• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخابات رييس فدراسيون فوتبال

به نظر شما كدام گزينه جهت مديريت فدراسيون فوتبال مناسب تر است؟


  • Total voters
    41

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2006
نوشته‌ها
3,418
لایک‌ها
64
محل سکونت
KERMAN
با سلام خدمت دوستان
بالاخره قضيه انتخابات فدراسيون ظاهرا قراره شكل و سر و سامان بگيرد.
همين الان اخبار ورزشي 18:45 شبكه 3 مصاحبه اي از آقاي دكتر احمدي نژاد پخش كرد كه در اين مصاحبه ايشون رسما كناره گيري آقاي علي آبادي رو اعلام كردن و گفتند كه به ايشون دستور دادم براي زودتر برگزار شدن مجمع فدراسيون فوتبال از انتخابات رياست فوتبال كناره گيري بكنه . نكته جالب توجه در صحبتهاي ايشون اين بود كه ايشون اشاره كردن به اينكه از اول به ايشون گفته بودن وارد صحنه انتخابات نشوند كه علي آبادي اشتباه كرد و وارد اين قضيه شد . البته رييس جمهور در آخر صحبتهاشون اين رو هم گفتند كه از نظر اساسنامه شركت آقاي علي آبادي بلامانع است.



مثل اینکه همه صحبت های ایشون رو گوش ندادید و درست متوجه نشدین

در مورد اشتباهی که ازش حرف زده شد این بود که رييس جمهور در مورد اختلاف علی آبادی با دادکان گفت و جالب اینجای قضیه هست که رييس جمهور گفت من به ایشون گفتم این کار رو نکن ولی گوش نداد (عجب معاون گوش حرف کنی !!!!!)

در مورد انتخابات هم گفت که من خودم به علی آبادی گفته بودم که در انتخابات شرکت کنه ولی حالا برای اینکه شرایط مناسب نیست به ایشون گفتم که کناره گیری کن
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
دكتر احمدى نژاد:ازعلى آبادى خواستم كنار بكشد

دكتر احمدى نژاد رييس جمهورى تصريح كرد : از على آبادى خواستم از صحنه انتخابات فدراسيون فوتبال كنار بكشد تا با برگزارى انتخابات بعدا موضوع را مورد پيگيرى قرار دهيم.
به گزارش سايت خبرى سازمان تربيت بدنى، دكترمحموداحمدى نژاد كه در بخش پايانى گفت وگوى يكشنبه شب خود با صدا و سيما در پاسخ به پرسش مجرى برنامه در زمينه مشكلات فدراسيون فوتبال سخن مى گفت، با اشاره به اينكه در جهت حل و فصل مسائل و مشكلات فوتبال شخصاً از مهندس على آبادى رييس سازمان خواسته است كانديداى رياست فدراسيون شود، گفت: «به على آبادى گفتم برو كانديدا شو و فوتبال را درست كن. چرا كه فوتبال را همه دوست دارند و مسائل آن مورد توجه همه آحاد جامعه است.
متأسفانه فوتبال ما اسير يكسرى باندها است كه اجازه نمى دهند اين رشته پرطرفدار جايگاه خود را در دنيا باز يابد. اعتقاد دارم فوتبال ما جهانى است، اما خروجى آن پايين است و اين نيز برمى گردد به ساختارهاى درونى آن كه اجازه نمى دهد فوتبال ما بنابر استعداد و پتانسيل هاى موجود، حضورى پرقدرت و پررنگ در عرصه رويدادهاى مختلف داشته باشد.»
رييس جمهورى كه اشراف دقيقى از مسائل ورزش كشور دارد، با اشاره به اينكه در اساسنامه فدراسيون فوتبال كه به تصويب فدراسيون جهانى و هيأت دولت رسيده، هيچ منعى براى كانديداتورى اشخاص و از جمله رييس سازمان وجود ندارد،اضافه كرد: «متأسفانه افرادى از مسائل ايجاد شده سوء استفاده كردند و منافع ملى فوتبال و ورزش را در نظر نگرفتند تا يك بنگاه كه ربطى به سازمان ملل و ساير نهادهاى بين المللى ندارد و البته ما براى آن احترام قايل هستيم در امور ما دخالت كند هرچند كه ما به قوانين و مقررات جهانى احترام مى گذاريم و از نظر اساسنامه اى هيچ منعى براى حضور على آبادى در عرصه انتخابات فوتبال وجود نداشت، اما در مقطع حاضر از رييس سازمان خواستم تا از عرصه انتخابات كنار بكشد تا با برگزارى انتخابات، موضوع را به صورت جدى مورد رسيدگى و پيگيرى قرار دهيم.»
دكتراحمدى نژاد در عين حال گفت: «وضعيت پيش آمده به تصميم اشتباه رييس سازمان در نوع برخورد با تيم مديريتى فدراسيون قبلى برمى گردد. در حالى كه مى شد مسائل را طور ديگرى حل كرد، گروهى سياسى از اين مسائل سوء استفاده كردند تا با عبور از منافع ملى و ارايه گزارش هاى غيرواقع به فيفا، شرايط را از مسير طبيعى خود خارج كنند كه به وقتش در اين زمينه اقدام خواهم كرد.»
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
صفايى: چرا بايد دوباره ثبت نام كنيم

ديروز برقرارى ارتباط با مشتركان مورد نظر امكان پذير نبود، حداقل صبح ديروز كه چنين بود.
در اين ميان پيدا كردن رييس كميته انتقالى براى همه اهميت بيشترى داشت. براى ما كه اين اتفاق افتاد. محسن صفايى فراهانى رأس ساعت ۰۰:۱۷ همانطور كه صبح قول داده بود گوشى همراهش را پاسخ داد. در حالى كه پشت فرمان اتومبيل بود و البته صدايش به علت همكارى مخابرات قطع و وصل مى شد اما سرانجام توانستيم سؤالات خود را از رييس كميته انتقالى بپرسيم. هرچند پاسخ هاى او چندان هم راهگشا نبود.

آقاى صفايى، مى خواستيم نظرتان را درباره اتفاقات اخير جويا بشويم.
< كدام اتفاقات؟
همين بحث استعفاى مهندس على آبادى.
< شما خبرى داريد؟
مگر شما نشنيده ايد؟

بوق بوق بوق... تماس قطع شد. تلاش دوباره.
آقاى صفايى سؤالم را تكرار مى كنم.
< عرض كردم مگر اتفاقى افتاده؟
صحبت هاى ديشب (پريشب) آقاى رييس جمهور و پيشنهاد استعفاى مهندس على آبادى.
<خب هنوز كه كسى استعفا نداده است، چيزى هم رسما به دست من نرسيده است.
خب اگر رسما استعفا بدهد چه؟
< آن وقت بايد جلسه كميته انتقالى تشكيل شود، بعد تصميم بگيريم.
نيازى به تشكيل جلسه هم هست؟
< مگر مى شود يك نفره تصميم گرفت. ما ۵ نفر هستيم و بايد با هم تصميم بگيريم.
اين جلسه كى برگزار مى شود؟
<گفتم كه هنوز اتفاقى نيفتاده.
اگر افتاد؟
< آن وقت تصميم مى گيريم.
مى خواهم بدانم اگر مهندس على آبادى استعفا بدهد آن وقت مشكل حل مى شود؟
<ما مشكلى نداريم.
پس چرا انتخابات برگزار نشد؟
< به خاطر اينكه فيفا گفته بود اگر در اين شرايط انتخابات برگزار شود آن را باطل مى كند. آقايان هم بلند شدند رفتند مالزى با AFC جلسه گذاشتند. فكر مى كردند ۴۸ ساعته مشكل حل مى شود كه الان ۱۵ روز است حل نشده.
پس مشكلى وجود دارد.
< نه.
به اين ترتيب اگر استعفايى صورت بگيرد انتخابات برگزار مى شود.
< هنوز كه كسى استعفا نداده است.
يعنى ثبت نام مجدد صورت نمى گيرد؟
< چرا، بايد دوباره ثبت نام كنيم. مگر شما خبرى داريد كه ما نداريم؟
يعنى اگر استعفايى به دست شما برسد، روال طبيعى ادامه پيدا مى كند؟
< قاعدتا همين طور است.
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
كفاشيان:مجمع راى بدهد هستم

با جدى شدن بحث استعفاى مهندس على آبادى از كانديداتورى فدراسيون فوتبال حالا تمام نگاه ها به دو كانديداى ديگر دوخته شده ۲ نفر كه اهل فوتبال نيستند اما مرد ورزش هستند؛ على كفاشيان و شاهرخ شهنازى.
اين روزها شنيدن حرف هاى اين ۲ نفر هم خالى از لطف نيست.

آقاى كفاشيان در جريان اتفاقات اخير هستيد؟
< كما بيش مثل شما.
يعنى نمى خواهيد رييس فدراسيون فوتبال شويد؟
< من براساس احساس وظيفه اى كه داشتم جلو آمدم. الان هم اگر حضورم مفيد باشد در صحنه مى مانم.
براى فوتبال برنامه داريد؟
<سابقه ام نشان مى دهد كه بى برنامه كار نمى كنم.
صفايى فراهانى گفته حضور شما در انتخابات بى معنى است.
<در روزنامه ها خواندم.
جوابى نداريد؟
< نمى دانم چرا اين حرف را زده است، شايد نظر ايشان اين است.
پس مى خواهيد رييس شويد؟
< اگر مجمع راى بدهد هستم
بعد از پيش آمدن بحث استعفاى مهندس على آبادى با شما صحبتى نشده.
< من تهران نبودم.
فكر مى كنيد آخر ماجرا چه مى شود؟
< اميدوارم همه چيز به نفع فوتبال تمام شود كه حتما همين طور است.

به نقل از روزنامه ايران ورزشي مورخ 27 آذر 86
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
با سلام
آقاي رغبتي اعلام كردند با توجه به كناره گيري آقاي علي آبادي روز 19 ديماه به عنوان روز راي گيري براي رييس و هيات رييسه فدراسيون فوتبال براي تاييد به فيفا اعلام شد . اگر فيفا با اين تاريخ مشكلي نداشته باشد احتمالا در آن روز تكليف فدراسيون فوتبال روشن خواهد شد.
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
على آبادى:در خدمت ورزش هستم

رييس سازمان ورزش وقتى حرف هايش را بر زبان آورد به خبرنگاران فرصت داد تا سؤال كنند و البته با حوصله پاسخگوى حاضران بود.

