شما دانشمند و همه کاره تبلیغ سایتت کردی افرین دوست عزیزعزیزم بلدی از Google استفاده کنی؟ یا دانش دو ساله خودت رو از اون برتر می دونی؟ اگه می دونی که هیچ! همچنان استفاده کن از این ویروس. اگه هم 0.1% یه روزی به دانش خودت شک کردی فقط یکم توی گوگل به انگلیسی در مورد این بدافزار سرچ کن! فقط پنج دقیقه وقت بذاری می بینی چی هست این. چرا اون یکی دانلود منیجر ها این همه کار روی سیستم نمی کنن؟ حتما ضعیف هستن و این بدافزار قوی هست نه؟ یکم تحقیق کنید بعد حرفی بزنید! خواهش کردم!!
دوست عزيز شما بايد وقتي ميخواي نحوه دريافت كد رو انتخاب كني گزينه direct رو انتخاب كني و لينك ميده بهت تا روي يك تصوير مثل دكمه سبز دانلود بزاري.سلام
من ثبت نام کردم یه کد داد گذاشتم ولی بنر سبز دانلود نیست و به صورت تصادفی بنر تغییر میکنه
چطوری باید بنر سبز رو بزارم؟!
مرسی
ببین با کی ها شدیم 70 میلیون . من دو ساله از iLivid استفاده میکنم . این آی لیوید فقط یه دانلود منیجر هستش چرا متوجه نیستین . الان خود دانلود منیجر به خیلی چیز ها تو سیستم دسترسی داره. از فایل ها گرفته تا داخل نت که وقتی میزنین دانلود استارت بخوره . این آی لیوید یه کم پیشرفته تر از دانلود منیجر معمولی هست و با گریس مانکی و افزونه های مرورگر کار میکنه و واسه خاطر همین مرورگر رو زیر فشار میزاره و همتون فک میکنین که مرورگر گیج شده . :general309: این شرکت آی لیوید بالای چندین میلیارد دلار هزینه کرده تا تو بین سیستم های کل دنیا رایج شه چون بعد از مدتی این نرم افزار رمز میخواد که برای گرفتن رمز باید خرید کرد . ( دقیقا مثل دانلود منیجر معمولی )
شما دانشمند و همه کاره تبلیغ سایتت کردی افرین دوست عزیز
شما هنوز فرق بد افزار با ویروس نمیدونید خواهشا چیزی نگید.مشکل همین هست کسی که یک سایت زد و سرچ توی گوگل یاد گرفت فکر میکنه علامه دهر هست و برا همه فتوا صادر میکنه.شما برو از همون گوگل فرق بد افزار و ویروس و برنامه های تبلیغاتی را یاد بگیر. با این کارا بازدید سایتت نمیره بالا پست شما نیز گزارش شد
شما وظیفت انجام دادی.هرچند کارت تبلیغ بود یکی از وبلاگ یا سایت های دیگت هم که فیلتر شد این مطلب گذاشته بودی.فیلترینگ هم هیچ مشکلی نداره.
www.internet.ir همه میتونن تماس یا ایمیل بگیرن بپرسن
تاييد ثبت نام نداره بعد از ثبت نام بايد روي لينكي كه به ايميلت فرستادن كليك كني.چرا تایید ثبت نام نمیکنن
شما همین یکی 2 صفحه قبل رو بخونی متوجه میشید که واریزی دارن یا نهدوستان واریزی دارن ! کسی تا حال برداشتی داشته ؟
ماه قبل كه يكم ماه ميلادي بود فك كنم بازم اينجوري باشه يعني تقريبا 12 روز ديگه واريز بعدي انجام ميشه :general609:کسی میدونه چه روزهایی واریزهارو انجام میدن ؟؟؟
(زمان مشخصی داره؟)
ممنون
چه مدت هست اکانت رو دارید؟دوستان بنده یه اکانت از همین سایت دارم و تا الان 75 دلار درامد داشتم و دیگه نمیخام باهاش کار کنم اگر کسی خواست پخ بده...
از قبل عید...چه مدت هست اکانت رو دارید؟
مسدود میکننمیشه با یه سات ثبت نام کرد ولی کد تبلیغات رو توی یه سایت دیگه گذاشت ؟ خلاف قوانینش که نیست ؟
باید سایت رو ثبت کنی و بعدش وریفای کنی تا گیر ندن؟مسدود میکنن