• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب شاپ عرضه کننده تلفن همراه با کیفیت

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
آقا از اتوبان کرج نگو که دلم خونه خون یا تصادف شده یا دارن آسفالت میکنن یا بچه مایه دارا دارن میرن جاده چالوس یا اینکه میرن باغ های طالقان خلاصه خراب شده هر سری یه داستانی داره و کلا ابروی منو توی این 4 سال جلوی اساتید آزمایشگاه برده واما بنده یه گوشی خریدم ازآقای احسانی در ابتدا بگم که حضوری رفتم خدمتشون وعمرا فکر نمیکردم با کسی که هم سن وسال پدرم هست روبه رو بشم نشتم گوشی رو گرفتم از ایشون پول و دادم خدمتشون اومدم پایین رسیدم هم کف گفتم بزار گوشی رو یه روشن کنم دیدم نشد که نشد یه ذره که دستمو روپاور گوشی نگه داشتم روشن شد ولی معلوم بود دکمه پاور کار نمیکنه رفتم بالا وباهاشون مطرح کردم خیلی باوقار گوشی رو ازم گرفتن وامتحان کردن و دوباره یک بار هم با منبع تغذیه گوشی رو امتحان کردن وجوری عذرخواهی کردن که بنده خودم شرمنده شدم گفتم فدای سرتون بهشون گفتم کی میرسه از این گوشی گفتن فردا فرداش با همون رفیقم که گوشی رو واسه اون میخواستم رفتیم پیششون ویه گوشی دیگه بهمون دادن اومدیم به خدا من تو کل عمرم این بنده خدا رو یک بار دیدم خیلی هم تو تاپیکشون نیومدم ولی از برخورد اول مشخص بود که خدای نکرده ایشون ادم ناتویی نیستن هرکی دیگه بودمثلا توپاساژعلائدین باید حتما یا دست به یقه میشدی یا پول تعمیرشم ازت میگرفتن .سگ آستان علی (ع)" یه رهگذر"

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
سلام
دوست من مطالب توسط مدیر حذف شد ولی مطلب شما رو تو ایمیل خوندم شما رو از قدیم به خاطر دارم و فقط این رو عرض کنم هر کسی که دادوبیداد میکنه دلیل بر ریگ تو کفشش یا پیش تو پالونش نیست خیلی وقتها این دادها بخاطر زخمهای کهنه ایه که متاسفانه اطرافیان یا به دلیل آگاهی یا ناآگاهی به آدم وارد میکنن. خوبه همیشه به یاد دارم شما آخر عبارتت مینویسی یا علی پس اگر به علی اعتقاد داری چرا به برادرهای دینی خودت تهمت میزنی مگر کسی که گفت احسانی دزد نیست قراره بنده شام دعوتش کنم؟ اونها هم اتفاقا" همون یا علی هستن و تلاش میکنن چیزی که دیدن و تجربه کردن راجع بهش قضاوت کنن . حالا شما که از ما خیلی دلخوری و ناراحتی بفرما بنده چه هیزم تری به شما فروختم. شاید اگر اشتباه نکنم من بالای 1000 تو گوشی توی پرشین فروختم خاطرم هست همه کسانی که همکارم هستن بجز چند نفر هیچ کدام توی پرشین فعالیت نمی کنن میدونی چرا؟
اول اینکه میگن تو پرشین اگر 100 تا کار خوب انجام بدی ولی یک اشتباه بکنی سر اون اشتباه آبرو و حیثیتت رو به باد میدن.
اونها میگن تو پرشین کاربران بیشتر اهل رفیق بازی و باند بازی هستن وقتی با یکی مشکل پیدا میکنی در واقع به یک جمعیتی مشکل پیدا کردی.
توی پرشین همیشه باید از حقت بگذری چون یکی میاد مینویسه فلانی به من فلان کرده بقیه هم چون فروشنده هستی و از تو اصلا" خوششون نمیاد و روی دیدنت رو ندارن و آرزوی مرگت رو دارن ازش طرفداری میکنن و کلا" کارت رو خراب میکنن.
من دو سال موندم مقاومت کردم چون اینجا رو دوست دارم و برای مدیرانش احترام قائلم
ولی دوست من تا زمانی که ما ضعفهامون رو بهمون گوشزد میکنن میپریم تو صورت طرف مقابل این ما هستیم که میبازیم چون دنیای خارج از ما داران مثل طوفان حرکت میکنن و ما هنوز درگیر مسائل پوچ هستیم.
نظر بنده این بود سعی کنیم تو کار دیگران دخالت نکنیم توی این مدت اگر شما دیدید من یکبار توی تاپیک یک شخصی رفتم دخالت کردم حرف بی ربطی زدم بهم نشون بدید یا به کسی بی احترامی کردم . طرف بلافاصله بعد از اعتراض مشتری من میاد میگه قانونا" باید پس بگیره من آتیش میگیرم میگم تو از قانون چی میفهمی آخه میگه توهین کردی! آخه تو قاضی هستی حکم صادر کردی؟ اینها درد اجتماع ماست شما ایرانی هستی بله متاسفانه من افغانی هستم به شما برخورد به من بر نخورد ولی مثال امبولانس که چیزی نیست شما ببین بارها پلیس میگه آقا وقتی توی بزرگراه تصادف میشه سریع حرکت کنید تا ماشین های امداد برسن من خودم بارها شاهدم تو همین بزرگراه تهران کرج همه کنجکاو هستن ببینن چطوری تصادف شده کی مرده کی زنده است و چنان ترافیکی درست میکنن ماشین آمبولانس دیگه به جنازه ها هم نمیرسه چه برسه به مصدومان اگر دلسوز هستیم باید گاز ماشین رو بگیریم بریم نه وایسیم نگاه کنیم اینها چیزی نیست با گفتن من درست بشه یا دیگران قبول کنن اینها مشکلات فرهنگی ایست که باید دو نسل عوض بشه تا درست بشه.
سلام
من که اصلا تهمت نزدم فقط گفتم "مگه مشکلیه؟" اصلا هم خدای نکرده قصد بدی نداشتم فقط خواستم شفاف سازی بشه قضیه. خب البته شما یه خورده تندی کردی منم جواب دادم .کلا من موضوع رو بصورت (50-50) مطرح کردم.
من یک کلمه از ضعف های شما نگفتم.بله واقعا کار بدیه یه دوست گرامی اومد و رفت کل پست های منو آنالیز کرد و یه آتو گرفت و اومد اینجا گفت که اگه این وقت رو روی یه کار مفید میذاشت خوب بود!... ولی عیب نداره.
یـــــا عــلــی