درباره دوستانى كه سرى در كشور دارند و در خارج فعاليت مى كنند شفاف صحبت كنيد.
<مدارك ما كه تكميل شود، رسما اعلام مى كنيم از چه كسانى صحبت مى شود.
شايعه شده شما از سازمان هم مى رويد و وزير مى شويد.
< (مى خندد) بايد جواب بدهم؟ حقيقت ندارد، تا اين لحظه كه با شما صحبت مى كنم هيچ صحبتى نشده، اين احتمالاً از همان شيطنت هاست البته رييس جمهور در انتقال افراد مختار است، ما هم سربازان ايشان هستيم، سازمان برنامه اى بلند مدت تعريف كرده، بخشى را انجام داده ايم. حتى به لطف رييس جمهور بودجه ما ۶۰ درصد افزايش مى يابد، فكر مى كنم جابه جايى براى سازمان مطلوب نخواهد بود. اگر خدا بخواهد در خدمت ورزش هستم.
ائتلاف دادكان، على آبادى عليه صفايى فراهانى. اين شايعه درست است؟
< ما نه با آقاى دادكان نه با دوستان ديگرى كه در فدراسيون كار مى كردند، هيچگونه خصومت يا برخورد شخصى نداشتيم، منافعى كه درباره اش صحبت مى كنيم منافع ملى است. آنها هم مدتى خدمتگزار بودند.
ان شاءالله بتوانند بعدا هم مفيد باشند كما اينكه الان هم در بخش هايى خدمت مى كنند.
احتمال دارد كانديداها استعفا بدهند؟
< دليلى نمى بينم الان مشكلى براى برگزارى انتخابات نداريم، ضرورت هم ايجاب مى كند انتخابات سريع تر انجام شود.
خيلى ها به دليل حضور شما به ميدان نيامدند. فكر نمى كنيد بايد به آنها فرصت دوباره داد؟
< اين نظر محترم است اما اولويت با اساسنامه است و اساسنامه اين اجازه را نمى دهد چون بايد ۶۰ درصد كانديداها استعفا دهند.
نظارت بر فدراسيون فوتبال مثل قبل خواهد بود؟
< نظارت بر همه فدراسيون ها براساس اساسنامه، مجمع و عملكردش است. اينجا هم مثل بقيه، فرقى نمى كند.
چرا فيفا با حضور شما مخالفت كرد.
< نمى دانم، عقلا به دليل جايگاهى كه دارم مى توانستم بهترين خدمت را به فوتبال كنم، ضمن آنكه برنامه اى عميق داشتم. يك ديدگاه اين است كه فيفا مى خواهد عناصر سياسى در فدراسيون دخالت نكنند.
اين نظر خوبى است، ما هم موافق هستيم اما حضور من دخالت سياسى نيست.
حرف هاى كميته انتقالى تناقض داشت و دارد.
< اعضاى كميته انتقالى در همه مصاحبه ها گفته بودند ثبت نام افراد بلامانع است، به هرحال اساسنامه را هم كه خودشان تهيه كرده بودند. هيچ نوع مخالفتى هم نشده بود اما سؤال براى ما اين است كه چطور يك نفر شب مى رود خانه از كجا دستور مى گيرد كه فردا مى گويد نمى شود؟
فدراسيون را حمايت مى كنيد؟
< مگر مى شود فوتبالى كه مورد توجه مردم است را حمايت نكرد. اين وظيفه من است كه حتى اگر نسبت به من ظلم شده از آن حمايت كنم. فوتبال همان اهميتى را كه پيش مردم دارد نزد من دارد. هر كسى هم رييس شود شك نكنيد مورد حمايت ماست.
شما رسما استعفا داده ايد؟
< الان به مردم ايران اعلام كردم. كتبا هم استعفاى خود را به كميته انتقالى اعلام مى كنم.
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
على رغبتى عضو كميته انتقالى فدراسيون فوتبال اعلام كرد:ثبت نام مجدد از نامزدهاى فدراسيون فوتبال غيرقانونى است وفدراسيون بين المللى فوتبال (فيفا) اجازه اين كار را نمى دهد. ثبت نام از نامزدها هيج گونه اشكال و ايرادى نداشت و لزومى به تكرار آن نيست. وى درخصوص افرادى كه به خاطر نامزدى رييس سازمان تربيت بدنى براى اين امر اقدام نكرده بودند، اظهارداشت: اين مشكل خود اين افراد است و گرنه به لحاظ قانونى مجوزى براى تكرار ثبت نام نداريم.
رغبتى تعويق انتخابات در صورت استعفاى تعدادى از نامزدها را منتفى دانست و گفت:بهتر است چنين وضعى پيش نيايد چون واقعاً به ضرر فوتبال كشور است.
وى افزود: اين دفعه فيفا واقعاً سخت خواهد گرفت و بهتر است اينجورى فكر نكنيم. عضو كميته انتقالى فدراسيون فوتبال درخصوص انصراف رييس سازمان تربيت بدنى از نامزدى رياست فدراسيون فوتبال گفت: على آبادى براى اين نامزدى محق بود و بااين انصراف از حق خود گذشت. رغبتى افزود: فيفا به ثبت نام ها اعتراض نداشت حتى ثبت نام آقاى على آبادى مغايرتى با اساسنامه نداشت اما برطبق قوانين فيفا دولتمردان و سياستگذاران نمى توانند در فوتبال كشورها دخالت كنند. وى درخصوص زمان برگزارى انتخابات گفت: به دليل لزوم حضور ناظر فيفا در انتخابات و چون آخر سال ميلادى است، پيش بينى ما برگزارى انتخابات در نيمه دوم دى ماه است. رغبتى درخصوص دو نامزد احراز پست رياست فوتبال گفت: كفاشيان و شهنازى هردو از مديران و افراد خوشنام ورزش كشور هستند و يقينا هركدام انتخاب شوند، براى فوتبال ايران مفيد خواهند بود. وى در مورد انتخاب كادرفنى و سرمربى تيم ملى فوتبال كشورمان گفت:عصر امروز كميته انتقالى جلسه دارد كه اين مهم حتما دراين نشست مطرح خواهدشد. رغبتى افزود: هركدام از اعضاى كميته و مسؤولان فدراسيون فوتبال گزينه هايى براى سرمربيگرى دارند منتهى تا به يك جمع بندى نرسند، نمى توان اعلام كرد. وى پاسخگويى دقيق دراين مورد را به پايان جلسه امروز موكول كرد.
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
كفاشيان:رييس جديد بايد سليقه هاى شخصى را كنار بگذارد

«مثل قديم نيست كه رييس فدراسيون حرف اول و آخر را بزند. فدراسيون، هيات رييسه با وظايف مشخصى دارد.»
اينها بخشى از صحبت هاى كفاشيان يكى از دو كانديداى رياست فدراسيون فوتبال است. او از شرايطى كه رييس آينده فدراسيون بايد داشته باشد، مى گويد: در اساسنامه جديد، هيات رييسه نظر مى دهد و برنامه هاى فدراسيون براساس نظر جمعى طراحى مى شود بنابر اين قرار نيست فردى رييس شود و بخواهد در مورد تمام امور به تنهايى نظر بدهد. او ادامه مى دهد: فردى كه كانديدا باشد و مجمع به او راى بدهد فرد سالمى است. مجمع هم با مشورت هايى كه انجام مى دهد و شناختى كه دارد رييس آينده انتخاب مى كند، هم رييس انتخاب مى شود و هم ساير اعضا، بنابر اين تيمى كامل آماده است تا برنامه ريزى درستى صورت گيرد.
كفاشيان در پاسخ به اين سؤال كه مدير ورزشى بهترين گزينه براى فوتبال است؟ مى گويد: مهم نيست كه مدير آينده از چه بخشى مى آيد مهم اين است كه مديريت بداند. الان با قديم فرق مى كند و با صحبت هاى دكتر احمدى نژاد يك سرفصل جديد در اين مورد باز شده است. رييس جمهورى بر اين مسأله تاكيد كردند كه فوتبال ايران مى تواند در سطح جهان مطرح باشد اما ما الان جايگاه مناسبى در سطح آسيا نداريم. بنابر اين مديرى بايد بيايد كه بتواند از تمام پتانسيل ها به خوبى استفاده كند تا كم كم به آنچه كه ظرفيت فوتبال است، برسيم.دبيركل كميته ملى المپيك در بخشى از صحبت هايش تاكيد مى كند كه در سيستم جديد برخورد سليقه اى راه به جايى نمى برد، او مى گويد: رييس جديد بايد سليقه هاى شخصى را كنار بگذارد و يك هماهنگ كننده باشد.او ادامه مى دهد: فدراسيون فوتبال بايد با سازمان ها و نهادهاى زيادى ارتباط داشته باشد بنابر اين فردى را مى خواهد كه بتواند تمام اين ارتباطات را برقرار و حفظ كند. فردى كه با قدرت در اين زمينه كار كند. كفاشيان مى گويد: اساسنامه جديد بخشى از مسائل را حل كرده و خرد جمعى آن را به عنوان مشى اصلى حاكم كرده بنابر اين رييس فدراسيون طبق اين اساسنامه حركت مى كند.
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
فرقى ندارد من رييس شوم يا كفاشيان
شهنازى: از تجربيات مربيان ايرانى استفاده كنيم

ايسنا - شاهرخ شهنازى كانديداى انتخابات رياست فدراسيون فوتبال با بيان اين كه بعيد است در مهلت اندك باقى مانده تا بازيهاى مقدماتى جام جهانى ۲۰۱۰ بتوان شرايط را براى حضور يك مربى طراز اول خارجى فراهم كرد، از حضور مربيان ايرانى در تيم ملى حمايت كرد.
شهنازى در ادامه با اشاره به روند حاكم بر برگزارى انتخابات فدراسيون فوتبال اظهار كرد: «به نظر مى رسد بيش از اين تعلل در سامان دادن به وضعيت فوتبال به مصلحت نباشد. شخصا آرزو داشتم كه شخص على آبادى امكان حضور در انتخابات را داشته باشد چرا كه معتقدم وى مى توانست كارهاى بزرگى براى فوتبال انجام دهد. با توجه به جايگاه و قدرتى كه على آبادى دارد حضورش براى ايجاد شرايط جديد پيش روى فوتبال فرصت بود.»
وى افزود: «به هر حال من و كفاشيان تنها كانديداهاى رياست فدراسيون فوتبال هستيم و شخصا معتقدم كفاشيان به دليل سابقه حضور در فدراسيون ها و كميته ملى المپيك داراى كسوت بيشترى نسبت به من است و وى را فرد موجهى مى دانم.» وى تأكيد كرد: «هيچ تفاوتى بين انتخاب من و كفاشيان وجود ندارد و با شناختى كه از رييس سازمان تربيت بدنى دارم قطعا از ديدگاه آنها نيز هيچ فرقى نخواهد داشت كه من يا كفاشيان رييس فدراسيون فوتبال شويم.» كانديداى انتخابات رياست فدراسيون فوتبال با اشاره به حاشيه هاى فوتبال گفت: «فوتبال نياز به يك حركت جمعى دارد. من نيز با كمك پيشكسوتان و دولت تلاش خواهم كرد تا بتوانيم فوتبال را به سرانجام برسانم. در اين مسير نيز به كمك تمام دوستان و دلسوزان فوتبال نياز دارم. معتقدم در اين راه بايد نگاه ملى داشت و از پرداختن به مباحث شخصى دورى كرد. قطعا مديريت در فوتبال متفاوت با مديريت در ساير فدراسيون هاست و من نيز به اين مهم واقفم و تلاش خواهم كرد تا با يك برنامه مديريتى مناسب حركت كنم.»
وى در پاسخ به اين سوال كه به استفاده از مربيان داخلى اعتقاد دارد يا خارجى، گفت: «صرف نظر از خارجى يا داخلى بودن اصالت مربى تيم ملى مهم تر از هر چيزى است. بايد سرمربى آينده تيم ملى صلاحيت هدايت اين تيم را داشته باشد. با توجه به اين كه زمان زيادى براى ورود به مسابقات مقدماتى جام جهانى نداريم به نظر مى رسد انتخاب يك مربى طراز اول براى تيم ملى كار دشوارى باشد. معتقدم كه اگر نتوان در اين فرصت كوتاه به سراغ مربيان سطح اول بين المللى رفت مى توان از تجربيات مربيان داخلى استفاده كرد.» شهنازى تأكيد كرد: «به هر حال فوتبال نياز به يك جهش اساسى دارد و مطمئنا در اين مسير نيز نبايد استفاده از تجربيات مربيان خارجى را از نظر دور داشت.»
شهنازى در پاسخ به اين سؤال كه آيا مى توانيد يك مدير موفق براى فوتبال ايران باشيد، گفت: «دنبال اين نيستم كه موفق باشم بلكه مى خواهم وظايفم را به خوبى انجام دهم، در اين راستا نيز از تمام مديران و رسانه ها درخواست همكارى دارم. سابقه من در فوتبال روشن است. ۵ سال در زمان داريوش مصطفوى نايب رييس فدراسيون فوتبال بوده ام و علاوه بر مديريت در باشگاه ذوب آهن عضو تيم جوانان جنوب اهواز هم بوده ام. قطعا با اين سابقه فوتبالى چندان هم بيگانه با شرايط فوتبال نخواهم بود.»

به نقل از روزنامه ايران ورزشي مورخ 28 آذر 86
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
كناره‌گيري رسمي علي‌آبادي از انتخابات فدراسيون فوتبال

فوتبال- همشهري آنلاين:محمد علي‌آبادي با اشاره به اين كه به درخواست رئيس جمهور نامزد رياست فدراسيون فوتبال شده بود از نامزدي خود رسما كناره‌گيري كرد.

به گزارش ايسنا رييس سازمان تربيت بدني در اين باره گفت: در آن موقع گفتم كه فرقي نمي‌كند كه من در فدراسيون باشم يا فرد ديگري و هر فرد متدين و كاربلدي مي‌تواند خواسته‌هاي فوتبال دوستان ايران را برآورده كند. رييس جمهور نيز استدلال‌هايي داشت و توجيه ايشان نيز منطقي بود و من نيز تبعيت كردم و وارد انتخابات شدم.

وي ادامه داد: هر چند كه كار سنگيني بود اما اين مسووليت را پذيرفتم. با اين حال در همين شرايط نيز فوتبال وقت زيادي از ما مي‌گرفت. متاسفانه پس از اين اتفاق‌هايي افتاد و من به رييس جمهور گفتم كه بهتر است در انتخابات حضور نداشته باشم. اما ايشان گفتند كه بمانم من نيز گفتم كساني در حال به تپش انداختن جو فوتبال هستند و مي‌خواهند فوتبال به آرامش نرسد و آخرين بهانه‌ي آنها نيز مخالفت فيفا با حضور من در انتخابات بود.

وي افزود: پس از اين رييس جمهور اين صحبت‌هاي من را پذيرفتند. به وي گفتم كه چه من باشم چه نباشم فوتبال مورد علاقه‌ي مردم است و فوتبال ايران جايگاه خوبي در آسيا و جهان دارد و اگر مديريت خوبي انجام شود مي‌توان از اين توانايي‌ها استفاده كرد. بحث آخر هم همان بود كه رييس جمهور گفت كه من از كانديداتوري فدراسيون فوتبال خارج شوم و آن طور كه اعضاي كميته‌ي انتقالي گفته‌اند مجمع تا سه هفته‌ي آينده برگزار خواهد شد.

علي آبادي درباره‌ي مخالفت فيفا با حضورش در انتخابات گفت: كميته‌ي انتقالي در چند نامه‌اي كه به فيفا نوشت سرانجام توانست اساس‌نامه‌اي را با امضاي شش نفر از اعضا به فيفا بفرستد، آنها گفتند كه اين اساس‌نامه نهايي است و همان را به فيفا فرستادند و پس از يكي دو بار برگشت اساس‌نامه ايران نهايي شد و صفايي فراهاني همان اساس‌نامه را به فيفا فرستاد و فيفا نيز اين اساس‌نامه را پذيرفت.

سپس بعد از ايرادي كه گرفته شد صفايي و ديگر اعضا مي‌گفتند اين طور نيست و همه مي‌توانند در انتخابات كانديدا شوند. شايد كاسه‌اي زير نيم كاسه بود كه اگر به آن برسيم اين مساله را براي مردم روشن خواهيم كرد. اما چيزي كه به صورت مكتوب و رسمي وجود دارد هماني است كه توسط فيفا و هيات دولت به تصويب رسيده است و ممنوعيتي براي حضور افراد وجود ندارد.

علي آبادي ادامه داد: در اين هفت، هشت روز تحقيقاتي را براي جمع‌آوري اطلاعات آغاز كرده‌ايم و به نكاتي نيز رسيده‌ايم، اميدواريم كه اين طور نباشد كه كسي خلاف منافع ملي عمل كرده باشد. اما اگر خدايي نكرده چنين باشد اطلاعات‌مان را خيلي سريع اعلام خواهيم كرد.
 

mori.54

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
1 می 2006
نوشته‌ها
2,599
لایک‌ها
4,675
سن
49
محل سکونت
Tehran
.

به گزارش ايسنا رييس سازمان تربيت بدني در اين باره گفت: در آن موقع گفتم كه فرقي نمي‌كند كه من در فدراسيون باشم يا فرد ديگري و هر فرد متدين و كاربلدي مي‌تواند خواسته‌هاي فوتبال دوستان ايران را برآورده كند. رييس جمهور نيز استدلال‌هايي داشت و توجيه ايشان نيز منطقي بود و من نيز تبعيت كردم و وارد انتخابات شدم.



البته جناب رئیس جمهور حق داشته اند، چون احد الناسی که متدین و کاربلد باشد غیر از آقای علی آبادی در این مملکت پیدا نمی شد. این هم که جناب مهندس علی آبادی می فرمایند هر فرد متدین و کاربلدی می تواند...، نشانه ی شکسته نفسی ایشان است والا همگان بر لیاقت جناب مهندس اذعان دارند...
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
صفايى فراهانى:به من گفتند كنار بكش!

فارس- اگرچه محمد على آبادى از كانديداتورى فدراسيون فوتبال كناره گيرى كرد اما همچنان ابهامات فراوانى پيرامون عملكرد كميته انتقالى وجود دارد. شايد صفايى فراهانى با صحبت هايش بتواند فضا را روشن و شفاف كند. به هر حال فوتبال ايران در اين چند ماه محل كش و قوس هاى فراوانى بود تا سرانجام با ورود رييس جمهور، تكليف همه مشخص شد. حال بايد ديد كه با كناره گيرى على آبادى، آيا تمام مشكلات حل مى شود يا كميته انتقالى باز هم بحث جديدى را مطرح مى كند؟ فعلا كه صفايى فراهانى از مشكل جديدى حرف نمى زند.
در جلسه با آقاى على آبادى، سوء تفاهم ها برطرف شد؟
< از ديد من كه مشكلى وجود نداشت و سوءتفاهم هم نبود. بعد از صحبت هاى آقاى احمدى نژاد، گفتم كه آماده هر نوع مناظره براى مشخص شدن قضايا هستم تا ابهامى باقى نماند.
مگر نه اينكه جلسه براى رفع همين حرف ها برگزار شد؟
< آقاى على آبادى به مجرد اينكه علاقه مندى خود براى صحبت با من را مطرح كرد، پذيرفتم تا با ايشان صحبت كنم. آقاى على آبادى مى خواست مرا تنها ببيند اما گفتم كه بايد تمام اعضاى كميته انتقالى باشند تا بدانند بين ما چه مى گذرد.
و شما از خود دفاع كرديد؟
< تمام داستان اين چند ماه را با ايشان مرور كردم تا نشان بدهم كه يكطرفه به قاضى نرفته ام. براى همه دوباره بيان كردم كه تمام انتقادات رخ داده را به سازمان گزارش داده ام و خود سازمان مى دانست كه فيفا چه موضعى دارد. بنابر اين، ايراد فيفا يك مسأله غافلگيركننده نبود.
آقاى على آبادى پذيرفت كه براى او نامه نوشتيد كه نمى تواند در انتخابات شركت كند؟
< بله؛ ۴ آبان ماه براى ايشان و ساير اعضاى كميته انتقالى نامه دادم كه رييس سازمان تربيت بدنى نمى تواند در انتخابات شركت كند. اساس كارم به كارهاى مخفى نيست.
پس مشكل حل شد؟
< هيچ وقت با كسى مشكل نداشتم. اميدوارم آقايان هم مشكلشان حل شده باشد؛ حتى گفته بودم كه حاضرم در تلويزيون با آنهايى كه مشكل داشتند، مناظره كنم.
اما تلويزيون در اين مدت حتى يك بار هم از اعضاى كميته انتقالى براى روشن شدن مسائل دعوت به عمل نياورد؟
< بله؛ اين مسأله اى است كه شما بايد به آن بپردازيد. تلويزيون يك فرصت براى كميته انتقالى قايل نشد تا اطلاعات در اختيار مردم قرار گرفته شود. آنها فقط سعى كردند مخالفان مشكل دار با كميته انتقالى و به خصوص من را دعوت كنند و يك جانبه حرف هايشان را بزنند. تلويزيون اگر مى خواست كار درست انجام دهد، بايد كسانى كه به موضوع تسلط داشتند را با بنده دعوت مى كردند تا همه بدانند چه كارهايى انجام شده است.
شايد اين مسأله برگردد به اينكه خيلى ها موافق حضور شما در كميته انتقالى نبودند.
< همينطور است. خيلى ها تلاش كردند تا من نباشم؛ حتى تا اينجا پيش رفتند كه به من زنگ مى زدند و مى گفتند كه كنار بكشم.
جواب شما به آنها چه بود؟
< گفتم دليل قانع كننده بياورند تا در صورتى كه به سود مصالح ملى باشد، باوجود قولى كه به فيفا براى انجام كارها داده بودم، كنار بكشم اما دلايل آنها قانع كننده نبود.
هنوز هم براى ما جاى سؤال دارد كه چطور فيفا بار اول روى حضور على آبادى واكنش نشان نداد؟
< بار اول اصلا در جريان نبود چه كسانى نامزد شده اند اما بار دوم در رسانه هاى ما به زبان انگليسى اين خبر را پخش كردند. فيفا مى گويد اگر از جريانات داخلى مطلع نشود، كارى ندارد اما به مجرد اينكه متوجه قضيه اى شود، حتما پيگيرى مى كند.
يعنى اگر همان بار اول انتخابات برگزار مى شد، با انتخابات على آبادى مخالفت نمى شد؟
< نه؛ اگر همان بار اول انتخابات را به هم نمى ريختند و على آبادى انتخاب مى شد، فيفا كارى نداشت. همان موقع هم اين مسأله را گفتم و هشدار دادم كه اگر كار به تعويق انتخابات بكشد، امكان ايجاد مشكل وجود دارد. گفتم كه بايد ريسك اين قضيه را خودشان قبول كنند.
اينطورى اساسنامه مورد نظر فيفا زير سؤال نمى رود؟ مگر مى شود يك بار موافق باشند و يك بار مخالف؟
< شمايى كه بيرون اين قضيه هستيد، حق داريد چنين ايرادى را مطرح كنيد. از فيفا قول گرفتيم تا اين بند اساسنامه را حذف كرديم؛ در غير اين صورت، آنها با حضور سياسيون در مديريت مخالف هستند.
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
كيومرث هاشمى:نگران نباشيد!

ايسنا - رييس مركز توسعه ورزش قهرمانى سازمان تربيت بدنى گفت: «قطعا انتخابات رياست و هيأت رييسه فدراسيون فوتبال ۱۹ دى برگزار خواهد شد. با توجه به تاييديه فيفا به طور قطع انتخابات فدراسيون فوتبال ايران ۱۹ دى برگزار مى شود و مقدمات برگزارى مجمع نيز فراهم شده و مشكلى در اين باره وجود ندارد. اهالى فوتبال و جامعه نبايد نگران به تعويق افتادن انتخابات در تاريخ ۱۹ دى باشند چرا كه بهانه اى براى برگزار نشدن وجود ندارد.» كيومرث هاشمى در پاسخ به اين سؤال كه آيا سازمان تربيت بدنى از رييس آينده فدراسيون فوتبال حمايت خواهد كرد يا خير، گفت: «سازمان هم به انتخابى كه از سوى اعضاى مجمع انجام مى شود احترام مى گذارد و همچنين فرد منتخب مورد حمايت كامل سازمان تربيت بدنى است و سازمان تربيت بدنى نقش حمايتى اش را از فوتبال دريغ نخواهد كرد و بيشتر از گذشته از فوتبال حمايت مى كند.» وى افزود: «در زيرساخت ها و حمايت از باشگاه ها سازمان تربيت بدنى برنامه هاى جدى اى دارد و تاكيد رييس سازمان نيز بر روى اين مسأله است و قطعا سازمان و كميته انتقالى به دنبال برگزارى انتخابات سالم و بدون مشكل هستند و اميدوارم كه با انتخاب رييس، فدراسيون به ثبات برسد.
هاشمى درباره آرتور جرج و ژاك سانتينى نامزدهاى سرمربيگرى تيم ملى گفت: «در جلسه امروز كميته انتقالى بر روى اين دو گزينه بحث خواهيم كرد اما تاكنون تصميم خاصى گرفته نشده است.»
 

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,874
لایک‌ها
17,805
محل سکونت
ایران
برنامه 90 رو دیدید ؟!؟؟

عجب برنامه ای برگزار کرد عادل فردوسی پور

صفایی اومده بود - هاشمی و یه بابایی به اسم آخوندی هم بودند.
 

Domain

Registered User
تاریخ عضویت
9 می 2007
نوشته‌ها
1,698
لایک‌ها
2
محل سکونت
f34.html ♪♫♪
برنامه 90 رو دیدید ؟!؟؟

عجب برنامه ای برگزار کرد عادل فردوسی پور

صفایی اومده بود - هاشمی و یه بابایی به اسم آخوندی هم بودند.
چقدر لفتش دادن! :eek:
تا ساعت 2 بامداد منتظر دیدن باخت نادر پرسپولیس بودم! ;)
 

amin_lili

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 آپریل 2007
نوشته‌ها
532
لایک‌ها
2
سن
44
محل سکونت
ای کاش آنجا ...
کیومرث هاشمی که گند زد به خودش . به صفایی تهمت دروغگویی زد و پشتش 2،3 تا دروغ شاخدار گفت که صفایی و عادل مدرک رو کردن که حرف هاشمی دروغ بوده . اونم که اوضاع رو اینجوری دید احتمالا زنگ زده به آخوندی که بیا درست کن گندکاری هامو! آخوندی هم که تا می تونست فحش کاری کرد صفایی رو
صفایی سالهاست که از طرف صدا و سیما ممنوع التصویر شده . اما با فشارهایی که توی جراید آورد تونست بیاد به برنامه نود و به نظر من نیازی به دفاع پیدا نکرد چون هاشمی و آخوندی اونقدر ضد و نقیض و دروغ گفتن که نابود کردن خودشون رو ( اقلا در نظر من ... )
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
با سلام خدمت دوستان
ممنون از اينكه اتفاقات ديشب 90 رو در تاپيك منعكس كرديد. شاد و پيروز باشيد
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
چهار ناظر خارجى در تهران

ناظران كنفدراسيون آسيا و فدراسيون بين المللى فوتبال براى نظارت بر انتخابات فدراسيون، راهى ايران مى شوند.
پل مونى (دبيركل كنفدراسيون آسيا) كلوزه، چارمين و شامپانى به عنوان ناظران كنفدراسيون فوتبال آسيا و فدراسيون بين المللى (فيفا) براى پوشش انتخابات فدراسيون فوتبال راهى ايران خواهند شد. نامه حضور آنها رسما ارسال شده و اكنون مراحل آماده سازى شرايط براى حضور آنها طى مى شود. انتخابات فدراسيون فوتبال ايران نوزدهم دى ماه سال جارى در آكادمى ملى المپيك برگزار مى شود.
شاهرخ شهنازى، رييس فدراسيون پينگ پنگ و على كفاشيان، دبيركل كميته ملى المپيك ۲ نامزد در انتخابات رياست فدراسيون فوتبال هستند.

به نقل از روزنامه ايران ورزشي مورخ 4 دي 1386
 

M A T R I X

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2007
نوشته‌ها
791
لایک‌ها
2
محل سکونت
NoT iN WHeRe ThaT YoU WanT Me To bE !!
ديشب برنامه 90 عالي بود !!! خيلي چيزا مشخص شد !!! دست عادل درد نكنه !!

با اين همه مقدمه چيني كه واسه خراب كردن صفايي داشتن ، خوشحالم كه مخصوصا" رو بحث سرمربي تيم ملي دروغشون مشخص شد ! !

خنده دار ترين قسمتش هم مصاحبه ي مصطفوي بود ! خودش نميدونست چي داره ميگه !

اي خدا ... !! كاش بازم صفايي ميومد كانديد ميشد و پوز همه شون رو ميزد !

ولي اين قدرت و جذبه ي صفايي هم جالب بودا ! خيلي راحت حرفاش رو راجع به معاون رئيس جمهوري و همه ي نخاله هاش زد !! جدا" جيگر من يكي كه خنك شد !!!

هر چند بابت برنامه ي ديشب از درسم افتادم و امروز امتحان رو افتضاح دادم ولي جدا" به ديدنش مي ارزيد !!!

----------------------------

تراپاتوني / لوكزامبورگو و .... !!!! اسامي اي كه ديشب صفايي گفت ، معلوم شد كه مربي هاي خارجي هم خيلياشون از خداشونه بيان ايران .... ولي آقايوني كه بالادست نشست ، نميخوان فوتبال اين مملكت تغيير كنه ... شايد نونشون به خطر ........... !!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


رئيس جمهور محترم : " من خودم دنبال يه مرد ميگشتم كه بياد و فوتبال رو درست كنه ، گفتم مهندس (علي آبادي) برو به داد اين فوتبال برس " !!!!!!!!!!
 
بالا