• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درگير چه بازيهايی هستين؟

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
البته من از اينکه بازی چند روش تموم شدن داشته باشه حال نکردم..آخه هميشه دلم ميخواد کامل بازی تموم شه اينجوری اين حس به آدم دست نميده...
البته من برعكس از اين حالت كه بازي چند روش داشته باشه چند حداقل چند نوع پايان داشته باشه خوشم مياد.آخه آدم انگيزه داره كه مثلا سال ديگه خواست دوباره از اول بازي كنه بتونه.
کاشکی اين 50 تا 50 تا دادن رو زودتر ميگفتی چون خيلی من 100 تا 100 تا بهش دادم....اما ديگه حس دوباره بازی کردن رو ندارم...
خوب چند تا كار ديگه هم ميتوني بكني:
-اون مجسمه هاي Inos يا Adanos (اسم خداهه يادم رفت :p ) رو وسط راه ها حتما ديدي اگه بري و اونا رو دعا كني و 100 تا طلا هم بدي bless ميشي كه اينطوري قوي ميشي تا 10 بار ميتوني اينكارو بكني با 10 تا مجمسه مختلف.
-دو تا گياه هست كه قوي ميكنه البته كمياب هم هستند يكي Dragon root و يكي ديگه هم Goblin Berries اولي STR و دومي هم DEX رو زياد ميكنه.
-اگه 20 تا سيب بخوري يك دونه STR ميره بالا اگه 50 تا mushroom بخوري 10 تا mana ميره بالا.
-اگه صبح زود بري توي Barracks قبل از اينكه بقيه بيان براي تمرين شمشير بازي با اون معلم شمشير زني اگه حرف بزني 2% به One handed اضافه ميشه.
-يكي از اون تاجر ها توي Upper Quarter هست كه دو تا كتاب داره كه هر كدوم 5% به one handed و two handed اضافه ميكنه.البته اگه بخواي بخري 5000 تا براي هر كدوم بايد بدي.اما ميتوني ازش بدزدي و تازه بخودش بفروشي كلي پول هم گيرت مياد.واسه دزدينش ميتوني اول بزنيش كتابارو برداري بعد از جادوي oblivion استفاده كني.(كار كثيفيه!نه؟)
اين چيزايي بود كه من ميدونستم احتمالا بازم هست.
راستی وقتی 3-4 تا دشمن يهو بهت حمله ميکنن بهترين راه چيه؟چون من الان وقتی ميخوام يکی رو بکشم بعد يکی ديگه بعضی وقتا خيلی زود ميميرم...
اين يكي از اون بازيهاست كه بايد تكنيك هم داشته باشي فقط قوي شدن لازم نيست.
اين چند تا بهت حمله ميكنن درست نيست.اول بايد ببيني كه اونا كه حمله ميكنن چي هستند.
خيلي استراتژي هاي مختلفي هست واسه اينكار.مهمترين چيز اينه يكي رو جا كني و تك تك باهاشون بجنگي.كلا چون اين بازي پس همه اون حيوونها خنگن كاري كه ميشه كرد اينه كه وايسي جلوشون تا بهت حمله كردن فرار كني تا وقتي كه پشيمون شدن و داشتن بر ميگشتن بايد با دقت طوري برگردي كه فقط يكيشون دوباره برگرده و بهت حمله كنه.تقريبا براي همه ميشه اينكارو كرد من خودم وقتي لول 15 بودم تونستم تمام اون orc ها كه جلوي راه رو بستن بكشم اونم با همين روش :cool: (بيشتر از 20 تا هستند)
بعضي ها رو نميشه فرار كرد بايد از تكنيك جا خالي و حمله استفاده كرد.مثلا Goblin ها كه تا ميان چوبو بزنن بايد يك جاخالي بدي و يك ضربه بزني.تو اينجا هميشه بايد حواست جمع باشه كه وقتي داري جاخالي ميدي و هي عقب ميري پشت كسي نباشه بهت حمله كنه.
اگه طرف اسلحه داشته باشه هم به جا جاخالي ميشه دفاع كرد.مثلا 10 تا Lower skeleton هم بهت حمله كنن راحت ميتوني بزنيشون.به اين ترتيب Block-swing-block-swing-.... بهمين راحتي.
چند تا هستند كه جدي كاري نميشه كرد تا اينقدر قوي شي كه بتوني بزنيشون مثل Skeleton و Shadow Beast و چند تا ديگه تنها كاري كه ميشه كرد اينه فرار كني همين.
بعضي ها هم هستن كه كشتنشون يه روشه خاص داره مثل Troll ها.
در مورد syberia هم من کی گفتم بازی خوبی نبود...از اينکه فرتی تموم شد خوشم نيومد....مثلاً اگه همين indiana jones ها رو يا از اون بدتر monkey island ها رو پيدا کنی امکانش صفره که زودتر از 2 هفته تموم کنی...
اونم فقط 10mg..تازه کمتر از همين syberia هم لذت نميبری...
تازه فهميدم اين indiana jones كه ميگفتي منظورت كدومه منم يكي دو تاشو قبلا بازي كردم اما تا اونجا كه يادمه بايد با شلاق و تفنگ و اينچيزا هم كار ميكردي.چند تا بازي Star wars هم بود كه خيلي به اونا شبيه بود اگه الان بتوني پيداشون كني فكر كنم باهاش خيلي حال كني.آره درسته اونا رو نه تنها كمتر از 2 هفته نميتونستم تموم كنم بلكه بدون راهنما هميشه يك جاهاييش گير ميكردم.

راستي چند روز پيش يه بازي دانلود كردم به اسم Geneforce 2 كه خيلي بازي خوبيه حتما خوشت مياد.مشكل اينجاست كه اين Shareware هست.كركش هم پيدا نكردم.ميتوني كركش كني؟
از اون RPG هايي كه واقعا روش زحمت كشيده شده.جديدا همچين بازيهايي كمتر ميشه پيدا ميكرد همه شركت ها به فكر گرافيكن اما اين يكي گرافيك نداره اما خيلي جذابه.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به نقل از Kako :
شما هم چه دل و جیگری برا هم بار میزارین ! ایول بابا ! روزبه ! تو چجوری درس میخونی ؟
کی گفته من درس ميخونم؟!!!
خيلی راحت...مميخونم...و دوباره خيلی راحت هی مشروط ميشم...و دوباره خيلی راحت 11 ترمه دارم ميشم....بازم توضيح بدم؟! :))

ايول به اين روش ها...اينا رو چجوری کشف کردی بابا....20 تا سيب!!....
اما 5000 تا يکم زياده ها...اينهمه ندارم...بهتر که برم بزنمش...

متأسفن رفتم که به اون daron(؟) 50 تا 50 تا بدم تا دادم گفت که بيشتر از 1000 تا دادی و ديگه نميشه...فکر کنم بايد دوباره بازی کنم چون الان توی اين Mining colony هستم و فکر کنم خيلی ضعيف هستم
lvl 9 و 50 str و 46 dex...همه skill هام هم زير 20% هست...خيلی بد امدم فکر کنم نه؟

راستی بايد به اين مجسمه ها هر روز 100 تا بدی؟چون من دفعه دوم که بهش دادم فقط تشکر فرمودند!!
dragon root هم تا حالا پيدا نکردم...
راستی من واسه اونی که پوست ميخره کار ميکنم تو واسه کدوم کار ميکردی؟!

در ضمن indiana jones بازی زياد داريم ها...چند تاييش تريپ tomb raider بودن...منظورم اونست که پايين صفحه يک پنجره بزرگ دارن که pickup-pull-push-give to-use- و...داره...
اينها همه از يک موتور استفاده ميکردن واسه همين ui بازی ها اکثراً شبيه هم هستن..و در ضمن مبتکر اين نوع بازی ها هم همين lucas arts بوده....
monkey island 1-2-3-4
indiana jones 1-2-3-4
sam and max
grim fandango
day of tentacle

راستی اون king quest ها رو هم بازی کرده بودی؟اونها هم خيلی حال ميداد..يادشون بخير....
اما نامردی بودن...يعنی بايد حتماً رهنما رو يک جاهايی داشتی...اصلاً نميشد بدون راهنما..

يک بازی هم هست نميدونم انجام دادی يا نه...من جزو معدود بازی های جونيم بود که چند بر دوباره انجام دادم dune 1..هجمش 2-3 mg هست..حتماً بگی و امتحان کن....من از اونجا عاشق اين سری بازی ها شدم...dune 1-2-2000-empires...

