آژانس هواپیمایی
pop up

انتخاب پاورمناسب برای دوستان

شروع موضوع توسط amd>intel ‏24 اکتبر 2007 در انجمن بایگانی

  1. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    دوستانی که قصد خرید سیستم دارند بعد از تهیه لیست قطعات تو این تاپیک لیست قطعات رو نوشته من بهشون میگم دقیقا چه پاوری لازم هست برای این سیستم . به دلیل اهمیت این موضوع دوستان دیگر سعی کنند با احتیاط پست بزنند و راهنمائی کنند . چون من با روش خاصی این کار محاسبه رو انجام میدم. با تشکر از همه دوستان
     
  2. M E H R D A D

    M E H R D A D Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    123
    تشکر شده:
    0
    مهندس اميد با تشكر از شما
    من اين قطعات رو انتخاب كردم و امروز فردا مي خوام جمع كنم :
    MB: GIGA M52S-S3P
    CPU: AMD 64 X2 4400
    VGA: 256 GF7300 GIGA
    HDD: WD320 SATA2
    DVDRW: LITON20X
    RAM: OCZ 1GB*2 DDR2 800

    ضمنا 1 سوآل:
    فرق مادر بورد M52S-S3P با M52S-S3 چيه؟
     
  3. hossein61

    hossein61 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2004
    نوشته ها:
    167
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    با اجازه آقای امید ، به نظر من یه پاور GP380 یا GP430 گرین کافی باشه.​
     
  4. zxcvmohsen

    zxcvmohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2007
    نوشته ها:
    1,000
    تشکر شده:
    24
    سلام رفيق
    من هر وقت سيستمم رو روشن مي كنم فن پاورم صداي گووووه شديدي ميده!! مشكل كثيفي هم نداره
    يكي دو بار پروانشو فووووت مي كنم يا حداكثر چند ثانيه مانع چرخيدنش مي شم بعدش صداش مي افته
    مشكل از چيه؟؟؟؟؟
     
  5. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    مشکل از خود فن هست . یک مقداری روغن باید به پشتش بزنی . کاملا مشخص هست
     
  6. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    430 real green کافی هست . 450 وات acbel هم خوب هست
     
  7. boxilink
  8. M E H R D A D

    M E H R D A D Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    123
    تشکر شده:
    0
    خيلي ممنون از كمك دوستان.:)
    همون 430 real green رو گرفتم. البته يادم رفت كارت TV رو بنويسم ولي فكر نكنم خيلي مهم باشه.

    آها راستي 1 سوآل: رو جعبه پاور گرين مصرف سي پي يو AMD دو هسته اي سري 4 رو 140 وات زده ولي روي جعبه سي پي يو كه من خريدم (AMD 64 X2 4200) زده 65 وات. چرا گرين اينقدر بيشتر برآورد كرده؟
     
  9. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
  10. zxcvmohsen

    zxcvmohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2007
    نوشته ها:
    1,000
    تشکر شده:
    24
    سلام رفيق
    اولا از راهنمائيهات ممنون
    اما مشكل من گير كردن پره ها نيست!!
    اينكه قطعات با هم درگير نيستن رو تائيد مي كنم اما پس صدا از كجاست؟؟؟؟
     
  11. Seyyed_110

    Seyyed_110 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    با سلام.
    من يه دستگاه با مشخصات زير دارم:
    Motherboard: INTEL D865GLC
    Processor: INTEL penium4 3.0GHz HT
    Power: DELTA atx GPS-300AB 200D
    فكر ميكنيد اگر بخوام اين سيستم رو ارتقا بدم به:
    motherboard intel dg33tl
    processor intel e6850 2duo
    بايد پاور رو عوض كنم؟
    ضمناً هارد و رم رو هم احتمالاً به تناسب مادربورد عوض ميكنم.آيا تعويض هارد عادي به هارد ساتا ميتونه روي پاور اثر داشته باشه؟در مورد رم ddr به ddr2 چطور؟
     
  12. mahdi_smt

    mahdi_smt کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    qom
    سلام ودرود
    دردفترچه مادربردگفته بايدپاورازنوع اي تي اكس 20تا24 پين بايدباشه حالا باتوجه به مشخصات مادربردم كه:
    Board: Albatron PX945PL(V3.0)
    Bus Clock: 200 megahertz
    BIOS: Phoenix Technologies, LTD 6.00 PG 01/12/2007
    3.20 gigahertz Intel Pentium 4
    16 kilobyte primary memory cache
    2048 kilobyte secondary memory cache
    هارد: Hitachi HDT725032VLA360 [Hard drive] (320.07 GB) -- drive 0, s/n
    رم 1 گيگ كينگ استون
    كارت گرافيك 256 AEG گرافيك 7300 تل
     
  13. E a g l e

    E a g l e کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    من يه پاور Thermaltake 750w سريه Toughpower مدل W0116 گرفتم
    ميخواستم بدونم فرقش با W0117 چيه.
    مشخصات سيستمم هم اينه:
    P35DS3R
    Q6600
    GIGABYTE 8500Gt 512MB
    اگر اشتباه گرفتم برم عوض كنم؟
    ممنون
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Mod.Chip

    Mod.Chip Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2007
    نوشته ها:
    824
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    از مدل پاورت دقیقا نمیشه فهمید چند واته ولی اگز اون 300AB نشون میده که 300 واته باید پاورتون رو عوض کنید چون کارت گرافیک ندارید و انبورده یه پاور 350-400 وات برای سیستم شما جواب میده اگر بیشتر هم بتونید بگیرید که چه بهتر مثلا گرین 480 وات واقعیش فکر کنم دوروبر 50 تومنه اگرم نخواستید اونقدر هزینه کنید 380 وات گرین رو بگیرید حدود 10-15 تومن ارزونتره ولی اگر 480 وات رو بگیرید خیلی بهتره .

    به شما هم توصیه میکنم همین 380 وات واقعی گرین رو بگیر تا خیالت اسوده باشه .

    فرق این دو تا پاورم مثل اینکه سیمهای W0116 رو میشه از پشتش جدا کرد و یکی دو تا کابلم بیشتر داره . ولی این پاور خیلی قویه پاور پایینتر هم برای سیستم شما کاملا جواب میداد سیستم تو پروفایل منو نگاه کن با اون 8800GTS خیلی بیشتر از سیستم شما مصرفشه ولی با اینکه من اورکلاک میکنم ولی اون پاور 550 وات کاملا جواب میده . با این حال پاور خیلی عالیه .
     
  16. E a g l e

    E a g l e کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    فرق این دو تا پاورم مثل اینکه سیمهای W0116 رو میشه از پشتش جدا کرد و یکی دو تا کابلم بیشتر داره . ولی این پاور خیلی قویه پاور پایینتر هم برای سیستم شما کاملا جواب میداد سیستم تو پروفایل منو نگاه کن با اون 8800GTS خیلی بیشتر از سیستم شما مصرفشه ولی با اینکه من اورکلاک میکنم ولی اون پاور 550 وات کاملا جواب میده . با این حال پاور خیلی عالیه .[/QUOTE]

    ممنون عزيزم ولي ميخوام vga رو عوض كنم 8800gts
    مرسي
     
  17. Seyyed_110

    Seyyed_110 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    ببخشيد من بايد وات پاور رو مينوشتم ولي يادم رفت.همونجور كه گفتيد 300 وات است.اگر بخوام سيستم رو به صورت زير ببندم هم بايد عوض كنم؟
    intel q6700 processor
    abit ip35 pro
    2*2GB 800mhz ram
     
  18. rouzbeh_ziafati

    rouzbeh_ziafati Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    165
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    همدان
    سلام . من این سیستم رو قبلا با پاور 480 ریل گرین امتحان کرده بودم
    p31 ds3l , hdd , cpu core 2 due 6550 , vga 8500 gt , modem , ram 1 gb ocz .
    اون موقع جدا از کیس مشکلم فقط بوت نشدن بود . بعد از یه مدت فهمیدم که پاور مشکل داره و رم هم با مادربودرم سازگار نیست . پاور رو دادم گارانتی که هنوز نیومده . از اینترنت آپدیت بایوس رو گرفتم تا بایوس رو آپدیت کنم و سیستم رو با پاور 250 ریل (500 وات معمولی ) راه انداختم البته اینبار بعد از بستن پیچها و نصب روی کیس . اما تا برق پاور رو زدم سیستم روشن شد (ضمنا این مشکل روشن شدن بالافاصله ربطی به آپدیت نداره چون من قبل از آپدیت کردن با این مشکل مواجه شدم) .
    خلاصه مادر بورد رو از کیس جدا کردم اما این مشکل باز هم بجای خودش باقیست ... بنظر شما اشکال از کجاست ؟ مادربورد براش اتفاقی افتاده یا چیز دیگه ای هست جریان ؟!! ضمن اینکه گرافیکم خیلی داغ بود وقتی خاموش کردم سیستم رو ... بخاطر پاور ضعیف بوده ؟ اصلا چرا خود بخود تا برق رو میزنم روشن میشه ؟ لفا کمکم کنید که این سیستم اعصابم رو خورد کرده !!!
     
  19. FAB81

    FAB81 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    این سیستم حداقل به یک پاور 380 وات نیاز داره . ریسک نکنید .
     
  20. Mod.Chip

    Mod.Chip Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2007
    نوشته ها:
    824
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    احتمالا پاور تعطیله .
     
  21. FAB81

    FAB81 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    دوستان از این لینک برای محاسبه مصرف سیستمشون استفاده کنند :
    http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
    استفاده از پاور مناسب باعث میشه سیستمتون عمر بیشتری داشته باشه . ولی اصلا سراغ پاورهای غیر استاندارد یا ضعیف تر از آنچه که سیستمتون مصرف داره نرید که عواقب خطرناکی دارد .
     
  22. rouzbeh_ziafati

    rouzbeh_ziafati Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    165
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    همدان
    یعنی چی تعطیله خودم هم میدونم این پاور جوابگوی اون سیستم نیست فقط خواستم که بایوس رو آپدیت کنم منتها تا برق رو زدم سیستم روشن شد ... مشکل از کجاست بنظر شما ؟ مادربورد نابود شده یا اینکه ممکنه پاور چون ضعیف بوده مشکل داشته ؟ این پاور سر سیستم قدیمی خودم خوب جواب میده و مشکلی نداره . هنوزم پاور جدیدم از گارانتی نیومده