• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخواب ورزش رزمي براي درگيريهاي خياباني

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
نوچ ورزش رزمی کمال و اعتماد به نفس ادمارو میبره بالا و همیشه از دعوا و جدل دورشون میکنه
و الیته نمیشه گفت کدوم بهتره ولی کسی که دفاع شخصی های هر رشته رزمی رو بلد باشه بره تو خیابون 20 تا غول رو باهم میزنه بدون اینکه یه خط روش بیوفته

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
آقا قضیه چیه؟همه میخوان برن ورزش کنن بعد برن دعوا!:lol:میخواد جنگ بشه؟شورش؟میخوایم برگردیم به 10000سال قبل از میلاد؟:lol:
ورزش رزمی توی جاهای شلوغ مثل شورش ها اون اثری که باید بزاره رو نداره و نمیشه روش مانوور داد میخواید دعوا کنید دفاع شخصی کار کنید تا توی ههر شلوغی هم نتونن بهتون آسیب بزنن

azada

Registered User
لایک‌ها
279
وختی یارو چاقو در میاره میزنه دل و روده رو پارخ میکنه دیگه ورزش رزمی....

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
وختی یارو چاقو در میاره میزنه دل و روده رو پارخ میکنه دیگه ورزش رزمی....

تکذیب...
کاملا اشتباهه رزمی کار نیستی که اینو میگی.. بهترین حالتش اینه که از دور بزنی تو زانوش بشکنه راحت شیم.. البته خیلی روش های از این بهترم هستا برای اونا که تازه واردن از دور بهتره دعواهای چندنفری هم همینطور دیدی30 نفر میخوان مفت پریت کنن هرکی اومد ی آبچاگی(لگد) تو زانو هر 30 نفرو با زانوی شیکسته بفرست بیمارستان و خودتم فرار

azada

Registered User
لایک‌ها
279
تکذیب...
کاملا اشتباهه رزمی کار نیستی که اینو میگی.. بهترین حالتش اینه که از دور بزنی تو زانوش بشکنه راحت شیم.. البته خیلی روش های از این بهترم هستا برای اونا که تازه واردن از دور بهتره دعواهای چندنفری هم همینطور دیدی30 نفر میخوان مفت پریت کنن هرکی اومد ی آبچاگی(لگد) تو زانو هر 30 نفرو با زانوی شیکسته بفرست بیمارستان و خودتم فرار

رزمی کار نیستم
ولی تو یه سالی که کار کردم؛استاد همش به تواضع و فروتنی موعضه می کرد...
در هر شرایطی!
واسه همین یاد نگرفتم ملت رو کتک بزنم،حتی برای دفاع از حق خودم!

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
رزمی کار نیستم
در هر شرایطی!

دم استاد شما گرم
اصلا اسل رزمی یعنی فروتنی من هم نگفتم خیلی دعوا میکنم اتفاقا از وقتی که توی تکواندو حرفه ای شدم کلا 1 بار دعوا کردم در حالی که قبلش روزی 10 بار..
ولی دفاع از خود وای نمیستم کسی بهم زور بگه یا هرچیزی..
کسی هم که چاقو کشید برات یا باید در بری که خوشم نمید یا باید چاقو رو ازش بگیری که خیلی حالش گرفته میشه

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
رزمی کار نیستم
در هر شرایطی!

رزمی کارا اصولا چون ضربه زدن و کتک زدن رو خوب بلدن و اعتماد کامل دارن به خودشون, برای همین در دعواها اولین گزینه براشون زدن طرف نیست بلکه حرف زدن و کلا تواضع و اروم کردن دعوا گزینه بالاتری هستش تا زدن طرف..کنترل اعصاب قابلیت بسیار ارزشمندیه که وقتی برسید بهش به ارامشی میرسید که تا حالا نداشتین..خودم رو میگم, قبلش بدن سازی کار میکردم و هر روز تو خیابون گلاویز میشدم با این و اون و بی تعارف بگم خیلی جاها هم تقصیر از من بود , ولی از روزی که رفتم رزمی ,رشته سیدوکان, تا حالا گلاویز نشدم دیگه..دعوام شده ولی کار با حرف و منطق خیلی قشنگ حل شده ولی خب اگه به دعوا میرسید مسلما برگ برنده دست من بود..

