• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درگير چه بازيهايی هستين؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از hossein128 :
سلام
ميخواستم بپرسم كه جرا وقتي كه بازي رو اجرا ميكوني يك صفحه ابي نشون ميده
اگه تو مرحاه حاش كمك خاستي بگو
:confused:
كدوم بازي منظورته؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
آقا من سه تا بازي جديد خريدم! يعني برام خريدن :D همش هم ماله Dreamcast كه از هيچكدومش من زياد خوشم نيومده..بهرحال بازيشون ميكنم گاه گداري..و بيشتر دوستم كه اينا رو خريد بازي ميكنه تا من. :mad:

1-NBA 2k2 (بازي بسكتبال هست گرافيكشم خيلي عاليه تو خيابون هم ميشه بازي كرد كه اينش خيلي جالبه با شلوار جين و تيشرت و البته بازي رسمي تو استاديوم هم داره كلا بازي روون و توپيه برعكس بازيهاي بسكتبال ديگه كه ديدم,ظاهرا آخرين بازي Dreamcast هم هست كه ساخته شده.بهرحال من هيچوقت با بازيهاي ورزشي حال نكردم)

2-Metropolis Street Racer (بازي ماشين هست...تو خيابون و بازي قشنگيه..اما بدبختانه من از بازيهاي ماشين هم اصلا خوشم نمياد! :D )

3-Aero Wings 2 (اين بازي هواپيما هست تقريبا تركيبي از يه Flight Simulator + اكشن هست..اينم خيلي جالبه البته با هواپيماي جنگي هست و مثلا بايد 1 ساعت گوش كنيد چي ميگه تا تازه ياد بگيري هواپيما رو بلند كني ...كم
كم تا بالاخره ماموريت هاش شروع شه.جالبيش اينه كه وقتي پرواز ميكني واقعا اينگار داري پرواز ميكني! اما با اين حال من از اين سبكم خوشم نيومد زياد!)

تا من باشم به كسي نگم برام بازي بخره!

عكسهاي هر سه تاش هم اينجا پست كردم كليك كنيد اگه خواستيد ببينيد!

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
والا چی بگم از دست اين forum و برو بچه هاش....
اين ممد بگم چی شده ما رو انداخت به جون اين tibia و بدجور صبح ظهر شب دارم بازی ميکنمش....
از بدی قضيه هم حالا بچه يکی 2 هفته ديگه هم صبر نکرد بگه بازی خوبی هست دقيقاً در فصل امتحانا....
و نتيجه اينجه ديروز امتحان تحليل داشتم نيم ترم و فکر ميکنيد از 6 نمره چند شدم؟!!
0.5
کيف کردی حالا....راضی شدی....ببينم چه خيری ديدی برای بر دوم مارو بندازی؟!!
واسه پس کردن حالا بايد از 14 نمره بشم 9.5....که اينهم عمری و در نتيجه اگه گيرم بيفتی...کلت رو خودم ميکنم!!!!!

حالا آقا بازی اينجوری ديگه چی هست که بشه همچين بگی نگی روی dialup بازی کرد؟
من البته يک چند تا بازی اينجوری پيدا کردم و در ضمن کلی بازی 3d ديدم که خيلی جالب بود برام....

آقا قبلاً تاپيک در اين مورد زده بوديد؟يکم من بيشتر ميخوام بدونم...بهترين بازی و بيشترين بازی که بازی ميکنند در اين سبک چيه و.....

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
دوستان من تو tibia با نام zotewir هستم! در Rubera...
خوشحال ميشم ببينمتون:)

voodoo

Registered User
لایک‌ها
0
پرنس اف پرشيا رو تموم رفتم عجب بازيه خدايي رودستش بازي نديدم درسته كه يكم آسونه و يكم زود تموم ميشه اما از نظر گرافيك و چي ميگن گيم پلي حرف نداره.

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از en2fa :
والا چی بگم از دست اين forum و برو بچه هاش....
اين ممد بگم چی شده ما رو انداخت به جون اين tibia و بدجور صبح ظهر شب دارم بازی ميکنمش....
از بدی قضيه هم حالا بچه يکی 2 هفته ديگه هم صبر نکرد بگه بازی خوبی هست دقيقاً در فصل امتحانا....
و نتيجه اينجه ديروز امتحان تحليل داشتم نيم ترم و فکر ميکنيد از 6 نمره چند شدم؟!!
0.5
کيف کردی حالا....راضی شدی....ببينم چه خيری ديدی برای بر دوم مارو بندازی؟!!
واسه پس کردن حالا بايد از 14 نمره بشم 9.5....که اينهم عمری و در نتيجه اگه گيرم بيفتی...کلت رو خودم ميکنم!!!!!