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
سلام داداش امیر این گوشی موجود داری Xplay s-x1 قیمت با هزینه پست چقدره داداش؟

m.r71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
بررسی ELEPHONE P2000

امکانات :
دارای 9 سنسور
ازجمله سنسور تعویض عکس ، موزیک با حرکت دست جلوی سنسور
LED ناتیفکشن آبی-قرمز،فیروزه ای ، سبز،سفید
تنظیم خاموش روشن شدن فلش گوشی هنگام تماس یا sms
سرعت عالی
تاچ بسیار حساس هم رده گوشی های رده بالا
خوش دست و بسیار سبک
علاوه بر محافظ صفحه نمایش ، روی صفحه محافظ اضافی هست فقط کافیه لایه رویی رو بردارید
led قدرتمند در حد huawei h730
عکاسی و فیلمبرداری هم که مسلما عالی بدون عیب و نقص
روت شد بدون مشکل . cwm تاچ نصب شد بدون مشکل.الان هم دارم رام آپدیت شده میریزم
فینگر تاچ عملکرد عالی و واقعی داره . تا 3 اثر انگشت هم قایل ثبت داره برای 3 نفر مختلف
امتیاز آنتوتو 22800 ...
باطری عملکرد مناسب داره نسبت به امکانات و مصرف گوشی
تنها عیب تا الان داغ شدن گوشی هنگام شارژ یا بازی سنگینه که طبیعیه
امکان دوبار ضربه روی صفحه برای روشن شدن گوشی مثل LG
همچنین ترسیم کردن اشکال روصفحه خاموش و باز شدن برنامه مورد نظر
راستی هندزفری توی جعبه این گوشی نیست

سوالی بود درخدمتم...
سلام عزیز.مصرف باتریش چطوره؟
چندروز شارژ نگه میداره؟
کیفیت ضبط صداش در حین فیلم برداری چطوره؟اینم مث گوشیای برنده؟

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
شماره کارتم بالا هست ۱۰ هم هزینه پست میشه

GPUX

Registered User
لایک‌ها
65
جناب احسانی عزیز از گوشی های بلک ویوو کراون و Elephone P2000 چه رنگ هایی موجود دارید؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام آقای احسانی
میگم گوشیهای کوالکوم با جی پی یو آدرنو هم چیزی موجود دارین؟

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
سلام تبلت ویندوزی موجود ندارین؟
سلام ایسوز هست حدود 1400 چهار هسته ای با دو گیگ رم اجرائی و 64 گیگ هارد ویندوز 8.1

جناب احسانی عزیز از گوشی های بلک ویوو کراون و Elephone P2000 چه رنگ هایی موجود دارید؟
سلام سفید و مشکی
سلام آقای احسانی
میگم گوشیهای کوالکوم با جی پی یو آدرنو هم چیزی موجود دارین؟
هواوی جی 6 و جی 630 و کلیه موارد سامسونگ و ال جی و اچی تی سی

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
هواوی جی 6 و جی 630 و کلیه موارد سامسونگ و ال جی و اچی تی سی
میشه بفرمایید به غیر از هواوی الآن ارزونترین گوشی کوالکومی با جی پی یو آدرنو، صفحه بین ۵ تا ۵.۵، رم ۲ ،تری جی ایران ساپورت، باتری ریموابل، دارای شیار کارت حافظه، otgساپورت که موجود دارین چی هست؟

sun666

Registered User
لایک‌ها
146

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
میشه بفرمایید به غیر از هواوی الآن ارزونترین گوشی کوالکومی با جی پی یو آدرنو، صفحه بین ۵ تا ۵.۵، رم ۲ ،تری جی ایران ساپورت، باتری ریموابل، دارای شیار کارت حافظه، otgساپورت که موجود دارین چی هست؟
عزیز کوالکوم فقط 600 به بالاش قدرتمند هست در نظر بگیر 200و400 قدرتش عین مدیاتک هست

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
سلام آقای احسانی این شرایط خرید قسطی کی عملی میشه؟اگه تا یکی دو هفته اینده عملی میشه صبر کنیم؟
ممنون

sepehrirani

Registered User
لایک‌ها
11
اسمارت فون iocean X8 2GB دارین؟

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
آقا بین Huawei honor 3c و
LENOVO S660

کدومو پیشنهاد می کنید
سلام هواوی سخت افزارش بهتری لنوو بدنه و استحکام و باتری بهتری داره .

سلام آقای احسانی این شرایط خرید قسطی کی عملی میشه؟اگه تا یکی دو هفته اینده عملی میشه صبر کنیم؟
ممنون
سلام همین آلان عملیه

بالا