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
درگیرشدن با دیگران نتیجه بی اعتمادی نسبت به خود است چون فردی که نسبت به خود اعتماد بالایی داره سعی میکنه از راهکار های بهتری برای پیشبرد مشکلاتش بهره ببره

Last edited:

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
درگیرشدن با دیگران نتیجه بی اعتمادی نسبت به خود است چون فردی که نسبت به خود اعتماد بالایی داره سعی میکنه از راهکار های بهتری برای پیشبرد مشکلاتش بهره ببره
100 % مخالفم . . .
پس شما هنوز تووی شرایطی گیر نکردی که مجبور باشی درگیر بشی میخوام بدونم اونوقت شما چکار میکنی ؟ وقتی 2- 3 نفری خفتت کنن بخوان گوشی یا پولاتو بزنن شما مسالمت آمیز حلش میکنی ؟
دوست من ما نمیگیم دعوا یا درگیری چیز خوبیه ولی خب آدم باید بعضی مواقع برخلاف میلش عمل کنه یعنی مجبور میشه که عمل کنه وگرنه من خودم آدمیم که حتی اگه 1% احتمال بدم که میشه با حرف حلش کرد همون کار رو میکنم ولی خب واقعا بعضی مواقع نمیشه . . .
درکل آدم باید همیشه آماده همه نوع شرایطی باشه . . .
راستی بهترین ورزش رزمی به نطر من رشته سابق خودمه کیوکوشین کاراته

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
100 % مخالفم . . .
پس شما هنوز تووی شرایطی گیر نکردی که مجبور باشی درگیر بشی میخوام بدونم اونوقت شما چکار میکنی ؟ وقتی 2- 3 نفری خفتت کنن بخوان گوشی یا پولاتو بزنن شما مسالمت آمیز حلش میکنی ؟
دوست من ما نمیگیم دعوا یا درگیری چیز خوبیه ولی خب آدم باید بعضی مواقع برخلاف میلش عمل کنه یعنی مجبور میشه که عمل کنه وگرنه من خودم آدمیم که حتی اگه 1% احتمال بدم که میشه با حرف حلش کرد همون کار رو میکنم ولی خب واقعا بعضی مواقع نمیشه . . .
درکل آدم باید همیشه آماده همه نوع شرایطی باشه . . .
راستی بهترین ورزش رزمی به نطر من رشته سابق خودمه کیوکوشین کاراته

منظور رو بد فهمیدی دوست من
اگر بحث سر محافظت از جون باشه که از هیچ کاری دریغ نمیکنم ولی ادمایی هستند که سر هر مسئله ی الکی مثل سگ و گربه به جون هم میافتند اخرش هم چیزی جز پشیمانی گیر هیچکدومشون نمیاد صفحه ی حوادث پره از این موارد
زیاد دیدم کسایی که با همین دعوا ها الکی بدبختی رو برای خودشون و خانوادشون به ارمغان اوردن
یه سری به این لینک بزن: قانون مجازات اسلامی ایران/کتاب ۴ - دیات - ویکی‌نبشته
من خودم کاراته کار هستم جودو هم چند سالی کار کردم ولی گذشت رو همیشه در راس کارم قرار میدم

Last edited:

hadishafiei66

Registered User
لایک‌ها
12
کسی که برای درگیری خیابانی دنبال هنر رزمی میره داره بدون تعارف عمرش رو تلف میکنه
خب پسر خوب ی چوب و چماق و شمشیری چیزی با خودت ببر تا دعوات شد بزن طرفو ناکار کن دیگه این همه هم هزینه واسه خودت و خانواده نتراش....:D

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
برای کسیکه دفاع شخصی بطور حرفه ای کار کرده زدن حریفی که چوب و چاقو دستشه یخیل راحتتره تا کسیکه کراو ماگا کار کرده

IIShaYanII

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من میخوام رزمی برم. فقط یه سوال دارم.
اگه شما تیکن بازی کرده باشین یه کاراکتری داشت به اسم "Bryan". من از ضربه هاش و حرکاتش خیلی خوشم میومد... میخواستم بدونم کسی میدونه رشته رزمی این کاراکتر چی هست؟؟؟

m-o-h-s-e-n

Registered User
لایک‌ها
1,723
من میخوام رزمی برم. فقط یه سوال دارم.
اگه شما تیکن بازی کرده باشین یه کاراکتری داشت به اسم "Bryan". من از ضربه هاش و حرکاتش خیلی خوشم میومد... میخواستم بدونم کسی میدونه رشته رزمی این کاراکتر چی هست؟؟؟
هاپکیدو....

eole

Registered User
لایک‌ها
132
سلام
اگر کسی برای لات بازی نمی خواد و فقط هدفش دفاع و دعوت به آرامش هست بهترین Aikido هست
Morihei Ueshiba - Wikipedia, the free encyclopedia

بعد از کار کردن Aikido اگر تهاجمی و دفاعی کسی می خواد kenjutsu
یکی از غولای ایران هم محمود اشرفي هستش

arash1123

Registered User
لایک‌ها
104
البته به نطر من رشته ورزشی زیاد تاثیر گذار در این مورد نیست
به نظر من جرات و نترس بودن خیلی مهمه

بالا