• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخواب ورزش رزمي براي درگيريهاي خياباني

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
متاسفانه اینجا که منم این سبکو ندار.ولی ی سبکی دیدم نوشته بود نینجا،کسی در موردش اطلاعاتی دار؟

اگر باشگاه هاپکیدو دو رو برتون نیست ، پس همون جوجیتسو کار کنید ، نه نینجوتسو !

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ببین دوست عزیز بهترین ورزش برای دعوا های خیابونی جوجیتسو هستش که هم ضربات دست و پا داره هم فنون پرتابی داره هم فنون خاک تازه تو دان های بالا دفاع در برابر سلاح سرد هم داره
تازه همه رشته های زیر برگرفته و زیر مجموعه های جوجیتسو هست:
جودو
کاراته
ای کیدو
ای ایدو
کمپو جوتسو
نین جوتسو
کیک جوتسو
ای کی جوتسودور سیستما رو هم خط بکش هر چند به عقیده همه کامل ترین و بهترین رشته دفاع شخصی هست ولی نه کسی تو ایران بلده و نه اگه بلد باشه اصولی بلده
چون حتی تو خوده روسیه هم کلاس هاش وجود نداره و برای یاد گیریش باید عضو ارتش روسیه بشی و 3الی 4 سال وقت بزاری
و اما در اخر
توی مبارزات UFC . MMA اکسر کایی که قهرمان میشن جوجیتسو کار ها هستند.
پیشنهاد من که جوجیتسو هست

با درود بر شما . منظورتان را به خوبی رساندید:) . با عرض شرمندگی ، هیچ قصد بدی ندارم :(، اما پست شما در چند مورد مشکل محتوایی دارد :blush: من هم از اول اطلاعاتم خوب نبود . یواش یواش اطلاعات و تجربه ام را بالا بردم .

کاراته از جوجیتسو به وجود نیامده و همچنین ریشه های دایتوریو - آیکی جوتسو تقریبا با جوجیتسویی که فرمودید متفاوت است . اینطور میتونم بگم که در گذشته دور نزدیک به 700 مدرسه مختلف جوجیتسو وجود داشته است . و همینطور در ادامه آی کی دو از آیکی جوتسو به وجود آمد .

در مورد سیستما کاملا با شما موافقم . فقط در ارتش روسیه میتوان آن را یاد گرفت نه در سطح شهر روسیه و حتی از روی CD و DVD .

باز هم شرمنده ام . مجبور شدم عرض کنم . چون همه پست شما را مطالعه میکنند . با تشکر از شما دوست و همرزم عزیز .

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
ببین دوست عزیز بهترین ورزش برای دعوا های خیابونی جوجیتسو هستش که هم ضربات دست و پا داره هم فنون پرتابی داره هم فنون خاک تازه تو دان های بالا دفاع در برابر سلاح سرد هم داره
تازه همه رشته های زیر برگرفته و زیر مجموعه های جوجیتسو هست:
جودو
کاراته
ای کیدو
ای ایدو
کمپو جوتسو
نین جوتسو
کیک جوتسو
ای کی جوتسودور سیستما رو هم خط بکش هر چند به عقیده همه کامل ترین و بهترین رشته دفاع شخصی هست ولی نه کسی تو ایران بلده و نه اگه بلد باشه اصولی بلده
چون حتی تو خوده روسیه هم کلاس هاش وجود نداره و برای یاد گیریش باید عضو ارتش روسیه بشی و 3الی 4 سال وقت بزاری
و اما در اخر
توی مبارزات UFC . MMA اکسر کایی که قهرمان میشن جوجیتسو کار ها هستند.
پیشنهاد من که جوجیتسو هست

استاد حقیقیش وجود داره ولی...

black Fighter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با درود بر شما . منظورتان را به خوبی رساندید:) . با عرض شرمندگی ، هیچ قصد بدی ندارم :(، اما پست شما در چند مورد مشکل محتوایی دارد :blush: من هم از اول اطلاعاتم خوب نبود . یواش یواش اطلاعات و تجربه ام را بالا بردم .

