• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب شاپ عرضه کننده تلفن همراه با کیفیت

cheshmak816

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان همین حالا برای مشکل سوکت شارژ موبایل پیر کاردین پی 7 به آقای احسانی پیام دادم و گفتم که تازه چند ساعته دستم رسیده و وقتی خواستم بزنم به شارژ دیدم شارژ نمیشه،همش میخواد یه جورایی منو مقصر جلوه بده و میگه تو گوشی رو شکستی در حالی که گوشی کوچکترین ضربه ای نخورده و اینو چند بار بهش گفتم،با اینکه من زیر 48 ساعت با این گوشی به مشکل بر خوردم ایشون نمیخواد گوشی رو پس بگیره و همش میگه باید بره شرکت برای گارانتی در حالی که مهلت تست تموم نشده

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
دوستان همین حالا برای مشکل سوکت شارژ موبایل پیر کاردین پی 7 به آقای احسانی پیام دادم و گفتم که تازه چند ساعته دستم رسیده و وقتی خواستم بزنم به شارژ دیدم شارژ نمیشه،همش میخواد یه جورایی منو مقصر جلوه بده و میگه تو گوشی رو شکستی در حالی که گوشی کوچکترین ضربه ای نخورده و اینو چند بار بهش گفتم،با اینکه من زیر 48 ساعت با این گوشی به مشکل بر خوردم ایشون نمیخواد گوشی رو پس بگیره و همش میگه باید بره شرکت برای گارانتی در حالی که مهلت تست تموم نشده

سلام دوست خوب من

شما دیشب ساعت 10 چندین بار اس ام اس دادید با اینکه رعایت نمیکنید وقت استراحت مردم هست و وقت کاری نیست من کامل جواب شما رو دادم .
گوشی پیرکاردین p7 رو ما با پک پلمپ ارسال میکنیم. این گوشی دارای ضمانت یکسال از طرف شرکت پیرکاردین است و شما دیشب عین پیامت هست میگی شنبه یا پولم رو پس بده یا یه گوشی برام بفرست بنده جواب دادم :
1-ابتدا لازم است گوشی شما بدستم برسد
2-بررسی شودتوسط واحد قنی سوکت ایراد در تولید داشته یا توسط یوزر دچار مشگل شده است.

ضمنا" 48 ساعت مهلت تستی که گذاشتن برای عیب هائی است که خود گوشی دارد ما اولین بارمون نیست که عزیز بنده بارها گوشی دادم طرف اشتباه کارت حافظه را توی سوکت سیم کرده پین ها خرد شده گفته گوشی همینطوری برای من ارسال شده است. مشکل سوکت کاملا" طبیعی است چونکه شما گوشی رو از جعبه که در میاری میزنی شارژ اولیه بشه حالا اگر سوکت رو برعکس فشار بدی یا فرض کن روی میز گذاشتی یهو با ته افتاد سوکت فشار اومد کنده شد متاسفانه انسانهای شجاع و راستین دیگر وجود ندارن که راستگو باشن و اتفاقا" این مشکل سوکت تنها چیزی است در همان دقیقه اول اتفاق می افتد چونکه بعضی افراد واقعا" در کارشون ظرافت ندارن و با فشار زیاد یک کابل رو داخل میکنن برعکس تا لعیم پشت سوکت کنده بشه.
تا واحد فنی شرکت پیر نظر نده من هم نظر اون شرکت رو مکتوب میکنم میزارم اینجا اگر مشکل از خود گوشی باشه یک گوشی اک با تقدیم احترامات تقدیم شما میکنم بعدشم توی این مسائل باید صبور باشی اونطور اس میدی اینجا شلوغ میکنی نمیدونم به تمام مدیران سایت و جهان شکایت میکنم و..... دوستت بیاد اینجا تائید کنه بله باید اینطوری باشه نمیشه باید مشخص بشه شما شکستی یا نه میخوای خودت بیا باهم بریم شرکت پیر جلوت باز کنه بهت نشون بده سوکت چطور شده.

Last edited:

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333

abdollah12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
1 -جناب احسانی میشه بیشتر در مورد فروش اقساطی توضیح بدید؟ فرمول محاسبه سایت هم طوریه که من سر در نیاوردم باید خیلی بهتر و مشخص تر باشه اون فرمول!،چند ماهه می دید؟ پیش پرداخت چند درصد قیمت میشه؟ و...
2 - آیا گوشی پی 7 48 ساعت مهلت تست داره یا نه فقط همون گارانتی شرکتی پیر رو داره؟
3 - پی 6 هم موجو دارید؟
ممنون

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
سلام
1 -جناب احسانی میشه بیشتر در مورد فروش اقساطی توضیح بدید؟ فرمول محاسبه سایت هم طوریه که من سر در نیاوردم باید خیلی بهتر و مشخص تر باشه اون فرمول!،چند ماهه می دید؟ پیش پرداخت چند درصد قیمت میشه؟ و...
2 - آیا گوشی پی 7 48 ساعت مهلت تست داره یا نه فقط همون گارانتی شرکتی پیر رو داره؟
3 - پی 6 هم موجو دارید؟
ممنون
سلام
در مورد محاسبه فروش اقساطی کار اون بخش کامل نشده امروز کاملش میکنم.
قیمت گوشی xxx
+3% کارمزد
مبنا xxx
30% پیش
70% باقیمانده هر ماه اقساط 2% بهره یعنی برای 5 ماه 10 درصد اضافه میشه.

سوال شما رو من بالا جواب دادم شما یک گوشی برای فروش گذاشتی درست؟ من پول و میریزم و شما گوشی رو ارسال میکنید. من گوشی رو درمیارم رم رو اشتباه فشار میدم تو سوکت سیم کارت و سوکت آسیب می بینه و دیگه سیم نمیخونه و به شما اعلام میکنم 48 ساعت مهلت بوده گوشیت سیم نمیخونه شما مکلفی تعویض کنی؟ درسته ؟ تا امروز من حدود 4 مورد مشابه داشتم به همین ترتیب ما که نمیخوایم سر مردم کلاه بزاریم قصدمون کسب و کار حلال هست نه دوست داریم کسی مال ما رو بالا بکشه نه ما دوست داریم پول حرام بخوریم این وسط اگر اشکال از بنده است به دیده منت میپذیرم اگر از شماست باید مردانه اول راستش رو بگید اگر نه قاضی اون کارشناسه فنی شرکت هست که میفهمه کسانی که فنی هستن میدونن من چی میگم سوکت توسط یوزر آسیب ببینه از جاش پینها لعیمش جدامیشه

m.r71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام اقای احسانی.یه لطف میکنید یه تست از دوربین p2000 بگیرید و بذارید تو اپارت ببینم.چند ثانیه هم باشه کافیه.میخوام ببینم کیفیت تصویر وضبط صداش چطوره اگ خوب بود انشاالله سفارش بدم.:)
باتشکر

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
سلام اقای احسانی.یه لطف میکنید یه تست از دوربین p2000 بگیرید و بذارید تو اپارت ببینم.چند ثانیه هم باشه کافیه.میخوام ببینم کیفیت تصویر وضبط صداش چطوره اگ خوب بود انشاالله سفارش بدم.:)
باتشکر
سلام
حتما" از گوشیهای جدید اطلاعات کافی و لازم برای همه شما عزیزان میزارم که بهترین انتخاب رو داشته باشید.

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
سلام امیر آقا دیروز یک گوشی گرفتم نوکیا 520 لومیا ولی خوشم نیومد چون ویندوز است و من اندروید میخوام این گوشی صفر است قبول دارم باز کردم ولی درصد کمی کم کنید و اینو بردارید و به جاش گوشی Elephone p2000 بردارم چقدر سر بدم تشکر

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
سلام امیر اقا به جای گوشی Elephone p2000 اگه inew 3 داری از این گوشی میخوام ممنون

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
اقای احسانی بی زحمت جواب اون پیام من رو بدید

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
دوست من علاقه دارم کار کنم ولی مسائل حاشیه ای این افراد فعلا" تاپیک رو تعطیل میکنم.
اقای احسانی من 10 روزه مغازه زدم فدات شم بیا کار من رو روه بنداز
بعدشم شما که سابقت مشخصه .این مسایل همیشه هست و از این کاربرا همیشه زیاده که توقع عحیب دارن

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936
عزیزان قاضی و نظر پخش کن تا نظر کارشناس فنی شرکت پیر کاردین دندون رو جیگر بذارن لطفا

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936
امیر خان سلام.
elephone p2000 چه رنگهایی موجود دارین؟

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
امیر خان سلام.
elephone p2000 چه رنگهایی موجود دارین؟
سلام و عرض ادب
امروز قرار بود تحویل بدن متاسفانه بدقولی شد فردا برسه رنگش مشخص میشه ظاهرا" قراره سفید و مشکی داخل بار باشه.

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
سلام امیر آقا جواب مارو ندادی داداش دیروز یک گوشی گرفتم نوکیا 520 لومیا ولی خوشم نیومد چون ویندوز است و من اندروید میخوام این گوشی صفر است قبول دارم باز کردم ولی درصد کمی کم کنید و اینو بردارید و به جاش گوشی inew 3 بردارم چقدر سر بدم تشکر

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
تاپیک تا اطلاع ثانوی تعطیل است.

بالا