اون بازی رو هم ميگيرم يک تلاشی ميکنم...اما معمولاً اين بازی ها نسخه shareware با full version فرق ميکنه اينجوری نيست که crack کنی full شه...اما اگه يک جايی ميپرسه مثلاً رمز رو بدين که full بشه..ميشه يک کاری کرد...dos هست يا windows؟

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
کی گفته من درس ميخونم؟!!!
خيلی راحت...مميخونم...و دوباره خيلی راحت هی مشروط ميشم...و دوباره خيلی راحت 11 ترمه دارم ميشم....بازم توضيح بدم؟! )
:lol:

ايول به اين روش ها...اينا رو چجوری کشف کردی بابا....20 تا سيب!!....
گفتم كه خفن بازي كردم.آخرين سيو من مدت 73 ساعت رو نشون ميده.در حالي كه استاندارد تموم كردن بازي 35-40 ساعت.
اون سيب رو كه تعداد دقيقشو نميدونستم همينجوري ميخوردم بعد ديدم يكي رفت رو استرنج بعدا تو فوروم خوندم كه دقيقش 20 تاست تازه اون قارچ ها هم تو همون فوروم فهميدم اما بقيش مشخصه.مثلا اون كتاب ها رو طرف ميفروشه يا اون مجسمه ها هم يك بار پول دادم ديدم بلس كرد يعني شانسي.
اوني كه 50 تا بايد بدم رو از اون جا فهميدم كه براي اينكه يكي از اون مستر ها ميگه بايد بلس شي توسط اون وقتي ميفهمم كه طرف پولكيه گفتم حتما اگه پول بدم يك ماموريتي چيزي ميده براي همين دفعه اول 200 تا دادم ديدم كه بلس كرد دفعه بعدي 50 تا دادم ديدم بازم كرد ذوق كردم گفتم اينقدر پول ميدم تا مثل هيولا قوي شم!!وقتي گفت بسه ديگه پول نميخوام حالم گرفته شد كه چرا اولي رو 200 تا دادم.
اوني هم كه صبح زود بري پيشش 2% اضافه ميشه رو از همون فوروم خوندم.
اما 5000 تا يکم زياده ها...اينهمه ندارم...بهتر که برم بزنمش...
البته بعدا ميتوني 2000 تا بفروشي اما وقتي ميشه دزديد چرا بايد خريد؟؟هواست باشه كه ميتوني به اون نگهبانه پول بدي تا شتر ديدي نديدي كنه!!اونوقت راحت برو تو يارو بزن كتابارو بردار و حتما حتما oblivion رو استفاده كن و گرنه lorad andre انداره خون باباش ازت پول ميگيره.
متأسفن رفتم که به اون daron(؟) 50 تا 50 تا بدم تا دادم گفت که بيشتر از 1000 تا دادی و ديگه نميشه...فکر کنم بايد دوباره بازی کنم چون الان توی اين Mining colony هستم و فکر کنم خيلی ضعيف هستم
lvl 9 و 50 str و 46 dex...همه skill هام هم زير 20% هست...خيلی بد امدم فکر کنم نه؟
نه نميخواد از اول شروع كني.اما با لول 9 اونجا رسيدن خودش هنره من فكر كنم لول 13-14 بودم كه رفتم.البته هر وقت بخواي ميتوني بر گردي.اما خودمونيم اين LP هاتو خيلي بد خرج كردي اينهمه STR بدون Skill كه فايده نداره تازه اون همه Dex رو براي چي ميخواي؟من آخر بازي به 40 رسيد DEX ام اما حتي 1 دونه LP هم براش حروم نكردم.
بجا اينا Skill هاتو ميبردي بالا.البته اشكالي نداره اينا رو بالاخره بايد ميبردي بالا اما از الان به بعد ديگه ببر LP ها تو رو Skill ها بريز تا حداقل اندازه همون STR و Dex ات بشن.
dragon root هم تا حالا پيدا نکردم...
من تا آخر بازي شايد 10 تا پيدا كردم.4-5 تا رو زمين بقيشم يكي هست به اسم Orc Elite كه اونا هم دارن اما خيلي به ندرت.يك چيزي هم بگم اگه ميخواي گياه پيدا كني بهتره بزاري رو First person (با دكمه F).
راستی من واسه اونی که پوست ميخره کار ميکنم تو واسه کدوم کار ميکردی؟!
منم همينطور.آخه اون خيلي راحت دستيار قبول ميكرد.البته اون آهنگره هم راحته اما اون يارو شيميدانه خيلي سخته ماموريتش.
در ضمن indiana jones بازی زياد داريم ها...چند تاييش تريپ tomb raider بودن...منظورم اونست که پايين صفحه يک پنجره بزرگ دارن که pickup-pull-push-give to-use- و...داره...
ميدونم ايندي بازي زياد داره منم فهميدم منظورت كدومه.شايد همين الان اگه بگردم بتونم پيداش كنم تو سي دي هام.اوني كه شبيه تامب ريدره كه مضخرفه فكر كنم قبلا هم گفتم اين موضوعه اگه يادت باشه.
راستی اون king quest ها رو هم بازی کرده بودی؟اونها هم خيلی حال ميداد..يادشون بخير....
اما نامردی بودن...يعنی بايد حتماً رهنما رو يک جاهايی داشتی...اصلاً نميشد بدون راهنما..
نه بازي نكردم..فكر كنم الان بشه واسه دانلود پيداشون كرد.
يک بازی هم هست نميدونم انجام دادی يا نه...من جزو معدود بازی های جونيم بود که چند بر دوباره انجام دادم dune 1..هجمش 2-3 mg هست..حتماً بگی و امتحان کن....من از اونجا عاشق اين سری بازی ها شدم...dune 1-2-2000-empires...
آره منم همه Dune ها رو بازي كردم اصلا ميدونستي اول اين بازي براي سگا اومده بعدا براي كامپيوتر؟تازه Dune 1 اصلا استراتژي نبود و ميگن Dune 2 اولين بازي استراتژي هست كه براي كامپيوتر اومده.يعني قبل از warcraft و C & C و ..
اون بازی رو هم ميگيرم يک تلاشی ميکنم...اما معمولاً اين بازی ها نسخه shareware با full version فرق ميکنه اينجوری نيست که crack کنی full شه...اما اگه يک جايی ميپرسه مثلاً رمز رو بدين که full بشه..ميشه يک کاری کرد...dos هست يا windows؟
والا نميدونم چطوري.اما اگرم نشد ازون بازيهاست كه خيلي حال ميكني باهاش.14 مگه.براي ويندوز همين امسال ساخته شده.فقط گرافيكش شكل بازيهاي قديميه وگرنه از لحاظ gameplay خيلي از بازيهاي جديد رو ميخوره.آدرسشم اينه:
www.spiderwebsoftware.com/geneforge2/

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
ما چند جا رفتيم دنبال اين بازيها
Never winter nights,divine divinity,dungeon siege و لي هيچكدوم اينا رو نداشتن.ظاهرا به علت علاقه شديد به كشت و كشتار در بين مشتريان بازيهاي كامپيوتري در ايران غير از بازيهاي سبك اكشن (و البته ورزشي ورانندگي) .بازي در سبكهاي ديگه
كمتر پيدا ميشه. بخصوص RPG كه با اينكه اينها معروفترينهاش هستن بازهم كمياب هستند.
حالا ميخواستم ببينم اگر به عنوان جايگزين خواستم بازي ديگه اي بگيرم اينها چطورن؟(البته اونا پيدا نشن واي بحال اينا.)
Freedom force
Icewind dale ii
Wizardry 8
Arx fatalis
gothic 1

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Ajabshirkhan :
ما چند جا رفتيم دنبال اين بازيها
Never winter nights,divine divinity,dungeon siege و لي هيچكدوم اينا رو نداشتن.ظاهرا به علت علاقه شديد به كشت و كشتار در بين مشتريان بازيهاي كامپيوتري در ايران غير از بازيهاي سبك اكشن (و البته ورزشي ورانندگي) .بازي در سبكهاي ديگه
كمتر پيدا ميشه. بخصوص RPG كه با اينكه اينها معروفترينهاش هستن بازهم كمياب هستند.
حالا ميخواستم ببينم اگر به عنوان جايگزين خواستم بازي ديگه اي بگيرم اينها چطورن؟(البته اونا پيدا نشن واي بحال اينا.)
Freedom force
Icewind dale ii
Wizardry 8
Arx fatalis
gothic 1
البته Neverwinter و Dungeon siege رو خيلي عجيبه كسي نداشته من همجا ديدمش.
تو اون جايگزين ها هم گفتي من Wizrdi 8 رو نديدم اما بقيش بازيهاي خوبيه بغير از Arx F البته اونم بازيه خوبيه ها اما 100% بازي توي ساهچاله ها و شهر زير زميني اتفاق ميوفته و تازه دوربينشم اول شخصه.من كه بازي ميكردم سر درد ميگرفتم اما اگه با اين دو تا كه گفتم مشكلي نداشته باشي اونوقت خيلي بازي خوبي هم هست.
اگه پيدا نكردي يك روز پوشو برو پايتخت همرو باهم بگير و تا چند ماه بازي كن تا اينكه دونه دونه بگيري.
راستي اين بازي geneforge 2 هم كه بالاي پستت لينكش هست دانلود كن بازي خوبيه.

