sharifgame
Registered User
فكر كنم جواب داده بودي " متوجه نميشم منظورت چيه" درسته؟ من "متوجه نمي" نمي بينم. خودم حدس زدم چي نوشتي...
خيلي عجيبه! حالا فقط پستهاي من و ممد رو اينجور ميبيني؟؟؟ شايد اگه كوكي هاي براوزرت رو يكبار پاك كني حل شه.نميدونم والا!به نقل از sharifgame :فكر كنم جواب داده بودي " متوجه نميشم منظورت چيه" درسته؟ من "متوجه نمي" نمي بينم. خودم حدس زدم چي نوشتي...
جدي؟پس من ميگيرم.حدسشم ميزدم بازي خوبي باشه.به نقل از sharifgame :اخرين بازي كه تموم كردم بازي Beyond Good & Evil بود. خيليييييييييييييييييي خداست. حتما بازيش كنيد. خيلي باحاله.
بر عكس قاعدتا نبايد بشه!!مثلا كجا تا حالا خوندي كه با منجنيق بيان كفتر بزنن!!اما مثلا يه چيز مسخره تو اين بازي و اون اينكه چرا Meat Wagon ها نميتونن هدفهاي پرنده رو بزنن؟ قاعدتا بايد بشه چون پرتاب ميكنه..از اين خيلي حرصم ميگيره!
به نقل از mammad :بر عكس قاعدتا نبايد بشه!!مثلا كجا تا حالا خوندي كه با منجنيق بيان كفتر بزنن!!
اين كارت كه خيلي بد نيست.به نقل از ei_baba_bi_khial :روزبه يعني از مال منم در پيت تره؟ radeon 7000![]()
![]()
ممد آقا يه نسخم واسه ما بپيچين.بالاخره عيد شده ديگه...شرمنده من خيلي بيقم تو اين چيزا هاا![]()
به نقل از mammad :اما در مورد tibia:من ديروز نگاه كردم ديدم ورژن جديد داره كه از اين آدرس ميشه گرفتش:
http://tibiatest.4players.de/tibia724.exe