مطمئنی که ديگه نميتونم paladin بشم؟خيلی ناراحت شدم....آخه لبساشون خيلی قشنگه...و فکر کنم که خيلی هم قوی هستن....
آره مطمئنم به اصطلاح فقط ميتوني يك vocation انتخاب كني.
راستی يک گند کری هم زدم که سر همون دارم دوباره بازی ميکنم....دزد ها رو که کشف کردم رفتم به lord andre اطلاع دادم و بعد ديدم که زده نامرد همشون رو کشته..
در نتيجه ديگه picpocketing و snifing رو نميتونم ياد بگيرم....
:lol: تا تو باشي خيانت نكني!!درسته تو كل بازي فقط اون زنه هست كه ميتونه picpocketing رو ياد بده.اما Sneaking رو كس ديگه اي هم هست كه ياد بده (snifing فكر كنم ميشه فين كردن!!)
همش هم تقصير تو هست ها....چون هميشه کلی save game ميکردم...از وقتی اين quicksave رو انجام ميدم ديگه save game ندارم...در نتيجه دارم دوباره از اول بازی ميکنم...البته متأسفانه باز عضو mercenary شدم...
کدوم باحال تر هست؟
من خودم با اينكه Qsave رو ميدونستم اما بازم به همون حالت طبيعي سيو ميكردم مگر اينكه مثلا بخوام قفلي رو باز كنم يا مثلا بخوام وارد جنگي بشم كه شك دارم بتونم ببرم.اونجا Qsave ميكردم و آزمون و خطا.
بين merc و paladin چند تا فرق هست.اول اينكه بهترين لباس رو pal داره.اما بهترين شمشير رو merc داره.
دوم اينكه چون pal ها جلوتر كه بري ميتوني از جادو استفاده كني(البته خيلي مختصر نه مثل mage ) ديگه چيزي نميمونه كه باهاش تير كمون ياد بگيري اما merc جادو نداره خوبه كه علاوه بر شمشير توي كمون هم پيشرفت كني.
باز هم فرق هست مطمئنا من تا همين قدر ميدونم.
در ضمن هر دفعه بايد يک level بالا بری که بهت 10 learn point بده؟اينکه خيلی نامردی يه...آخه 3 سوت تموم ميشه....
حالا جالبه من آخرش رسيده بودم مونده بودم LP ها رو چيكار كنم!مثلا ميرفتم با 5 LP چگونه پوست اژدها رو كندن رو ياد ميگرفتم!(فقط 5 تا اژدها تو كل بازي هست)البته گفتم من خيلي خفن بازي كردم همه اكثرا آخرش خيلي زور بزنن به لول 35 ميرسن اما من به 44 رسيده رسيده بودم.
مثلا Strengh هم آخرش شده بود 125!!!!!شايد از خودت بپرسي چطوري از 100 بالا تر رفته اما من نميگم مگر اينكه خودت بخواي بدوني(البته بازي هم بيمزه ميشه اينطوري)
در ضمن چجوری زود قوی تر شم....خيلی سعی کردم اون bandit ها رو تو lighthouse بکشم اما نشد....
الان lvl 7 هستم فکر کنم....
اولا كه اون bandit ها كه توي lught huse هستن خيلي خيلي قوي هستن.البته با آزمون و خطل ميشه مثلا توي لول 15 كه هستي بكشيشون(تازه با مصيبت و دوز و كلك) اما توي لول 7 اصلا فكرشو نكن كه هيچ بني بشري نميتونه.
اما اينكه چطوري قوي شي؟چند تا چيز جالب هست كه الان يكيشو ميگم.
اون يارو priest كه توي شهر همش دمه دكه ها قدم ميزنه رو كه ديدي؟اون ميتونه تو رو قوي كنه با يك پول مختصر.ميتونه تا 20 دفعه(!) تو رو bless كنه كه حدود 80 تا HP چند تا MP و Strengh ميده بهت كه توي اول بازي اين خيليه.اون 80 تا HP اندازه 7-8 تا لول خودش.
تنها كاري هم كه بايد بكني اينه كه Donate كني همين.فقط بايد حواست جمع باشه كه 50 تا 50 بهش بدي.چون تا 1000 تا بيشتر قبول نميكنه اگه 50 تا 50 تا بدي 20 بار قوي ميشه اما اگه 100 تايي بدي 10 بار.
در ضمن بگو کجا ها مسير بزی ميتونه عوض شه که من save game اونجا رو نگاه دارم..ديگه از اول بازی نکنم.....
وقتي كه ازت ميپرسن:"مطمئني ميخواي مثلا Militia بشي"يا مطمئني ميخواي بياي تو Mercenary ها.اونجا قبل اينكه جوا مثبت بدي سيو كن.
اما خيلی بازی رديفيه...من هی کلاس هم رو دودر ميکنم بيام خونه اينو بازی کنم....
مثل اينكه گفتي ترم قبل هم حسابي گند زدي!!يك دفعه كنار بزار خيال خودتو راحت كن ديگه!با خودت كه رودروايسي نداري!!!
راستی من اونروز که رفتم اون بازی رو بگيرم...همه جا زده بودن که فردا syberia 2 ميرسه دستمون...کسی نگرفته؟ممد؟
من كه هنوز نگرفتم.ميدوني من اينطوري نيستم كه هر روز پشم برم ببينم فلان بازي اومده يا نه.يك دفعه كه حسش(و پولش) مياد پو ميشم ميرم يه 10-12 تايي بازي ميگيرم تا چند ماه بعد!!
فکر کنم بايد جالب باشه.....من که بسی عجيب باهاش حال کردم!
يادمه كه اون موقع بازي كردي گفتي بازي خوبي نبود فرتي تموم شد منم رفتم سي دي رو پس دادم!چي شد الان محبوب شد يهو؟