• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اموزش : ثبت نام در سایت کسب درامد propellerads

seofa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوستان
عضو سایت http://v2.propellerads.com/ شدم
و سایت رو اددکردم
اما بعد از نیم ساعت که حدودا هزار بازدید از طریق ایفریم توی پنل ثبت شد سایت روRejected کردن
دلیلشو پرسیدم گفتن با ایران کار نمیکنند
الان کسی هست که با این سایت کار کنه؟
سایت دیگه ای پیشنهاد میدید؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
از چیتکا چیزی در نمیاد

chitkia.JPG

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
اینجا هم خودمونو نشون دادیم که ایرانی هستیم. با این کارمون گند زدیم به همه چی. ای کاش حداقل شیعه نبودم. ای کاش.
که آبرو ائمه نره.

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اینجا هم خودمونو نشون دادیم که ایرانی هستیم. با این کارمون گند زدیم به همه چی. ای کاش حداقل شیعه نبودم. ای کاش.

رئیس میشه در 2 سطر توضیح بدی که چه ربطی به شیعه بودن داره که اسپم مینمایی ؟

این ذات خراب ما در خز نموندن همه نوآوری هاست
poker-face.jpg

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
الان این سایت همکاریشو با ایرانی ها قطع کرد؟
من میخواستم پاپ آپشو تازه بزارم

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
علت قبول نكردن ايراني ها اينه كه بيشتر افراد با نرم افزار به لينك تبليغاتي بازديد ميفرستن راحت ميتونم بگم تاحالا 10 يا بيشتر افرادي كه از طريق ياهو با من در ارتباط بودن و در مورد اين سايت ازم سوالي ميپرسيدن ميگفتن ما با نرم افزارهاي ارسال بازديد , بازديد ميفرستيم به نظرت چقد هر ماه درمياد؟ خب فك كنم اينو مديراي سايت پروانه تبلغاتي متوجه شدن و شرمندگيش موند واسه افرادي كه صادقه كار ميكنن يا ميخوان كار كنن :general602:

vahid2088

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
Hello,
A site was approved but please be informed that we don't allow new Iranian sites and we are going to stop working with Iran in the future
Regards,
Support team

SaeedBryant

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
بله جدیدا دیگه با ایرانیا کار نمیکنن و اینم بخاطره برخی سو استفاده و کلاهبردارای ایرانی ! @ یه روشایی از این سایت سو استفاده میکردن که آدم از اینکه بگه ایرانیم واقعا شرم داره ! آبروی ایرانیا رو بردن اینا!!!! یه سایتی پیدا شد که به ایرانیا پول بده اونم اینطوریش کردن @ حالا باید اونایی که درست و صادقانه هم کار میکردن به پای اینطور افراد بسوزن !!! آخه یکی نیست بگه بابا شما که اینقدر ذهنت خلاقه تو پیدا کردن روشای کلاهبرداری و سو استفاده و کسب درآمد ناحلال@ یکم راه مختو عوض کنی بره سمت راست و درست الان ایران تو کره ماه هم خونه میساخت!

sekte

Registered User
لایک‌ها
56
واسه من که دیروز واریزیمو زدن
یعنی الان کدشونو بردارم .. یعنی دیگه با کاربرای قدیمیشونم کار نمی کنن....

kazemjoon

Registered User
لایک‌ها
48
بله جدیدا دیگه با ایرانیا کار نمیکنن و اینم بخاطره برخی سو استفاده و کلاهبردارای ایرانی ! @ یه روشایی از این سایت سو استفاده میکردن که آدم از اینکه بگه ایرانیم واقعا شرم داره ! آبروی ایرانیا رو بردن اینا!!!! یه سایتی پیدا شد که به ایرانیا پول بده اونم اینطوریش کردن @ حالا باید اونایی که درست و صادقانه هم کار میکردن به پای اینطور افراد بسوزن !!! آخه یکی نیست بگه بابا شما که اینقدر ذهنت خلاقه تو پیدا کردن روشای کلاهبرداری و سو استفاده و کسب درآمد ناحلال@ یکم راه مختو عوض کنی بره سمت راست و درست الان ایران تو کره ماه هم خونه میساخت!
من فکر نمیکنم دلیلش این باشه چون همه جای دنیا افراد کلاهبردار پیدا میشه و این سیستم قبل از شروع به کار حتما فکری واسه امنیت سیستم و اینطور افراد میکنه. من فکر میکنم دلیل اینکه با ایران دیگه کار نمیکنن فیلترینگ های نابجا و بی اساس تو ایران باشه که باعث شده هیچ سودی نصیب تبلیغ دهنده ها نشه....

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
با كازم جون موافقم بيشترش تقصير فيلترينگه چون وقتي سايت هايي كه تو propellerads تبليغ كردند رو بخواي باز كني پيوندها باز ميشه.

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
فقط سايت هاي ايراني جديد رو قبول نميكنن مسئله ديگه اي نيست يعني به سايت هايي كه قبلا تاييد شده پرداخت ميكنن.

SaeedBryant

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من فکر نمیکنم دلیلش این باشه چون همه جای دنیا افراد کلاهبردار پیدا میشه و این سیستم قبل از شروع به کار حتما فکری واسه امنیت سیستم و اینطور افراد میکنه. من فکر میکنم دلیل اینکه با ایران دیگه کار نمیکنن فیلترینگ های نابجا و بی اساس تو ایران باشه که باعث شده هیچ سودی نصیب تبلیغ دهنده ها نشه....
بله درسته فیلترینگ هم یکی از دلایلشه

SaeedBryant

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
چرا با قدیمیا که کار میکنن اما نسبت به قبل خیلی کمتر میدن

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بالا