- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 1,906
بله هست موقع انتخاب نوع تبليغات mobile رو انتخاب كن.تو همین سایت propellerads هم هست ؟
بله هست موقع انتخاب نوع تبليغات mobile رو انتخاب كن.تو همین سایت propellerads هم هست ؟
الان بنده از لینک مستقیم استفاده و به صورت ای فریم اجرا میکنم بظرت مشکلی ممکنه موقع واریز درامد پیش بیاد ؟بله هست موقع انتخاب نوع تبليغات mobile رو انتخاب كن.
اي فريم به شرطي كه اندازه رعايت بشه مشكلي نداره.الان بنده از لینک مستقیم استفاده و به صورت ای فریم اجرا میکنم بظرت مشکلی ممکنه موقع واریز درامد پیش بیاد ؟
موقع ثبت نام منظورتون هست ؟ پون الان بنده گزینه ایی رو نمیبینم
تو قسمت sites گزینه ایی که فرمودید نیست فقط add new site هست که دوباره ادرس سایت رو برسی کنیم میزنه Siteاي فريم به شرطي كه اندازه رعايت بشه مشكلي نداره.
بايد بري قسمت sites و سايتت رو انتخاب كني و گزينه add new cahnal تقريبا همچين گزينه اي هست رو بزني و انتخاب كني و كدش رو بگيري.
CPM rates for popunders depend on your traffic geo and some other factors.پاپ آپش چرا اینجوری شده؟! با 14 هزار آیپی فقط 5 دلار؟!:general702:
CPM rates for popunders depend on your traffic geo and some other factors.
در کل نمیصرفه.
اول سايتت رو انتخاب كن بعدش اون گزينه اي كه ميگم مياد.تو قسمت sites گزینه ایی که فرمودید نیست فقط add new site هست که دوباره ادرس سایت رو برسی کنیم میزنه Site
already exists
میتونی به صورت عکس توضیح دهید ...
دوست عزیز من استفاده میکنمیعنی اینجا کسی از وب مانی خودش استفاده نکرده واقعا ؟!
تقريبا 3 روز ديگهدوره واریز بعدی کیه دوستان؟
مطعن هستید ؟ الان درامد ها رو دیگه برای ایران واریز نمی کنند ؟به لطف کاربران ایرانی به خاطر تخلفاتی که انجام دادن این سایت دیگه با کاربرا ایرانی کار نمیکنه تو تیکت اعلام کردن.از بس به دله دزدی عادت کردین یه عده مثل ما هم که درست کار میکردیم محروم شدیم از خدمات این سایت.
درآمد های ماه گذشته واریز میشه ولی سایت هایی مثل دانلود فیلم که آدرسشون فیلتر میشه دیگه آدرس جدید بدن تایید نمیشهمطعن هستید ؟ الان درامد ها رو دیگه برای ایران واریز نمی کنند ؟
الان سایت ما که تایید شدس و کلی هم درامد واریز نشده داریم مشکلی پیش نمیاد؟درآمد های ماه گذشته واریز میشه ولی سایت هایی مثل دانلود فیلم که آدرسشون فیلتر میشه دیگه آدرس جدید بدن تایید نمیشه