farbodpoles
Registered User
- نوشتهها
- 1,219
- لایکها
- 481
الکسا ایرانش 50 هست :|adcash فکر نکنم با سایت های فارسی زبان کار کنه و تبلیغاتش هم سرسام اوره
از چه لجاظ سرسام اوره ؟
الکسا ایرانش 50 هست :|adcash فکر نکنم با سایت های فارسی زبان کار کنه و تبلیغاتش هم سرسام اوره
الکسا ایرانش 50 هست :|
از چه لجاظ سرسام اوره ؟
سلام استاد خیلی مخلصیم . دمت جیزمنظور تبلیغاتش رو میگم
مثلا پاپ اپش که هر لحظه برای ادم باز میشه و ..
کار میکنن ...adcash فکر نکنم با سایت های فارسی زبان کار کنه و تبلیغاتش هم سرسام اوره
cpm یعنی به ازای هر 1000 بازدید به شما درامد تعلق میگیره.نوع دوم درامدش به ازای کلیک هست. اون سایتی که تبلیغ رو سفارش داده معین میکنه چقدر به حساب کلیک کننده واریز بشه.اونطور که من فهمیدم cpm هستش یعنی فکر کنم به ازای کلیک روی این بنر پول بده
نرم افزارهای مختلفی هست ولی بیشتر دانلود منیجیر ilivid رو دیدم که دانلود میشه.در مورد برنامه ای که نصب می شه هم لطفا توضیح بدید که چی هست.
خب شما خودتون کجا رو پیشنهاد میکنید ؟هر دوماه یکبار به این حالت برای این ماه ماه بعد میریزند واصلا درامد خوبی نداره
یه اکانت وبمانی خیلی راحت درست کنید و بعد به اون حساب واریز کنید .روشی هست که پولشو به ریال تبدیل کرد؟
در مورد برنامه ای که نصب می شه هم لطفا توضیح بدید که چی هست.
Adware؟یک سری نرم افزار تبلیغاتی
من 1 روز گذاشتم دیدم درامد پایینه برداشتم . الان یک ایمیل برام اومده از همون سایت که متنش اینه .
Hi!
Thank you for your registration on www.propellerads.com
I'm Andrew, will be glad to help you.If you have any questions don't
hesitate to disturb me at any time.
I'd like to offer popunder, banners and push-up, what kind is suitable for you?
Please answer me as soon as possible.
میخواستم بدونم واسه همه اومده ؟
به من روزی یک الی یک و نیم دلار میده ، حالا چه جوری میشه برداشت کرد؟
از کجا؟
حداقل برداشتش چقدره؟
propeller ads دیروز به من 8$ داد ، امروز 15 $ . دو روز پیشم 3$ .کلا معلوم نیست چجوریاست