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
در مورد Arx fatalis خوب شد گفتي اتفاقا دقيقا با همين دو مورد مشكل دارم. :D
اما اين پايتخت كه ميگي كجا هست اسم خيابونه؟احتمالا همين انقلاب همشون رو ميشه پيدا كرد،منتها چون حالشو نداشتم فقط همين حول وحوش خودمونو گشتم.يه روز كه حسش باشه ميرم دو سه تاشو اخذ ميكنم باضافه يه adventure يا استراتژيك براي تنوع.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مزرش مجتمع کامپيوتری پايتخت هست...ميرداماد...يکم از ميدون وناک بری بالا...سر تقاطع يک ساختمون همچين بلندی هست...اونجاست....
اما رضا..پاساژ رضا هم پيدا ميکنی احتمالاً....

راستی ممد من رفتم اون کتاب 5000 تايی ها تو از طرف بگيرم..طرف مرد!!يکم زيادی زدمش فکر کنم!...مشکلی که پيش نمياد...يا دوباره بازی کنم؟

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
راستی ممد من رفتم اون کتاب 5000 تايی ها تو از طرف بگيرم..طرف مرد!!يکم زيادی زدمش فکر کنم!...مشکلی که پيش نمياد...يا دوباره بازی کنم؟
:lol: البته اينطوري كه بزني ميوفته نميميره.مگر اينكه بعد اينكه افتاد شمشيرو فرو كني تو شكمش.اگه نمرده باشه و از oblivion استفاده نكني طرف ميره به lord andre ميگه اونوقت بايد كلي جريمه بدي.
اگه بكشيش و كسي هم شاهد باشه كارت ساختست.اما اگه كسي نفهمه مشكلي نيست.چون اون يارو تاجره تا جايي كه يادم مياد هيچ ماموريتي نميده به غير از اون كتاب هاهم چيز با ارزش ديگه اي نداره.

يك چيزي كه نميخواستم شايد خودت بفهمي اما الان ميگم:تقريبا همه خونه هاي قسمت upper quarter يك جاي مخفي دارن كه توش صندوق قايم كردن.مثلا يكيش در مخفيش يك چراغ كه اونو بايد بچرخوني.مشخصشم اينه كه چراغ خاموشه.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بابا ايول....
من فهميده بودم در مخفی دارن...اما يکی رو کشف کردم...اما فکر ميکردم مثل اونی که من کشف کردم حتماً switch دارن..اما خوب کشف نکردم....

البته اون طرف هم مرد و خوب کسی هم منو نديد..اما حال ميداد که نميمرد کتب های خودش رو هم به خودش قالب ميکرديم....

راستی من اصلاً ديگه بيخيال skill های شمشير شدم..فکر کنم چون dex بالايی دارم اينجوريه...سسوت همه کس رو با تير کمون ميکشم..اما با شمشير خيلی بيشتر طول ميکشه....

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از en2fa :
بابا ايول....
من فهميده بودم در مخفی دارن...اما يکی رو کشف کردم...اما فکر ميکردم مثل اونی که من کشف کردم حتماً switch دارن..اما خوب کشف نکردم....

البته اون طرف هم مرد و خوب کسی هم منو نديد..اما حال ميداد که نميمرد کتب های خودش رو هم به خودش قالب ميکرديم....

راستی من اصلاً ديگه بيخيال skill های شمشير شدم..فکر کنم چون dex بالايی دارم اينجوريه...سسوت همه کس رو با تير کمون ميکشم..اما با شمشير خيلی بيشتر طول ميکشه....
من كه نكشتمش به خودشم فروختم خيلي هم به ريش يارو خنديدم.

البته الان شايد شمشير به نظر خيلي خوب نياد اما با يك Skill بالا و شمشير خوب.(چون merc هستي بهترين شمشير رو ميتوني داشته باشي.)اونوقت كشتن اژدها هم راحت ميشه.من خودم تو هيچ بازي تا حالا Ranger نشدم هميشه يا جادوگر يا جنگجو.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
منم مثل تو....آخه ميدنی کلاً تو همه بازی ها تعداد تير ها محدود هست..يعنی تموم ميشه..در نتيجه خوب شمشير که تموم شدنی نيست خيلی به سرفه...
من مخصوصاً هميشه تعجب ميکردم تو tibia که ماشالا دزد بازار هم هست چجوری از نيزه و تير ملت استفاده ميکنن...

