rammstein_persia
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,094
- لایکها
- 19
به نقل از hossein128 :سلام
ميخواستم بپرسم كه جرا وقتي كه بازي رو اجرا ميكوني يك صفحه ابي نشون ميده
اگه تو مرحاه حاش كمك خاستي بگو
كدوم بازي منظورته؟
به نقل از hossein128 :سلام
ميخواستم بپرسم كه جرا وقتي كه بازي رو اجرا ميكوني يك صفحه ابي نشون ميده
اگه تو مرحاه حاش كمك خاستي بگو
حالا چرا ميزني!من كه نميدونستم امتحان داري.من خودم بدتر از تو شدم همچي كه آنلاين ميشم چشمم به آيكونش ميوفته ميرم تو ديگه هم تا 5 كه به اجبار ميام بيرون نميتونم ولش كنم.حالا ديگه نميگم" متاسفانه World of warcraft رو نميشه تو ايران بازي كرد بجاش ميگم خدا رو شكر!!" چون واقعا بعد چند ماه سر از تيمارستان در ميوردم(يا شب تو كارتن ميخوابيدم) چون اصلا نميتونم بزارم كنار.به نقل از en2fa :والا چی بگم از دست اين forum و برو بچه هاش....
اين ممد بگم چی شده ما رو انداخت به جون اين tibia و بدجور صبح ظهر شب دارم بازی ميکنمش....
از بدی قضيه هم حالا بچه يکی 2 هفته ديگه هم صبر نکرد بگه بازی خوبی هست دقيقاً در فصل امتحانا....
و نتيجه اينجه ديروز امتحان تحليل داشتم نيم ترم و فکر ميکنيد از 6 نمره چند شدم؟!!
0.5
کيف کردی حالا....راضی شدی....ببينم چه خيری ديدی برای بر دوم مارو بندازی؟!!
واسه پس کردن حالا بايد از 14 نمره بشم 9.5....که اينهم عمری و در نتيجه اگه گيرم بيفتی...کلت رو خودم ميکنم!!!!!
حالا آقا بازی اينجوری ديگه چی هست که بشه همچين بگی نگی روی dialup بازی کرد؟
من البته يک چند تا بازی اينجوری پيدا کردم و در ضمن کلی بازی 3d ديدم که خيلی جالب بود برام....
آقا قبلاً تاپيک در اين مورد زده بوديد؟يکم من بيشتر ميخوام بدونم...بهترين بازی و بيشترين بازی که بازی ميکنند در اين سبک چيه و.....
بعد از روزها باز سري به Wc3 زدم.. اينم جزو بازيهايي هست كه الان بازي ميكنم,اما اصلا جذابيت اوايلش رو برام از دست داده خيلي خسته كننده شده برام..اصلا حوصلم نمياد تمومش كنم.شايد به اين خاطر كه چندين ماه ولش كرده بودم و حالا خواستم ادامه بدم اينجور شده.
به نقل از sefrvayek :در حال حاضر درگير بازي زندگي هستم. توي مرحله اولش هم موندم حسابي. حتي قوانين بازي رو هم بلد نيستم. كسي نيست اين بازي رو بلد باشه؟
حالا از سبک که گذشته کاشکي اين بازي سيو داشت.آدم هر کاريو که ميخواست قبلش يه سيو ميکرد ميرفت جلو نميشد بر ميگشت يه لود ميزد خيلي حال ميداد.به نقل از rammstein_persia :همچنين.منتهي من تو مرحله سوم فكر كنم گير كردم.متاسفانه تو اين بازي چيت كد ها هم Disable هست.![]()
سبك بازيش هم RPG بود تا قبل اين مرحله ,اما اين مرحلش استراتژي از نوع Turn Base گمونم باشه![]()
حالا از سبک که گذشته کاشکي اين بازي سيو داشت.آدم هر کاريو که ميخواست قبلش يه سيو ميکرد ميرفت جلو نميشد بر ميگشت يه لود ميزد خيلي حال ميداد
به نقل از voodoo :پرنس اف پرشيا رو تموم رفتم عجب بازيه خدايي رودستش بازي نديدم درسته كه يكم آسونه و يكم زود تموم ميشه اما از نظر گرافيك و چي ميگن گيم پلي حرف نداره.
Your videocard « NVIDIA GeForce4 MX 440 » is not supported.
Your videocard does not support some required features ( MIN_SIMULTANEOUS_TEX_4 ).
Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements.
Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements.
-Minimum Configuration:
Win 98 SE/ME/2000/XP Only
DirectX 9.0b
800 MHz Pentium III, AMD Athlon or equivalent
256 MB RAM
NVIDIA GeForce 3 or higher (excluding NVIDIA GeForce 4 MX), ATI Radeon
8500 or higher, Matrox Parhelia
DirectX 8.0 compatible sound device
1.4 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required
-Recommended Configuration:
Win 98 SE/ME/2000/XP Only
DirectX 9.0b
1.2 GHz Pentium 4, AMD Athlon or equivalent
256 MB RAM
NVIDIA GeForce 4 or ATI Radeon 9500
DirectX 8.0 compatible sound device
1.4 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required
اجرا نميشه چه پيغامي ميده؟ كرش ميشه؟ يا از بازي مياد بيرون؟ يا چي؟ با اون سيستم قوي كه تو داري بايد راحت اجرا شه..به نقل از خوبی کن ::weird: اين بازی Cold Zero من مشکل دارم ايستالش کردم ولی بازی اجرار نميشه