حالا آقا بازی اينجوری ديگه چی هست که بشه همچين بگی نگی روی dialup بازی کرد؟
من البته يک چند تا بازی اينجوری پيدا کردم و در ضمن کلی بازی 3d ديدم که خيلی جالب بود برام....

آقا قبلاً تاپيک در اين مورد زده بوديد؟يکم من بيشتر ميخوام بدونم...بهترين بازی و بيشترين بازی که بازی ميکنند در اين سبک چيه و.....
حالا چرا ميزني!من كه نميدونستم امتحان داري.من خودم بدتر از تو شدم همچي كه آنلاين ميشم چشمم به آيكونش ميوفته ميرم تو ديگه هم تا 5 كه به اجبار ميام بيرون نميتونم ولش كنم.حالا ديگه نميگم" متاسفانه World of warcraft رو نميشه تو ايران بازي كرد بجاش ميگم خدا رو شكر!!" چون واقعا بعد چند ماه سر از تيمارستان در ميوردم(يا شب تو كارتن ميخوابيدم) چون اصلا نميتونم بزارم كنار.

اما منظورت كدوم تاپيكه كه اينجور بازي كرده باشن؟آخه كسي قبلا از اينا بازي نكرده فقط يه بار blueman از يه بازي به اسم gunbound گفت كه اونم با دايال آپ خيلي اذيت ميكنه.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
بالاخره من هم Call Of Duty رو گرفتم.و دارم بازيش ميكنم.و ديگه در مورد اينكه چقدر اين بازي فوق العاده هست هم نمينويسم چون همه ميدونيد ;) ميتونم بگم بهترين بازي FPS از نوع جبهه و جنگ واقعگرايانه هست كه تا بحال ديدم.

بعد از روزها باز سري به WC3 زدم.. اينم جزو بازيهايي هست كه الان بازي ميكنم,اما اصلا جذابيت اوايلش رو برام از دست داده خيلي خسته كننده شده برام..اصلا حوصلم نمياد تمومش كنم.شايد به اين خاطر كه چندين ماه ولش كرده بودم و حالا خواستم ادامه بدم اينجور شده. :eek:

voodoo

Registered User
لایک‌ها
0
بعد از روزها باز سري به Wc3 زدم.. اينم جزو بازيهايي هست كه الان بازي ميكنم,اما اصلا جذابيت اوايلش رو برام از دست داده خيلي خسته كننده شده برام..اصلا حوصلم نمياد تمومش كنم.شايد به اين خاطر كه چندين ماه ولش كرده بودم و حالا خواستم ادامه بدم اينجور شده.

من اصلا با اوليش هم حال نكردم شايد براي اين بود كه اونموقع زبونشون رو سرم نميشد.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من شرمنده حس quata کردنم نبود.....
اما ممد منظورم اين بود که خوب حالا اگر يک تاپيک در مورد اين بازی ها نيست لطفاً يکی درست کن....
من خودم کلی گشتو گزار در اينترنت کردم و به يک نتايجی رسيدم اما خوب الان وقت امتحانات هست و حس مرتب کردن و نوشتن رو خيلی ندارم...

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
در حال حاضر درگير بازي زندگي هستم. توي مرحله اولش هم موندم حسابي. حتي قوانين بازي رو هم بلد نيستم. كسي نيست اين بازي رو بلد باشه؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از sefrvayek :
در حال حاضر درگير بازي زندگي هستم. توي مرحله اولش هم موندم حسابي. حتي قوانين بازي رو هم بلد نيستم. كسي نيست اين بازي رو بلد باشه؟

همچنين.منتهي من تو مرحله سوم فكر كنم گير كردم.متاسفانه تو اين بازي چيت كد ها هم Disable هست. :eek:
سبك بازيش هم RPG بود تا قبل اين مرحله ,اما اين مرحلش استراتژي از نوع Turn Base گمونم باشه :rolleyes:

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از rammstein_persia :
همچنين.منتهي من تو مرحله سوم فكر كنم گير كردم.متاسفانه تو اين بازي چيت كد ها هم Disable هست. :eek:
سبك بازيش هم RPG بود تا قبل اين مرحله ,اما اين مرحلش استراتژي از نوع Turn Base گمونم باشه :rolleyes:
حالا از سبک که گذشته کاشکي اين بازي سيو داشت.آدم هر کاريو که ميخواست قبلش يه سيو ميکرد ميرفت جلو نميشد بر ميگشت يه لود ميزد خيلي حال ميداد.
نتيجه گيري:زندگي بازي نيست اين بازيه که زندگيه!

voodoo

Registered User
لایک‌ها
0
حالا از سبک که گذشته کاشکي اين بازي سيو داشت.آدم هر کاريو که ميخواست قبلش يه سيو ميکرد ميرفت جلو نميشد بر ميگشت يه لود ميزد خيلي حال ميداد

اخ كه چه حالي ميداد اگه سيو داشت نمي دونم براي شما هم پيش اومده يانه من بعضي وقتي وقتي بازي ميكنم كه كوييك سيو داره مثل مكس پين هر 2 دقيقه يه سيو ميزنم بعد از چند مدت عادت ميكنم از پاي كامپيوتر كه بلند ميشم هركاري ميخوام بكنم اولش ميخوام سيو كنم اما حيف كه نميشه.

