• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الگوریتم پنگوئن 4 گوگل و تغییرات ناگهانی در رتبه بندی گوگل از روی اول سپتامبر

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام

دوستان در این مدت دو هفته کاهش رتبه ای در نتایج گوگل داشتید ؟

طبق نقل قول های کمپانی های بزرگ سئو یک اپدیت بزرگ رخ داده توی این دو هفته که ربطی به گوگل پنگوئن نداره ولی باعث شده که رتبه ها خیلی تغییرات داشته باشند

https://moz.com/google-algorithm-change

Last edited:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
سلام

کلیه سایت هایی که روی نت افراز داشتیم و وردپرسی بودن با افت شدید رتبه مواجه شدن

در حد سه صفحه مثلا سقوط کردن

این مورد برای شمام پیش اومده ؟

خیر ! فک نکنم ربط داشته باشه

30r.sadegh

Registered User
لایک‌ها
82
برای من روی یکی از سایتام یه روز آمار نصف میشه فرداش دوبرابر حالت معمول کلا این چند روز نوسان خیلی داره
خرید و فروش سایت الان ریسکه

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اینی که من میگم یه چیز معمولی نیستش

خیلی از وبسایت های سئوی خارجی و آنالیزگر رفتارهای موتورهای جستجو در موردش نوشتن

Sent from my SM-G928C using Tapatalk

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
بک لینک خریدین برا سایتاتون؟
از این بک لینک کیلویی ها!

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
نه

اتفاقا خیلی از اینایی که بک لینک خریدن سر جاشون هستن

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
اینی که من میگم یه چیز معمولی نیستش

خیلی از وبسایت های سئوی خارجی و آنالیزگر رفتارهای موتورهای جستجو در موردش نوشتن

آقا درسته چک شد . من یه وبلاگ داشتم با خرید بیمه عمر صفحه اول بود همیشه الان رفته صفحه 4 . با خرید بیمه عمر ارزان اولین گزینه بود الان شده سوم . یعنی اینی که میگم ماه ها رتبش همین بودا .

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
درسته جواد جان منم تو سایت های خارجی خوندم و درسته
اما مقطعیه
یکی از سایت های خودم از صفحه دو رفته بود به صفحه 10 ولی امروز برگشت سرجاش

حس میکنم بیشتر سایت و دومین های جدید رو هدف گرفته

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
بله، احتمالاً آپدیتی رخ داده، این چند روز نوسان خیلی زیاد بوده.
Capture.JPG

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
ما تو سپتامبر یه افزایش یهویی داشتیم که بعد دو روز دوباره کاهش یهویی پیش اومد، یحتمل برای ما به خاطر عید قربانی چیزی بوده ولی شاید به اینی که جوات میگه هم ربط داشته باشه!

ولی جوات @javadth باید متنش تو سایت هارم نقل قول کنی این چه مدل پستیه؟ :D

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
چند روزه تغییرات رخ داده ... :angrybirds8:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
بله، ایندکس صفحه اصلی سایت ما که با مهمترین کلمه کلیدی بالا بود چند روزی هست که کلا حذف شده!

seomanager

Registered User
لایک‌ها
189
برای ما هم همین طور!
بعد 2 سال در جایگاه اول یه دفعه رفتیم پیج های دیگه!

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
درسته جواد جان منم تو سایت های خارجی خوندم و درسته
اما مقطعیه
یکی از سایت های خودم از صفحه دو رفته بود به صفحه 10 ولی امروز برگشت سرجاش

حس میکنم بیشتر سایت و دومین های جدید رو هدف گرفته

نه

من با هر سایتی از سایت های خودم یا رقیبا چک میکنم یه جای کار میلنگه

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
اگر این تعغییرات با افزایش ناگهانی کرول صفحات است بگفته گوگل مشکل خاصی نیست و یک تشخیص الگریتمی برای اون مقطع خاص هست اما در عمل اکثرا معتقدن پیش اگهی الگریتم پنالتی جدید هست که گوگل باز به شیوه انکار مبهم داره اونو اعمال می کنه اگر نتیجه تست اولیه و ریزش سایت ها زیاد باشه گوگل محافظه کارانه سعی می کنه با قدرت کمتری الگریتم پنالتی رو اعمال کنه و اگر ریزش سایت ها کم باشه پنالتی با قدرت تمام اعمال می شه در عمل نیز می بینیم همینطوره کاهش رتبه در کلیدی های همگون و نا همگون حذف اندکسی و افزایش تصاعدی ارور های محتوای تکراری در سرچ ارگانیک علامت های پر شاخه پنالتی هست که البته برای تشخیص نهایی نیاز به انلیز دقیقتر از وب مستر داره این عوامل به منطقه جغرافیای نیر ارتباط مستقیمی داره ریزش سایت و افت رتبه ممکنه برای برخی مناطق بیشتر و حتی فاجعه باشه اما به نظر من گوگل داره طرح یکسان سازی الگریتم و پارامتراش رو برای کل شبکه اعمال میکنه که ظرف سه روز گذشته برخی سیگنال های اون رو نشون داد که در اینصورت باید منتظر رخداد های زیادی باشیم امیدوارم هرچی که هست کمترین مشکل رو برای وب سایت های ما داشته باشه چرا که مشکلات به اندازه کافی هست

