متأسفانه باز عضو mercenary شدم...
کدوم باحال تر هست؟

در ضمن هر دفعه بايد يک level بالا بری که بهت 10 learn point بده؟اينکه خيلی نامردی يه...آخه 3 سوت تموم ميشه....
در ضمن چجوری زود قوی تر شم....خيلی سعی کردم اون bandit ها رو تو lighthouse بکشم اما نشد....
الان lvl 7 هستم فکر کنم....

در ضمن بگو کجا ها مسير بزی ميتونه عوض شه که من save game اونجا رو نگاه دارم..ديگه از اول بازی نکنم.....

اما خيلی بازی رديفيه...من هی کلاس هم رو دودر ميکنم بيام خونه اينو بازی کنم....

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستی من اونروز که رفتم اون بازی رو بگيرم...همه جا زده بودن که فردا syberia 2 ميرسه دستمون...کسی نگرفته؟ممد؟
فکر کنم بايد جالب باشه.....من که بسی عجيب باهاش حال کردم!

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
مطمئنی که ديگه نميتونم paladin بشم؟خيلی ناراحت شدم....آخه لبساشون خيلی قشنگه...و فکر کنم که خيلی هم قوی هستن....
آره مطمئنم به اصطلاح فقط ميتوني يك vocation انتخاب كني.
راستی يک گند کری هم زدم که سر همون دارم دوباره بازی ميکنم....دزد ها رو که کشف کردم رفتم به lord andre اطلاع دادم و بعد ديدم که زده نامرد همشون رو کشته..
در نتيجه ديگه picpocketing و snifing رو نميتونم ياد بگيرم....
:lol: تا تو باشي خيانت نكني!!درسته تو كل بازي فقط اون زنه هست كه ميتونه picpocketing رو ياد بده.اما Sneaking رو كس ديگه اي هم هست كه ياد بده (snifing فكر كنم ميشه فين كردن!!)
همش هم تقصير تو هست ها....چون هميشه کلی save game ميکردم...از وقتی اين quicksave رو انجام ميدم ديگه save game ندارم...در نتيجه دارم دوباره از اول بازی ميکنم...البته متأسفانه باز عضو mercenary شدم...
کدوم باحال تر هست؟
من خودم با اينكه Qsave رو ميدونستم اما بازم به همون حالت طبيعي سيو ميكردم مگر اينكه مثلا بخوام قفلي رو باز كنم يا مثلا بخوام وارد جنگي بشم كه شك دارم بتونم ببرم.اونجا Qsave ميكردم و آزمون و خطا.
بين merc و paladin چند تا فرق هست.اول اينكه بهترين لباس رو pal داره.اما بهترين شمشير رو merc داره.
دوم اينكه چون pal ها جلوتر كه بري ميتوني از جادو استفاده كني(البته خيلي مختصر نه مثل mage ) ديگه چيزي نميمونه كه باهاش تير كمون ياد بگيري اما merc جادو نداره خوبه كه علاوه بر شمشير توي كمون هم پيشرفت كني.
باز هم فرق هست مطمئنا من تا همين قدر ميدونم.
در ضمن هر دفعه بايد يک level بالا بری که بهت 10 learn point بده؟اينکه خيلی نامردی يه...آخه 3 سوت تموم ميشه....
حالا جالبه من آخرش رسيده بودم مونده بودم LP ها رو چيكار كنم!مثلا ميرفتم با 5 LP چگونه پوست اژدها رو كندن رو ياد ميگرفتم!(فقط 5 تا اژدها تو كل بازي هست)البته گفتم من خيلي خفن بازي كردم همه اكثرا آخرش خيلي زور بزنن به لول 35 ميرسن اما من به 44 رسيده رسيده بودم.
مثلا Strengh هم آخرش شده بود 125!!!!!شايد از خودت بپرسي چطوري از 100 بالا تر رفته اما من نميگم مگر اينكه خودت بخواي بدوني(البته بازي هم بيمزه ميشه اينطوري)
در ضمن چجوری زود قوی تر شم....خيلی سعی کردم اون bandit ها رو تو lighthouse بکشم اما نشد....
الان lvl 7 هستم فکر کنم....
اولا كه اون bandit ها كه توي lught huse هستن خيلي خيلي قوي هستن.البته با آزمون و خطل ميشه مثلا توي لول 15 كه هستي بكشيشون(تازه با مصيبت و دوز و كلك) اما توي لول 7 اصلا فكرشو نكن كه هيچ بني بشري نميتونه.
اما اينكه چطوري قوي شي؟چند تا چيز جالب هست كه الان يكيشو ميگم.
اون يارو priest كه توي شهر همش دمه دكه ها قدم ميزنه رو كه ديدي؟اون ميتونه تو رو قوي كنه با يك پول مختصر.ميتونه تا 20 دفعه(!) تو رو bless كنه كه حدود 80 تا HP چند تا MP و Strengh ميده بهت كه توي اول بازي اين خيليه.اون 80 تا HP اندازه 7-8 تا لول خودش.
تنها كاري هم كه بايد بكني اينه كه Donate كني همين.فقط بايد حواست جمع باشه كه 50 تا 50 بهش بدي.چون تا 1000 تا بيشتر قبول نميكنه اگه 50 تا 50 تا بدي 20 بار قوي ميشه اما اگه 100 تايي بدي 10 بار.
در ضمن بگو کجا ها مسير بزی ميتونه عوض شه که من save game اونجا رو نگاه دارم..ديگه از اول بازی نکنم.....
وقتي كه ازت ميپرسن:"مطمئني ميخواي مثلا Militia بشي"يا مطمئني ميخواي بياي تو Mercenary ها.اونجا قبل اينكه جوا مثبت بدي سيو كن.
اما خيلی بازی رديفيه...من هی کلاس هم رو دودر ميکنم بيام خونه اينو بازی کنم....
مثل اينكه گفتي ترم قبل هم حسابي گند زدي!!يك دفعه كنار بزار خيال خودتو راحت كن ديگه!با خودت كه رودروايسي نداري!!!
راستی من اونروز که رفتم اون بازی رو بگيرم...همه جا زده بودن که فردا syberia 2 ميرسه دستمون...کسی نگرفته؟ممد؟
من كه هنوز نگرفتم.ميدوني من اينطوري نيستم كه هر روز پشم برم ببينم فلان بازي اومده يا نه.يك دفعه كه حسش(و پولش) مياد پو ميشم ميرم يه 10-12 تايي بازي ميگيرم تا چند ماه بعد!!
فکر کنم بايد جالب باشه.....من که بسی عجيب باهاش حال کردم!
يادمه كه اون موقع بازي كردي گفتي بازي خوبي نبود فرتي تموم شد منم رفتم سي دي رو پس دادم!چي شد الان محبوب شد يهو؟

