akbar2jenseh
در نحوه زندگی پدر بزرگم که خدا بیارمزه و اخیرا در خدمتم و یک سرهنگی داریم که کل اجا به خودش ندیده و انسان بسیار شدیدا خوبی هستند که درجه و مقام و ... به هیچ عنوان ایشون رو تحت تاثیر قرار نداده و در بیانات خودش میفرمایند که انسان هیچ ارزشی نداره و این درجات به هیچ دردی نمیخورن و تا میتونه مشکل همه رو حل میکنه . رفتن به اتاقشون و حرف زدن و دیدار باهاشون در هر لحظه به سادگی آب خوردنه و هر موقع بخوای میشه رفت تو که در مقابل فرماندهان دیگه اصلا اینطور نیست . از گردان های دیگه میان و حرفشون رو به ایشون میگن . حتی در محوطه تیپ می چرخه و از مشکلات و مرخصی سربازان سوال میکنه و در صدد حل برمیاد . در کار و انسانیت ایشون رو الگوی خودم قرار دادم . به ثمره لطف ایشونه که همه تو گردان ما راحت خدمت میکنن .
حرف الگو در زندگی مال بچگی ها بود مال تو کتاب های چرت و پرتی
الگی دیگه چیه؟! تو این زندگی شل بزنی سفت میخوری
اتفاقا کاملا برعکسه! اینیکه میگم اونموقع ک این تاپیکو زدم بهش اعتقاد نداشتم ولی الان میبینم دقیقا شخصیت ادما از روی قهرماناشون ساخته میشه و کل جامعم بشدت تحت تاثیر همین قهرماناس! و نکته جالب توجه اینه ک ادما اکثر نمیدونن از کی الگو گرفتن و دلیل خیلی از عادتاشون چیه فکر میکنن خودشون از اول همین بودن ولی کاملا برعکسه فقط باید برگردی ببینی تو گذشته چ الگوهای رفتاری براشون جالب بوده و دنبالش میکردن! البته اینم بگم این الگو یکنفر نیست تو هر مورد از یکی الگو میگیریم!حرف الگو در زندگی مال بچگی ها بود مال تو کتاب های چرت و پرتی
الگی دیگه چیه؟! تو این زندگی شل بزنی سفت میخوری
تقلید در روانشناسیچتاپیکایی میزدم جوون بودم
اتفاقا کاملا برعکسه! اینیکه میگم اونموقع ک این تاپیکو زدم بهش اعتقاد نداشتم ولی الان میبینم دقیقا شخصیت ادما از روی قهرماناشون ساخته میشه و کل جامعم بشدت تحت تاثیر همین قهرماناس! و نکته جالب توجه اینه ک ادما اکثر نمیدونن از کی الگو گرفتن و دلیل خیلی از عادتاشون چیه فکر میکنن خودشون از اول همین بودن ولی کاملا برعکسه فقط باید برگردی ببینی تو گذشته چ الگوهای رفتاری براشون جالب بوده و دنبالش میکردن! البته اینم بگم این الگو یکنفر نیست تو هر مورد از یکی الگو میگیریم!
ملموسترین مثالی ک میتونم بزنم الگوهای سینمایی خودمونن! یزمان بود سینمای ما سمت دفاع مقدس و جنگ و دفاع از ناموس و اینا خیلی میچرخید! فیلمایی نشون میدادن ک تو خیلیاش قهرمانا زنا بودن!
ی فیلمی بود یادمه علی نصیریانم توش بازی کرده بود ک اینا تو ی روستایی بودن بعد فکر کنم روسا ازشون میخواستن تسلیم شن و اینام نشدنو همه مردو زن تفنگ بدست رفتن جلو جنگیدن! فکر کنم اخرشم انداختنشون بیرون و خیلیاشونم تو فیلم مردن! تا فیلمای دفاع مقدسی یادمه یکیش بود ی دختر فلجی بود ک وقتی خرمشهرو گرفتن میخواستن سربازای خودمون اونو از شهر خارج کنن و تو این مسیر 10 20 تا سرباز مرد مردن تا ی دختر از شهر خارج شد! فاز فداکاریو دفاع از ناموس و ... . اونموقع جو جامعه هم دقیقا همین بود! کمتر تجاوز داشتیم! طرف تو محل از ترس پسرای محل جرعت نداشت ب دختراش تیکه بندازه یا دختره تو کوچه خودشون امنیت داشت چون میگفت بچه محلامون هوامو دارن! اینا چیزاییکه خودم دیدم!
بعد فاز سینما رفت سمت فیلمایی مثل اتش بس و اینا و کلا همه چی عوض شد! قهرمان دخترا شد مهناز افشار! فاز کل کل بین دختر و پسر دعوا و اینکه اخر بهم برسن! الانم دقیقا همینه :دی
البته مثال خیلی زیاده ها ولی نمیخوام متن طولانی تر ازین بشه :دی
اینی ک شما میگی قبول دارم ولی این میشه همون بحث کلشیه ایه " متاسفانه ما ایرانیا ..... " ک جای خالیو میشه 1000 مدل پرش کرد!
یادته یه زمانی سریال برره بوداینی ک شما میگی قبول دارم ولی این میشه همون بحث کلشیه ایه " متاسفانه ما ایرانیا ..... " ک جای خالیو میشه 1000 مدل پرش کرد!
اینکه دنبال عامل مقصر بگردیم راحت ترین کاره ولی اگه بشینیم ی لول عقبترو بررسی کنیم و ببینیم چ عاملایی ماثر بودن تا این افراد مقصر شدن و اونو اصلاح کنیم هم سخت تره (چون خیلی وقتا خودمونم توش دخیلیم و طاقت نداریم خودمونو اصلاح کنیم و میذاریمش کنار :دی) هم کارامدتر!
دوتا از اصلیاش یکی صداسیماس مخصوصا برنامه های کودک , یکی سیستم اموزشی!
ینی اینجوری بخوام خلاصه بگم شما همین سیستم اموزشی مارو + برنامه های صدا سیما قالب کن رو پیشرفته ترین کشور میبینی ک در عین نابوری هیچ تاثیری روشون نداره :general707: و سرماه اتیشش میزنن چرا؟ چون مردمش کتاب میخونن! تا وقتی مردم نفهمن افسارشون دست خودشون نیست و ی عده دیگه هروقت دوست داشته باشه دست میذاره رو تعصباشون و هرجا بخوان میبرنشون حتی ممکنه ب قیمت جونش تموم بشه هیچ اتفاقی نمیوفته!
ولی اگه اگاهی پیدا کنن (با مطالعه) اونموقع اون دوتا سیستم ماثر مجبورن خودشونو اصلاح کنن و اتفاقای خوبی میوفته