• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب شاپ عرضه کننده تلفن همراه با کیفیت

cheshmak816

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان گوشی به ادرسی که آقای احسانی برای من فرستاد ارسال شد،بهتره از بحث های حاشیه ای کنار بکشیم تا مشتری های دیگه بتونن سفارش هایی که دارن رو دریافت کنن
آقای احسانی به احتمال زیاد فردا گوشی میرسه به دستتون،منتظر بررسی و جوابتون هستم
کد پیگیری پست رو براتون پی ام کردم

Last edited:

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
این موضوع گمرک چه ربطی به این مسائل داره! (مثه اینه که داریم از ماست صحبت میکنیم یکی بیاد بگه چرخ گاری در رفته چی کا کنیم!!!)...(گمرک چون حساب کتاب نداره(کیلویی) حرفی که من زدم درسته)
در ضمن من شفاف سازی کردم و اتفاقا خوب شد که افراد خود شیرین برای منافع بعدیشون خودشونو نشون میدن.
یا علی

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
این موضوع گمرک چه ربطی به این مسائل داره! (مثه اینه که داریم از ماست صحبت میکنیم یکی بیاد بگه چرخ گاری در رفته چی کا کنیم!!!)...(گمرک چون حساب کتاب نداره(کیلویی) حرفی که من زدم درسته)
در ضمن من شفاف سازی کردم و اتفاقا خوب شد که افراد خود شیرین برای منافع بعدیشون خودشونو نشون میدن.
یا علی
حاجی الان منظورت از افراد خودشیرین کیا بود دقیقا ؟؟؟/

دوعدد پیرگاردین و یک عدد elephone 2000 از آقای احسانی خریداری شد . elephone دستم برسه یه بررسی کلی میذارم

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
راستی دوستان من ویسان هگزا هم از ایشون گرفتم واقعا گوشی فوق العاده خوش دست و روونیه ... از نظر تاچ و کیفیت صفحه و دوربین و مخصوصا باطری خیلی حرفا واسه گفتن داره

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

دوعدد پیرگاردین و یک عدد elephone 2000 از آقای احسانی خریداری شد . elephone دستم برسه یه بررسی کلی میذارم
حتما از الفون بررسی بزار دمت گرم

fakori.farid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام گوشی هاتون حدودا چه قدر کار میکنن و در ضمن اصل اند ؟؟؟؟
من بین گوشی های هشت هسته ای با رم 2 موندم کودوم رو بخرم ؟؟؟؟
در ضمن شما خودتان 48 ساعت گارانتی میکنید ؟؟؟؟؟ من میخوام از شما یکی از این موبایل ها را بخرم باید چه کار کنم ؟؟؟؟/
لطفا توضیح دهید

fakori.farid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه طوری باید با شما درتماس باشم ؟؟؟؟؟برای خرید

m.r71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13

شدیدا منتظر بررسی elephone 2000 :)

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
چه طوری باید با شما درتماس باشم ؟؟؟؟؟برای خرید
سلام
شماره تماس من هست و بین 8 هسته ای ها من بلک ویوو رو خیلی مناسب و خوب میدونم البته الفون چندتا برتری داره که هیچ کدوم ندارن و کار دوج هم قیمتش خوبه بیاد ببینیم چطوره به هر حال از آنر 3ایکس همشون ارزونترن وچیزی کم ندارن هیچ که بیشتر هم دارن
گوشیها مهلت تست دارن

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
بررسی ELEPHONE P2000

امکانات :
دارای 9 سنسور
ازجمله سنسور تعویض عکس ، موزیک با حرکت دست جلوی سنسور
LED ناتیفکشن آبی-قرمز،فیروزه ای ، سبز،سفید
تنظیم خاموش روشن شدن فلش گوشی هنگام تماس یا sms
سرعت عالی
تاچ بسیار حساس هم رده گوشی های رده بالا
خوش دست و بسیار سبک
علاوه بر محافظ صفحه نمایش ، روی صفحه محافظ اضافی هست فقط کافیه لایه رویی رو بردارید
led قدرتمند در حد huawei h730
عکاسی و فیلمبرداری هم که مسلما عالی بدون عیب و نقص
روت شد بدون مشکل . cwm تاچ نصب شد بدون مشکل.الان هم دارم رام آپدیت شده میریزم
فینگر تاچ عملکرد عالی و واقعی داره . تا 3 اثر انگشت هم قایل ثبت داره برای 3 نفر مختلف
امتیاز آنتوتو 22800 ...
باطری عملکرد مناسب داره نسبت به امکانات و مصرف گوشی
تنها عیب تا الان داغ شدن گوشی هنگام شارژ یا بازی سنگینه که طبیعیه
امکان دوبار ضربه روی صفحه برای روشن شدن گوشی مثل LG
همچنین ترسیم کردن اشکال روصفحه خاموش و باز شدن برنامه مورد نظر

راستی هندزفری توی جعبه این گوشی نیست

سوالی بود درخدمتم...

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
بررسی ELEPHONE P2000

امکانات :
دارای 9 سنسور
ازجمله سنسور تعویض عکس ، موزیک با حرکت دست جلوی سنسور
LED ناتیفکشن آبی-قرمز،فیروزه ای ، سبز،سفید
تنظیم خاموش روشن شدن فلش گوشی هنگام تماس یا sms
سرعت عالی
تاچ بسیار حساس هم رده گوشی های رده بالا
خوش دست و بسیار سبک
علاوه بر محافظ صفحه نمایش ، روی صفحه محافظ اضافی هست فقط کافیه لایه رویی رو بردارید
led قدرتمند در حد huawei h730
عکاسی و فیلمبرداری هم که مسلما عالی بدون عیب و نقص
روت شد بدون مشکل . cwm تاچ نصب شد بدون مشکل.الان هم دارم رام آپدیت شده میریزم
فینگر تاچ عملکرد عالی و واقعی داره . تا 3 اثر انگشت هم قایل ثبت داره برای 3 نفر مختلف
امتیاز آنتوتو 22800 ...
باطری عملکرد مناسب داره نسبت به امکانات و مصرف گوشی
تنها عیب تا الان داغ شدن گوشی هنگام شارژ یا بازی سنگینه که طبیعیه
امکان دوبار ضربه روی صفحه برای روشن شدن گوشی مثل LG
همچنین ترسیم کردن اشکال روصفحه خاموش و باز شدن برنامه مورد نظر

راستی هندزفری توی جعبه این گوشی نیست

سوالی بود درخدمتم...
فقط بیزحمت از گوشی تو حالت صفحه روشن یه عکس بزار اگه تونستی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
سلام
تا دوشنبه به امید خدا اونهائی که رسیده دارم کم کم میزارم تعداد زیاده جنس عالی قیمت هم عالی
پس حسابی گردوخاک کردی باز لنوو هم کپی کردن ناراحت شدم جدا;)

NARAQI110

Registered User
لایک‌ها
96
دمای باطری رو در حال داغ کردن بذار مثلا لنووی من نهایتا 37 میره اما گوشیهای مارک دیگه داداشم داره تا 42 وبالاترم میره ،عکس بگیر باهاش بذار کیفیت دوربینشم تامعلوم بشه

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
دوستان روی بلک ویو مدل کروان هم بررسی داشته باشید از نظر گوشی خیلی خوبیه از هر لحاظ.

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
یا علی
سلام
دوست من مطالب توسط مدیر حذف شد ولی مطلب شما رو تو ایمیل خوندم شما رو از قدیم به خاطر دارم و فقط این رو عرض کنم هر کسی که دادوبیداد میکنه دلیل بر ریگ تو کفشش یا پیش تو پالونش نیست خیلی وقتها این دادها بخاطر زخمهای کهنه ایه که متاسفانه اطرافیان یا به دلیل آگاهی یا ناآگاهی به آدم وارد میکنن. خوبه همیشه به یاد دارم شما آخر عبارتت مینویسی یا علی پس اگر به علی اعتقاد داری چرا به برادرهای دینی خودت تهمت میزنی مگر کسی که گفت احسانی دزد نیست قراره بنده شام دعوتش کنم؟ اونها هم اتفاقا" همون یا علی هستن و تلاش میکنن چیزی که دیدن و تجربه کردن راجع بهش قضاوت کنن . حالا شما که از ما خیلی دلخوری و ناراحتی بفرما بنده چه هیزم تری به شما فروختم. شاید اگر اشتباه نکنم من بالای 1000 تو گوشی توی پرشین فروختم خاطرم هست همه کسانی که همکارم هستن بجز چند نفر هیچ کدام توی پرشین فعالیت نمی کنن میدونی چرا؟
اول اینکه میگن تو پرشین اگر 100 تا کار خوب انجام بدی ولی یک اشتباه بکنی سر اون اشتباه آبرو و حیثیتت رو به باد میدن.
اونها میگن تو پرشین کاربران بیشتر اهل رفیق بازی و باند بازی هستن وقتی با یکی مشکل پیدا میکنی در واقع به یک جمعیتی مشکل پیدا کردی.
توی پرشین همیشه باید از حقت بگذری چون یکی میاد مینویسه فلانی به من فلان کرده بقیه هم چون فروشنده هستی و از تو اصلا" خوششون نمیاد و روی دیدنت رو ندارن و آرزوی مرگت رو دارن ازش طرفداری میکنن و کلا" کارت رو خراب میکنن.
من دو سال موندم مقاومت کردم چون اینجا رو دوست دارم و برای مدیرانش احترام قائلم
ولی دوست من تا زمانی که ما ضعفهامون رو بهمون گوشزد میکنن میپریم تو صورت طرف مقابل این ما هستیم که میبازیم چون دنیای خارج از ما داران مثل طوفان حرکت میکنن و ما هنوز درگیر مسائل پوچ هستیم.
نظر بنده این بود سعی کنیم تو کار دیگران دخالت نکنیم توی این مدت اگر شما دیدید من یکبار توی تاپیک یک شخصی رفتم دخالت کردم حرف بی ربطی زدم بهم نشون بدید یا به کسی بی احترامی کردم . طرف بلافاصله بعد از اعتراض مشتری من میاد میگه قانونا" باید پس بگیره من آتیش میگیرم میگم تو از قانون چی میفهمی آخه میگه توهین کردی! آخه تو قاضی هستی حکم صادر کردی؟ اینها درد اجتماع ماست شما ایرانی هستی بله متاسفانه من افغانی هستم به شما برخورد به من بر نخورد ولی مثال امبولانس که چیزی نیست شما ببین بارها پلیس میگه آقا وقتی توی بزرگراه تصادف میشه سریع حرکت کنید تا ماشین های امداد برسن من خودم بارها شاهدم تو همین بزرگراه تهران کرج همه کنجکاو هستن ببینن چطوری تصادف شده کی مرده کی زنده است و چنان ترافیکی درست میکنن ماشین آمبولانس دیگه به جنازه ها هم نمیرسه چه برسه به مصدومان اگر دلسوز هستیم باید گاز ماشین رو بگیریم بریم نه وایسیم نگاه کنیم اینها چیزی نیست با گفتن من درست بشه یا دیگران قبول کنن اینها مشکلات فرهنگی ایست که باید دو نسل عوض بشه تا درست بشه.

بالا