• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درگير چه بازيهايی هستين؟

momi gamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو ps2 درگیر :
tenchu3
Onimusha 2
rise to honer

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از faridbahal :
نميدونم چرا هر چي تمومش ميكنم باز شروع ميشه :lol:
منم we7 رو چندین بار تموم کردم :lol:
چي شو تموم كردي؟مگه فوتبالم هم توموم شدنيه؟من كه تا حالا حداقل 20 فصل كامل اين مسترليگشو بازي كردم اما هنوزم دارم بازي ميكنم اينقدر بازي كردم كه اين PES-shop رو همشو خريدم الان 45 هزار تا PES دارم كه كاريش نميشه كرد..كاشكي 6 ستاره هم داشت ديگه آسون شده.

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من الان rise of nations و syberia2 رو بازي ميكنم.در ضمن
اقايوني كه بازي rise of nations رو داريد لطفا كمك كنيد.
در بازي rise of nations به دليل خرابي فايل game3.cab به مشكل در نصب برخوردم البته يه جوري تونستم بازي رو نصب واجرا كنم.ولي به دليل كپي نشدن فايلهاي خراب فقط حالت quick play رو ميتونم
بازي كنم.
در فايل game3.cab اگر با winrar يا winace بازش كنيد
در فولدرscenario دو فولدر tutorial5 و tutorial6 ميبينيد.در اين فولدرهااگرفايلهاي زير رابرايم بفرستيد احتمالا بازي اجرا ميشه چون بقيه فايلهاي صوتي هستند و فوقش صداها قطع ميشن.
َ[email protected]
tut5.bhs
tut5.sce
tut5.xml

tut6.bhs
tut6.sce
tut6.xml
البته اگر اينترنت سريع داريد و بتوانيد كل محتويات دو فولدر را جايي اپلود كنيد خيلي
بهتر است مجموعا اين دو فولدر حدود 10-15 مگا بايت حجم دارند اما ان 6 فايل مجموعا نزديك 300kb.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اه....
ياد اين تاپيک بخير...چه اوقاتی داشتيم.....
ايشتالا چند تا بازی تموم کنم بيام اينجا پزشو بدم :)
چند روز اين syberia 2 رو گرفتم اما هنوز اصلاً وقت نکردم چسب رو cd ها رو باز کنم...و نصبش کنم

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
اگر مشكلي تو بازي سايبريا بود ما هستيم

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از en2fa :
اه....
ياد اين تاپيک بخير...چه اوقاتی داشتيم.....
ايشتالا چند تا بازی تموم کنم بيام اينجا پزشو بدم :)
چند روز اين syberia 2 رو گرفتم اما هنوز اصلاً وقت نکردم چسب رو cd ها رو باز کنم...و نصبش کنم
پس بزار من پز بدم من يك ماه پيش سايبريا رو تموم كردم شاهد هم دارم ( كاكو ) :lol:

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
چي شو تموم كردي؟مگه فوتبالم هم توموم شدنيه؟من كه تا حالا حداقل 20 فصل كامل اين مسترليگشو بازي كردم اما هنوزم دارم بازي ميكنم اينقدر بازي كردم كه اين PES-shop رو همشو خريدم الان 45 هزار تا PES دارم كه كاريش نميشه كرد..كاشكي 6 ستاره هم داشت ديگه آسون شده.
واي 20 فصل؟ من تازه فصل پنجمم اما من وقتي رفتم سيوي رو كه اسم بازيكنا رو درست ميكنه ريختم pes ش شد999999 همشون هم خودش باز کرده بود من اصلا خرجش نکردم! همونطور که گفتی خیلی اسون شده من توی هر بازی کمتر از 3-4 تا گل نمیزنم اخه انقدر بازیکن خوب دارم
اما انگار قراره توی شماره بعدیش یه جورایی یه گزینه مزینه بذارن خیلی سخت شه تا اونجایی که یادمه

