mammad
مدیر بازنشسته
البته من برعكس از اين حالت كه بازي چند روش داشته باشه چند حداقل چند نوع پايان داشته باشه خوشم مياد.آخه آدم انگيزه داره كه مثلا سال ديگه خواست دوباره از اول بازي كنه بتونه.البته من از اينکه بازی چند روش تموم شدن داشته باشه حال نکردم..آخه هميشه دلم ميخواد کامل بازی تموم شه اينجوری اين حس به آدم دست نميده...
خوب چند تا كار ديگه هم ميتوني بكني:کاشکی اين 50 تا 50 تا دادن رو زودتر ميگفتی چون خيلی من 100 تا 100 تا بهش دادم....اما ديگه حس دوباره بازی کردن رو ندارم...
-اون مجسمه هاي Inos يا Adanos (اسم خداهه يادم رفت
-دو تا گياه هست كه قوي ميكنه البته كمياب هم هستند يكي Dragon root و يكي ديگه هم Goblin Berries اولي STR و دومي هم DEX رو زياد ميكنه.
-اگه 20 تا سيب بخوري يك دونه STR ميره بالا اگه 50 تا mushroom بخوري 10 تا mana ميره بالا.
-اگه صبح زود بري توي Barracks قبل از اينكه بقيه بيان براي تمرين شمشير بازي با اون معلم شمشير زني اگه حرف بزني 2% به One handed اضافه ميشه.
-يكي از اون تاجر ها توي Upper Quarter هست كه دو تا كتاب داره كه هر كدوم 5% به one handed و two handed اضافه ميكنه.البته اگه بخواي بخري 5000 تا براي هر كدوم بايد بدي.اما ميتوني ازش بدزدي و تازه بخودش بفروشي كلي پول هم گيرت مياد.واسه دزدينش ميتوني اول بزنيش كتابارو برداري بعد از جادوي oblivion استفاده كني.(كار كثيفيه!نه؟)
اين چيزايي بود كه من ميدونستم احتمالا بازم هست.
اين يكي از اون بازيهاست كه بايد تكنيك هم داشته باشي فقط قوي شدن لازم نيست.راستی وقتی 3-4 تا دشمن يهو بهت حمله ميکنن بهترين راه چيه؟چون من الان وقتی ميخوام يکی رو بکشم بعد يکی ديگه بعضی وقتا خيلی زود ميميرم...
اين چند تا بهت حمله ميكنن درست نيست.اول بايد ببيني كه اونا كه حمله ميكنن چي هستند.
خيلي استراتژي هاي مختلفي هست واسه اينكار.مهمترين چيز اينه يكي رو جا كني و تك تك باهاشون بجنگي.كلا چون اين بازي پس همه اون حيوونها خنگن كاري كه ميشه كرد اينه كه وايسي جلوشون تا بهت حمله كردن فرار كني تا وقتي كه پشيمون شدن و داشتن بر ميگشتن بايد با دقت طوري برگردي كه فقط يكيشون دوباره برگرده و بهت حمله كنه.تقريبا براي همه ميشه اينكارو كرد من خودم وقتي لول 15 بودم تونستم تمام اون orc ها كه جلوي راه رو بستن بكشم اونم با همين روش
بعضي ها رو نميشه فرار كرد بايد از تكنيك جا خالي و حمله استفاده كرد.مثلا Goblin ها كه تا ميان چوبو بزنن بايد يك جاخالي بدي و يك ضربه بزني.تو اينجا هميشه بايد حواست جمع باشه كه وقتي داري جاخالي ميدي و هي عقب ميري پشت كسي نباشه بهت حمله كنه.
اگه طرف اسلحه داشته باشه هم به جا جاخالي ميشه دفاع كرد.مثلا 10 تا Lower skeleton هم بهت حمله كنن راحت ميتوني بزنيشون.به اين ترتيب Block-swing-block-swing-.... بهمين راحتي.
چند تا هستند كه جدي كاري نميشه كرد تا اينقدر قوي شي كه بتوني بزنيشون مثل Skeleton و Shadow Beast و چند تا ديگه تنها كاري كه ميشه كرد اينه فرار كني همين.
بعضي ها هم هستن كه كشتنشون يه روشه خاص داره مثل Troll ها.
تازه فهميدم اين indiana jones كه ميگفتي منظورت كدومه منم يكي دو تاشو قبلا بازي كردم اما تا اونجا كه يادمه بايد با شلاق و تفنگ و اينچيزا هم كار ميكردي.چند تا بازي Star wars هم بود كه خيلي به اونا شبيه بود اگه الان بتوني پيداشون كني فكر كنم باهاش خيلي حال كني.آره درسته اونا رو نه تنها كمتر از 2 هفته نميتونستم تموم كنم بلكه بدون راهنما هميشه يك جاهاييش گير ميكردم.در مورد syberia هم من کی گفتم بازی خوبی نبود...از اينکه فرتی تموم شد خوشم نيومد....مثلاً اگه همين indiana jones ها رو يا از اون بدتر monkey island ها رو پيدا کنی امکانش صفره که زودتر از 2 هفته تموم کنی...
اونم فقط 10mg..تازه کمتر از همين syberia هم لذت نميبری...
راستي چند روز پيش يه بازي دانلود كردم به اسم Geneforce 2 كه خيلي بازي خوبيه حتما خوشت مياد.مشكل اينجاست كه اين Shareware هست.كركش هم پيدا نكردم.ميتوني كركش كني؟
از اون RPG هايي كه واقعا روش زحمت كشيده شده.جديدا همچين بازيهايي كمتر ميشه پيدا ميكرد همه شركت ها به فكر گرافيكن اما اين يكي گرافيك نداره اما خيلي جذابه.