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اگر این تعغییرات با افزایش ناگهانی کرول صفحات است بگفته گوگل مشکل خاصی نیست و یک تشخیص الگریتمی برای اون مقطع خاص هست اما در عمل اکثرا معتقدن پیش اگهی الگریتم پنالتی جدید هست که گوگل باز به شیوه انکار مبهم داره اونو اعمال می کنه اگر نتیجه تست اولیه و ریزش سایت ها زیاد باشه گوگل محافظه کارانه سعی می کنه با قدرت کمتری الگریتم پنالتی رو اعمال کنه و اگر ریزش سایت ها کم باشه پنالتی با قدرت تمام اعمال می شه در عمل نیز می بینیم همینطوره کاهش رتبه در کلیدی های همگون و نا همگون حذف اندکسی و افزایش تصاعدی ارور های محتوای تکراری در سرچ ارگانیک علامت های پر شاخه پنالتی هست که البته برای تشخیص نهایی نیاز به انلیز دقیقتر از وب مستر داره این عوامل به منطقه جغرافیای نیر ارتباط مستقیمی داره ریزش سایت و افت رتبه ممکنه برای برخی مناطق بیشتر و حتی فاجعه باشه اما به نظر من گوگل داره طرح یکسان سازی الگریتم و پارامتراش رو برای کل شبکه اعمال میکنه که ظرف سه روز گذشته برخی سیگنال های اون رو نشون داد که در اینصورت باید منتظر رخداد های زیادی باشیم امیدوارم هرچی که هست کمترین مشکل رو برای وب سایت های ما داشته باشه چرا که مشکلات به اندازه کافی هست

این مورد از اول سپتامبر در امریکا شروع شده و بعدش اروپا مثل اسپانیا و المان و الانم رسیده ایران

چیزی که هستش دقیقا سایت های سالمتر بیشترین ریزش رو داشتن

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
در امریکا با افزایش شدید کرولینگ صفحات و افزایش حضور انفجاری و طولانی مدت رباتک های گوگل در صفحات شروع شد که بلافااصله شائبه اعمال پنالتی قوت گرفت در نتیجه گوگل دستپاچه اعلام کرد همه این ها مقطعی هست و نگران نباشید اما حل نشد بلکه بدتر شد سکوت این روزای گوگل نگرانی رو بیشتر کرده بعد از اعلان نتیجه تست کامپیوتر کوانتومی گوگل همه منتظر قدرت گرفتن و در اختیار گرفتن سهم بیشتر هوش مصنوعی نسبت به عامل انسانی در الگریتم های گوگل بودیم که گویا درست هم هست نتیجش اعمال یکسان همه الگریتم های گوگل از جمله اگریتم های پنالی هست در همه مناطق جهان ایرادی که از مدت ها قبل به گوگل گرفته میشد این بود که در برخی مناطق به عمد مسامحه میکنه و الگریتم پنالتی رو دیمی! اجرا می کنه چیزی که گوگل بشدت رد می کرد ! اما در عمل این چنین نبود همون موقع اکثرا معتقد بودن توانایی گوگل در رد زنی و اعمال پنالتی بخصوص در برخی مناطق که الودگی گسترده هست بسیار پایینه اما چون نمی خواد به ضعف خودش اقرار کنه روش انکار رو در پیش گرفته! اما بعد از انقلاب بزرگی علمی در ظرف سه سال گذشته بخصوص در بحث فیزیک کوانتوم بلاخره گوگل گویا به ضعفای خودش تا حدی ابتدایی غلبه کرده و داره طرح یکسان سازی رو پیدا میکنه
اینکه چرا داره از سایت های سالم شروع میشه امری طبیعی هست اگر از دید هوش ماشینی بهش نگاه کنیم کاهش مصرف انرژی با بازدهی بالا پس اول از سایت های که پیش بینی میکنه سالمتر هست شروع کرده پالایش می کنه و سیگنال می فرسته تا ادمین ها الودگی ها رو رفع کنند تا درنتیجه رتبه بندی احتمالی و چینش تازه گوگل رتبه مناسبی کسب کنند پس اول سالم ها و بعد نوبت به بقیه میرسه که به همینشکل پله ای برخورد میشه تا به اون سیاهترین ها برسه که تکلیفشون مشخصه! ببینید این برخورد ها در هر منطقه ممکنه متفاوت باشه ممکنه درایران بنگلادش پاکستان و اسیای مرکزی شدید و در برخی مناطق بسیار ضعیف باشه و اصلا دیده نشه! اینو رو هوش غالب تشخیص میده وواقعا پیش بینیش برای هیچ انسانی مقدور نیست گفتم امیدوارم همه این ها یه موج گذرا باشه و رد شه بره اما حتی اگر اینطور باشه یه تلنگری هست تا فقط به دنبال محتوا باشیم و از روش چیتینگ و فرکانس سازی تشدیدی با استفاده از دیگر پارامتر ها دوری کنیم گوگل بشدت این روزها غیر قابل پیش بینی هست هیچ قایقران با تجربه ای دور گرداب نمی چرخه!

بالا