momi gamer
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 32
- لایکها
- 0
من تو ps2 درگیر :
tenchu3
Onimusha 2
rise to honer
tenchu3
Onimusha 2
rise to honer
چي شو تموم كردي؟مگه فوتبالم هم توموم شدنيه؟من كه تا حالا حداقل 20 فصل كامل اين مسترليگشو بازي كردم اما هنوزم دارم بازي ميكنم اينقدر بازي كردم كه اين PES-shop رو همشو خريدم الان 45 هزار تا PES دارم كه كاريش نميشه كرد..كاشكي 6 ستاره هم داشت ديگه آسون شده.به نقل از faridbahal :نميدونم چرا هر چي تمومش ميكنم باز شروع ميشه :lol:
منم we7 رو چندین بار تموم کردم :lol:
پس بزار من پز بدم من يك ماه پيش سايبريا رو تموم كردم شاهد هم دارم ( كاكو ) :lol:به نقل از en2fa :اه....
ياد اين تاپيک بخير...چه اوقاتی داشتيم.....
ايشتالا چند تا بازی تموم کنم بيام اينجا پزشو بدم
چند روز اين syberia 2 رو گرفتم اما هنوز اصلاً وقت نکردم چسب رو cd ها رو باز کنم...و نصبش کنم
واي 20 فصل؟ من تازه فصل پنجمم اما من وقتي رفتم سيوي رو كه اسم بازيكنا رو درست ميكنه ريختم pes ش شد999999 همشون هم خودش باز کرده بود من اصلا خرجش نکردم! همونطور که گفتی خیلی اسون شده من توی هر بازی کمتر از 3-4 تا گل نمیزنم اخه انقدر بازیکن خوب دارمچي شو تموم كردي؟مگه فوتبالم هم توموم شدنيه؟من كه تا حالا حداقل 20 فصل كامل اين مسترليگشو بازي كردم اما هنوزم دارم بازي ميكنم اينقدر بازي كردم كه اين PES-shop رو همشو خريدم الان 45 هزار تا PES دارم كه كاريش نميشه كرد..كاشكي 6 ستاره هم داشت ديگه آسون شده.
منظورت رو نميفهمماما تا حالا چند دفعه گفتم اين بازي وقتي flicker داره خيلي روون اجرا ميشه
سيو we تو pes نمیاد امتحان کرده ام من اون اوایل ور داشتم چند تا بازیکن رو همه قدتاشون رو 99 کردم و چندتاشون رو کوتوله و چندتا هو دراز کردم الان 2 تا اونا رو خریدم به علاوه ی پله مارادونا کان ماتئوس(اینو چون دوسش دارم خریدمش!) ون نیستروی بالاک نئویل ارتگا کلوزه(ایون همون اولاش خریدم) به علاوه ی چند تا بازیکن کره ای اخه تو ماله من خیلی ارزون بودن(ماله شما رو نمیدونم) یه بازیکن دیگه هم به اسم کاکا که دستمزدش 1 هست!!!!! اما قدرتش بالاسراستي سيو مستر ليگتو بده ببينم چه بازيكنايي گرفتي شايد اگه فقط اسم فايل رو عوض كنم توي PES هم اجرا شه يك بار امتحان كنيم ضرر نداره.
بيخيال مهم نيست همين كه روون اجرا ميشه مهمه.به نقل از faridbahal :منظورت رو نميفهمم
سيو we تو pes نمیاد امتحان کرده ام من اون اوایل ور داشتم چند تا بازیکن رو همه قدتاشون رو 99 کردم و چندتاشون رو کوتوله و چندتا هو دراز کردم الان 2 تا اونا رو خریدم به علاوه ی پله مارادونا کان ماتئوس(اینو چون دوسش دارم خریدمش!) ون نیستروی بالاک نئویل ارتگا کلوزه(ایون همون اولاش خریدم) به علاوه ی چند تا بازیکن کره ای اخه تو ماله من خیلی ارزون بودن(ماله شما رو نمیدونم) یه بازیکن دیگه هم به اسم کاکا که دستمزدش 1 هست!!!!! اما قدرتش بالاس
علی جون باورت نمیشه من فارکرای رو نصب کردم رفتم توش فقط ببینم چه جوریه هنوز وقت نکردم بازیش کنم مگه این فوتباله میذاره اخهفريد حسابي قاتي كرديا
ميدونم به خاطر كم بوده بازيه كه تو گير دادي به اين فوتبال . اميدوارم يه كارت خوب بخري اون وقت همه بازيهارو اجرا كني
آره ماتيوس خيلي راحت ميشه باهاش توپ گيري كرد منم خيلي دوستش داشتم كلا تيم دهه نود آلمان رو خيلي دوست داشتم.به نقل از mammad :بيخيال مهم نيست همين كه روون اجرا ميشه مهمه.
بازيكنها هم بهترين بازيكنهاي موجود بازي گرفتم از جمله همين مارادونا البته گوليت بهترين هد زنه بازيه ونباستن هم بهترين شوتزن بكنبائر هم خيلي هافبك دفاعيه عاليه يعني بهترين تو بازي زيكو هم خيلي بازيكن كامليه افنبرگ هم بهترين پاسور هست رايكارد پاسارلا و ماتيوس و نستا هم جز بهترين مدافعان خلاصه همه بازيكناي بزرگ رو گرفتم.
راستي اين Kfore همون كلوزه است؟
البته مشكل نداشتن بازي جديد و اينا نيست اصلا نميتونم كنار بزارم خيلي زياد بازيش ميكنم.
بفرستي ممنون ميشم.به نقل از faridbahal :اگه ميخواي فايل سيو اسم تيمها و بازيكنها رو برات بفرستم
فقط قدرت بعضي ها كمو زياد ميشه