کاراته از جوجیتسو به وجود نیامده و همچنین ریشه های دایتوریو - آیکی جوتسو تقریبا با جوجیتسویی که فرمودید متفاوت است . اینطور میتونم بگم که در گذشته دور نزدیک به 700 مدرسه مختلف جوجیتسو وجود داشته است . و همینطور در ادامه آی کی دو از آیکی جوتسو به وجود آمد .

در مورد سیستما کاملا با شما موافقم . فقط در ارتش روسیه میتوان آن را یاد گرفت نه در سطح شهر روسیه و حتی از روی CD و DVD .

باز هم شرمنده ام . مجبور شدم عرض کنم . چون همه پست شما را مطالعه میکنند . با تشکر از شما دوست و همرزم عزیز .

مسلما حرف شما درست هست اما منبع حرف های من کتاب (نخستین کتاب اموزش گام به گام جو جیتسو تالیف هانشی امیر همسایه بنیان گزار جوجیتسو ایران) هست

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
مسلما حرف شما درست هست اما منبع حرف های من کتاب (نخستین کتاب اموزش گام به گام جو جیتسو تالیف هانشی امیر همسایه بنیان گزار جوجیتسو ایران) هست

بله میدانم کدام کتاب را میگویید . حتما منظورتان همان جدول اول کتاب است . من تصویر اسکن شده همان جدول را چند ماه پیش در همین فروم گذاشتم . دوباره آن را قرار میدهم . مطمئن هستم که شما هم متوجه اشتباه مولف کتاب شده اید .

جالبه که کیک جوتسو هیچ ربطی به آی کی دو ندارد و نین جوتسو هیچ ربطی به کاراته ندارد . به طور کلی همش اشتباه است . :wacko:
آی کی دو زیر مجموعه آیکی جوتسو است و .........

با تشکر از دقت شما .

فایل های ضمیمه

• SP.jpg
    SP.jpg
    766 KB · نمایش ها: 57

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
بنظرم هاپکیدو مناسب باشه
این روزا دوباره از کانال تماشا جومونگ پخش میشه تمامی بدل کارانش از تکنیک های هاپکیدو استفاده میکنن

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام
توی محدوده ای که من زندگی می کنم دسترسی کمی به باشگهای رزمی دارم!
رشته هایی که اینجا آموزش داده میشه:
1. کونگ فو توآ
2. تکواندو
3. کاراته کیوکوشین
4. نینجوتسو
و فکر کنم ووشو هم باشه
من 22 سالمه و قبلا هم کار نکردم.
امکانش هست و برای من سخت نیست؟
پیشنهاد می کنید کدوم رشته رو انتخاب کنم؟
اما سوال بعد. ممکنه مل سکونت ما تغییر کنه و به شهر دیگری برم.
نظرتون در مورد رزم آوران چیه؟
سپاس

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام
توی محدوده ای که من زندگی می کنم دسترسی کمی به باشگهای رزمی دارم!
رشته هایی که اینجا آموزش داده میشه:
1. کونگ فو توآ
2. تکواندو
3. کاراته کیوکوشین
4. نینجوتسو
و فکر کنم ووشو هم باشه
من 22 سالمه و قبلا هم کار نکردم.
امکانش هست و برای من سخت نیست؟
پیشنهاد می کنید کدوم رشته رو انتخاب کنم؟
اما سوال بعد. ممکنه مل سکونت ما تغییر کنه و به شهر دیگری برم.
نظرتون در مورد رزم آوران چیه؟
سپاس

با درود بر شما . البته شما در مورد هدف و علاقه تان حرفی نزدید . اما به طور قطع از بین این سبک هایی که نوشتید انتخاب اول بنده کیوکوشین کاراته است و بعد از آن تکواندو

بهتر است سراغ رزم آوران نروید . ( البته نظر شخصی بنده است )

موفق باشید .

