بابت درآمد فرقی نداره؟لینک دایرکت بگیر بزار کد پاپ اپ خودت
بابت درآمد فرقی نداره؟لینک دایرکت بگیر بزار کد پاپ اپ خودت
بابت درآمد فرقی نداره؟
من گذاشتم ولی به یه آدرس دیگه ریدایرکت میشه و صفحه سفید میادزمان قدیم ما که تست کردیم درامدمون بیشتر شد
سلامامروز سی پی ام اومده زیر 0.2 :general410: اعصاب آدم رو میخوره . دقیقا نصف چند روز پیش میشه درآمد کرد . افتضاحه
دوستان میشه شما هم سی پی ام هاتون رو بگین ؟؟؟:general505:
سلام. از چه روش تبلیغاتی شون استفاده میکنین که سی پی ام بالا دارین ؟ لینک دایرکت ؟ بنر ؟ کد پاپ آپ ؟سلام
واسه من 0.465
شما میدونین پرداختی این سایت چطوریه؟ یعنی باید به چه سقفی برسه برای پرداخت؟
چگونگی دریافت رو هم بگید لطفا
سلام. از چه روش تبلیغاتی شون استفاده میکنین که سی پی ام بالا دارین ؟ لینک دایرکت ؟ بنر ؟ کد پاپ آپ ؟
پرداختی هاش هر وقت برسید 100 دلار اول هر ماه براتون یه فاکتور میسازن که بعد از 30 روز پرداخت میکنن.
باید حساب وب مانی رو ثبت کنید تو بخش پروفایل و پرداخت میکنن به اون حساب
علتش رو پرسيديد؟!؟!؟هشدار فوری و اطلاعیه مهم:
حدود 10 ماه با این سایت همکاری میکردیم که امروز مبلغ 241 دلار ما رو بی دلیل ریجکت کرد. اینم عکس ضمیمه.
به همه کسانیکه با این سایت کلاه بردار دزد کار میکنن هشدار میدیم اگر با این سایت کار میکنید کدهاشو بردارید چون دزد به تمام معناست.
سایت ایرانی دارید الان ریت شما چقدر هست ممنون ؟!از ما رو هم خدار شکر زدن.
دوستان طبق مکاتباتی که با بخش پشتیبانیشون داشتیم.
از شون پرسیدیم که چرا درآمد ها موجی هستند یک روز بالا و یه روز دیگه پایین هستش.گفتیم از تبلیغ دهنده ها هستند؟؟؟ گفتند بله.
دوستان اگر توجه کنند می بینند روزی که سایت علی بابا پاپ اپه درامد نجومی میره بالا و روزی که پاپ نیست آمار شدیدا میاد پایین.
و از طرفی هم گفتند به زودی تبلیغ دهندگان بیشتری رو حذب می کنند
------------------
دو سیستم دیگه رو هم دو روز پیش تست کردیم به مدت 24 ساعت پاپ ادز و پاپ کش . (با سایتی حدودا بالای 130 هزار آیپی )
پاپ ادز به زور به 18 دلار و پاپ کش هم 24 و نیم دلار رسید.درصورتی که پراپل خیلی از این بهتره.
جالبه که کد پراپلو برداشتیم جهت تست این دو سیستم بخش پشتیبانیشون یه ساعت دیگه به اسکایپمون پی ام داده که مشکلی پیش اومده که کدو برداشتیم.... گفتیم داریم دو سیستم دیگه رو هم تست می کنیم.گفتند نتیجشو هم برام بفرستین :general410:
دوستان عزیز که ادکش رو هم تست کردند نتیجشو بگند.
خودم هم بزودی تستش می کنم و خبرشو میدم.
popads خوب نیست ؟ تو اون یکی تاپیک تعریفش بود خواستم تستش کنماز ما رو هم خدار شکر زدن.
دوستان طبق مکاتباتی که با بخش پشتیبانیشون داشتیم.
از شون پرسیدیم که چرا درآمد ها موجی هستند یک روز بالا و یه روز دیگه پایین هستش.گفتیم از تبلیغ دهنده ها هستند؟؟؟ گفتند بله.
دوستان اگر توجه کنند می بینند روزی که سایت علی بابا پاپ اپه درامد نجومی میره بالا و روزی که پاپ نیست آمار شدیدا میاد پایین.
و از طرفی هم گفتند به زودی تبلیغ دهندگان بیشتری رو حذب می کنند
------------------
دو سیستم دیگه رو هم دو روز پیش تست کردیم به مدت 24 ساعت پاپ ادز و پاپ کش . (با سایتی حدودا بالای 130 هزار آیپی )
پاپ ادز به زور به 18 دلار و پاپ کش هم 24 و نیم دلار رسید.درصورتی که پراپل خیلی از این بهتره.
جالبه که کد پراپلو برداشتیم جهت تست این دو سیستم بخش پشتیبانیشون یه ساعت دیگه به اسکایپمون پی ام داده که مشکلی پیش اومده که کدو برداشتیم.... گفتیم داریم دو سیستم دیگه رو هم تست می کنیم.گفتند نتیجشو هم برام بفرستین :general410:
دوستان عزیز که ادکش رو هم تست کردند نتیجشو بگند.
خودم هم بزودی تستش می کنم و خبرشو میدم.
دوستان پنل برای شما باز میشه؟ دو روزه اون لودینگ برای من نمیاد و صفحه ثابت مونده.
دوستان پنل برای شما باز میشه؟ دو روزه اون لودینگ برای من نمیاد و صفحه ثابت مونده.
من هم همین مشکل رو دارم