متاسفانه تبليغ بي دليل و دور از نظريه علمي فقط به دليل قيمت و نه از روي فاكتورهاي فني . برندهاي معروف جهاني مثل fsp , كولر مستر و انرمكس تو حاشيه نگه داشته . به دوستان كه ميخوان حرفه اي باشند برند هاي كه نام بردم رو معرفي ميكنم تا از انحصار يك برندجلوگيري بشه . وقتي بازار برند ها عادلانه بشه و انحصار دست يك شركت نباشه قيمتها متعادل تر ميشه . چون قياس كار ckd با شركتهائي كه پاور رو بسته بندي ارجينال وارد ميكنند اصلا درست نيست .
پاور Ac Bel 350 واتش رو به پيشنهاد دوستم گرفتم يكي از فروشندگان در بازار ايران
خودم گرين 380 در نظر داشتم .
atlon x2 64 2900
main abit
5670 HIS
ram 3*1 patriot
نظر شما چيه
دوست عزیز باید قبل از خرید میپرسیدید
بنظر من کمه
برای این کارت بهتر بود حداقل 400 میگرفتید بهترین گزینه قیمت پرفومنس 435 B گریین هست
Acbel یه زمانی پاور خوبی بود اما به لطف بچه های آسمان کاملا سفارشی شد و دیگه مناسب نیست
خوب مشكلي نيست ميتونم عوض كنم.
اين سفارشي شدن يعني چي
يعني بده![]()
خوب مشكلي نيست ميتونم عوض كنم.
اين سفارشي شدن يعني چي
يعني بده![]()
پاسختون داده شد:با عرض سلام
من گرافیک Zotac GTS 250 خریدم پاور من GP530AB هستش گرافیک من یه دونه 8پین میخوره ولی پاور من فقط یه دونه 6پین داره حالا من باید چکار کنم
با تشکر از لطف شما
دليل اين امر هم اينه كه پاور هر چقدر كه از عمرش بگذره توان خروجياي كه ميده كمتر ميشه.دوستان پاور رو همیشه باید و باید بالاتر از اندازه ای که فکر می کنید بگیرید. این رو به تجریه می گم.
دوستان پاور رو همیشه باید و باید بالاتر از اندازه ای که فکر می کنید بگیرید. این رو به تجریه می گم.