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
با درود بر شما . البته شما در مورد هدف و علاقه تان حرفی نزدید . اما به طور قطع از بین این سبک هایی که نوشتید انتخاب اول بنده کیوکوشین کاراته است و بعد از آن تکواندو

بهتر است سراغ رزم آوران نروید . ( البته نظر شخصی بنده است )

موفق باشید .
هدف: دفاع در درجه اول
علاقه مندی: سریع باشم البته قدرت دستم و پاهام خوبه نمی دونم از لخاظ سرعت چطورم! کاربردی باشه در درگیری. دوست دارم ترکیبی باشه.
زیبایی و جذاب بودنش برام مهم نیست. می خوام ورزشی باشه که توی درگیری فرقی بین من و طرف مقابلم حتی اگر رزمی کار هست باشه!
بشه با چاقو کشا، اسلحه گرم و سرد مقابله کرد. نمی خوام فقط قفل کردن طرف باشه. امکان ضربه زدن هم باشه
خیلی انتظارم بالاست؟ کلا برای هدف من چه ورزشی پیشنهاد میکنید؟
هاپکیدو؟
چرا رزم آوران نرم؟
از نظر سنی دیر نیست؟

Last edited:

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
هدف: دفاع در درجه اول
علاقه مندی: سریع باشم البته قدرت دستم و پاهام خوبه نمی دونم از لخاظ سرعت چطورم! کاربردی باشه در درگیری. دوست دارم ترکیبی باشه.
زیبایی و جذاب بودنش برام مهم نیست. می خوام ورزشی باشه که توی درگیری فرقی بین من و طرف مقابلم حتی اگر رزمی کار هست باشه!
بشه با چاقو کشا، اسلحه گرم و سرد مقابله کرد. نمی خوام فقط قفل کردن طرف باشه. امکان ضربه زدن هم باشه
خیلی انتظارم بالاست؟ کلا برای هدف من چه ورزشی پیشنهاد میکنید؟
هاپکیدو؟
چرا رزم آوران نرم؟
از نظر سنی دیر نیست؟

با سلام به شما
بین سبکهایی که گفتید کیوکوشین از همه بهتره
درمقابل سلاح سرد و گرم هم گفتید باید بگم هیچ ورزشی شما رو ایمن نمیکنه در کل اگه چاقو یا قمه دیدی فرار کن اگه نتونستی باید سنگی چوبی چیزی برداری و بعدش درگیر شی

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
با سلام به شما
بین سبکهایی که گفتید کیوکوشین از همه بهتره
درمقابل سلاح سرد و گرم هم گفتید باید بگم هیچ ورزشی شما رو ایمن نمیکنه در کل اگه چاقو یا قمه دیدی فرار کن اگه نتونستی باید سنگی چوبی چیزی برداری و بعدش درگیر شی
البته من هم آدم متوهمی نیستم و انتظار ندارم تهمتن بشم!
اما خب بلاخره بعض ها ناشی هستند و میشه کارایی کرد. حداقل جهت ترسوندن طرف مقابل.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
البته من هم آدم متوهمی نیستم و انتظار ندارم تهمتن بشم!
اما خب بلاخره بعض ها ناشی هستند و میشه کارایی کرد. حداقل جهت ترسوندن طرف مقابل.

اتفاقا ناشی ها خطرناک ترن چون چاقو رو تا دسته فرو میکنن تو شکم ادم ! بهرحال این ریسکیه که شما میخواین بکنین دیدم کسی رو که مربی دفاع شخصی **** بود و تو یه درگیری دستش قطع شد چون دست خالی رفت جلوی قمه...

JUJUTSU

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
جوجیتسو فوق العاده وبی نظیر اما سخته و فدراسیون داره غیر از JJIF

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
جوجیتسو یعنی مبارزه با پلنگ و پلنگ تر شدن

JUJUTSU

کاربر تازه وارد