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ايول از توضيحات....

البته من از اينکه بازی چند روش تموم شدن داشته باشه حال نکردم..آخه هميشه دلم ميخواد کامل بازی تموم شه اينجوری اين حس به آدم دست نميده...
و ميدنم بعيد هست اگه اونجری تمومش کنم برم يکجور ديگه هم تموم کنم....

اما هميشه paladin بودن رو دوست داشتم....شايد يک تلاشی بعداً کنم....

کاشکی اين 50 تا 50 تا دادن رو زودتر ميگفتی چون خيلی من 100 تا 100 تا بهش دادم....اما ديگه حس دوباره بازی کردن رو ندارم...

راستی وقتی 3-4 تا دشمن يهو بهت حمله ميکنن بهترين راه چيه؟چون من الان وقتی ميخوام يکی رو بکشم بعد يکی ديگه بعضی وقتا خيلی زود ميميرم...

در مورد syberia هم من کی گفتم بازی خوبی نبود...از اينکه فرتی تموم شد خوشم نيومد....مثلاً اگه همين indiana jones ها رو يا از اون بدتر monkey island ها رو پيدا کنی امکانش صفره که زودتر از 2 هفته تموم کنی...
اونم فقط 10mg..تازه کمتر از همين syberia هم لذت نميبری...
اما خوب تصاوير بازی واقعاً جذاب بود...من روی computer خودم تاحالا چنين گرافيکی نديده بودم.....
اما خوب هم داستانش يکم ناقص بود...يعنی يک چنين سفری بخاطر يک کار عجيب...و پايان خيلی عجيبی هم داشت....
اما بازم در هر صورت syberia 2 رو ميگيرم و بازی ميکنم...اميدوارم که يکی 2 روز حداقل تموم نشه...

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شما هم چه دل و جیگری برا هم بار میزارین ! ایول بابا ! روزبه ! تو چجوری درس میخونی ؟

بالا