شما که استارتر هستین باید بدونینشرایط تسویه حساب چطوره ؟
الان که به 100 دلار میرسه فقط کافیه اطلاعات وب مانی رو بدیم و 30 روز بعد واریز میکنن ؟
یا باید درخواست واریز هم بدیم ؟
خب اگه تا ماه اول موجودی تون 70 دلار شد ( در آخرین روز ماه میلادی ) نمیشه پرداختش کنن باید صبر کنید تا با اضافه شدن موجودی ماه بعد و رسیدن به صد دلار پرداخت صورت بگیرهسلام
ببخشید این سوال رو میپرسم!
(ولی با توضیح یکی از دوستان گیج شدم!)
الان اگر از امروز پنلمون شروع به درآمد کسب کردن بشه و تا یک ماهه دیگه موجودیش مثلا 70 دلار بشه!
و ماه بعد مثلا 160 دلار...
این سایت چقدرش رو به حسابمون میریزه ؟!؟!؟
و
از ماه بعد دیگه هرماه هر چقدر موجودی داشته باشیم رو برامون واریز میکنه ؟
ممنون
خب اگه همون ماه اول 100 دلار بشه چی ؟!؟!؟خب اگه تا ماه اول موجودی تون 70 دلار شد ( در آخرین روز ماه میلادی ) نمیشه پرداختش کنن باید صبر کنید تا با اضافه شدن موجودی ماه بعد و رسیدن به صد دلار پرداخت صورت بگیره
اگر بخام رو ماههای شمسی مثال بزنم میتونم بگم 10هم شهریور درآمد ماه تیر رو واریز میکنن به شرط اینکه درآمد ماه تیر به 100 دلار یا بیشتر رسیده باشهخب اگه همون ماه اول 100 دلار بشه چی ؟!؟!؟
(مگه ماه بعد نمیریزن!؟)
ميتوني از سايت payment24.ir استفاده كني حساب وبماني يا پاونييرشون رو وارد ميكني بعد كه ريختن به حساب اونا بهشون پيام ميدي اونا بهت پولت رو به تومن ميدن. :general609:من نمیتونم با وب مانی کار کنم -
دوستان کسی پیشنهادی داره ؟
سلام.ميتوني از سايت payment24.ir استفاده كني حساب وبماني يا پاونييرشون رو وارد ميكني بعد كه ريختن به حساب اونا بهشون پيام ميدي اونا بهت پولت رو به تومن ميدن. :general609:
جديدا واسه من درآمدش خوب شده واسه شمام همين طوره؟ :general210:
- :general210: