برا من درست شد
درست شد :general206:برا من درست شد
2 روزه اوضاعش عجیب شده من 2 روز پیش ریتم از 55 دلار برای هار 1000 شروع شد تا رسید به 10 دلار که روزی خوبی بود و فقط از اینجا 300 دلار اومد
امروز هم از از 35 شروع شد تا الان رسیده به 10 و 220 تا در اومده که این 2 روز تاریخی شده برای من با درامد بالغ بر 400 دلار در روز با تلیغات دیگه :دی
آره جدیدا یه جوری شده چند دقیقا پیش ریتش برای هار 1000 واسه من شد 200 دلار باورم نمیشد تا اینکه الان شد 2500 دلار و ثانیه ای که درآمدم شد 5000.000 دلار.2 روزه اوضاعش عجیب شده من 2 روز پیش ریتم از 55 دلار برای هار 1000 شروع شد تا رسید به 10 دلار که روزی خوبی بود و فقط از اینجا 300 دلار اومد
امروز هم از از 35 شروع شد تا الان رسیده به 10 و 220 تا در اومده که این 2 روز تاریخی شده برای من با درامد بالغ بر 400 دلار در روز با تلیغات دیگه :دی
هر هر بامزهآره جدیدا یه جوری شده چند دقیقا پیش ریتش برای هار 1000 واسه من شد 200 دلار باورم نمیشد تا اینکه الان شد 2500 دلار و ثانیه ای که درآمدم شد 5000.000 دلار.
اصن باورت نمیشه :general407:
سلام
قوانین واریز وجه این سایت چجوریه؟ و بعد از چه مدتی میشه درخواست داد؟
سقف واریز چنده؟
آدرس سایتتو میدی؟اینم واسه اینکه حرف الکی نمیزم
حیف شد اون سری عکس نگرفتم مشاهده پیوست 792629
اقا برید کنار که این سایت خر شده یکی دیگه به من حرف اضافه زد خوش میدونه
مشاهده پیوست 793035
پی ام هم میدید والا من کاره خاصی نکردم این خودش اینجوری شده
شانس من امروز سرور هم دان هست ولین همچین ریتی توی عمرم ندیده بودم
وقتی یکی از مدیراش میگه ریته بالاتر از 10 نداریم انتظار داری مسخرت نکنم؟تا الان حدود 4 هزار تا برام واریز کرده فکر نیمکنم مشکلی باشه
در هر صورت اثبات واریز نیست اثبات اینکه میایی اینجا یک چیزی میگی یسری ادم ندید پدید زورشون میگره نمیدونم چرا
الگورتمتونتوی توضیح قبلی حرفی ار ادبیات نزدی بدونه مسخره کردن هم میشه چیزی رو اثبات کرد میتونی الان این عکس رو نشون مدیرش بدید بگی الگورتمتون گند زده
میشه هم پاپ آپ گذاشت هم بنر.عزیزان تو این سیستم ها کدومش درامد بیشتری میده و مطمئنه ؟
در کل بهترینشون کدومه ؟
درامد با پاپ اپ بیشتره ؟ میشه هم پاپ اپ گذاشت هم بنر ؟