اما خوب تو اين بازی من همه رو خيلی راحت با تير کمون ميکشم.....

راستی gothic يک هم قشنگه؟گرافيکش چی؟در حد cd هست يا کمتر؟
هوس کردم اونم بازی کنم

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
الان civilization III رو بازي ميكنم.بازي بسيار جالبيست.بخصوص كه از عهد بوق تا عهد اتم ادامه داره و مرحله اي هم نيست يعني
سرنوشت و مسير بازي رو خودمون تعيين ميكنيم.اون قسمتش هم كه شهرهاي دشمن داوطلبانه به ما ميپيوندند جالبه من اولش
همينجوري هشت نه تا شهر بدست اوردم بعد كه تكنولوژي و قدرتم زياد شد شروع كردم به جنگ و زيمبابوه رو منقرض كردم بعد
بعد اوناي ديگه ترسيدن و يدفه چهارتايي براي نابودي ما متحد شدن حتي حاضر به مذاكره هم نشدن.بعدش كه چندتا اتم ريختيم
رو سر و كلشون خودشون ادم شدن و حاضر شدن يه باجي هم بهمون بدن تا صلح كنيم.البته بعد بازم همين تكرار شد كه باز شكست خوردند.الانم فعلا در حال صلحيم.
البته Rise of nations هم گرفتم كه شانس ما خراب از اب در اومد.اينم مثل اينكه شبيه civilization III هست ولي از نوع RTS

roozbeh007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Halo
POP: sands of time
splinter cell
Age of Mythology

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اتفاقاً من خيلی تعريف rise of nations رو شنيدم...
اما تقريباً تو سايتش نوشته تنها کرتی که باهاش مشکل داره اين کارت گرافيک ما هست!!!

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
پس خوب شد مال من خراب بود چون رفتم بجاش يه بازي ديگه گرفتم.نكته جالب اينجا بود كه اونم به كارتم نميخورد .ميگفت
hardware transform and lightening رو حمايت نميكنه.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اهو...مطمئنی....اينو که هيچ کدوم کارت قديمی ها حمايت نميکنن...
البته من فکر کنم يک برنامه داشتم که کری ميکرد بيخيال اين گزينه شن....در هر صورت...
حالا چی جاش گرفتی؟

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا اين gothic II رو هم نشستم اين تعطيلات صبح ظهر شب پاش و تموميد...
اما از آخرش خوشم نيومد....عجيب اينم تموم شد...بعد از اينهمه جون کندن انتظار demo قشنگ تری داشتم...

اما در کل بازی خيلی خوبی بود...عجب گرافيکی هم داشت و من محروم بودم...اين آخرا ديگه texture رو گزاشتم رو اخر گر بابا سرعت..عجب حالی داد...

من فکر کردم مرحله اخر خيلی بايد سخت باشه...کلی وقت الکی تلف کردم هر چی موجود زنده تو 2 تا دنيا بود کشتم واسه هيچی...
3 سوت dragon مرحله اخر کشته شد...اونم با تير کمون...crosbow البته...

انشالله ديگه بازی نکنم تا عيد که ديگه بدجور از همه چيز عقبم...

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از en2fa :
اهو...مطمئنی....اينو که هيچ کدوم کارت قديمی ها حمايت نميکنن...
البته من فکر کنم يک برنامه داشتم که کری ميکرد بيخيال اين گزينه شن....در هر صورت...
حالا چی جاش گرفتی؟
يك بازي احتمالا مزخرف اكشن به نام will rock مال ubisoft و develepor هم saber interactive.توضيحاتشو تو gamespot خوندم خوشم نيومد.يه بازيه تو سبك SeriousSAm يا painkiller ولي ضعيفتر از اونها.از اوناييه كه يدفه صد تا جونور ميريزن رو سر و كلمون
و ما هم هي بايد بدون هيچ فكر و استراتژي هي بكشيم بريم جلو .البته گرافيكش و تنوع رنگي بكار رفته در بازي جالبه.
بجاي اين black mirror رو گرفتم .البته هنوز بازيش نكردم ببينم چجوريه فقط ميدونم adventure و فكريه.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ا....adventure هست...
خوب بود بگو که بگيرم...

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
:wacko: :wacko: :wacko: