این برنامه رو دانلود کنید http://www.cpuid.com/download/cpu-z-143.zip مدل مینبورد و رمتون رو میگه .الان نه جعبشو دارم نه دفترچه . از کجا بفهمم چی هست . روش هم چیزی معلوم نیست ؟
اینم عکسی از برنامه درایوشه .
این برنامه رو دانلود کنید http://www.cpuid.com/download/cpu-z-143.zip مدل مینبورد و رمتون رو میگه .الان نه جعبشو دارم نه دفترچه . از کجا بفهمم چی هست . روش هم چیزی معلوم نیست ؟
اینم عکسی از برنامه درایوشه .
باید رم DDR1 بگیرید برای این مینبورد البته مینبوردتون قدیمیه و فکر کنم حتی DDR400 هم پشتیبانی نمیکنه ولی احتمالا اگه رمه DDR 1 بگیرید براش کار کنه حالا ممکنه تو فرکانس پایینتر کار بکنه .Mod.Chip جان ممنون من الان یک مادر بورد p4x533 SOLTEK و یک رم 256 با فرکانس 166 دارم . میتونم یک رم ddr 512 بگیرم . میشه ؟
اول در مورد DDR2 : نه عزیز ساپورت نمیکنه. مین شما DDR1 تا باس 400 ساپورت میکنه.در ضمن اگه در مورد مچ کردن رم ها هم اطلاعاتی دارید بدید لطفا
یعنی دقیقا چه رمی و با چه فرکانسی بگیرم
در مورد رمی که مادر بوردم ساپورت می کنه توی سایت زده
3 x DDR DIMM socket support up to 3 GB
Support DDR400/333 DDR SDRAM
Supports DDR400 Memory with 3.2GB/s bandwidth
من از این نفهمیدم DDR2 هم روی مادربرد من جواب می ده یا نه ؟؟
بازم ممنون
هست. تو رایان صبا زده 1گیگ 60تومن. نمی ارزه!رم DDR400 هنوز گیر میاد؟ چند؟
مدل ه مین شما SL-85ERV3 یا V4 ه . مین شما حداکثر DDR1-333 ساپورت میکنه. اما شما همون 400 رو باید بگیری.Mod.Chip جان ممنون من الان یک مادر بورد p4x533 SOLTEK و یک رم 256 با فرکانس 166 دارم . میتونم یک رم ddr 512 بگیرم . میشه ؟
اين زمان تاخير كه دوستان معرفي كردن كه اين شركتها اصلا نمي دونن چي هست و تاره من بايد براشون توضيح بدم كه چيه و دوم اينكه يكي شون گفت هيچ ربطي قيمت و تايمينگ به هم ندارن
حالا شما چی کار کردی؟! خریدی؟!!؟
اگر شما میخواین نقدی بخرین چرا نمیرین بازار؟!
عزیز احتمال نیست. شما 400 رو روی 333 ببندید فقط به اندازه ی همون 333 کار میکنه. همین.در حالی که مادربورد من رم رو تا فرکانس 333 ساپورت میکنه چقدر احتمال داره رم با فرکانس 400 روش کار نکنه ؟
عزیز احتمال نیست. شما 400 رو روی 333 ببندید فقط به اندازه ی همون 333 کار میکنه. همین.
عزیز 400 از 333 سریع تره (دقیقا با اندازه ی عدد اش) اما باید ببینید ماردبورد اتون چقدر ساپورت میکنه. (تا 333 یا تا 400)
رم ddr2 رو هم نمیتونید استفاده کنید!
166*2=333من یک رم 256 دیجیتال می ! گرفتم که باس 333 داره . ولی الان داره با فرکانس 166( طبق گفته زد سی پی یو ) کار میکنه ؟
166*2=333
هیچکی نبود جوابه مارو بده ؟ :blink: