• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخواب ورزش رزمي براي درگيريهاي خياباني

bestmarketing

Registered User
لایک‌ها
36
من خودم دان دو ووشو را دارم.
و شکی نیست که ووشو مادر ورزش هاست.
ولی به نظر من هر ورزشی اگه به طور واقعی کار بشه در نوع خود بهترینه و می تونه مرگبار باشه.
ولی بهتون بگم اگه سبکهای مرگبار یاد گرفتین مثل من یه دعوایه ساده هم نمی تونین بکنین چون نقاط ضعف را می دونین و در دعوا ذهن درست کار نمی کنه و ممکنه به مرگ طرف مقابل پایان بیابه.
استادمون همیشه حرفه قشنگی می زد. می گفت : فرار نشانه ی ترس نیست،فرار نکردن نشانه حماقته چون ممکنه جونت به خطر بیفته.
پس اولین چیز تو فرار اینه که باید مثل ماهی انعطاف پذیر و لیز باشی که بتونی فرار کنی

رضامهرشاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام واقعا باید گفت که آفرین نظرات بعضی ها ر خوندم شنیدید میگن هرچه بیشتر بفهمی بیشتر ساکت میشی و زجر میکشی رزمی هم همینه شما هر چی بیشتر آشنا به این هنر میشی بیشتر درک میکنی که رزمی برای درگیری نیست بلکه برای زندگیه شما اگه نقاط مرگبار رو بلد باشید تو دعوا بیشتر باعث زجرتون میشه
ولی اینم بگم چرا فرار کنیم قدرت زبان از هزارتا بازو قوی تر هستش این سیاست و هوش طرف رزمی کار هست که بدون دعوا طرفش رو خرد کنه
بازم میگم هنرهای رزمی برای درگیری نیست برای دفاع هستTao.jpgmirzaie1.jpgmirzaie7.jpgmirzaie8.jpgmirzaie30.jpgاین صحبت های از یارومه میرزایی هست این هم تعدادی از عکس های ایشونه این عکس ها مربوط به سالن حجاب هست که در اوون زمان یارومه 10000توآ کار رو تمرین میدادن البته 10000نفر به طور مستقیم .تمرینات ایشون از ساعت5صبح تا 12شب یکسره برقرار بوده بدون تعطیلی

bestmarketing

Registered User
لایک‌ها
36
با نظرت موافقم چون اصلا روح ورزشهای رزمی برای زندگی در شرایط سخت و دفاع از خود دربرابر عوامل طبیعی و غیر طبیعی به وجود اومد و نباید این روح پاک را کثیفش کرد.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام دوست عزيز.
بي جرئت مي تونم بگم مبارزه كاراته در مقابل كونگ فو توآ به 5 ثانيه نميكشه كه كاراته كار شكست ميخوره.من بار ها اين مبارزه رو با چشم خودم ديدم. تا چند وقت ديگه هم ميخوام براي همگي دوستان دانلود فيلم مبارزه يك كونگ فو توآ كار با كاراته كار را بذازم تا دوستان واقعيت را ببينند.

------------------------------------------------------
منظورت کاراته کار کیوکوشینه؟
اگر منظورت اینه که ما هر چی تو یوتیوب میبینیم کونگ فو توا اصلا نیست که بخواد مبارزه ای باشه.
اگر در ایران میگویی خو کاری نداره بسمه الله بگو بیان مسابقات سبک های ازاد کاراته شرکت کنند!تا ما این 5 ثانیه رو ببینیم

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
کیوکوشین منظورش نیست احتمالا :D

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

bestmarketing

Registered User
لایک‌ها
36
عزیز من ما چیزی به نام کونگ فو توا نداریم.
خوده رئیس سبک هم تو ایران همینا گفت :|
اسمش را عوض کردن چون نام کونگ فو فقط ماله کونگ فو چینیه و بدون مجوز این اسم را گذاشتن و به اشتباه ترویج دادن.
بعدم چیزی به نام زمان در ورزش وجود نداره.
شما هر وقت تونستید حریف را از نظر روحی تحقیر کنید با حرکاتتون اون موقع برنده ی واقعی هستید

رضامهرشاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقای محترم کانگ فو توآ قبل از انقلاب توسط پروفسور میرزایی در کشور لبنان که در اوون زمان انجمن ثبت هنرهای رزمی در اونجا بود به ثبت رسید در تمامی کشور های جهان کنگ فو توآرو با نام کانگ فو پرشین میشناسن لطفا از روی دانسته هات حرف بزن و اطلاعات غلط نده
در ضمن کانگ فو توآ هست نه کونگ فو حالا شما وقت میبره بشناسیدش
هنر کانگ فو توآ 33000تکنیک داره تو چی میگی ثبت جهانی شده حتی در خود چین هم آموزش داده میشه

bestmarketing

Registered User
لایک‌ها
36
این نترس هم که تو هر تاپیکی یه ورزشی واسه خودش می گه :))
این حرفی که شما زدی کانگ فو و کونگ فو اینا همش بهونس
تلویزیون ببین اطلاعاتت بالا بره
خوده رئیسایه فدراسیونه کااااانگ فووووو توووو اااا هم جلویه تلویزیون بعد از کلی بحث با مجریه برنامه قبول کردن که اشتباس و گفتند عوضش می کنیم. رفتن که عوضش کنن :D
چیزی مهمه اینه که چرا اصلا کانگ فو یا کونگ فو؟ چرا یه اسم ایرانی نباشه؟ یا یه اسمه عربی؟ اگه کانگ فو با کونگ فو فرق داره چرا کانگ فو پرشین گذاشتن؟ حتما یه ورژنی قبلش بوده که گفتن پرشین بهش اضافه کنیم.
بعدم من استاد میرزایی برام محترمه و به نظرش احترام می ذارم و این اختلافیه که بزرگای رسانه به وجود آوردن :|

bestmarketing

Registered User
لایک‌ها
36
مدرک داری؟
حرف بی اساس نزن
قبلن هم گفتم خانواده های اصیل چین تمرین کونگ فو کاره روزانشونه :|

رضامهرشاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
پسر خوب تو با اساس کانگ فو توآ آشنا نیستی کانگ به معنای دانایی و فو به معنای طریقت هستش این بر اساس صحبت های یارومه میرزایی هست
شما کلا با این رشته مشکل داری مگه همون به قول شما آغایی(آقا)که گفته این تلفظش اشتباهه این رشته رو ابداع کرده که بخواد عوضش کنه طبق قانون فقط شخص ابداع کننده می تونه در ماهیت رشته ابداعیش دست ببره
:eek:راستی از کی رشته ما فدراسیون داره ما نمی دونیم اوون موقعه شما نشستی مصاحبه های رئیس فدراسیونشم دیدی:eek: !!!!!!!!!!!تو کدوم عالمی دادا تلویزیون ببین اطلاعاتت بره بالا آره!!!!!!!!!!!!
:blink::blink:!!!!!!!!!!!!سعی کن دروغ نگی آفرین پسر خوب گوگولی کانگ فو توآ اصلا فدراسیون نداره سوتی دادی آخیییییی!!!!!!!!!!!!!:blink::blink:
الان چند سالی هست که می خواستن کانگ فو توآ رو جمع کنن چون ابداع کنندش یارومه میرزایی از اعضا گارد جاوید شاه بوده به خاطر همین در ایران فدراسیون نداره مسابقاتش هم با پول شرکت کنندگانش برگذار میشه

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
کلا هر سبک رزمی که فرم یا کاتا داشته باشه ازش خوشم نمیاد
چون وقت تلف کردنه
یه مدت 10 ساله بودم میرفتن باشگاه سبک توآ همش فرم و شال بند بستن داشت ازش متنفر شدم

bestmarketing

Registered User
لایک‌ها
36
باور کن اون یاروها رئیس هیئت کل کشور بودن ماله کااااااانگ فو توااااااااا
قبول نداری نداشته باش، ولی ورزشی که مسابقات جهانیش برگزار می شه آیا می شه بدون رئیس هیئت باشه؟
شبکه سه برنامشم اسمش یادم نیست یه چیزایی تو حال و هوایه رزمه و صبح ها هم می ذاشت. :)

رضامهرشاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام natars
من به شما نینجوتسو رو پیشنهاد میکنم
البته کاتا در هر رشته نشانگر مهارت فردی وبالا بردن تعادل در اجرای فرم هست ولی خوب بعضی ها خوششون نمیاد انجام مراسم های شالبند هم نشانگر وفاداری به سبک آموزشی هست
اتفاقا مسابقات توآ بدون دستکش و محافظ انجام میشه و یکی از خطرناکترین ورزش ها در رینگ هست هر چند از طرف یارومه میرزایی توسیه شده نباید مسابقه داد
فقط باید افراد رو دعوت به مبارزه تک نفره کرد یعنی منظور اینه که باید در دایره ای به اندازه 3 متر افراد به مبارزه بپردازن ودارای هیچ مسابقه بین المللی نباید باشه چون این ورزش فقط روی قدرت درون و ذن سفارش شده مسابقه هم باید برای تبادل تکنیک باشه نه قهرمانی ولی متاسفانه داره این مسابقات انجام میشه ودر بعضی از شهرهای غربی به صورت غیرقانونی و آزاد انجام میشه

رضامهرشاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
پسر خوب سبک ما در ایران فدراسیون نداره چون یارومه میرزایی بادیگارد شاه بوده به خاطر همین در ایران منزویه و فدراسیون هم نداره

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
من زمان سربازی در تیپ تکاوران بطور عمل تکنیک های جودو رو یاد گرفتم

من نظرم روی جوجیتسو کوانتوم هستش که در ایران وجود نداره

میخوام هاپکیدو رو امتحان کنم ببینم اینقدر تعریفش میدن در عمل خوبه یا نه

behrooz hellish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا قضیه چیه؟همه میخوان برن ورزش کنن بعد برن دعوا!:lol:میخواد جنگ بشه؟شورش؟میخوایم برگردیم به 10000سال قبل از میلاد؟:lol:

بالا