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
بالاخره بعد از چند ماه غيبت صغری من پيدام شد. اونم کجا ؟ اينجا !!! داشتم دنبال پچ شبکه برای NFSU می گشتم اينجا سر در آوردم.
در حال حاضر مشغول بازی Command & Conquer Generals Zero Hour از EA Games هستم. اگه کسی بازی کرده يا نکته اي به نظرش ميرسه ممنون ميشم بگه.
راستی NFSU رو هم چند هفته پيش تموم کردم.همشو با Hard رفتم با Mazda Miata بدون تغيير ماشين.با درصد برد 45.کسی رکورد بهتری نداره ؟ چند هفته پيشم مسابقاتش تو GameNet ها برگزار شد .کسی شرکت نکرده؟ من دير رسيدم.ميگن يه سفر سانفراسيسکو جايزه داشته.!!!

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
كارتم كه fx5200 هست اما تا حالا چند دفعه گفتم اين بازي وقتي flicker داره خيلي روون اجرا ميشه بغير از استاديوم المپيك رم.
راستي سيو مستر ليگتو بده ببينم چه بازيكنايي گرفتي شايد اگه فقط اسم فايل رو عوض كنم توي PES هم اجرا شه يك بار امتحان كنيم ضرر نداره.

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
اما تا حالا چند دفعه گفتم اين بازي وقتي flicker داره خيلي روون اجرا ميشه
منظورت رو نميفهمم
راستي سيو مستر ليگتو بده ببينم چه بازيكنايي گرفتي شايد اگه فقط اسم فايل رو عوض كنم توي PES هم اجرا شه يك بار امتحان كنيم ضرر نداره.
سيو we تو pes نمیاد امتحان کرده ام من اون اوایل ور داشتم چند تا بازیکن رو همه قدتاشون رو 99 کردم و چندتاشون رو کوتوله و چندتا هو دراز کردم الان 2 تا اونا رو خریدم به علاوه ی پله مارادونا کان ماتئوس(اینو چون دوسش دارم خریدمش!) ون نیستروی بالاک نئویل ارتگا کلوزه(ایون همون اولاش خریدم) به علاوه ی چند تا بازیکن کره ای اخه تو ماله من خیلی ارزون بودن(ماله شما رو نمیدونم) یه بازیکن دیگه هم به اسم کاکا که دستمزدش 1 هست!!!!! اما قدرتش بالاس

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
فريد حسابي قاتي كرديا
ميدونم به خاطر كم بوده بازيه كه تو گير دادي به اين فوتبال . اميدوارم يه كارت خوب بخري اون وقت همه بازيهارو اجرا كني

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از faridbahal :
منظورت رو نميفهمم

سيو we تو pes نمیاد امتحان کرده ام من اون اوایل ور داشتم چند تا بازیکن رو همه قدتاشون رو 99 کردم و چندتاشون رو کوتوله و چندتا هو دراز کردم الان 2 تا اونا رو خریدم به علاوه ی پله مارادونا کان ماتئوس(اینو چون دوسش دارم خریدمش!) ون نیستروی بالاک نئویل ارتگا کلوزه(ایون همون اولاش خریدم) به علاوه ی چند تا بازیکن کره ای اخه تو ماله من خیلی ارزون بودن(ماله شما رو نمیدونم) یه بازیکن دیگه هم به اسم کاکا که دستمزدش 1 هست!!!!! اما قدرتش بالاس
بيخيال مهم نيست همين كه روون اجرا ميشه مهمه.

بازيكنها هم بهترين بازيكنهاي موجود بازي گرفتم از جمله همين مارادونا البته گوليت بهترين هد زنه بازيه ونباستن هم بهترين شوتزن بكنبائر هم خيلي هافبك دفاعيه عاليه يعني بهترين تو بازي زيكو هم خيلي بازيكن كامليه افنبرگ هم بهترين پاسور هست رايكارد پاسارلا و ماتيوس و نستا هم جز بهترين مدافعان خلاصه همه بازيكناي بزرگ رو گرفتم.
راستي اين Kfore همون كلوزه است؟

البته مشكل نداشتن بازي جديد و اينا نيست اصلا نميتونم كنار بزارم خيلي زياد بازيش ميكنم.

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
از همه بيشتر با ماتيوس ت حال كردم!
اگه يه مشتري پيدا شه پله و مارادونا رو ميفروشم خيلي مصدوم ميشن
همون طور كه ميدوني اسم بازيكن ها بايد حتما فرق داشته باشه چون اون كسي كه اينا رو درست كرده و تو سيوش رو گرفتي حتما هومن كسي نيست كه منم سيوش رو داشته باشم منظورم اسم بازيكناس
تو ماله من كلوزه رو klose نوشته
دروازبانت کیه؟
فريد حسابي قاتي كرديا
ميدونم به خاطر كم بوده بازيه كه تو گير دادي به اين فوتبال . اميدوارم يه كارت خوب بخري اون وقت همه بازيهارو اجرا كني
علی جون باورت نمیشه من فارکرای رو نصب کردم رفتم توش فقط ببینم چه جوریه هنوز وقت نکردم بازیش کنم مگه این فوتباله میذاره اخه
کارتم خیلی خوب نیست اما تا حالا نشده بازیی رو نیاره
radeon 9200 TE 128MB

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
فريد جون پس كارته تو هم رديف مثل ما بد بخت بيچاره ها نيستيد كه MX 440 داشته باشيد
ولي هنوزم من كارتم رو دوست دارم آخه از اون قديميا هستش
من امروز بازيه Painkiller رو تموم كردم . بازيه جالبي بود ولي خيلي خشونت داره . خيلي هم آسونه ولي طول ميكشه هر مرحله .

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
اقا من قبل از اين كارت از شما هم بدبخت بيچاره تر بودم كارتم ati rage128 pro بود یه چیزی تو مایه های tnt2 البته همین فوتبال رو اجرا میکرد ولی خیلی اروم!! اما قیافش خیلی خوشگل بود

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از mammad :
بيخيال مهم نيست همين كه روون اجرا ميشه مهمه.

بازيكنها هم بهترين بازيكنهاي موجود بازي گرفتم از جمله همين مارادونا البته گوليت بهترين هد زنه بازيه ونباستن هم بهترين شوتزن بكنبائر هم خيلي هافبك دفاعيه عاليه يعني بهترين تو بازي زيكو هم خيلي بازيكن كامليه افنبرگ هم بهترين پاسور هست رايكارد پاسارلا و ماتيوس و نستا هم جز بهترين مدافعان خلاصه همه بازيكناي بزرگ رو گرفتم.
راستي اين Kfore همون كلوزه است؟

البته مشكل نداشتن بازي جديد و اينا نيست اصلا نميتونم كنار بزارم خيلي زياد بازيش ميكنم.
آره ماتيوس خيلي راحت ميشه باهاش توپ گيري كرد منم خيلي دوستش داشتم كلا تيم دهه نود آلمان رو خيلي دوست داشتم.
مارادونا بهترين بازيكن كل اين بازيه ميخواي بفروشيش؟خوب طوري بازيكن كه از پشت تكل نكنن يعني سريع پاس بده يكو دو كن تا مصدوم نشه.در ضمن هيچ وقت هيچ كس اين بازيكنها رو نميخره مگر اينكه معاوضشون كني.اما پله به اون صورت بدرد نميخوره دي استفانوي آرژانتيني يا اوزه بيو پرتالي خيلي بهترند.
من اصلا اسم بازيكنا رو دست نزدم اونايي كه ميدونستم و حالشو داشتم خودم درست كردم بقيه اشم همينجوري دست نخورده.
دروازبان هم ياشين روسي رو خريدم آخه كان كند و پرشش كمه اما دريافتش خيلي خوبه در صورتي كه ياشين همه چيش بالاست.

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از faridbahal :
اگه ميخواي فايل سيو اسم تيمها و بازيكنها رو برات بفرستم
فقط قدرت بعضي ها كمو زياد ميشه
بفرستي ممنون ميشم.

بالا