بدون تغییر 2500 تا 3000 . سایت انگلیسی زبان هست البته .چقدر بازدید دارید ؟
بدون تغییر 2500 تا 3000 . سایت انگلیسی زبان هست البته .چقدر بازدید دارید ؟
propeller ads دیروز به من 8$ داد ، امروز 15 $ . دو روز پیشم 3$ .کلا معلوم نیست چجوریاست
بله درسته تا الان من 116$ دارم .اون بالا نوشته income اون درامد شماست
بله درسته تا الان من 116$ دارم .
درخواست واریز تو این سایت عملکری نداره و خودشون هر ماه تو یه تاریخ خاص واریز می کنن !به سلامتی درخواست واریز بدید ببینید واریز میکنن
اتفاقا درخواست دادم اما مطمئن نیستم دلار پی پال رو چه کسی مطمین میخره .اگر کسی میشناسید معرفی کنید لطفا .به سلامتی درخواست واریز بدید ببینید واریز میکنن
اتفاقا درخواست دادم اما مطمئن نیستم دلار پی پال رو چه کسی مطمین میخره .اگر کسی میشناسید معرفی کنید لطفا .
حدودا هر 30 روز ...چندوقت به چندوقت واریز میکنن ؟ همه واریزیا توی یه تاریخه ؟
حدودا هر 30 روز ...
سر هر ماه میلادی شروع می کنن با همه تسویه می کنن حالا اگه یوزر شما هر چقدر عقب تر باشه دیرتر واریز میشه ...فکر کنم 40 روز باشه
سر هر ماه میلادی شروع می کنن با همه تسویه می کنن حالا اگه یوزر شما هر چقدر عقب تر باشه دیرتر واریز میشه ...
پشتیبانیشون به من اینجور توضیح داد ...مطمئنی ؟ چون برای من قبل از اول این ماه میلادی به 100$ رسیده بود ولی واریز نکردن. فکر کنم 30 روز بعد از دریافت اولین سود، واریز میشه
اون بالا تو پنل شده my Traffic : 6 یعنی 6 تا کلیک شده روی تبلیغاتش؟
یه چیزی اینکه روی دانلود سنترهای ایرانی و همین تاپیک دانلود فارسی نوشته شده اما اون بنری که به من داده انگلیسی هست
چه طور می تونم فارسیش کنم؟
این سایت به ازای کلیک کاربرا هم مبلغی در نظر میگیره یا باید نرم افزارش هم نصب بشه ؟
تشکر دوستان
توی صفحه اول توضیح دادم وقتی میخواید برای سایت پنل تبلیغاتی ایجاد کنید گزینه direct رو بزنید اون موقع به شما لینک میده که میتونین به هر بنری وصلش کنید
بله دوست عزیز پرداختی دارن کاملا مطمئن تر از این سیستمای پاپ آپ ایرانی مخصوصا قاره کلاهبردار ! یکساله که دارم همکاری میکنم البته با سایت خارجیم الانم با چند نفر همکاری میکنیم و درآمدشونو تمام و کمال به ریال تقدیمشون میکنم .انجام دادم ممنون
دوستان کسی دریافتی داشته از این سایت ؟