hamed_tavakoli
Registered User
سلام
سونی ال. و سونی ام دوسیم کارت اگه موجود دارید قیمت بدید بیزحمت
دوستان همین حالا برای مشکل سوکت شارژ موبایل پیر کاردین پی 7 به آقای احسانی پیام دادم و گفتم که تازه چند ساعته دستم رسیده و وقتی خواستم بزنم به شارژ دیدم شارژ نمیشه،همش میخواد یه جورایی منو مقصر جلوه بده و میگه تو گوشی رو شکستی در حالی که گوشی کوچکترین ضربه ای نخورده و اینو چند بار بهش گفتم،با اینکه من زیر 48 ساعت با این گوشی به مشکل بر خوردم ایشون نمیخواد گوشی رو پس بگیره و همش میگه باید بره شرکت برای گارانتی در حالی که مهلت تست تموم نشده
سلامسلام
سلامسلام
1 -جناب احسانی میشه بیشتر در مورد فروش اقساطی توضیح بدید؟ فرمول محاسبه سایت هم طوریه که من سر در نیاوردم باید خیلی بهتر و مشخص تر باشه اون فرمول!،چند ماهه می دید؟ پیش پرداخت چند درصد قیمت میشه؟ و...
2 - آیا گوشی پی 7 48 ساعت مهلت تست داره یا نه فقط همون گارانتی شرکتی پیر رو داره؟
3 - پی 6 هم موجو دارید؟
ممنون
سلامسلام اقای احسانی.یه لطف میکنید یه تست از دوربین p2000 بگیرید و بذارید تو اپارت ببینم.چند ثانیه هم باشه کافیه.میخوام ببینم کیفیت تصویر وضبط صداش چطوره اگ خوب بود انشاالله سفارش بدم.
باتشکر
اقای احسانی بی زحمت جواب اون پیام من رو بدید
اقای احسانی من 10 روزه مغازه زدم فدات شم بیا کار من رو روه بندازدوست من علاقه دارم کار کنم ولی مسائل حاشیه ای این افراد فعلا" تاپیک رو تعطیل میکنم.
سلام بله دوست عزیز گلد هم موجوده. هر 3 رنگ.اقاي احساني P7 رنگ طلايي موجوده!؟
قيمتش؟
سلام و عرض ادبامیر خان سلام.
elephone p2000 چه رنگهایی موجود دارین؟