کسی میدونه روی مین Abit IP35p رم باس 533 جواب میده یا نه؟؟ اگه نه از چه باسی به بعد ساپورت میشه
این مادربرد از 800 به بالا رو ساپورت میکنه من روش 533 گذاشتم کار نکرد اما یه سوال دیگه اینکه یه رم Patriot 800 گرفتم اما موقع بالا اومدن 533 نشونش میداد عوضش کردم OCZ 800 گرفتم این دفه 667 نشون میده رم ها تقلبیه یا موضوع چیز دیگه ای هست لطفا یه نرم افزار پیشنهاد بدبد واسه تست رم
منم ram dual (2*1 gig ) geil گرفتم.
منتها با یه برنامه چک کردم باس رو 667 نشون میده در صورتیکه باید 800 باشه.
نمیدونم باید تو مادربورد تغییراتی بدم یا نه!؟
یه سوال...
چطور میشه فهمید رم اصله یا تقلبی؟
تو بازار که میگن برو تو سایتش رجیستر کن سریالش رو میفهمی!
ما که از این سایت geil سر در نیاوردیم...
یک عکس از صفحات CPU-Z بذار ببینیم چه خبره.
هنوز نخریدم منتظر نظر اینکارهای سخت افزاری هستم .اگه بخوام رم ارتقا بدم به نظر شما بهتره یه 512 MB بگیرم بندازم کنار این 512 خودم یا یه 1 GIG بگریم ؟
کدوم بهتره ؟ قیمت اصلا مهم نیست
2 گيگ باس 800 بخر بقيه پولت رو صرف چيزهاي ديگه كن.به نظرتون من یه رم بخرم بهتره یعنی بابت ÷ولی که میدیم ارزش داره
CORSAIR-Dual Channel4GB-800-(2x2GB)-DHX ِِDDR2
OCZ-Dual Channel 2GB-1066-(2x1GB) DDR3
OCZ-Dual Channel 2GB-1333-(2x1GB) DDR3
و چرا؟
با تشکر
آخه چرا ؟؟؟!! ارزش نداره رم بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟2 گيگ باس 800 بخر بقيه پولت رو صرف چيزهاي ديگه كن.
نه هيچ ارزشي نداره و اختلاف عملكرد كلي سيستم ناچيزيه سيستم رو واسه چي ميخواي؟ بازي؟آخه چرا ؟؟؟!! ارزش نداره رم بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرقی نمیکنه ! هم برای بازی هم کارهای دیگه فقط نمی خوام رمی باشه که کم بیاره و اگر فردا خواستم ارتقاش بدم مشکلی ÷یش نیاد در ضمن اگر این گونه رم ها DDR3 ارزش خرید رو نداره به خاطر پولی که میدیم نخرم؟؟؟نه هيچ ارزشي نداره و اختلاف عملكرد كلي سيستم ناچيزيه سيستم رو واسه چي ميخواي؟ بازي؟
نه 2 گيگ حالا حالا ها كم نميياره همين الانش هم1 گيگ كافيه و 2 گيگ واسه آينده نگريفرقی نمیکنه ! هم برای بازی هم کارهای دیگه فقط نمی خوام رمی باشه که کم بیاره و اگر فردا خواستم ارتقاش بدم مشکلی ÷یش نیاد در ضمن اگر این گونه رم ها DDR3 ارزش خرید رو نداره به خاطر پولی که میدیم نخرم؟؟؟
در ضمن تا 2-3 سال آینده مشکلی با مادربرد در مورد رم نداشته باشیم(همون ساپورت DDR3)
همچنین این باس زیاد ارزش نداره؟ کاربردش در چیه ؟