بازي زندگي هم كه ديگه گفتن نداره فقط من اميد وارم كه تو وژن هاي بعدي كارت گرافيكه جواب بده مال قديمي ها كه ديگه مرخصه.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اين بازی زندگی ديگه چيه؟اسم انگيليسيش چيه؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
منم آخرين بازي كه تموم كردم Call Of Duty هست كه امروز تموم شد.ولي چقدر كوتاه بود.. :specool:

Sassan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
34
به نقل از voodoo :
پرنس اف پرشيا رو تموم رفتم عجب بازيه خدايي رودستش بازي نديدم درسته كه يكم آسونه و يكم زود تموم ميشه اما از نظر گرافيك و چي ميگن گيم پلي حرف نداره.

I got that game two days ago.​

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
آقا ما امروز با كلي شوق و ذوق دو تا بازي جديد خرديم :

Prince Of Persia : The Sands Of Time
Cold Zero : The Last Stand

اما اين Prince Of Persia آب پاكي رو ريخت رو دست ما وقتي نصبش كردم :

Your videocard « NVIDIA GeForce4 MX 440 » is not supported.
Your videocard does not support some required features ( MIN_SIMULTANEOUS_TEX_4 ).
Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements.
Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements.

:D :wacko: :thumbsdow

بعد هم گفت با اين وجود ميخواي اجراش كني؟؟ من بيچارم گفتم آره! كه نتونست و از بازي خارج شد و گفت فايل ريد مي رو بخون!

بهرحال مشخصات سخت افزاري اين بازي از اين قراره :

-Minimum Configuration:
Win 98 SE/ME/2000/XP Only
DirectX 9.0b
800 MHz Pentium III, AMD Athlon or equivalent
256 MB RAM
NVIDIA GeForce 3 or higher (excluding NVIDIA GeForce 4 MX), ATI Radeon
8500 or higher, Matrox Parhelia
DirectX 8.0 compatible sound device
1.4 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required

-Recommended Configuration:
Win 98 SE/ME/2000/XP Only
DirectX 9.0b
1.2 GHz Pentium 4, AMD Athlon or equivalent
256 MB RAM
NVIDIA GeForce 4 or ATI Radeon 9500
DirectX 8.0 compatible sound device
1.4 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required

خب ديگه..موقشه كه اين كارت گرافيكم رو ازتقا بدم واقعا! :grrr: فكر نميكردم ديگع به اين زودي رسما بازي اي بياد كه اصلا نتونه (حتي كند و ضعيف) اجراش كنه! :(

------------------------------------------------------------------------------

اون Cold Zero : The Last Stand هم هنوز وقت نكردم ببينم چيه..اما بازي اي هست از شركت JoWood (كه بازي
Neighbours From Hell رو ساخته) و فكر كنم يكبار قبلا اينجا حرف اين بازي شده...

در ضمن علاوه بر اينها من هنوز دارم WC3 رو هم بازي ميكنم! هي ولش ميكنم گاهي اما ميرم جلو حوصلم بياد.

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
:weird: اين بازی Cold Zero من مشکل دارم ايستالش کردم ولی بازی اجرار نميشه

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از خوبی کن :
:weird: اين بازی Cold Zero من مشکل دارم ايستالش کردم ولی بازی اجرار نميشه
اجرا نميشه چه پيغامي ميده؟ كرش ميشه؟ يا از بازي مياد بيرون؟ يا چي؟ با اون سيستم قوي كه تو داري بايد راحت اجرا شه..
من كه خيلي راحت نصبش كردم و خوب هم اجرا ميشه...

راستي بازي جالبيه.البته هنوز خيلي كم بازيش كردم اما بنظر مياد بازي صاحب سبكي هست.ميشه گفت تركيبي از
اكشن + يكم استراتژي هست.زاويه دوربين هم از بالاست.بد نيست امتحانش كنيد.

voodoo

Registered User
لایک‌ها
0
كسي ميدونه كه Tron2 توي بازار هست يانه؟؟؟

بالا